שרשור תגובות: Popcorn A-210 - הצגת כתוביות תלת מימד
כן, כנראה שזה כך.
נסיתי לנגן גם עם כונן חיצוני דרך ה- usb בטלויזיה, לא מזהה בכלל כתוביות .
אם אני מצרף לשם את קובץ ה- crt זה מציג אותו בג'יבריש.
לא יודע אם תוכלל לענות לי על זה אבל מעניין אם אעדכן גרסה (בשל סיבות שונות לא עדכנתי זמן לא מועט ) של האקסטרימר זה יתן משהו.
סתם שאלה שנובעת מחוסר ניסיון שלי בתלת.
אם רוכשים דיוידי מקורי בתלת, עם כתוביות בעברית, זה אמור להציג את הכתוביות בסדר?
או שעם נגן דיוידי רגיל, שאינו תלת, זה לא יציג את הסרט בתלת.
נסיתי לנגן גם עם כונן חיצוני דרך ה- usb בטלויזיה, לא מזהה בכלל כתוביות .
אם אני מצרף לשם את קובץ ה- crt זה מציג אותו בג'יבריש.
לא יודע אם תוכלל לענות לי על זה אבל מעניין אם אעדכן גרסה (בשל סיבות שונות לא עדכנתי זמן לא מועט ) של האקסטרימר זה יתן משהו.
סתם שאלה שנובעת מחוסר ניסיון שלי בתלת.
אם רוכשים דיוידי מקורי בתלת, עם כתוביות בעברית, זה אמור להציג את הכתוביות בסדר?
או שעם נגן דיוידי רגיל, שאינו תלת, זה לא יציג את הסרט בתלת.
צודק, אני מניח שלכך צריך נגן בלו ריי .guyezra כתב:לא רק אין דבר כזה תלת ב-DVD, נגן DVD לא רק של יציג תלת אלא הוא גם לא מציג HD......
אגב, נראה לך שעדכונים עתידיים של סטרימרים (במקרה שלי האקסטרימר פרו) יתקנו את עניין התמיכה בקבצי sup ?
או שקיים סיכוי רב יותר שמשיקולים מסחריים הם יוציאו לכך דגמים חדשים של סטרמרים .
אוקי, חדשות מרעישות ומשמחות (אותי לפחות...).
כל העניין היה עדכון הקושחה של האקסטרימר.
עדכנתי והכתוביות עם הקובץ המשולב שבניתי בהתאם למדריך כאן, עובדות מעולה.
וכמו שמישהו כבר כתב כאן, הן לא מופעלות בסטרימר כדיפולד, צריך להיכנס לתפריט כתוביות ולבחור 1/1 .
יופי , ממש תודה, פתרת כאן להרבה את הבעיה עם שתי התוכנות האלו.
אגב, הצורך בפעולות הנ"ל לפיתרון כתבויות בתלת היא רק בקבצי sbs , או גם לשאר?
הסיבה שלא עדכנתי את הקושחה בעבר הייתה שללא כונן קשיח בפנים זה לא נותן חלק גדול מהאפליקציות האינטרנטיות, כך לפחות הוסבר לי.
אבל מכיוון שגם כך רובן זה סתם חארטה, חשוב לי יותר לקבל את הכתוביות של התלת.
כל העניין היה עדכון הקושחה של האקסטרימר.
עדכנתי והכתוביות עם הקובץ המשולב שבניתי בהתאם למדריך כאן, עובדות מעולה.
וכמו שמישהו כבר כתב כאן, הן לא מופעלות בסטרימר כדיפולד, צריך להיכנס לתפריט כתוביות ולבחור 1/1 .
יופי , ממש תודה, פתרת כאן להרבה את הבעיה עם שתי התוכנות האלו.
אגב, הצורך בפעולות הנ"ל לפיתרון כתבויות בתלת היא רק בקבצי sbs , או גם לשאר?
הסיבה שלא עדכנתי את הקושחה בעבר הייתה שללא כונן קשיח בפנים זה לא נותן חלק גדול מהאפליקציות האינטרנטיות, כך לפחות הוסבר לי.
אבל מכיוון שגם כך רובן זה סתם חארטה, חשוב לי יותר לקבל את הכתוביות של התלת.
אז ככה לפני שבוע קניתי טלוויזיה lg 55lm671y עם נגן בלוריי lg..
הורדתי סרטים ופעלתי על פי המדריך..(3dsubtitler,mkvtoolnix) הכל יצא בסדר גמור...הסרט תוקן והתרגום יצא לפי המדריך..עכשיו הבעיה היא שעל המחשב שאני רואה הסרט עם תרגום והכל בסדר ..אבל שאני מעביר את הסרט לטלוויזיה באמצעות כונן חיצוני התרגום לא מופיע..לפני שתיקנתי התרגום כן היה מופיע בטלוויזיה,כמובן שלא היה אפשר לראות כלום בתרגום..עזרה...יכול להיות שהנגן לא תומך? אושאולי צריך לעדכן אותו?
הורדתי סרטים ופעלתי על פי המדריך..(3dsubtitler,mkvtoolnix) הכל יצא בסדר גמור...הסרט תוקן והתרגום יצא לפי המדריך..עכשיו הבעיה היא שעל המחשב שאני רואה הסרט עם תרגום והכל בסדר ..אבל שאני מעביר את הסרט לטלוויזיה באמצעות כונן חיצוני התרגום לא מופיע..לפני שתיקנתי התרגום כן היה מופיע בטלוויזיה,כמובן שלא היה אפשר לראות כלום בתרגום..עזרה...יכול להיות שהנגן לא תומך? אושאולי צריך לעדכן אותו?
לא יכול להגיד לך שזאת תשובה ודאית אבל ככל הנראה ולפחות מהניסיון שלי כנראה שאחד הרכיבים בשרשרת לא תומך בהמרה הזו של הכתוביות.
מהניסיון שלי, ההעברה לטלויזיה דרך הסטרימר עבדה רק לאחר שעדכנתי את הקושחה בסטרימר.
כשניסיתי להקרין את אותו הקובץ (סרט וכתוביות) על ידי זיכרון חיצוני שחובר לטלויזיה, זה לא תמך.
מהניסיון שלי, ההעברה לטלויזיה דרך הסטרימר עבדה רק לאחר שעדכנתי את הקושחה בסטרימר.
כשניסיתי להקרין את אותו הקובץ (סרט וכתוביות) על ידי זיכרון חיצוני שחובר לטלויזיה, זה לא תמך.