המלצה לסמארטפון - ברור שאנדרויד - אבל איזה?!

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #61 

avihuli כתב:
osherov כתב: אגב - האם תוכל להפנות להודעה ש- HSC הוציאו בנוגע לגירסא המשודרגת ?
...
הנה פרסום רשמי של HTC בנוגע למכשירים שישודרגו ל ICS:
[left]HTC knows how excited our fans are to get their hands on Google's latest version of Android, Ice Cream Sandwich, so we're thrilled today to announce the first wave of HTC phones that will receive upgrades.

Ice Cream Sandwich is coming in early 2012 to a variety of devices including the HTC Sensation, HTC Sensation XL and HTC Sensation XE, as well as the HTC Rezound*, HTC EVO 3D, HTC EVO Design 4G* and HTC Amaze 4G* through close integration with our carrier partners.

We're continuing to assess our product portfolio, so stay tuned for more updates on device upgrades, timing and other details about HTC and Ice Cream Sandwich.[/left]
...
...

gamla77
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 356
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #62 

טעות....

ey_cat פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 891
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #63 

gamla77 כתב:טעות....
...
???
The future ain`t what it used to be

assafei
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #64 

ey_cat, אני מבין שאתה מוטרד מנושא העברית. גם אותי זה הדאיג בהתחלה אבל זה באמת לא נורא.
כשאני מסמס למשל, וכותב סימן שאלה, הוא מופיע לי בתחילת המשפט במקום בסופו, אבל הצד השני רואה אותו כמו שצריך. לא נורא. לפחות עד העדכון ל 4.0

ey_cat פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #65 

אני ממש לא מודאג.
התחלתי לברר איפה קונים htc sensation xe באיזור הרצליה.
אגב - אפשר לצרף לו כרטיס זיכרון?

gamla77
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 356
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #66 

הסנסיישן XE תומך כרטיס זכרון מסוג micro sd עד 32 גי'גה. (ולפי מה שהבנתי, מישהו אפילו הצליח "לשכנע" אותו לקבל 64)

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9067
נתן תודות: 1587 פעמים
קיבל תודות: 1355 פעמים

שליחה #67 

מסך 4.7 אינץ', מערכת הפעלה אנדרואיד 4, מעבד 4 ליבות - נראה הדבר החם הבא... אבל בצבע שחור מה שראיתי ועדיין לא הושק.
איזה סיפור ? כולה רציתי לקנות נייד חדש !! את הקולנוע הביתי שלי קניתי יותר מהר...
קיצור, עדיין ממתין... 8O
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

ey_cat פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #68 

קולנוע ביתי יותר קל :D

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3058
שם מלא: רואי
נתן תודות: 68 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #69 

אני חשבתי על, וממש הייתי סגור על ה sensetion xl, בעיקר בגלל איכות הבניה, העיצוב המיוחד, המסך המרשים.
השלמתי עם הכל.
ואז התחלתי לקרוא קצת בפורומים בחו"ל, הבנתי שהזכרון שפנוי למשתמש (ולא תפוס ע"י מערכת ההפעלה) הוא רק 8.8 ג"ב, וזה מה ששבר אותי.
היום, יש לי את ה HD2 (וכן, אני דינוזאור שעוד משתמש ב WM), עם כרטיס 32 שלפחות 25 ממנו תפוסים, ע"י מוסיקה, וכל מיני פרקים של סדרות שאני צופה מדי פעם בפקקים של הבוקר בדרך לעבודה.
(העובדה הזאת גרמה לי גם לרדת מהמחשבה על ה galaxy nexus).
מבחינתי, כנראה שהבחירה היא ב XE.
אני מקווה שבקרוב יהיה למכשיר יבוא רשמי ע"י טאצ' גרופ, שהתחילו לשווק עכשיו את ה XL.

ואכן, מאוד קשה למצוא מכשיר....

ey_cat פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #70 

roypeles כתב:אני חשבתי על, וממש הייתי סגור על ה sensetion xl, בעיקר בגלל איכות הבניה, העיצוב המיוחד, המסך המרשים.
השלמתי עם הכל.
ואז התחלתי לקרוא קצת בפורומים בחו"ל, הבנתי שהזכרון שפנוי למשתמש (ולא תפוס ע"י מערכת ההפעלה) הוא רק 8.8 ג"ב, וזה מה ששבר אותי.
היום, יש לי את ה HD2 (וכן, אני דינוזאור שעוד משתמש ב WM), עם כרטיס 32 שלפחות 25 ממנו תפוסים, ע"י מוסיקה, וכל מיני פרקים של סדרות שאני צופה מדי פעם בפקקים של הבוקר בדרך לעבודה.
(העובדה הזאת גרמה לי גם לרדת מהמחשבה על ה galaxy nexus).
מבחינתי, כנראה שהבחירה היא ב XE.
אני מקווה שבקרוב יהיה למכשיר יבוא רשמי ע"י טאצ' גרופ, שהתחילו לשווק עכשיו את ה XL.

ואכן, מאוד קשה למצוא מכשיר....
...
דוקא ראיתי שמוכרים אותו בארץ - האם טאצ' גרופ הוא היבואן הרישמי? ומה רע ביבואן פרללי?
גם אני מעוניין במכשיר זה.

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #71 

טאצ' גרופ היא היבואנית הרשמית של HTC בארץ. בנתיים אלו המכשירים שהם מביאים
http://www.touchgroup.co.il/טלפונים-חכמים

ביניהם גם ה XL שכבר החל להמכר בסלקום וברשת פלאפון.

יבואן פרללי לא רע, את המכשיר האחרון קניתי מפרללי והיה בסדר.

gorelshv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1243
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #72 

רועי, סתם מתוך סקרנות, למה אתה עדיין משתמש ב-wm? האם זה לצרכי עבודה?
בתור בעל hd2 שעבר מזמן לאנדרואיד אני לא רואה סיבה לחזור ל-wm. אם כבר, אני שוקל להתקין את wp7 על המכשיר כדי לשחק קצת עם המערכת. אגב, מדהים שגם אחרי יותר משנתיים איני רואה שום סיבה להחליף את המכשיר (גם הגלקסי s2 לא הרשים אותי) ועד היום העיצוב המוצלח שלו מצליח ״לסובב ראשים״.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #73 

ה SGSII הוא "קצת יותר" מעיצוב מוצלח :roll:

roypeles
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #74 

gorelshv כתב:רועי, סתם מתוך סקרנות, למה אתה עדיין משתמש ב-wm? האם זה לצרכי עבודה?
בתור בעל hd2 שעבר מזמן לאנדרואיד אני לא רואה סיבה לחזור ל-wm. אם כבר, אני שוקל להתקין את wp7 על המכשיר כדי לשחק קצת עם המערכת. אגב, מדהים שגם אחרי יותר משנתיים איני רואה שום סיבה להחליף את המכשיר (גם הגלקסי s2 לא הרשים אותי) ועד היום העיצוב המוצלח שלו מצליח ״לסובב ראשים״.
...
נכון הוא מסובב ראשים.
למה אני עם WM? מלבד צרכי עבודה, פשוט יש לי את כל מה שאני צריך - דפדפן חלק ומהיר, ניווט, סלינגפלייר, צ'טים, נגן וידאו מרובה פורמטים, אפליקציות רדיו שונות, מצלמה מספקת, ועוד...

כן, הייתי חושב להתקין אנדרואיד, ומבחינתי זה היה פתרון עדיף מלרכוש מכשיר חדש, אבל מרוב רומים, אני לא יודע מה (ואיך) להתקין, ולהתמודד עם הסיפור של העברית. ואני לא אחד יש לו סבלנות לנסות רומים שונים עד שאמצא את המושלם, או את הרצון להתקע בלי מכשיר, אפילו ליום (למרות שיש כמה חיליפיים בבית).

ey_cat פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #75 

osherov כתב:ה SGSII הוא "קצת יותר" מעיצוב מוצלח :roll:
...
איך באמת ה- SG S2 לעומת ה - XE ?

gorelshv
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1243
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #76 

osherov כתב:ה SGSII הוא "קצת יותר" מעיצוב מוצלח :roll:
...
אני מבין :)
התכוונתי מבחינת הערך המוסף שלו על המכשיר שכבר יש לי - מבחינתי הוא לא כזה גדול...

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #77 

טוב, יש המון מכשירים חדשים שהושקו היום בתערוכה בברצלונה... נראה לי אני אמתין עוד איזה חודשיים שהם יתחילו להגיע לארץ ואז נחליט מה לקנות.
נראה לי שאני עדיין אשאר בכיוון של HTC (אולי את ה- ONE XL), נראה לי מגניב הממשק הייחודי שלהם של הסנס - יתרון לנוחות המשתמש... (Y)
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #78 

אז פשפשתי קצת לעומק וככל שאני חופר בזה יותר אני משוכנע ש- HTC זה המכשיר הבא שלי... 8)
כנראה יש גיחה קטנה לארה"ב בסוף אפריל אז אולי נביא אותו משם אם עדיין לא יגיע לארץ הדגמים החדשים שהושקו בתערוכה בברצלונה. על הפרק מבחינתי או ה- one xl או ה- one x בעל הארבע ליבות, תלוי מה יהיה המחיר שלו. הנה לינק למי שמעוניין במידע עליהם ועדיין לא ראה: http://www.htc.com/www/smartphones/?ici ... rnmore#all
.

ey_cat פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #79 

איפה קונים HTC בארץ?

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #80 

בחברות הסלולאר יש בסלקום ובפלאפון ויש גם בחנויות "השכונתיות" לרוב... אבל לא את הדגמים החדשים שעדין לא הושקו למכירה.
.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”