האתר Endless.com (המתמחה בנעליים) מכריז על משלוחים לרחבי העולם

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #61 

pixies כתב:ניסיתי עכשיו להזמין לאשתי נעל של ריבוק, בחרתי את הכתובת שלי שהיא זהה לזו של כרטיס האשראי הבינלאומי שלי, וקיבלתי את ההודעה הזו:
[left]We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order.[/left]
...
יש לכם מושג למה זה קורה?
הם הפסיקו לשלוח לישראל?
יכול להיות שהם שולחים רק פירמות מסויימות?
...
שלחתי אימייל לתמיכה הטכנית של endless.com וקיבלתי את התשובה הזו (כנראה העתק-הדבק סטנדרטי):
[left]Not all items on our website are eligible to be shipped internationally. Items eligible for international shipping will be designated as such on our product detail pages and during check-out Manufacturer and or governmental restrictions limit the delivery destinations for some products.

To see a full list of locations eligible for international shipping, click the following link:
http://www.endless.com/help/200680980/

Thank you for shopping on endless. We hope you visit us again soon.[/left]
...
אז מה, אין לי ברירה אלא להזמין נעליים של נייקי או ריבוק דרך שירותי בלדרות?... :?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #62 

pixies כתב:נו, אז יש פירמה רצינית וידועה לסניקרס שלא מייצרת בסין? לא מכיר את keen, וקרוקס זה יותר לכפכפי פלסטיק "יפהפיים", לא? :)
...
אני קניתי לפני כחודש סניקר של ecco. לצערי ב-endless לא היה את המידה שלי, והדגם ירד מהיצור כבר, לכן נאלצתי לקנות בארץ. אבל אין ספק - זה נעליים מעולות, היה לי גם דגם אחר, מקווה ששוב אקנה אותו בקורב, כי הזוג שהיה לי הלך אחרי 5 שנים של שימוש יומ-יומי

olorin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2002
נתן תודות: 236 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים

שליחה #63 

pixies כתב:ניסיתי עכשיו להזמין לאשתי נעל של ריבוק, בחרתי את הכתובת שלי שהיא זהה לזו של כרטיס האשראי הבינלאומי שלי, וקיבלתי את ההודעה הזו:
[left]We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order.[/left]
...
יש לכם מושג למה זה קורה?
הם הפסיקו לשלוח לישראל?
יכול להיות שהם שולחים רק פירמות מסויימות?
...
רשום לך למטה ב- DETAILS

בשורה של SHIPPING

אם זה נשלח מחוץ לארה"ב או לא

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #64 

צודק, אכן כתוב למטה בנעל שרציתי להזמין "This item cannot be shipped outside the USA".

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC

שליחה #65 

בקיצור - לא ASICS, לא סאוקוני, לא ניו בלאנס, לא ריבוק...
האתר endless.com פשוט חסר תועלת לישראלים הרוצים לקנות סניקרס ראויים... (n)

כנראה שאין ברירה אלא ללכת על 6pm.com או אמאזון ושירותי בלדרות.

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9455
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1140 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #66 

הזמנתי כבר מספר פעמים נעליים עבור אשתי מאמזון עם שילוח של mustop בעלות של 19$ (במידה והמחיר הסופי, כולל משלוח, גבוה מ 75$ צריך לשלם גם מכס ומע"מ) - ואני מאד מרוצה. יצא ששילמתי סך הכל כ 250-300 שקל על נעליים שבארץ עולות לפחות פי שתיים

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #67 

oris74
אתה צודק, זה פיתרון נהדר במיוחד 6pm מחירים ממש טובים.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”