צ'אטים בIRC זה להזמנות בTL ועוד אתרים קשים, לא חסרים אתרים שמחלקים להם הזמנות ברשת. תעשה גוגל, יש אתרים מיוחדים שמבקשים ומחלקים שם.truejoker כתב:אתה ואחרים מצליחים כי יש לכם גישה גם לצ'אטים (או דברים כאלו שאני אפילו לא מתחיל להבין שם מי נגד מיsheva23 כתב:או ניוזגרופס או טורנטים
נכון ששרתים פרטיים (HTTP) זו נישה נחמדה שהתפתחה למימדים גדולים אבל לפי המגמה לאחרונה דיי קל לאיים ולאתר את הבעלים של אתרי האחסון
בניוזגרופס יש עשרות אלפי מחשבים ושרתים שלא ניתן לדעת מה מקור התוכן ומי העלה אותו
בטורנטים בעלי האתרים הגדולים כבר מזמן העבירו את שרתי האתר למדינות בהם אין חוקים, וכולם גם אנונימיים.
כבר מעל שנה שאני מנותק מRS ומסתדר מצויין עם טורנט. לפעמים עם סדרות ישראליות יש צורך בHTTP אבל גם שם אפשר להסתדר עם לינקים חדשים....), ואנני יודע איך אתם מצליחים לסדר ראטיו אבל אני לא הצלחתי למרות שניסיתי .
לניוזגרופ , אני מבין שגם שם יש בעיות ובד"כ כשמורידים משם תמיד יש חלקים שחסרים (מתלונות באתר ), כך שאני באמת לא יודע מה אני אעשה
לזה שדיבר על תשלום , למה שלא תסדר לי הולו עם תרגום ו/או שירות דומה שיתן צפיה ברמת web-dl עם אפשרות לסנכרן כתוביות ועם תשלום חודשי נוח ? למשל ספריה אינטרנטית של הורדות לצפיה בלבד (הקובץ מתכלה מעצמו אחרי שבוע/חודש ?)?...
תרכשו SEEDBOX לדוגמא מSEEDPLACE.EU , ב20 אירו לחודש, תעשה לך ראטיו בכל האתרים שחשובים לך ותהיו מסודר ל7 שנים .
בטראקרים נורמליים תמיד יש לך שם 50% או 100% על הורדה כך שאתה לא צורך ראטיו כמעט.
כאן יש רשימת דרוג לפי קטגוריות.
http://www.torrentking.org/