סילביה Mega-Mod יצא לחרות...
-
coffeeavi
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 277 פעמים
- יצירת קשר:
יפה, בשעה טובה.
גם לי קפץ מיד מיקום לחצנים ובקר בדופן האחורית. נראה לי לא כל כך ידידותי ובניגוד להגיון MMI
בנוסף, הכנסת חומרים דליקים ובעירים פנימה כמו פוליסטירן מוקצף (קלקר) זה ממש לא מומלץ.
יש בשוק הרבה אביזרים להידוק רכיבים מחומרים יותר ידידותיים ופחות מסוכנים.
תיהנה
גם לי קפץ מיד מיקום לחצנים ובקר בדופן האחורית. נראה לי לא כל כך ידידותי ובניגוד להגיון MMI
בנוסף, הכנסת חומרים דליקים ובעירים פנימה כמו פוליסטירן מוקצף (קלקר) זה ממש לא מומלץ.
יש בשוק הרבה אביזרים להידוק רכיבים מחומרים יותר ידידותיים ופחות מסוכנים.
תיהנה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
PID מאחורה זה רעיון לא רע. לא חייבים לראות אותו כל הזמן
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
כן אתה צודק, ההגיון כאן הוא שטפ' הבוילר לא מענינת אותי כל עוד טמפ החליטה טובה (ובשביל זה השארתי את הטרמומטר)רק אני לא תועה שזה מאחורי המכונה?...
בנוסף זה איזור קר יותר מה שישמור על הפיד
כן זה זמני עד להגעת הסוקט לרליי בנוסף זה מתחת למיכל המים והטמ לא עולה על 30 מעלות שמה, הסיכוי היחיד לדלקה זה קצר חשמליבנוסף, הכנסת חומרים דליקים ובעירים פנימה כמו פוליסטירן מוקצף (קלקר) זה ממש לא מומלץ...
חלק מהאנשים שמתקינים פיד רגיל ולא דואל משתמשים בו כדי לראות מתי להתחיל להקציף אצלי זה דואל פיד לחיצה על מתג ההקצפה מעבירה את הפיד לטמפ' הקצפה והנורה הירוקה תידלק כאשר הוא יגיע לשם ולכן אין לזה משמעות
hosq אתה צודק כל הרעיון במודים שלי הוא נוחות (למעט שעות של כיף בהתעסקות הטכנית בהרכבה...) כמו לעבור מאוטו ידני לאוטומט אחרי כמה שנים
באופן כללי הייתי אומר שמי שרוצה נוחות תפעול ופחות התעסקות עדיף לו לקנות מכונה יותר יקרה
hosq אתה צודק כל הרעיון במודים שלי הוא נוחות (למעט שעות של כיף בהתעסקות הטכנית בהרכבה...) כמו לעבור מאוטו ידני לאוטומט אחרי כמה שנים
באופן כללי הייתי אומר שמי שרוצה נוחות תפעול ופחות התעסקות עדיף לו לקנות מכונה יותר יקרה