FILESONIC R.I.P

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813

שליחה

truejoker כתב:
sheva23 כתב:או ניוזגרופס או טורנטים
נכון ששרתים פרטיים (HTTP) זו נישה נחמדה שהתפתחה למימדים גדולים אבל לפי המגמה לאחרונה דיי קל לאיים ולאתר את הבעלים של אתרי האחסון
בניוזגרופס יש עשרות אלפי מחשבים ושרתים שלא ניתן לדעת מה מקור התוכן ומי העלה אותו
בטורנטים בעלי האתרים הגדולים כבר מזמן העבירו את שרתי האתר למדינות בהם אין חוקים, וכולם גם אנונימיים.

כבר מעל שנה שאני מנותק מRS ומסתדר מצויין עם טורנט. לפעמים עם סדרות ישראליות יש צורך בHTTP אבל גם שם אפשר להסתדר עם לינקים חדשים.
...
אתה ואחרים מצליחים כי יש לכם גישה גם לצ'אטים (או דברים כאלו שאני אפילו לא מתחיל להבין שם מי נגד מי :lol: ), ואנני יודע איך אתם מצליחים לסדר ראטיו אבל אני לא הצלחתי למרות שניסיתי .
לניוזגרופ , אני מבין שגם שם יש בעיות ובד"כ כשמורידים משם תמיד יש חלקים שחסרים (מתלונות באתר ), כך שאני באמת לא יודע מה אני אעשה

לזה שדיבר על תשלום , למה שלא תסדר לי הולו עם תרגום ו/או שירות דומה שיתן צפיה ברמת web-dl עם אפשרות לסנכרן כתוביות ועם תשלום חודשי נוח ? למשל ספריה אינטרנטית של הורדות לצפיה בלבד (הקובץ מתכלה מעצמו אחרי שבוע/חודש ?)?
...
צ'אטים בIRC זה להזמנות בTL ועוד אתרים קשים, לא חסרים אתרים שמחלקים להם הזמנות ברשת. תעשה גוגל, יש אתרים מיוחדים שמבקשים ומחלקים שם.
תרכשו SEEDBOX לדוגמא מSEEDPLACE.EU , ב20 אירו לחודש, תעשה לך ראטיו בכל האתרים שחשובים לך ותהיו מסודר ל7 שנים .
בטראקרים נורמליים תמיד יש לך שם 50% או 100% על הורדה כך שאתה לא צורך ראטיו כמעט.
כאן יש רשימת דרוג לפי קטגוריות.
http://www.torrentking.org/
נערך לאחרונה על ידי sheva23 ב 25/01/2012 14:18, נערך פעם 1 בסך הכל.

gil900
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1151

שליחה

אל תפרפק בחמור.
הוא אומנם עבר מין העולם, אבל בחמור יש את כל הדברים שנמחקו בשרתים להורדה ישירה וגם לא ניתנים להורדה דרך טורנטים.

בחמור יש לעיתים גם חומרים שאפילו הגיעו לרשת בטעות ולא מתוך כוונה!
לדוגמה חומרים של פורנו , מסמכים ועוד - יש שם הרבה דברים טובים שברשת לא תמצאו בחיים.

אחד פה אמר שיש תכנים שהם בלעדיים ב TL .
הוא לא יקח בחשבון בחיים שברוב הסיכויים שזה לא נכון ושהם נמצאים גם באמיול..

כשאני עושה חיפוש בגוגל אחר הורדה ישירה לקובץ מסויים, אני משתמש לעיתים גם במנוע חיפוש הקבצים של אמיול כדי לקבל עוד נתונים על הקובץ.
אני משתמש באמיול גם לצורך חיפוש הורדות ישירות(אני סוג של גאון)

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910

שליחה

הבעיה עם ה"חמור" זה שלפעמים אתה מוריד סרט רומנטי לראות עם האשה - גיי פורן. אתה מוריד סרט פורנו - גיי פורן :twisted:
גם ההורדה יכולה להפסיק לשבוע ולהתחיל שוב, אין לי עצבים אליו. דווקא הסתדרתי עם הטורנטים, התקנתי UTORRENT אכן מוריד מעולה.
אגב מאתמול בערב עד היום בבוקר כבר הספקתי להוריד 23GB. הבעיה מתחילה בלחפש אותם, נרשמתי לHD-SPACE ואני אשאיר את כל מה שאני מוריד בSEED תמידי ונקווה שאסתדר.
"על החתום...."

pargit
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1013

שליחה

HD-SPACE מעולה!
TL ככה ככה, אם אתה חדש אתה לא יכול להוריד טורנטים חדשים וחמים עד שעובר יום אחד (ואז כבר הם לא חמים).
יש לי גם hebits ועוד כמה פרטיים שמהם אני מוריד סדרות ישראליות או דברים מדובבים ומתורגמים

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357

שליחה

אני לא מאמין שאנשים אשכרה עדיין משתמשים באימיול. זה נראה לי כל כך מיושן ואיטי היום.
אין ספק שלהוריד משרתים כמו מגה אפלוד או רפידשר היה מהיר ונוח אבל התקופה הזאת נגמרה לדעתי. מי שינסה טורנטים לא יתאכזב.
מישהו אמר כאן לגבי מחשב פתוח 24 שעות כדי לצבור רשיו, בדקתי את העניין ומחשב שפתוח 24 שעות במשך חודש שלהם יעלה באזור ה50 שקל בחשבון החשמל. זה כמו פרימיום לחודש בשרתים.

Hertz33
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2910

שליחה

המחשב שלי בכל מקרה עובד 24/7.
"על החתום...."

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5921

שליחה

toxin כתב:אני לא מאמין שאנשים אשכרה עדיין משתמשים באימיול. זה נראה לי כל כך מיושן ואיטי היום.
אין ספק שלהוריד משרתים כמו מגה אפלוד או רפידשר היה מהיר ונוח אבל התקופה הזאת נגמרה לדעתי. מי שינסה טורנטים לא יתאכזב.
מישהו אמר כאן לגבי מחשב פתוח 24 שעות כדי לצבור רשיו, בדקתי את העניין ומחשב שפתוח 24 שעות במשך חודש שלהם יעלה באזור ה50 שקל בחשבון החשמל. זה כמו פרימיום לחודש בשרתים.
...
זאת בדיוק הסיבה שקניתי NAS, כי הוא עושה אותו דבר, אבל צורך הרבה פחות חשמל. אגב, 50 ש"ח בחשבון זה מחשב לא חזק שהוא לא מאמץ גם. i7 עם איזה 4 דיסקים נראה לי יצרוך קצת יותר

pargit
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1013

שליחה

Hertz33 כתב:המחשב שלי בכל מקרה עובד 24/7.
...
גם שלי בין אם הוא מוריד או לא.
כשאני אקנה SSD אני אשקול לכבות אותו כשאין הורדות (זמן עליה ארוך מדי).

GioraS
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 222

שליחה

לפי דעתי RS לא יפלו כל כך מהר, יש להם פסק דין מבית משפט גרמני שהפעילות שלהם חוקית,
אם אני לא טועה, יש מקומות בעולם, כמו גרמניה למשל, ששם עדיין חופש המידע וזכויות אדם יותר חשובים
מכמה דולרים של קפיטליסט חמדן אמריקאי.

לפי דעתי צריך לתמוך ב- RS ולרכוש פרמיום שלהם,

ובו זמנית להחרים סרטים וסדרות אמריקאיות כלומר לא ללכת
לסרטים אמריקאיים ולבטל מינויים בהוט ויס.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5921

שליחה

GioraS כתב:
...
ובמה נצפה? ב"אח הגדול" בערוץ 2???? :))))

gil900
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1151

שליחה

GioraS כתב:לפי דעתי RS לא יפלו כל כך מהר, יש להם פסק דין מבית משפט גרמני שהפעילות שלהם חוקית,
אם אני לא טועה, יש מקומות בעולם, כמו גרמניה למשל, ששם עדיין חופש המידע וזכויות אדם יותר חשובים
מכמה דולרים של קפיטליסט חמדן אמריקאי.

לפי דעתי צריך לתמוך ב- RS ולרכוש פרמיום שלהם,

...
לא מסכים עם מה שסימנתי באדום.
כי זה רק יגביר את המוטיבציה של החזירים לפעול כנגד הפירטיות

matanhh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 154

שליחה

יש שרת אחד שהוא מצויין fileflyer תמיד גם בלי מנהל הורדות מוריד מהר מאוד.קונים סיסמא או מנוי ואז מורידים על כל המהירות ללא הגבלה!

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak

שליחה

את fileflyer אני משתדל להחרים עד כמה שאפשר, לא אוהב את השיטה שלהם. קבצים רדומים אפשר להוריד חופשי ודווקא בשביל החמים כמעט תמיד צריך לרכוש מנוי ואי אפשר להוריד אפילו במהירות מוגבלת.

gilos
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 758

שליחה

חברים... אני על סף ייאוש.. אני לומד\עובד\לומד\לומד\עובד וכו'.......... אין לי זמן להתעסק עם חמורים וטורנטים.. הפער של המדיה שחסרה שלי בשבועות האחרונים הולך וגדל.. החוסר בכוננים קשיחים - ממש לא מקל על כך...
בצעד של ייאוש... ופחד לגדל פער גדול שלא אוכל להשתלט עליו, החלטתי להירשם לנטלוד...
54 אירו לשנה (270 ש"ח).
מה אתם אומרים? האם הוא בדרך להיסגר (כמו פיילסוניק) וחבל על הכסף? או שהקייס שלו שונה כי הוא שרתיו נמצאים מחוץ לגבולות ארה"ב? אשמח להתייעץ לפני שאגהץ את הכרטיסון הבינלאומי שלי.

אגב, שבוע טוב.

agnostic
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 539

שליחה

gilos כתב:חברים... אני על סף ייאוש.. אני לומד\עובד\לומד\לומד\עובד וכו'.......... אין לי זמן להתעסק עם חמורים וטורנטים.. הפער של המדיה שחסרה שלי בשבועות האחרונים הולך וגדל.. החוסר בכוננים קשיחים - ממש לא מקל על כך...
בצעד של ייאוש... ופחד לגדל פער גדול שלא אוכל להשתלט עליו, החלטתי להירשם לנטלוד...
54 אירו לשנה (270 ש"ח).
מה אתם אומרים? האם הוא בדרך להיסגר (כמו פיילסוניק) וחבל על הכסף? או שהקייס שלו שונה כי הוא שרתיו נמצאים מחוץ לגבולות ארה"ב? אשמח להתייעץ לפני שאגהץ את הכרטיסון הבינלאומי שלי.

אגב, שבוע טוב.
...
אל תעשה בשום מקרה מנוי לשנה.

ocsi פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1609

שליחה

NETLOAD נישאר הפיתרון היחיד כרגע,עד לפני חצי שנה הייתה לי מנוי רק עליו,עד שבאה FILESONIC,עם תוכנית תמריצים שסחב את רוב האופלואדרים (i) אחלה סרבר,עם מהירות הורדה מקסימלית(רק לפעמים יש את המכה של קריסת דיסק,והקובץ בשיחזור),שעכשיו רובם חוזרים לעלות לשם.הם גם במבצע של 20% תוספת,שזה מביא אותך לעלות של 18 ש"ח לחודש,במנוי שנתי.
אבל בתקופה סוערת כזאת,אני אשלם פי שניים לחודש,מקסימום אעבד 20 ש"ח במקום 250 ש"ח :idea:
ולכל הרואי שחורות,השירות הזה ימשיך להתקיים עם הסתגלות למציואת החדשה,והחזקים ישרדו.
ניסיתי בכמה ימים האלו לנסות לחזור לטורנט :עצוב: ....אין לי כוח למרדף אחרי הרציו.אז מקסימום יקח לי עוד כמה ימים אחרי הטראקרים פרטיים,שווה לי לשלם כמה גרושים על הנוחות המדהימה של שרות כמו נטלואד.
חייב לציין שעקב מצוקת איכסון,זה נתן לי קצת זמן התארגנות מבחינת אירגון של דסקים קשיחים (Y)

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

הפתרון לראשיו ולחסכון בחשמל זה רק SEEDBOX , לכל מי שיש נקודת כניסה לאתר מוביל כמו TL או כל טראקר HD . חודש השכרה יספיק לכם לכמה שנים של שקט , ואז לא צריך להדליק מחשב ולא לרוץ אחרי ראשיו.
זה אומנם דורש קצת קריאה ולימוד אבל בגדול הרעיון לא כזה מסובך, מקבלים REMOTE למחשב/שרת שנמצא בחול. אתם מורידים עליו את הUTORRENT ומתחילים להוריד לתוכו . עם רוחב פס סימטרי של 100 מגה בתוך שבוע אתם מגיעים ל2 טרה UPLOAD ויותר.
ואז לא צריך לעניין אתכם אם כן יסגרו את NETLOAD או לא יסגרו.

זה כמובן לא מתאים לכל אחד, אם רוצים כניסה לאתר פרטי צריך לחפש דרכים להכנס לאתר הזה. כמו שאמרתי מחפשים בגוגל אתרים שצריך להרשם אליהם ושם מחלקים הזמנות (חלק עם תנאים מקדימים וחלק בלי, לא ממש התעמקתי בזה כי אין לי צורך בזה).
כמו כן זה דורש קצת קריאת מדריכים למי שישכיר שרת LINUX ושעובד על UBUNTU . גם זה דיי פשוט , לדעתי להתקין רשת בסטרימר זה בערך אותה רמה.
בשביל זה קיימים מדריכים.
למי שזה לא מתאים לו שישלם מכיסו על זמנו הפנוי.
אני אוהב את ההתעסקות, שהיא לא כזו גדולה אבל מעניינת , והתמורה מגיעה לכך שיש שקט נפשי לתקופה של מעל 5 שנים ללא צורך בהשכרה נוספת של סידבוקס. תחשבו שנים ללא צורך לשבור את הראש מאיפה להשיג חומר, ללא תשלומים לכל מיני ספקי NEWS או שרתי אחסון.
אנשים לא מכירים את הפתרונות האלה וחבל
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357

שליחה

לעשות מנוי פרימיום לשנה עכשיו זה לא הגיוני בכלל. אי אפשר לדעת מה יקרה מחר לשרתים שעוד פועלים. צריך לשבת על הגדר ולחכות.
גיל. ההתעסקות עם הטורנטים פשוטה מאוד. לא יודע למה אתה מסתבך. פשוט לחפש את מה שאתה רוצה בגוגל ולהוריד ליוטורנט.
שיבה, האמת שמי שרק מתחיל עם טורנטים זה די קשה להיכנס לטראקרים מוכרים בלי הוכחות רשיו או חברים ממש טובים.

sheva23
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

TOXIN אתה צודק , יש גם מקומות שדורשים ממך הוכחות שיש לך SEEDBOX שכור כדי לקבל אותך לטראקר. רבים משתמשים בתוכנות זיוף ראשיו ויש לנו שם לא הכי טוב בנושא בחול.
תחשוב שזה גם לגיטימי , לא רוצים להכניס טרולים ונצלנים לקהילות איכותיות. יש באתרים המובילים מערכת חוקים. ולפעמים יכולים להעיף אותך רק על זה שהזמנת מישהו שהתגלה כזייפן (מבלי שידעת בכלל שמענישים אותך על טעויות של אחרים). תחשוב שחשבון שהשקעת עליו כמה מאות שקלים וכמה חודשים טובים מהזמן שלך כדי לטפח שם ראשיו, נחסם לך כי מישהו שהזמנת זייף.

בגלל זה הצעתי את http://www.torrentking.org/ שיש שם רשימה של טראקרים פתוחים להרשמה
torrent-invites.com זה אתר ופורום עם המון מידע מעניין בנושא.
ויש אתרים מתמחים שמציאים מערכת התרעות לטראקר פרטי שפותח את השערים להרשמה ONCE IN A WHILE
http://www.instantfundas.com/2010/06/6- ... ivate.html
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680

שליחה

לא ברור מה רע לכם בטורנט? יש שם הכל.
ובאשר לדברים "חמים" תמיד ניתן להשיג באתרים חופשים אז?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”