שרשור תגובות: סלסלת VST - האמינו, או לא...
אני מעוניין לנסות את הסלסילה של ה-7 גרם. לפי האתר במכונה שלי (באזרה) אוכל להשתמש בה רק עם bottomless שאין לי. מקווה שזה יצדיק את ההשקעה מכיוון שהיום אין לי פתרון לסינגל ונראה לי בזבוז משווע לזרוק כל פעם כ-20 גרם לכוס, כאשר ברור לי שאפשר להוציא שוט ראוי מ-10 גרם ופחות. בטוח שמכונות קפסולות לא משתמשות בהרבה מעבר ל-6-7 גרם וחלקן מוציאות שוטים ראויים.
בכל מקרה אשמח לחלוק משלוח עם משהו/הם.
בכל מקרה אשמח לחלוק משלוח עם משהו/הם.
- adi_habrusi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 372
- נתן תודות: 133 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
kobbi כתב:אני דווקא לא מסתדר עם ה 18 גרם לזוגית :
1. ראית אין התאמה במודד הכמות הואוטומטי ב K3 - אם אני מכין מנה בודדת אני זקוק לכ 11 גרם במסננת ה 7 גרם ואז אם אני מבצע שתי לחיצות לטובת מנה כפולה אני מקבל 22 גרם שסלסלת ה 18 לא יודעת להכיל והכל נשפך.
2. נניח והכנסתי כמה שצריך הקפה יוצא לי ממש פיש קפה דלוח ודוחה.
משתמש רק בבודדת שלהם והיא מצויינת עבורי.
נ.ב אם משהו מעוניין ב 18 (חלטה 6 כוסות) אני מוכן למכור לו שכן אין לי שימוש בה....
אני מעוניין.adi_habrusi כתב:kobbi כתב:אני דווקא לא מסתדר עם ה 18 גרם לזוגית :
1. ראית אין התאמה במודד הכמות הואוטומטי ב K3 - אם אני מכין מנה בודדת אני זקוק לכ 11 גרם במסננת ה 7 גרם ואז אם אני מבצע שתי לחיצות לטובת מנה כפולה אני מקבל 22 גרם שסלסלת ה 18 לא יודעת להכיל והכל נשפך.
2. נניח והכנסתי כמה שצריך הקפה יוצא לי ממש פיש קפה דלוח ודוחה.
משתמש רק בבודדת שלהם והיא מצויינת עבורי.
נ.ב אם משהו מעוניין ב 18 (חלטה 6 כוסות) אני מוכן למכור לו שכן אין לי שימוש בה.......
רק צריך לבדוק האם מתאים ל ECM רוקט צ'ליני
אריאל זיו-054-7881109
היגיעה סלסלת VST שבעה גרם שהזמנתי, דומה מאד לזו של לה מרצוקו כפי שאמר דבונאט וכפי שראיתי בקפה ג'ו. לצערי יש לי היום רק קפה מקלייה עצמית מאד לא מוצלחת, כך שקשה לי להעיד על הטעם, אבל בהחלט ניתן (ובקלות רבה) להוציא שוטים מוצלחים מאד בזכות המבנה העמוק. יכול להיות שסלסלה של לה מרצוקו תעשה את אות העבודה בפחות כסף, אבל בכל זאת אני מאושר מהיכולת להוציא סינגלים פעם אחר פעם בהצלחה.
את הסלסילה שידכתי לבוטומלס שרכשתי לפני מספר ימים (חיתוך של זילבר) והבנתי מהר מאד למה מתכוונים כשאומרים שהסלסילה החשופה חושפת את הטעויות, ומאפשרת ללמד ולתקן מהר יותר את החליטה.
אני רוצה להודות לכל הכותבים והמיעצים בפורום, לראשונה עבדתי עם לה פבוריטה מקצועית לפני למעלה משלושים שנה, בעשור פלוס האחרונים השתמשתי יום יום בלה פבוני שמכריחה אותך ללמוד משהו על הכנת קפה, אבל בכל השנים הללו לא למדתי על קפה כפי שלמדתי בחדשים הספורים בהם אני בעיקר קורא בפורום, ואין לי ספק שיש לי עוד הרבה ללמוד.
תודה רבה לכולכם!
את הסלסילה שידכתי לבוטומלס שרכשתי לפני מספר ימים (חיתוך של זילבר) והבנתי מהר מאד למה מתכוונים כשאומרים שהסלסילה החשופה חושפת את הטעויות, ומאפשרת ללמד ולתקן מהר יותר את החליטה.
אני רוצה להודות לכל הכותבים והמיעצים בפורום, לראשונה עבדתי עם לה פבוריטה מקצועית לפני למעלה משלושים שנה, בעשור פלוס האחרונים השתמשתי יום יום בלה פבוני שמכריחה אותך ללמוד משהו על הכנת קפה, אבל בכל השנים הללו לא למדתי על קפה כפי שלמדתי בחדשים הספורים בהם אני בעיקר קורא בפורום, ואין לי ספק שיש לי עוד הרבה ללמוד.
תודה רבה לכולכם!
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
חכה - רק קנית את המכונה... קודם תקנה טמפר....
(7, 15 יתאימו לך)
(7, 15 יתאימו לך)
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- shlomyga
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1403
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 126 פעמים
שם מקביל ל-bottomless - ידית ללא תחתית, יש המון סרטונים ברשת שרואיםMaoz כתב:מה זה ידית נייקד?...
חליטה עם ידית כזו וכשכל התהליך נעשה נכון (טחינה,פיזור,דחיסה) רואים יופי של קפה
בצורת קונוס זולג לכוס.
מאוד מומלצת על מנת לשפר את היכולות של הבריסטה.
- shlomishemesh
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 34
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
זה מתאים גם ל
SPIDEM -TREVI COMBI ?
SPIDEM -TREVI COMBI ?