ICS מגיע לנקסוס ס...
- mikai
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 532
בלי לחץ, זה סכ"ה בגלל שהוא החזיר את ה bootloader המקורי, אתה צריך לעשות לחיצה מהירה/קטנה במקביל על הווליום למעלה עם כפתור ההדלקה ותגיע לריקברי קצר כזה, שם תעשה update zip של ה ICS, חוץ מזה כבר הריקברי של CW כבר לא קיים, אתה לא יכול לעשות ממנו כלום, רק אולי אם תצרוב אותו שוב.. משם אתה אמור להתקדם להתקין את ה ICS.
אני אגב סיימתי, עכשיו אני מקנפגת את ה ICS וכל האפליקציות מחדש..
אני אגב סיימתי, עכשיו אני מקנפגת את ה ICS וכל האפליקציות מחדש..
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
נשמח לשמוע רשמים...mikai כתב:בלי לחץ, זה סכ"ה בגלל שהוא החזיר את ה bootloader המקורי, אתה צריך לעשות לחיצה מהירה/קטנה במקביל על הווליום למעלה עם כפתור ההדלקה ותגיע לריקברי קצר כזה, שם תעשה update zip של ה ICS, חוץ מזה כבר הריקברי של CW כבר לא קיים, אתה לא יכול לעשות ממנו כלום, רק אולי אם תצרוב אותו שוב.. משם אתה אמור להתקדם להתקין את ה ICS.
אני אגב סיימתי, עכשיו אני מקנפגת את ה ICS וכל האפליקציות מחדש.....
האם הכל עובד, אם יש בעיות, מהירות וכו'...
ד"א,
איזה רום התקנת בסוף?
- mikai
-
- חבר פעיל במיוחד

התקנתי את הסטוק, אני עכשיו עם הכל רשמי - 4.0.3. בינתיים מהמהירות לא התרשמתי.. הצבעים חזרו להיות כנראה להגדרות של גוגל שזה הצהבהב הזה שאני לא אוהבת.. נכנסתי למרקט אני רואה רק את אלה שהורדתי בתשלום, כל החינמיות שהורדתי לא..
עשיתי כמובן RESET ו WIPE להכל.. אני אתקין ידנית מה שאני צריכה, הטיטניום לא יעבוד בגלל שאין רוט, אבל זה בסדר, אין לי בעיה עם זה. מהתחלה
אני עוד מתרגלת, אני אעדכן אם אתקל במשהו חריג..
חבל אגב שאי אפשר לעשות צילום מסך.. חשבתי שתהיה אפשרות מובנה כזו, אבל לא מצאתי..
עשיתי כמובן RESET ו WIPE להכל.. אני אתקין ידנית מה שאני צריכה, הטיטניום לא יעבוד בגלל שאין רוט, אבל זה בסדר, אין לי בעיה עם זה. מהתחלה
חבל אגב שאי אפשר לעשות צילום מסך.. חשבתי שתהיה אפשרות מובנה כזו, אבל לא מצאתי..
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

תנסי Power + Volume Down.mikai כתב:התקנתי את הסטוק, אני עכשיו עם הכל רשמי - 4.0.3. בינתיים מהמהירות לא התרשמתי.. הצבעים חזרו להיות כנראה להגדרות של גוגל שזה הצהבהב הזה שאני לא אוהבת.. נכנסתי למרקט אני רואה רק את אלה שהורדתי בתשלום, כל החינמיות שהורדתי לא..
חבל אגב שאי אפשר לעשות צילום מסך.. חשבתי שתהיה אפשרות מובנה כזו, אבל לא מצאתי.....
זה אמור לתת ScreenCapture.
- quique
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 368
אצלי דווקא הצבעים בסדר, עובד מהר ואני ממש מרוצה. לא נתקלתי בבאגים בינתיים. התקנת את הגירסה שהיתה במדריך?mikai כתב:התקנתי את הסטוק, אני עכשיו עם הכל רשמי - 4.0.3. בינתיים מהמהירות לא התרשמתי.. הצבעים חזרו להיות כנראה להגדרות של גוגל שזה הצהבהב הזה שאני לא אוהבת.. נכנסתי למרקט אני רואה רק את אלה שהורדתי בתשלום, כל החינמיות שהורדתי לא..
חבל אגב שאי אפשר לעשות צילום מסך.. חשבתי שתהיה אפשרות מובנה כזו, אבל לא מצאתי.....
- mikai
-
- חבר פעיל במיוחד

יש בעצם משהו לגבי המהירות, יש לי רושם שזה באמת מהיר יותר, אבל אני עדיין מתעסקת בהגדרות, אז עוד אין לי כל כך דיעה.. אני רק שעה עם זה 
לפני זה ברום הקודם המסך היה ממש בהיר/בוהק, עכשיו אין אפשרות לשחק איתם, זה הצבעים הרגילים שיש בסטוק, אולי זה מה שהיה לך לפני אז אתה לא רואה שינוי..
חוץ מזה לא נתקלתי עדיין במשהו מיוחד, רק הגלריה מבולגנת קצת..
וכן, עדכנתי את מה שיש במדריך - שזה הגרסא הרשמית המקורית של גוגל
לפני זה ברום הקודם המסך היה ממש בהיר/בוהק, עכשיו אין אפשרות לשחק איתם, זה הצבעים הרגילים שיש בסטוק, אולי זה מה שהיה לך לפני אז אתה לא רואה שינוי..
חוץ מזה לא נתקלתי עדיין במשהו מיוחד, רק הגלריה מבולגנת קצת..
וכן, עדכנתי את מה שיש במדריך - שזה הגרסא הרשמית המקורית של גוגל
- quique
-
- חבר פעיל מאוד

הגלריה על הפנים... יש גם את הקטע במקלדת הסטוק שכדי להחליף שפה, צריך ללחוץ לחיצה ארוכה על הרווח ואז לבחור. זה ממש מאט את העבודה.
- richrach
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2250
+1quique כתב:הגלריה על הפנים... יש גם את הקטע במקלדת הסטוק שכדי להחליף שפה, צריך ללחוץ לחיצה ארוכה על הרווח ואז לבחור. זה ממש מאט את העבודה....
מבעס ת'תחת,
זה אחד משני הדברים שמפריעים לי, הסלייד על מסך הרווח היה הרבה יותר יעיל ונוח. יש דרך לשנות זאת?
הדבר השני שחסר הוא אחוזים בסוללה.
עריכה:
פתיחת נעילת מסך ע"י זיהוי הפנים לא עובדת בנקסוס אס
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

באמת???richrach כתב:+1quique כתב:הגלריה על הפנים... יש גם את הקטע במקלדת הסטוק שכדי להחליף שפה, צריך ללחוץ לחיצה ארוכה על הרווח ואז לבחור. זה ממש מאט את העבודה....
מבעס ת'תחת,
זה אחד משני הדברים שמפריעים לי, הסלייד על מסך הרווח היה הרבה יותר יעיל ונוח. יש דרך לשנות זאת?
עריכה:
פתיחת נעילת מסך ע"י זיהוי הפנים לא עובדת בנקסוס אס...
מעניין, כי ברומים של MV זה עבד.
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
ליאור ו urik79,
הסתדרתם?
כל התשובות לשאלות שלכם לדעתי נמצאות בשרשור הזה.
Mika,
סה"כ bootloader
אגב, אין לי מושג אם ולצורך מה צריך להחליף את ה bootloader. ההגיון שלי אומר שגוגל לא היו צריכים לשנות בו שום דבר....באמת מוזר
הסתדרתם?
Mika,
סה"כ bootloader
אגב, אין לי מושג אם ולצורך מה צריך להחליף את ה bootloader. ההגיון שלי אומר שגוגל לא היו צריכים לשנות בו שום דבר....באמת מוזר
- quique
-
- חבר פעיל מאוד

עבד גרוע מאוד. אני חושב שהצלחתי פעם אחת לפתוח את הטלפון עם זיהוי פנים כשעמדתי מול תאורת סטודיו בערך...AviBiton כתב:באמת???richrach כתב:+1quique כתב:הגלריה על הפנים... יש גם את הקטע במקלדת הסטוק שכדי להחליף שפה, צריך ללחוץ לחיצה ארוכה על הרווח ואז לבחור. זה ממש מאט את העבודה....
מבעס ת'תחת,
עריכה:
פתיחת נעילת מסך ע"י זיהוי הפנים לא עובדת בנקסוס אס...
מעניין, כי ברומים של MV זה עבד....
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- urik79
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4321
- שם מלא: אורי
אוקיי
אז שעברתי ל 2.3.6 כנראה שנמחקו לי הרשאות ה root כי לא הצלחתי להפעיל את ה טיטניום.
בנתיים הוא הוריד לי והתקין את ה ICS.
הורדתי את האפליקציות מהמרקט, עדיין מנסה להשלים חוסרים.
חבל לי שלא נשמרו לי ה SMS (וגם חלק מה data של האפליקציות).
אז מה עכשיו?
אין לי גישה ל recovery? או ל bootloader?
הטלפון שלי עדיין מראה שהוא פתוח (סימן של המנעול בהתחלה).
מה הלאה?
ניסיתי להכנס שוב ל revovery ועכשיו יש לי אנדרויאד מת עם סידן אזהרה אדום...
אז שעברתי ל 2.3.6 כנראה שנמחקו לי הרשאות ה root כי לא הצלחתי להפעיל את ה טיטניום.
בנתיים הוא הוריד לי והתקין את ה ICS.
הורדתי את האפליקציות מהמרקט, עדיין מנסה להשלים חוסרים.
חבל לי שלא נשמרו לי ה SMS (וגם חלק מה data של האפליקציות).
אז מה עכשיו?
אין לי גישה ל recovery? או ל bootloader?
הטלפון שלי עדיין מראה שהוא פתוח (סימן של המנעול בהתחלה).
מה הלאה?
ניסיתי להכנס שוב ל revovery ועכשיו יש לי אנדרויאד מת עם סידן אזהרה אדום...
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
- urik79
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4321
- שם מלא: אורי
עזרה מישהו...
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
בסוף הבנתי זה לא מספיק
- osherov
-
- גורו Android

רגע....רגע...לפני שאתה ממשיך לסעיף הבא שלי, אתה בטוח שאין לך גישה ל bootloader ולריקוברי
תצרוב את הסטוק ריקוברי כאשר המכשיר שלך במצב bootloader (כפתור Volume Up & Power). משם אחרי שהמכשיר מחובר למחשב אתה מריץ את פקודת fastboot flash recovery recovery_image_name_you_downloaded.img
תצרוב את הסטוק ריקוברי כאשר המכשיר שלך במצב bootloader (כפתור Volume Up & Power). משם אחרי שהמכשיר מחובר למחשב אתה מריץ את פקודת fastboot flash recovery recovery_image_name_you_downloaded.img
- Rino
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
אריה , אז למה צריך להתעסק עם ה bootloader החדש?osherov כתב:ליאור ו urik79,
הסתדרתם?
Mika,
סה"כ bootloader![]()
אגב, אין לי מושג אם ולצורך מה צריך להחליף את ה bootloader. ההגיון שלי אומר שגוגל לא היו צריכים לשנות בו שום דבר....באמת מוזר...
- mikai
-
- חבר פעיל במיוחד

התכוונתי לריקברי המקוריosherov כתב:ליאור ו urik79,
הסתדרתם?
Mika,
סה"כ bootloader![]()
אגב, אין לי מושג אם ולצורך מה צריך להחליף את ה bootloader. ההגיון שלי אומר שגוגל לא היו צריכים לשנות בו שום דבר....באמת מוזר...
אגב משהו שיש ברומים ואין משום מה בסטוק זה האפשרות לעשות REBOOT.. מבאס שצריך לכבות ולהדליק בשביל זה
חוץ מזה, המהירות של הגלילה ממש איטית ולא זורמת כל כך (באנשי קשר ובאפליקציות), רשימת האנשי קשר לא נראית טוב (אהבתי שהכל ברקע שחור) והתמונות של האנשי קשר שמתקשרים מוצגות על מסך מלא, אבל הרזולוציה כזו גרועה, שזה נראה ממש לא טוב (רוב התמונות הן מהפייסבוק)
וגם הוייבר לא עובד
זה מה ראיתי עד כה..
- osherov
-
- גורו Android

Rino,
אני לא חושב שצריך להתעסק עם ה bootloader. אבל כדי לוודא את זה, צריך לבדוק האם גוגל בכלל שינו משהו ב bootloader של ההפצה הרשמית ב ICS. עד הוידוי הזה, אני אישית, לא הייתי מעדכן את ה bootloader לפני השדרוג ל ICS.
אני לא חושב שצריך להתעסק עם ה bootloader. אבל כדי לוודא את זה, צריך לבדוק האם גוגל בכלל שינו משהו ב bootloader של ההפצה הרשמית ב ICS. עד הוידוי הזה, אני אישית, לא הייתי מעדכן את ה bootloader לפני השדרוג ל ICS.
- osherov
-
- גורו Android

mikai,
איך העברית ב ics. איך יישורי הטקסט, גם כאשר יש תווים בלי כיווניות. האם יש לכם תמיכה בתפריטים מלאים בשפה העברית, האם העברית בגימייל היא תקינה, האם ה google voice עובד באופן מובנה בשפה העברית, האם ה dialer תומך בעברית אצלכם,
טוב... הרבה שאלות
איך העברית ב ics. איך יישורי הטקסט, גם כאשר יש תווים בלי כיווניות. האם יש לכם תמיכה בתפריטים מלאים בשפה העברית, האם העברית בגימייל היא תקינה, האם ה google voice עובד באופן מובנה בשפה העברית, האם ה dialer תומך בעברית אצלכם,
טוב... הרבה שאלות
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

mikai,
לפני התשובות לאריה, בקשה קטנה ממך, כעזרה לי ולראם.
ישנה אפליקציה מדהימה בשם HT Israel למכשירי אנדרואיד
האם תוכלי לבדוק את הנושא הזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 35#1571035
לפני התשובות לאריה, בקשה קטנה ממך, כעזרה לי ולראם.
ישנה אפליקציה מדהימה בשם HT Israel למכשירי אנדרואיד
האם תוכלי לבדוק את הנושא הזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 35#1571035