avihuli כתב:הנה פרסום רשמי של HTC בנוגע למכשירים שישודרגו ל ICS:osherov כתב: אגב - האם תוכל להפנות להודעה ש- HSC הוציאו בנוגע לגירסא המשודרגת ?...[left]HTC knows how excited our fans are to get their hands on Google's latest version of Android, Ice Cream Sandwich, so we're thrilled today to announce the first wave of HTC phones that will receive upgrades.
Ice Cream Sandwich is coming in early 2012 to a variety of devices including the HTC Sensation, HTC Sensation XL and HTC Sensation XE, as well as the HTC Rezound*, HTC EVO 3D, HTC EVO Design 4G* and HTC Amaze 4G* through close integration with our carrier partners.
We're continuing to assess our product portfolio, so stay tuned for more updates on device upgrades, timing and other details about HTC and Ice Cream Sandwich.[/left]......
המלצה לסמארטפון - ברור שאנדרויד - אבל איזה?!
ey_cat, אני מבין שאתה מוטרד מנושא העברית. גם אותי זה הדאיג בהתחלה אבל זה באמת לא נורא.
כשאני מסמס למשל, וכותב סימן שאלה, הוא מופיע לי בתחילת המשפט במקום בסופו, אבל הצד השני רואה אותו כמו שצריך. לא נורא. לפחות עד העדכון ל 4.0
כשאני מסמס למשל, וכותב סימן שאלה, הוא מופיע לי בתחילת המשפט במקום בסופו, אבל הצד השני רואה אותו כמו שצריך. לא נורא. לפחות עד העדכון ל 4.0
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
- נתן תודות: 1587 פעמים
- קיבל תודות: 1355 פעמים
מסך 4.7 אינץ', מערכת הפעלה אנדרואיד 4, מעבד 4 ליבות - נראה הדבר החם הבא... אבל בצבע שחור מה שראיתי ועדיין לא הושק.
איזה סיפור ? כולה רציתי לקנות נייד חדש !! את הקולנוע הביתי שלי קניתי יותר מהר...
קיצור, עדיין ממתין...
איזה סיפור ? כולה רציתי לקנות נייד חדש !! את הקולנוע הביתי שלי קניתי יותר מהר...
קיצור, עדיין ממתין...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- roypeles
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3058
- שם מלא: רואי
- נתן תודות: 68 פעמים
- קיבל תודות: 95 פעמים
אני חשבתי על, וממש הייתי סגור על ה sensetion xl, בעיקר בגלל איכות הבניה, העיצוב המיוחד, המסך המרשים.
השלמתי עם הכל.
ואז התחלתי לקרוא קצת בפורומים בחו"ל, הבנתי שהזכרון שפנוי למשתמש (ולא תפוס ע"י מערכת ההפעלה) הוא רק 8.8 ג"ב, וזה מה ששבר אותי.
היום, יש לי את ה HD2 (וכן, אני דינוזאור שעוד משתמש ב WM), עם כרטיס 32 שלפחות 25 ממנו תפוסים, ע"י מוסיקה, וכל מיני פרקים של סדרות שאני צופה מדי פעם בפקקים של הבוקר בדרך לעבודה.
(העובדה הזאת גרמה לי גם לרדת מהמחשבה על ה galaxy nexus).
מבחינתי, כנראה שהבחירה היא ב XE.
אני מקווה שבקרוב יהיה למכשיר יבוא רשמי ע"י טאצ' גרופ, שהתחילו לשווק עכשיו את ה XL.
ואכן, מאוד קשה למצוא מכשיר....
השלמתי עם הכל.
ואז התחלתי לקרוא קצת בפורומים בחו"ל, הבנתי שהזכרון שפנוי למשתמש (ולא תפוס ע"י מערכת ההפעלה) הוא רק 8.8 ג"ב, וזה מה ששבר אותי.
היום, יש לי את ה HD2 (וכן, אני דינוזאור שעוד משתמש ב WM), עם כרטיס 32 שלפחות 25 ממנו תפוסים, ע"י מוסיקה, וכל מיני פרקים של סדרות שאני צופה מדי פעם בפקקים של הבוקר בדרך לעבודה.
אני מקווה שבקרוב יהיה למכשיר יבוא רשמי ע"י טאצ' גרופ, שהתחילו לשווק עכשיו את ה XL.
ואכן, מאוד קשה למצוא מכשיר....
-
ey_cat
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 891
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
דוקא ראיתי שמוכרים אותו בארץ - האם טאצ' גרופ הוא היבואן הרישמי? ומה רע ביבואן פרללי?roypeles כתב:אני חשבתי על, וממש הייתי סגור על ה sensetion xl, בעיקר בגלל איכות הבניה, העיצוב המיוחד, המסך המרשים.
השלמתי עם הכל.
ואכן, מאוד קשה למצוא מכשיר.......
גם אני מעוניין במכשיר זה.
The future ain`t what it used to be
- roypeles
- חבר מביא חבר

טאצ' גרופ היא היבואנית הרשמית של HTC בארץ. בנתיים אלו המכשירים שהם מביאים
http://www.touchgroup.co.il/טלפונים-חכמים
ביניהם גם ה XL שכבר החל להמכר בסלקום וברשת פלאפון.
יבואן פרללי לא רע, את המכשיר האחרון קניתי מפרללי והיה בסדר.
http://www.touchgroup.co.il/טלפונים-חכמים
ביניהם גם ה XL שכבר החל להמכר בסלקום וברשת פלאפון.
יבואן פרללי לא רע, את המכשיר האחרון קניתי מפרללי והיה בסדר.
רועי, סתם מתוך סקרנות, למה אתה עדיין משתמש ב-wm? האם זה לצרכי עבודה?
בתור בעל hd2 שעבר מזמן לאנדרואיד אני לא רואה סיבה לחזור ל-wm. אם כבר, אני שוקל להתקין את wp7 על המכשיר כדי לשחק קצת עם המערכת. אגב, מדהים שגם אחרי יותר משנתיים איני רואה שום סיבה להחליף את המכשיר (גם הגלקסי s2 לא הרשים אותי) ועד היום העיצוב המוצלח שלו מצליח ״לסובב ראשים״.
בתור בעל hd2 שעבר מזמן לאנדרואיד אני לא רואה סיבה לחזור ל-wm. אם כבר, אני שוקל להתקין את wp7 על המכשיר כדי לשחק קצת עם המערכת. אגב, מדהים שגם אחרי יותר משנתיים איני רואה שום סיבה להחליף את המכשיר (גם הגלקסי s2 לא הרשים אותי) ועד היום העיצוב המוצלח שלו מצליח ״לסובב ראשים״.
- roypeles
- חבר מביא חבר

נכון הוא מסובב ראשים.gorelshv כתב:רועי, סתם מתוך סקרנות, למה אתה עדיין משתמש ב-wm? האם זה לצרכי עבודה?
בתור בעל hd2 שעבר מזמן לאנדרואיד אני לא רואה סיבה לחזור ל-wm. אם כבר, אני שוקל להתקין את wp7 על המכשיר כדי לשחק קצת עם המערכת. אגב, מדהים שגם אחרי יותר משנתיים איני רואה שום סיבה להחליף את המכשיר (גם הגלקסי s2 לא הרשים אותי) ועד היום העיצוב המוצלח שלו מצליח ״לסובב ראשים״....
למה אני עם WM? מלבד צרכי עבודה, פשוט יש לי את כל מה שאני צריך - דפדפן חלק ומהיר, ניווט, סלינגפלייר, צ'טים, נגן וידאו מרובה פורמטים, אפליקציות רדיו שונות, מצלמה מספקת, ועוד...
כן, הייתי חושב להתקין אנדרואיד, ומבחינתי זה היה פתרון עדיף מלרכוש מכשיר חדש, אבל מרוב רומים, אני לא יודע מה (ואיך) להתקין, ולהתמודד עם הסיפור של העברית. ואני לא אחד יש לו סבלנות לנסות רומים שונים עד שאמצא את המושלם, או את הרצון להתקע בלי מכשיר, אפילו ליום (למרות שיש כמה חיליפיים בבית).
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב, יש המון מכשירים חדשים שהושקו היום בתערוכה בברצלונה... נראה לי אני אמתין עוד איזה חודשיים שהם יתחילו להגיע לארץ ואז נחליט מה לקנות.
נראה לי שאני עדיין אשאר בכיוון של HTC (אולי את ה- ONE XL), נראה לי מגניב הממשק הייחודי שלהם של הסנס - יתרון לנוחות המשתמש...
נראה לי שאני עדיין אשאר בכיוון של HTC (אולי את ה- ONE XL), נראה לי מגניב הממשק הייחודי שלהם של הסנס - יתרון לנוחות המשתמש...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

אז פשפשתי קצת לעומק וככל שאני חופר בזה יותר אני משוכנע ש- HTC זה המכשיר הבא שלי...
כנראה יש גיחה קטנה לארה"ב בסוף אפריל אז אולי נביא אותו משם אם עדיין לא יגיע לארץ הדגמים החדשים שהושקו בתערוכה בברצלונה. על הפרק מבחינתי או ה- one xl או ה- one x בעל הארבע ליבות, תלוי מה יהיה המחיר שלו. הנה לינק למי שמעוניין במידע עליהם ועדיין לא ראה: http://www.htc.com/www/smartphones/?ici ... rnmore#all
כנראה יש גיחה קטנה לארה"ב בסוף אפריל אז אולי נביא אותו משם אם עדיין לא יגיע לארץ הדגמים החדשים שהושקו בתערוכה בברצלונה. על הפרק מבחינתי או ה- one xl או ה- one x בעל הארבע ליבות, תלוי מה יהיה המחיר שלו. הנה לינק למי שמעוניין במידע עליהם ועדיין לא ראה: http://www.htc.com/www/smartphones/?ici ... rnmore#all
.
.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

בחברות הסלולאר יש בסלקום ובפלאפון ויש גם בחנויות "השכונתיות" לרוב... אבל לא את הדגמים החדשים שעדין לא הושקו למכירה.
.
.