הקשקבל עליי בביקור הראשון שלך אצלנו בארץbossgt6 כתב:וואלה איציק מזמן לא אכלתי קוביות של קשקבל ככה עם קיסם בזמן הצפיה ,אין לנו פה את הגבינה הזו,רעיון ליבוא , אולי אני אהיה המפיץ
...
שרשור תגובות: ה- Pioneer SC-LX85 - איכות, עוצמה ושלל תכונות
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
תודה רבה !
איציק
יש לי בעיות עם המצבר אז אני אני לוקח את ה 85 איתי ברכב במקרה שאני לא מניע, אני גם עוזר לאנשים שניתקעים בדרך, פלוס מינוס לרסיבר וישירות למצבר
בוס ה 85 לא רק מפיח רוח חיים ברמקולים גם מעבר לזה...
איציק
יש לי בעיות עם המצבר אז אני אני לוקח את ה 85 איתי ברכב במקרה שאני לא מניע, אני גם עוזר לאנשים שניתקעים בדרך, פלוס מינוס לרסיבר וישירות למצבר
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
מוצר עם סאונד רב ערוצי מוצלח מאוד אבל אני ממש לא רואה סיבה לשדרג.Arieldr כתב:MarioMan, תודה רבה על הסקירה המקיפההאם החלטת לשדרג ולרכוש את הפיוניר החדש או שאתה נשאר עם הרסיבר הנוכחי שלך?
...
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
אז כמו שאמרתי, אי אפשר לענות על שאלה "בהשוואה לימאהה" כי לא בוצעה השוואה. סה"כ מה שיש פה זה רשמים נפרדים על מוצר X ועל מוצר Y, ולחבר ביניהם לכדי מסקנות כלשהן בשאלה מי יותר עדיף זו תהיה טעות.kingikra כתב:
יונתן, אכן שאלתי בהשוואה לימאהה שלך.
הסיבה לכך ששאלתי היא כי כל הזמן מהדהד אצלי בראש מבחן השוואתי של סדרת ה 80 לעומת הימאהה של חבר בפורום שהוא בעלים של פיוניר 70 ואחרי כל הטררם של ההשוואה, הוא חזר ל 70 שלו וטען שהוא לא מרגיש שום הבדל בינו לבין הרסיברים שהוא בחן
תודה...
בדיוק מה שאני אומר.RanMoyal כתב: זכרון??
לא ממש שווה הרבה....
נערך לאחרונה על ידי MarioMan ב 23/11/2011 11:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
למה החלפת ה- RX-V3067 ב- SC-LX85 נחשבת לשדרוג בפני חלק מהמגיבים?
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
מסכים מאודziv_r כתב:למה החלפת ה- RX-V3067 ב- SC-LX85 נחשבת לשדרוג בפני חלק מהמגיבים?...
כי שדרוג הוא לא רק סאונד
שדרוג שבשביל אנשים הוא לפעמים מכשיר אחר, פיצ'רים אחרים, שלט אחר, לוגו אחר, גיוון, שעמום?
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אני בזמנו כתבתי ל Zeev
שאם היה לי לדוגמא את ה 875 , לא הייתי רוכש רסיבר חדש , הייתי ממתין אולי עוד 4-5 שנים
שאם היה לי לדוגמא את ה 875 , לא הייתי רוכש רסיבר חדש , הייתי ממתין אולי עוד 4-5 שנים
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
סקירה מצוינת. מאוד מקצועית
לפחות לדעתי.
קיבלתי מהסקירה מידע מה יש חדש ומה יותר (ומה לא) טוב.
הסקירה לא כללה שום השוואות דמיוניות של "שיפור עצום" שמשאירות אותי אישית מאוד ספקן, כי ההבדלים בין דגם שמשנה מספרו אחת לשנה הוא מתקרב יותר ויותר לסמנטיקה. אני מברך את יונתן.
שאלה שעולה בי, מתי ייעצר הטירוף השנתי הזה?
הערה אחת: מיקרופון עם תבריג לחיבור לחצובת צילום קיים כבר בדגמים קודמים, כמו ב- 83.
אני מחזק את יונתן בביקורת שלו על מערכת הכיול של פיוניר שהיא טלאי על גבי טלאי. זה שאפשר להסתדר עם מוצר שהפעלתו קשה לא משנה את הצורך לסוקר אובייקטיבי לציין את הפגם.
לצערי, הרבה סקירות "מקצועיות" כביכול אינן מוצאות שום פגם ושום ביקורת - ראו כיצד אתר Hi-Fi הילל את ה- 83 על פני ה- 3067 מבלי לציין שום סיבה של ממש.
סקירות שמביאות ביקורת בונה יכולות לתרום לשיפור המוצרים, והייתי מצפה מהסוכנויות והחברות שישימו לבן אליהן.
מבחינה זו אנו יכולים להיות גאים באתר.
קיבלתי מהסקירה מידע מה יש חדש ומה יותר (ומה לא) טוב.
הסקירה לא כללה שום השוואות דמיוניות של "שיפור עצום" שמשאירות אותי אישית מאוד ספקן, כי ההבדלים בין דגם שמשנה מספרו אחת לשנה הוא מתקרב יותר ויותר לסמנטיקה. אני מברך את יונתן.
שאלה שעולה בי, מתי ייעצר הטירוף השנתי הזה?
הערה אחת: מיקרופון עם תבריג לחיבור לחצובת צילום קיים כבר בדגמים קודמים, כמו ב- 83.
אני מחזק את יונתן בביקורת שלו על מערכת הכיול של פיוניר שהיא טלאי על גבי טלאי. זה שאפשר להסתדר עם מוצר שהפעלתו קשה לא משנה את הצורך לסוקר אובייקטיבי לציין את הפגם.
לצערי, הרבה סקירות "מקצועיות" כביכול אינן מוצאות שום פגם ושום ביקורת - ראו כיצד אתר Hi-Fi הילל את ה- 83 על פני ה- 3067 מבלי לציין שום סיבה של ממש.
סקירות שמביאות ביקורת בונה יכולות לתרום לשיפור המוצרים, והייתי מצפה מהסוכנויות והחברות שישימו לבן אליהן.
מבחינה זו אנו יכולים להיות גאים באתר.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

AlmogcAlmogc כתב:יוסי הרי,
כל מילה ומילה שרשמת = זהב...
כל הביקורת לגבי ה 85 של גורמים חיצוניים שאין להם שמץ של מושג ליכולות שלו . מביעים דעה בלי לבחון את המוצר .
גם הסוקר לא נגע בכל מיני נקודות משמעותיות של ה 85 .
לכן לומר שאין הבדלים בין ה 83 ל 85 . זו בדיחה די עצובה .
החלק הכי משמעותי שונה . וזו ההגברה .
- 9000es
- חבר במועדון 10K

נכון מאוד . מה שמדובר בשלט RF איכותי ביותרride כתב:תענוג לקרוא ! כדאי להוסיף שהשלט במצב RF הוא דו כיווני, משמע מקבל חזרה נתונים מהרסיבר ומציגם על המסך...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

9000es,
אתה יותר ממוזמן להציג ביקורת שלך על הרסיבר אשר כן נוגעת בנקודות שאתה חושב שמשמעותיות ושלטענתך התעלמנו מהן.
אתה יותר ממוזמן להציג ביקורת שלך על הרסיבר אשר כן נוגעת בנקודות שאתה חושב שמשמעותיות ושלטענתך התעלמנו מהן.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

לפי מה שאני מכיר את ה 85 יש הבדלים די משמעותיים ושונים מה 83ziv_r כתב:9000es,
אתה יותר ממוזמן להציג ביקורת שלך על הרסיבר אשר כן נוגעת בנקודות שאתה חושב שמשמעותיות ושלטענתך התעלמנו מהן....
1. בכפתור האודיו בשלט יש תוספת של שלל אפשריות הקשורות לאודיו ולשמע תלת מימדי
אחד מהם הוא DIGITAL FILTER בעל שלוש מצבים שונים .
2. זמן העברה בין כניסות ה HDMI הכי מהיר שראיתי עד עכשיו . הרבה יותר מהיר מה 83 .
3. גם שמעבד התמונה כבוי יש הגברה במעברי ה HDMI .וזה מורגש הייטב באיכות התמונה התמונה מוארת יותר .
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

opv,
אנשים אוהבים להטיל ביקורת, אבל לא מסוגלים לעמוד בביקורת של עצמם.
9000es,
תודה על ההרחבה.
אלו התוספות המשמעותיות שדיברת עליהן?
1. תוכל לפרט על כל "שלל המצבים"? כיצד הם מגיעים לידי ביטוי? מתי יש לעשות בהם שימוש וכל פרט אחר שאתה יכול לספק.
3. הגברת אות ה- HDMI מגיעה לידי ביטוי על ידי אפשרות להשתמש בכבלי HDMI ארוכים יותר, חשוב במיוחד לאלו אשר מעבירים גם וידאו ל- Zone-ים נוספים או מקרן בלי הצורך לפעמים לעשות שימוש בפתרון אקטיבי. מה שתיארת נוגע לערכי כיול תמונה.
אנשים אוהבים להטיל ביקורת, אבל לא מסוגלים לעמוד בביקורת של עצמם.
9000es,
תודה על ההרחבה.
אלו התוספות המשמעותיות שדיברת עליהן?
1. תוכל לפרט על כל "שלל המצבים"? כיצד הם מגיעים לידי ביטוי? מתי יש לעשות בהם שימוש וכל פרט אחר שאתה יכול לספק.
3. הגברת אות ה- HDMI מגיעה לידי ביטוי על ידי אפשרות להשתמש בכבלי HDMI ארוכים יותר, חשוב במיוחד לאלו אשר מעבירים גם וידאו ל- Zone-ים נוספים או מקרן בלי הצורך לפעמים לעשות שימוש בפתרון אקטיבי. מה שתיארת נוגע לערכי כיול תמונה.
- daycalon
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 566
- שם מלא: daycalon
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
בקיצר ההבדלים בין ה83 ל85 מינוריים.
לדעתי אין צורך בשדרוג.
מי שרוצה הגברה טובה יקנה מגבר טוב.
אני ממתין לרסיבר פיוניר שבאמת ישדרג לי את הקולנוע הביתי.
אני בקושי מוציא רבע מיכולות של ה83.
כול הפיצרים הנילווים לא מענינים.אני אוהב את הסאונד של הpure direct
לאחר כיול טוב ל 7.1 השכנים נכנסים לכוננות צבע אדום
לדעתי אין צורך בשדרוג.
לאחר כיול טוב ל 7.1 השכנים נכנסים לכוננות צבע אדום
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
סוף סוף אחד שמדבר לעניןdaycalon כתב:בקיצר ההבדלים בין ה83 ל85 מינוריים.
לדעתי אין צורך בשדרוג.
לאחר כיול טוב ל 7.1 השכנים נכנסים לכוננות צבע אדום...
כמו שאומרים על טעם וריח אין להתווכח , אבל אין ספק שלפחות מבחינתי ה SC-37 זה הרסיבר המושלם מבחינה
עיצובית לפחות.
http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/ ... vers/SC-37
לגבי שאר הדברים , אשאיר את זה למבינים ממני. מה שאני יכול להגיד שהפיצ'רים הנוספים ב 85 לא מרשימים אותי.
דווקא מבחינת הגברה וכוח לדעתי הם לקחו צעד אחורה.
עיצובית לפחות.
http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/ ... vers/SC-37
לגבי שאר הדברים , אשאיר את זה למבינים ממני. מה שאני יכול להגיד שהפיצ'רים הנוספים ב 85 לא מרשימים אותי.
דווקא מבחינת הגברה וכוח לדעתי הם לקחו צעד אחורה.