מכתב למשרד התקשורת בנושא קצב העלאה בישראל

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
flsh פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1149

שליחה

זאת בדיוק הסיבה שהמטרה היא לשלוח לו הרבה פעמים, גם למייל שלו, גם לפקס שלו, גם למייל של המשרד שלו וגם לפקס של המשרד שלו.

אם כשהוא יחזור מברצלונה יגידו לו שיש לו 50 מיילים ופקסים עם אותו התוכן בדיוק וזה מכתב למענו, הוא כנראה יקרא את זה.

fighter
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1144

שליחה

lior19 כתב:
fighter כתב:יפן, ג'יגהביט סימטרי - 40 שקל בחודש
http://kakaku.com/bb/plan_FTTH_kddi_son ... 000000012/
אחרי שתקופת המבצע עוברת, המחיר עולה למשהו כמו 100-200 אבל שמעתי שהחברות המתחרות מתקשרות ומשכנעות לעבור אליהן ולקבל שוב את המחיר הנמוך +חודשי חינם, או שדרך אחרת זה להתנתק לכמה ימים ולקבל שוב לשנה ב1000 ין לחודש
...
1GB הורדה והעלאה? אז כמה העלאה בפועל? 125,000 KB/s העלאה בפועל?
...
למה אתה עדיין סופר בקילובייטים? כבר הגענו ל1gbit פה, שזה כ125 מגה בייט לשניה (MEGA BYTES)

flsh פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אגב זה קיים (כפיילוט לפחות) גם בפינלנד וגם בקנזס סיטי בקנזס (הפיילוט של גוגל).
זה לא אמור להיות שונה ממיזם חברת החשמל בצורה מהותית (אם בכלל, לכו תדעו מה יקרה ל100 מגה עד 2017) מכיוון שעיקר המאמץ הוא פריסת סיב עד הבית. הסיבים יכולים לעמוד בהרבה יותר מ1Gbps.

oren_a
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9

שליחה

flsh כתב:זאת בדיוק הסיבה שהמטרה היא לשלוח לו הרבה פעמים, גם למייל שלו, גם לפקס שלו, גם למייל של המשרד שלו וגם לפקס של המשרד שלו.

אם כשהוא יחזור מברצלונה יגידו לו שיש לו 50 מיילים ופקסים עם אותו התוכן בדיוק וזה מכתב למענו, הוא כנראה יקרא את זה.
...
אני לא רוצה להציק על זה יותר מידי, אבל אם הוא יראה שיש קבוצה עם 50 אלף אנשים, זה נראה לי מאוד ישפיע עליו..

http://www.facebook.com/pages/%D7%9E%D7 ... l&filter=1

אני לא חושב שצריך פה להתווכח, על כל מיני עניינים טכניים , העניין הוא שלגבות את כל התמונות שלך בפייסבוק, זה כמעט בלתי אפשרי במהירות הזאת, להעלות סרטון שצילמת בטיול, לוקח שעה וחצי..
זאת האמת... וכל העניינים הטכניים לא משנים את זה...

אני חושב שכמעט כל אחד בפייסבוק כאשר הוא מעלה תמונות שם לב שזה מאוד איטי.. גם אם יש לו 100 מגה, אני חושב שצריך להסביר לכל אותם האנשים, שזה איטי סתם... , אין שום מגבלה טכנולוגית שגורמת לזה להיות איטי, זה איטי כי חברות התקשורת רוצות להרוויח יותר מהעסקים הפרטיים..

להשאיר את הדיון , ברמת הבנה פשוטה, שכל אחד יכול להבין, ולהסביר לאנשים איפה זה פוגע בהם.

dropbox למשל...
google drive שצריך לצאת... וכו"
נערך לאחרונה על ידי oren_a ב 27/02/2012 22:35, נערך פעם 1 בסך הכל.

lior19
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 243

שליחה

oren_a כתב:
flsh כתב:זאת בדיוק הסיבה שהמטרה היא לשלוח לו הרבה פעמים, גם למייל שלו, גם לפקס שלו, גם למייל של המשרד שלו וגם לפקס של המשרד שלו.

...
אני לא רוצה להציק על זה יותר מידי, אבל אם הוא יראה שיש קבוצה עם 50 אלף אנשים, זה נראה לי מאוד ישפיע עליו..

...
אם כבר יעזרו יותר מכתבים בפקס מאשר קבוצה בפייסבוק.
fighter כתב:
lior19 כתב:
fighter כתב:יפן, ג'יגהביט סימטרי - 40 שקל בחודש
http://kakaku.com/bb/plan_FTTH_kddi_son ... 000000012/
אחרי שתקופת המבצע עוברת, המחיר עולה למשהו כמו 100-200 אבל שמעתי שהחברות המתחרות מתקשרות ומשכנעות לעבור אליהן ולקבל שוב את המחיר הנמוך +חודשי חינם, או שדרך אחרת זה להתנתק לכמה ימים ולקבל שוב לשנה ב1000 ין לחודש
...
1GB הורדה והעלאה? אז כמה העלאה בפועל? 125,000 KB/s העלאה בפועל?
...
למה אתה עדיין סופר בקילובייטים? כבר הגענו ל1gbit פה, שזה כ125 מגה בייט לשניה (MEGA BYTES)
...
בסדר, התכוונתי לאותו העיקרון. הלוואי והייתי גר שם, זה פשוט חלום להעלות קבצים על מהירות עוצמתית כזאת.

oren_a
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9

שליחה

lior19 כתב:
oren_a כתב:

...

...
אם כבר יעזרו יותר מכתבים בפקס מאשר קבוצה בפייסבוק.
...
למה אתה חושב את זה??
כל המחאות האחרונות היו מבוססות על הפייסבוק...
ברגע שאתה מגיע ל10-20 אלף אתה בקלות מגיע לכתבות באינטרנט... ומשם זה מתפתח..
הרעיון הוא כרגע שיש בעיה, אנשים לרוב אפילו לא ממש מבינים איך זה משפיע עליהם...
אני חושב שלשלוח פקסים זה טוב.. אבל אם יש לזה קבוצת מחאה בפייסבוק, אז השר יכול להבין כמה אנשים(בוחרים) יש מאחורי זה. מה שווה לו מלחמת עולם עם בזק והוט, עוד שיכולים בסוף לבוא מולו ולטעון שהוא רק רוצה להקל על העסקים הפרטיים.

fighter
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1144

שליחה

אפשר לקבל גם פה בדיוק מה שיש ביפן, ההבדל הוא שביפן זה ששם משרד התקשורת עוד בתחילת שנות ה2000 עשה מה שצריך כדי שחברות התשתית יפרסו סיבים ויורידו מחירים
http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_in_Japan

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738

שליחה

IamEzio כתב:למה לא חוקי ? ואם אתה רוצה להעביר לקרובי משפחה שלך קובץ וידאו שאתה צילמת .. זה דבר לגיטימי לגמרי לדעתי .
...
אתה מכיר את "על ראש הגנב בוער הכובע " ? במדינה שבה כול הפולטיקאים יודעים שהם מושחתים , במדינה שבה ארה"ב ניסתה ואולי הצליחה לגרום לטבע להיות פחות תחרותית , בתואנת שווא של פיראטיות של פטנטים , שזה שטות מהלכת , כי אם זה היה נכון היה ניתן לתבוע אותה על זה בארה"ב , מדינה שעדיין נתפסת (שלא בצדק) כמדינה של דיסקט אחד , אתה מאמין שמישהו יסכים אולי לסכן את מעמדינו בדו"ח הזה ?

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

harari כתב:פיראטיות ברשת זה לא תחום השיפוט של ספקיות האינטרנט, יש דרכים אחרות לאכוף את זה ויש גופים אחרים שלשם כך נועדו. לא בגלל זה המהירות נמוכה, זה עניין כלכלי נטו.
...
לא. אבל זה בהחלט יושב לשרים בירכתי המוח שלהם , הם יודעים שארה"ב לא תתבייש לנסות לצרוח על הנייטיבים אם מישהו שם ישלם כסף לשדולה של קונגרסמן זה או אחר והוא יפעיל לחץ על הממשל

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

flsh כתב:נושא שיתוף הקבצים לא רלוונטי.

תגיד לי, אם אני אמן גרפי ואני עובד על תמונה ששוקלת מאות מגה או אפילו מעל לג'יגה. מה אני אמור לעשות אז?
אם אני צייר שמצלם את התמונה שלו, והעורך של המגזין שרוצה לפרסם את התמונה רוצה איכות TIFF והקובץ הוא 100 מגה, למה אני צריך לבזבז יום שלם בשביל לשלוח לו את התמונה?
אלו לא מקרים שהמצאתי. אלו מקרים שבהם אמא שלי הייתה צריכה להגיד לי לבוא אליה, לצרוב את הקבצים ולהביא אותם למי שהיא הייתה צריכה. למה? כי זה לקח הרבה פחות זמן מלהעלות אותם לאתר HOSTING והיה מדובר בעניין דחוף.
העבודה של אמא שלי היא -לא- תלויית UPLOAD מלבד מקרים בודדים ולכן היא לא תיקח חשבון עסקי. היא גם לא מסוגלת להרשות לעצמה חשבון עסקי.

יש לי חבר שיש לו להקה והוא הכין רימיקס של אלבום שלם שלהם (להקת METAL, הפך לטראנס-METAL). הוא רצה שאני אשמע את זה באיכות מקסימלית אז הוא שלח לי LOSSLESS. מדובר במאות מגה. למה זה צריך לקחת כל כך הרבה זמן?
נגיד שאני רוצה לאחסן את כל המוזיקה שלי בענן בשביל לגשת אליה עם הסמארטפון שלי בכל מקום ולא לאחסן את המוזיקה על הטלפון. למה להעלות 5-10 ג'יגה או יותר צריך לקחת לי כל כך הרבה זמן?
נגיד שאני רוצה להיות המארח של משחק מחשב עם 128 שחקנים. איך אני אעשה את זה עם מגה אפלאוד? אני בקושי אוכל לארח 16 שחקנים. אני רוצה לארח 128 שחקנים ישראלים כי אני רוצה פינגים מאוד נמוכים ואני רוצה לדבר בעברית תוך כדי. חבילת גיימר לא תפתור לי את הבעיה הראשונה כי המרחק הפיזי בין ישראל ומארח בגרמניה גדול בהרבה מהמרחקים בארץ ומן הסתם אני לא אוכל לדבר בעברית בגלל שבאירופה לא מדברים בעברית.

אתם מבינים שאלה לא דברים שצריכים להיות מסובכים ב2012, נכון? אז גם אם ילד בן 12 יחרוש על ביטורנט, זה לא אמור לעניין אותי. זו לא בעיה לעשות לו טראפיק שייפינג אם רוצים. הצרכים והסיבות שלי לרצות אפלאוד גבוה הם כולם חוקיים.

אגב להבנתי משה כחלון בברצלונה עכשיו. אתקשר ללשכה שלו כשהתערוכה תגמר.
...
כול מה שאמרת נכון , אבל תסתכל על התגובות הקודמות שלי ותבין שהדברים אף פעם לא כל כך פשוטים כמו שזה נראה :lol:
חוצמזה , מה אתה חושב יגידו הספקיות לשר ?
גם אם הם יודעות שיש להן את האלוט הזה שיכול לעשות את זה , אתה בטוח שזה מה שהם יאמרו לו ?
הם ינסו לשחק על גורם הפחד שלו ולעשות נשק יום הדין על פיראטיות

flsh פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

הספקיות לא אחראיות לתכנים פיראטים. אפשר לנפנף את התירוץ בכך שלא מדובר בזכויות היוצרים שלהן, או בכך שללא קשר יש פיראטיות. אפשר גם להסתכל על מחקרים מהשנים האחרונות שמראים בבירור שפיראטיות תורמת לרווחים של האמנים, או שפיראטיות לא מוציאה כסף מהמחזור הכספי.

אפשר לכתוב הרבה על הנושא. בסופו של דבר יש משוואה פשוטה לעניין - ככל שמספר האופציות החוקיות יורד, השימוש בתכנים פיראטיים עולה.
ויש הרבה מאוד כישלונות של גופים ישראליים (אקו"ם, הוט ויס למשל) שתהיה בטוח שתורמים לסטטיסטיקה של הורדות פיראטיות בישראל. הרי אף אחד לא יוריד אף סדרת טלויזיה אם יום אחרי השידור בארה"ב היא תשודר בארץ. אם הספקיות כל כך מפחדות אז שתי הספקיות תשתית, שבמקרה יש להן ספקיות אינטרנט, ובמקרה יש להן חברות שידורי טלויזיה, יכולות להתחיל לקנות סדרות מיד כשהן יוצאות ולא שנה אחרי.
והטיעון שאמרתי מגוחך בדיוק כמו להגיד שפיראטיות זו סיבה להגביל קצב העלאה.

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

אני לא מתווכח איתך , אני רק אומר שאתה צריך להבין שאחד הטיעונים יהיה זה .
יש לי משפט עכשיו עם גוף כלשהו, הם הגישו דף דחיה של הבקשה שלי , ובו יש 19 סעיפים , כולם עד אחד שטויות במיץ עגבניות , העו"ד שלי אמר שיורים בכול הכלים , גם אם מחוץ לבית המשפט הם נראים שטויות , ומקווים שאחד החיצים יפגע :lol:

אז אם אתה חושב שעו"ד שמנהלים את המגעים מול השרים ו/או הלוביסטים לא יגעו בטיעון הזה , עד כמה שניתן לנפנף אותו , אני חושב שאתה טועה .
זה כול מה שניסיתי להסביר בתגובות האחרונות שלי

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813

שליחה

הגופים הללו שפועלים לטובת זכויות היוצרים, מפעילים לחץ גדול מאוד על הספקיות בנושא פיקוח והגבלות שונות בעולם.ביינתים לגולשים פרטיים זה לא מגיע,אבל לאתרים גדולים שעוסקים בשיתוף קבצים גם לספקיות יש אחריות מידתית,במיוחד אם הפניה להגבלה מגיע מסמכות גבוהה.

בכל מקרה אני מאוד מקווה שזה טיעון שלא יעלה ובאמת מדובר אך ורק בסיבה כלכלית גרידא(אגב גם אותה אפשר למנף באינספור מודלים לצכרן ולאחר מספר שנים אפילו להתחיל להרוויח).
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

GioraS
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 222

שליחה

הטיעון של פירטיות הוא מגוכך,
הרי כמעט בכל אמצעי לגיטימי אפשר לעשות שימוש לא חוקי,
שיחות טלפון למטרות פשע, נסיעה ברכב למטרות פשע,
אז מה יאסרו על שימוש בטלפון ונסיעה ברכב לכווווווווווווווולם ?
אולי גם יחתכו לכל הגברים את **** בשביל שלא ילכו לזונות ולא יבצעו
מעשי אונס, טו ביי און זה סייפ סייד.

האמריקאים מענניין אותם ה- UPLINK בישראל הפיצפונת, נו באמת ?

מדינה של דיסק אחד ...
כבר עשרים שנה, סולתם לא עושים סירים
וסרטים ישראלים זה לא סרטי בורקס ...

לשרים יש מוח ? מוטל בספק.

GioraS
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

Itsik_G כתב:
flsh כתב:נושא שיתוף הקבצים לא רלוונטי.

תגיד לי, אם אני אמן גרפי ואני עובד על תמונה ששוקלת מאות מגה או אפילו מעל לג'יגה. מה אני אמור לעשות אז?
אם אני צייר שמצלם את התמונה שלו, והעורך של המגזין שרוצה לפרסם את התמונה רוצה איכות TIFF והקובץ הוא 100 מגה, למה אני צריך לבזבז יום שלם בשביל לשלוח לו את התמונה?
אלו לא מקרים שהמצאתי. אלו מקרים שבהם אמא שלי הייתה צריכה להגיד לי לבוא אליה, לצרוב את הקבצים ולהביא אותם למי שהיא הייתה צריכה. למה? כי זה לקח הרבה פחות זמן מלהעלות אותם לאתר HOSTING והיה מדובר בעניין דחוף.
העבודה של אמא שלי היא -לא- תלויית UPLOAD מלבד מקרים בודדים ולכן היא לא תיקח חשבון עסקי. היא גם לא מסוגלת להרשות לעצמה חשבון עסקי.

יש לי חבר שיש לו להקה והוא הכין רימיקס של אלבום שלם שלהם (להקת METAL, הפך לטראנס-METAL). הוא רצה שאני אשמע את זה באיכות מקסימלית אז הוא שלח לי LOSSLESS. מדובר במאות מגה. למה זה צריך לקחת כל כך הרבה זמן?
נגיד שאני רוצה לאחסן את כל המוזיקה שלי בענן בשביל לגשת אליה עם הסמארטפון שלי בכל מקום ולא לאחסן את המוזיקה על הטלפון. למה להעלות 5-10 ג'יגה או יותר צריך לקחת לי כל כך הרבה זמן?
נגיד שאני רוצה להיות המארח של משחק מחשב עם 128 שחקנים. איך אני אעשה את זה עם מגה אפלאוד? אני בקושי אוכל לארח 16 שחקנים. אני רוצה לארח 128 שחקנים ישראלים כי אני רוצה פינגים מאוד נמוכים ואני רוצה לדבר בעברית תוך כדי. חבילת גיימר לא תפתור לי את הבעיה הראשונה כי המרחק הפיזי בין ישראל ומארח בגרמניה גדול בהרבה מהמרחקים בארץ ומן הסתם אני לא אוכל לדבר בעברית בגלל שבאירופה לא מדברים בעברית.

אתם מבינים שאלה לא דברים שצריכים להיות מסובכים ב2012, נכון? אז גם אם ילד בן 12 יחרוש על ביטורנט, זה לא אמור לעניין אותי. זו לא בעיה לעשות לו טראפיק שייפינג אם רוצים. הצרכים והסיבות שלי לרצות אפלאוד גבוה הם כולם חוקיים.

אגב להבנתי משה כחלון בברצלונה עכשיו. אתקשר ללשכה שלו כשהתערוכה תגמר.
...
מסכים על כל מה שאתה אומר, ובנוסף:
כבר הרבה זמן שאני חולם על גיבוי של החומר שלי "בענן" (כמו crashplan), תמונות, סרטונים של הילדים, מסמכים, תעודות אחריות, חשבוניות ועוד ועוד. לגבות חומר בהיקפים של עשרות גיגות עם ה upload הנוכחי זה סיוט.

יישומים כמו slingbox - שמאפשרים לך לצפות בערוצי הטלוויזיה שלך מהבית דרך האינטרנט. מאוד מוגבלים בגלל ה U/L.
...
crashplan על הפנים, קצב הורדה זוועה. אני מתכונן לנסות בקרוב OLSEX (לא מה שאתם חושבים)
http://www.onlinestoragesolution.com למישהו יש ניסיון איתם ?

בעתיד (הקרוב אני מקווה) דיסק אונליין יהיה חזיון שכיח, יכול להיות שכל עניין הגבלת ה UPLOAD
הוא קנונייה של יצרני הדיסקים הקשיחים.

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4030

שליחה

GioraS כתב: בעתיד (הקרוב אני מקווה) דיסק אונליין יהיה חזיון שכיח, יכול להיות שכל עניין הגבלת ה UPLOAD
...
:lol: אני מקווה שזה היה בצחוק
איפה אתה חושב שנשמר כל המידע שאתה מעלה? באוויר? גם בשרתים יש דיסקים קשיחים, והרבה, ויותר יקרים, וגם אותם קונים בכסף.

GioraS
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

barman כתב:
lior19 כתב: וואו תפסיק להיתפס לכל דבר קטן. אז עשיתי טעות קטנה במכתב אז מה? מה אני לא בן אדם שטועה לפעמים? כאילו שזה מה שיעניין את משה כחלון, הטעות הזאת..
...
אני מעריך מאוד את המאמץ שלך, אבל לא עשית "טעות קטנה" אלא טעות ענקית שמעידה על חוסר הבנה טוטאלי על מה שכתבת לגביו. ואם אתה פונה עם זה לכחלון, הוא עלול לנפנף את המכתב שלך מהסיבות הלא נכונות.
...
נו באמת, השר כחלון וספקיות האינטרנט לא יודעים שה- UPLOAD זה בדיחה.
נהפוך הוא, מכתב מבולבל טכנית יוכיח להם רק כמה האנשים נואשים ומרגישים שמשהוא לא בסדר,
כדברי מורפיאוס לניו "כמו משהוא חד תקוע בראשך שמוציא אותך מדעתך"

GioraS
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

harari כתב:
GioraS כתב: בעתיד (הקרוב אני מקווה) דיסק אונליין יהיה חזיון שכיח, יכול להיות שכל עניין הגבלת ה UPLOAD
...
:lol: אני מקווה שזה היה בצחוק
איפה אתה חושב שנשמר כל המידע שאתה מעלה? באוויר? גם בשרתים יש דיסקים קשיחים, והרבה, ויותר יקרים, וגם אותם קונים בכסף.
...
כמובן שעניין הקנוניה היה עם קריצה, לגופו של עניין איכסון בענן זה עניין רציני לחלוטין,
OLSEX מציע נפח לא מוגבל תמורת 25$ לשנה או 35$ לשנתיים, זה משחרר אותך מלדאוג כל הזמן
לתוספת דיסקים קשיחים, וזה גם גיבוי יותר בטוח, למקרה של נזק פיזי כמו שריפה או גניבה, לא עלינו.
כמובן צריך לבדוק שהרוחב-פס סביר, בקרוב העדכן.

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4030

שליחה

(Y)
Don't Let The Facts Ruin a Good Story !
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813

שליחה

GioraS כתב:הטיעון של פירטיות הוא מגוכך,
הרי כמעט בכל אמצעי לגיטימי אפשר לעשות שימוש לא חוקי,
שיחות טלפון למטרות פשע, נסיעה ברכב למטרות פשע,
אז מה יאסרו על שימוש בטלפון ונסיעה ברכב לכווווווווווווווולם ?
אולי גם יחתכו לכל הגברים את **** בשביל שלא ילכו לזונות ולא יבצעו
מעשי אונס, טו ביי און זה סייפ סייד.

האמריקאים מענניין אותם ה- UPLINK בישראל הפיצפונת, נו באמת ?

מדינה של דיסק אחד ...
כבר עשרים שנה, סולתם לא עושים סירים
וסרטים ישראלים זה לא סרטי בורקס ...

לשרים יש מוח ? מוטל בספק.
...
הכל נכון, ובמקביל אף פעם אין לדעת למי נוח המצב הנוכחי.
יכול להיות שהשקט היחסי נוח לספקיות , כל תלונה זה תיק שלם בשבילם לטפל בו.
יוכל להיות שהגופים הם לא אלה בארה"ב אלא הגופים בארץ, עליה בUL = עליה בהעלאות של דיסקים של הזימרה והסרטים בארץ (כן אני לא מחובבי המזרחית אבל עדיין לא חסר). לך תדע.
גם אם זה בולשיט ב99% מהמקרים, כמו שציינו פה , מבחינה משפטית מספיק תלונה קטנה וזו סחבת של שנים.

אבל בוא נעזוב את הויכוח , אם זה רק כלכלי אז עדיף שכך , במוקדם או במאוחר תהיה חברה שתלמד לנצל את השוק הנוכחי וגם להרוויח ממנו תוך כדי UL ראוי
נערך לאחרונה על ידי sheva23 ב 02/03/2012 1:46, נערך פעם 1 בסך הכל.

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”