עדוא כתב:רונן כתב:diz1 :
ממבט לאחור בשירשור הנוכחי , נראה שאתה חוזר על עניין האקוסטיקה מספר פעמים "ולא מוותר".
נכון , הערותיך במקום, אך ההתעקשות מפליאה אותי,
האם אתה קשור / עוסק בתחום או מקדם את המקצוע ?
אם כן, הנקודה הובנה.
אם לאו, אני מתנצל מראש על הערתי זו .

...
רונן,
אני חייב לומר לך שדבריך לעיל חורים לי:
מדוע הנסיון להעביר תובנה אישית מתוייג אוטומטית עם הקונוטציה השלילית הזאת של "עוסק בתחום"?
מה ש- DIZ ניסה לעשות זה להעביר לטובת הכלל לקחים אישיים ותובנות שלו כפי שהוא מבין וחווה אותם שמתייחסים להקניית פרופורציות והבחנה בין עיקר לטפל בתחום האודיו.
אתה יכול לומר שהוא סובייקטיבי, שאתה לא מסכים, שהוא טועה וכו' וכו', אבל ה"התעקשות שלו" מתייחסת לשאילתות של חברים והוא ניסה להעביר משהו באופן ממשי. על כך מגיע לו האשמות?
[במאמר מוסגר, אולי יש פה עודף פרנויה מ"קידום מקצועי של עוסקים בתחום"? דע לך שבפורומים שאני מכיר מחו"ל מה לעשות ועיקר הידע והתובנות נלמדים מאותם "עוסקים בתחום" (אני לא מדבר על עצמי. קטונתי. אני מהלומדים)].
DIZ, אני מתנצל שאני מתפרץ, אתה בטח שלא זקוק לסניגוריה שלי, ואני גם מקווה שלא אכפת לך שאומר לרונן קבל עם ועדה שאתה בהגדרה לא "עוסק בתחום" (למרות שייתכן ותחום העיסוק שלך כן נותן לך יתרון בעניין).
...
עדוא :
טבעי שאתה מצדיק את דבריו של diz1
הרי הוא הזכיר אותך בשרשור זה ( ראה הודעתו שנשלחה: שבת 07 08, 2006 7:52 pm ) .
לא נראה לי שכתבתי משהו חמור , רק "מה שנקרה" הרמתי גבה לנושא האקוסטיקה שהועלה כאן מעבר לפרופורציה לדעתי,
הרי כבעל משפחה, הבית/הסלון לא רק שלי, אנו גם מנהלים חיי משפחה ולא גרים בחנות למכירת מוצרי חשמל.
אין לי כל טענה מכל סוג לגבי "עוסקים בתחום" - ההיפך הוא הנכון, המידע ש להם שווה כל דבר, ולראיה אני נותן את כל מבטחי לאורי יפה מירושלים

שדרכו אני משדרג את רכיבי המערכת.
ולעניין הספציפי:
התנצלתי מראש בהודעתי המקורית,
התנצלתי שוב ומעומק ליבי בהודעה פרטית ל diz1
הנ"ל לא הגיב,
חבל.
מבחינתי זהו סוף הסיפור.
יום נעים
אני הולך לעבודה.