ICS מגיע לנקסוס ס...

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
mikai
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 532

שליחה

בלי לחץ, זה סכ"ה בגלל שהוא החזיר את ה bootloader המקורי, אתה צריך לעשות לחיצה מהירה/קטנה במקביל על הווליום למעלה עם כפתור ההדלקה ותגיע לריקברי קצר כזה, שם תעשה update zip של ה ICS, חוץ מזה כבר הריקברי של CW כבר לא קיים, אתה לא יכול לעשות ממנו כלום, רק אולי אם תצרוב אותו שוב.. משם אתה אמור להתקדם להתקין את ה ICS.
אני אגב סיימתי, עכשיו אני מקנפגת את ה ICS וכל האפליקציות מחדש..

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

mikai כתב:בלי לחץ, זה סכ"ה בגלל שהוא החזיר את ה bootloader המקורי, אתה צריך לעשות לחיצה מהירה/קטנה במקביל על הווליום למעלה עם כפתור ההדלקה ותגיע לריקברי קצר כזה, שם תעשה update zip של ה ICS, חוץ מזה כבר הריקברי של CW כבר לא קיים, אתה לא יכול לעשות ממנו כלום, רק אולי אם תצרוב אותו שוב.. משם אתה אמור להתקדם להתקין את ה ICS.
אני אגב סיימתי, עכשיו אני מקנפגת את ה ICS וכל האפליקציות מחדש..
...
נשמח לשמוע רשמים...
האם הכל עובד, אם יש בעיות, מהירות וכו'...
ד"א,
איזה רום התקנת בסוף?

mikai
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

התקנתי את הסטוק, אני עכשיו עם הכל רשמי - 4.0.3. בינתיים מהמהירות לא התרשמתי.. הצבעים חזרו להיות כנראה להגדרות של גוגל שזה הצהבהב הזה שאני לא אוהבת.. נכנסתי למרקט אני רואה רק את אלה שהורדתי בתשלום, כל החינמיות שהורדתי לא..
עשיתי כמובן RESET ו WIPE להכל.. אני אתקין ידנית מה שאני צריכה, הטיטניום לא יעבוד בגלל שאין רוט, אבל זה בסדר, אין לי בעיה עם זה. מהתחלה :)
אני עוד מתרגלת, אני אעדכן אם אתקל במשהו חריג..
חבל אגב שאי אפשר לעשות צילום מסך.. חשבתי שתהיה אפשרות מובנה כזו, אבל לא מצאתי..

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

mikai כתב:התקנתי את הסטוק, אני עכשיו עם הכל רשמי - 4.0.3. בינתיים מהמהירות לא התרשמתי.. הצבעים חזרו להיות כנראה להגדרות של גוגל שזה הצהבהב הזה שאני לא אוהבת.. נכנסתי למרקט אני רואה רק את אלה שהורדתי בתשלום, כל החינמיות שהורדתי לא..
עשיתי כמובן RESET ו WIPE להכל.. אני אתקין ידנית מה שאני צריכה, הטיטניום לא יעבוד בגלל שאין רוט, אבל זה בסדר, אין לי בעיה עם זה. מהתחלה :)
...
תנסי Power + Volume Down.
זה אמור לתת ScreenCapture.

quique
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 368

שליחה

mikai כתב:התקנתי את הסטוק, אני עכשיו עם הכל רשמי - 4.0.3. בינתיים מהמהירות לא התרשמתי.. הצבעים חזרו להיות כנראה להגדרות של גוגל שזה הצהבהב הזה שאני לא אוהבת.. נכנסתי למרקט אני רואה רק את אלה שהורדתי בתשלום, כל החינמיות שהורדתי לא..
...
אצלי דווקא הצבעים בסדר, עובד מהר ואני ממש מרוצה. לא נתקלתי בבאגים בינתיים. התקנת את הגירסה שהיתה במדריך?

mikai
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

יש בעצם משהו לגבי המהירות, יש לי רושם שזה באמת מהיר יותר, אבל אני עדיין מתעסקת בהגדרות, אז עוד אין לי כל כך דיעה.. אני רק שעה עם זה :)
לפני זה ברום הקודם המסך היה ממש בהיר/בוהק, עכשיו אין אפשרות לשחק איתם, זה הצבעים הרגילים שיש בסטוק, אולי זה מה שהיה לך לפני אז אתה לא רואה שינוי..
חוץ מזה לא נתקלתי עדיין במשהו מיוחד, רק הגלריה מבולגנת קצת..
וכן, עדכנתי את מה שיש במדריך - שזה הגרסא הרשמית המקורית של גוגל

quique
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

הגלריה על הפנים... יש גם את הקטע במקלדת הסטוק שכדי להחליף שפה, צריך ללחוץ לחיצה ארוכה על הרווח ואז לבחור. זה ממש מאט את העבודה.

richrach
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2250

שליחה

quique כתב:הגלריה על הפנים... יש גם את הקטע במקלדת הסטוק שכדי להחליף שפה, צריך ללחוץ לחיצה ארוכה על הרווח ואז לבחור. זה ממש מאט את העבודה.
...
+1

מבעס ת'תחת,
זה אחד משני הדברים שמפריעים לי, הסלייד על מסך הרווח היה הרבה יותר יעיל ונוח. יש דרך לשנות זאת?

הדבר השני שחסר הוא אחוזים בסוללה.

עריכה:
פתיחת נעילת מסך ע"י זיהוי הפנים לא עובדת בנקסוס אס (n)

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

richrach כתב:
quique כתב:הגלריה על הפנים... יש גם את הקטע במקלדת הסטוק שכדי להחליף שפה, צריך ללחוץ לחיצה ארוכה על הרווח ואז לבחור. זה ממש מאט את העבודה.
...
+1

מבעס ת'תחת,
זה אחד משני הדברים שמפריעים לי, הסלייד על מסך הרווח היה הרבה יותר יעיל ונוח. יש דרך לשנות זאת?

עריכה:
...
באמת???
מעניין, כי ברומים של MV זה עבד.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

ליאור ו urik79,
הסתדרתם?

כל התשובות לשאלות שלכם לדעתי נמצאות בשרשור הזה.

Mika,
סה"כ bootloader :)
אגב, אין לי מושג אם ולצורך מה צריך להחליף את ה bootloader. ההגיון שלי אומר שגוגל לא היו צריכים לשנות בו שום דבר....באמת מוזר :?

quique
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

AviBiton כתב:
richrach כתב:
...
+1

מבעס ת'תחת,

עריכה:
...
באמת???
מעניין, כי ברומים של MV זה עבד.
...
עבד גרוע מאוד. אני חושב שהצלחתי פעם אחת לפתוח את הטלפון עם זיהוי פנים כשעמדתי מול תאורת סטודיו בערך...

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

האמת היא שניסיתי את זה רק פעמיים ואז זה עבד לי טוב.

urik79
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4321
שם מלא: אורי

שליחה

אוקיי
אז שעברתי ל 2.3.6 כנראה שנמחקו לי הרשאות ה root כי לא הצלחתי להפעיל את ה טיטניום.
בנתיים הוא הוריד לי והתקין את ה ICS.
הורדתי את האפליקציות מהמרקט, עדיין מנסה להשלים חוסרים.
חבל לי שלא נשמרו לי ה SMS (וגם חלק מה data של האפליקציות).

אז מה עכשיו?
אין לי גישה ל recovery? או ל bootloader?

הטלפון שלי עדיין מראה שהוא פתוח (סימן של המנעול בהתחלה).

מה הלאה?

ניסיתי להכנס שוב ל revovery ועכשיו יש לי אנדרויאד מת עם סידן אזהרה אדום...
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק

urik79
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4321
שם מלא: אורי

שליחה

עזרה מישהו...
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

רגע....רגע...לפני שאתה ממשיך לסעיף הבא שלי, אתה בטוח שאין לך גישה ל bootloader ולריקוברי

תצרוב את הסטוק ריקוברי כאשר המכשיר שלך במצב bootloader (כפתור Volume Up & Power). משם אחרי שהמכשיר מחובר למחשב אתה מריץ את פקודת fastboot flash recovery recovery_image_name_you_downloaded.img

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem

שליחה

osherov כתב:ליאור ו urik79,
הסתדרתם?

Mika,
אגב, אין לי מושג אם ולצורך מה צריך להחליף את ה bootloader. ההגיון שלי אומר שגוגל לא היו צריכים לשנות בו שום דבר....באמת מוזר :?
...
אריה , אז למה צריך להתעסק עם ה bootloader החדש?

mikai
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה

osherov כתב:ליאור ו urik79,
הסתדרתם?

Mika,
...
התכוונתי לריקברי המקורי :)
אגב משהו שיש ברומים ואין משום מה בסטוק זה האפשרות לעשות REBOOT.. מבאס שצריך לכבות ולהדליק בשביל זה
חוץ מזה, המהירות של הגלילה ממש איטית ולא זורמת כל כך (באנשי קשר ובאפליקציות), רשימת האנשי קשר לא נראית טוב (אהבתי שהכל ברקע שחור) והתמונות של האנשי קשר שמתקשרים מוצגות על מסך מלא, אבל הרזולוציה כזו גרועה, שזה נראה ממש לא טוב (רוב התמונות הן מהפייסבוק)
וגם הוייבר לא עובד
זה מה ראיתי עד כה..

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

Rino,
אני לא חושב שצריך להתעסק עם ה bootloader. אבל כדי לוודא את זה, צריך לבדוק האם גוגל בכלל שינו משהו ב bootloader של ההפצה הרשמית ב ICS. עד הוידוי הזה, אני אישית, לא הייתי מעדכן את ה bootloader לפני השדרוג ל ICS.

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

mikai,
איך העברית ב ics. איך יישורי הטקסט, גם כאשר יש תווים בלי כיווניות. האם יש לכם תמיכה בתפריטים מלאים בשפה העברית, האם העברית בגימייל היא תקינה, האם ה google voice עובד באופן מובנה בשפה העברית, האם ה dialer תומך בעברית אצלכם,

טוב... הרבה שאלות :-)

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile

שליחה

mikai,
לפני התשובות לאריה, בקשה קטנה ממך, כעזרה לי ולראם.
ישנה אפליקציה מדהימה בשם HT Israel למכשירי אנדרואיד :lol:
האם תוכלי לבדוק את הנושא הזה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 35#1571035

חזור אל “Android - אנדרויד”