האם הממיר הוט מג'יק hd בסכנת הריסה ?????

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #61 

NEW_WAVE כתב:אמרתי לכם 1,000 פעם אני ענייני ,היו להוט שנתיים להקדים את YES ובזמן הזה מישהו גירד ...

אז למה המוצר מקרטע כמו סובראו מודל 89 .

בד בבד הוט לא גובה כסף עבור חודשיים הראשונים ,ככה שזה נסלח .

שיגידו שלום למתכנתים הלא זוהרים במיוחד ויחליפו צוות ,על פניו זה נורא חובבני התכנות הזה

ונראה שמישהו מתלמד על חשבון הוט .

גם כל הקטע הזה של ממיר ECO שצורך פחות חשמל נראה הזוי לחלוטין ,מה יש כבר לחסוך,נראה לי רק הורס את הממיר .
...
הפעם אתה בהחלט צודק !
נראה שעלית על דרך המלך ידידי.
(Y) :D

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #62 

NEW_WAVE כתב:אמרתי לכם 1,000 פעם אני ענייני ,היו להוט שנתיים להקדים את YES ובזמן הזה מישהו גירד ...

שיגידו שלום למתכנתים הלא זוהרים במיוחד ויחליפו צוות ,על פניו זה נורא חובבני התכנות הזה

גם כל הקטע הזה של ממיר ECO שצורך פחות חשמל נראה הזוי לחלוטין ,מה יש כבר לחסוך,נראה לי רק הורס את הממיר .
...
הממיר בתכלס שווק באמת עם גרסה דפוקה אבל זה היה בלחץ רק בשביל להוציא אותו. אין לך מה לדאוג בקשר לעתידו של המכשיר. חוץ מזה אני יכול לגלות לך שעוד מעט הולך לצאת העדכון המיוחל שיפתור באמת את כל הבעיות. יש לי גם תאריך מדוייק אבל את זה אני לא רוצה להגיד סתם. אני אחד שאומר רק דברים וודאיים.

avi131
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 77
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #63 

nerya40 כתב:

...
הממיר בתכלס שווק באמת עם גרסה דפוקה אבל זה היה בלחץ רק בשביל להוציא אותו. אין לך מה לדאוג בקשר לעתידו של המכשיר. חוץ מזה אני יכול לגלות לך שעוד מעט הולך לצאת העדכון המיוחל שיפתור באמת את כל הבעיות. יש לי גם תאריך מדוייק אבל את זה אני לא רוצה להגיד סתם. אני אחד שאומר רק דברים וודאיים.
...
אני מבקש ממך אז להגיד את התאריך המיוחל. :)
אני אישית מאמין להודעות שלך,אתה הראשון שפרסמת לגבי ה-HOT BOX וגם לגבי הממיר הזה.

nerya40
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1221
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #64 

avi131 כתב:
nerya40 כתב:

...
...
אני מבקש ממך אז להגיד את התאריך המיוחל. :)
אני אישית מאמין להודעות שלך,אתה הראשון שפרסמת לגבי ה-HOT BOX וגם לגבי הממיר הזה.
...
אני לא יודע אם זה יעזור אבל אם אתה רוצה לדעת אז עדכון הגרסה אמור להגיע עד ה- 21/12/11. בתכלס התאריך הזה לא מדוייק ייתכנו שינויים של הרגע האחרון. אבל אם לא יקרה שום דבר, תוך שלושה שבועות העדכון יגיע לכל הממירים. אבל שוב הכל יכול להיות, ייתכן גם שהעדכון ידחה מסיבות כאלו ואחרות וייתכן גם הפוך שיקדימו את את העדכון בגלל חריצות העובדים בהוט :)

אני מניח שלא סיפקתי אותך עם תשובה מדוייק וזאת משום שאין לעדכוני תוכנה תאריכים מדוייקים. הנהלת הוט הציבה לעובדיה תאריך יעד מסויים, אם יעמדו בו אשריהם אם לא, נמשיך לסבול. ברגע שיוודע לי במדוייק מתי העדכון ישוחרר אני אודיע לכם כמה ימים לפני.
עקרונית נשאר לנו לחכות גג שלושה שבועות מהיום עד לעדכון התוכנה.

עריכה: יש לי משהו נוסף לשמח אתכם! עובדים כרגע על האפשרות של הממיר כסטרימר והפעלת יציאת ה- USB בממיר. אני לא יודע אם זה יצא בעדכון הקרוב או שזה יצא בעדכונים הקרובים, אך אם זה יצא בעדכון הקרוב היה שווה לחכות לא ?!

Asafc
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 817
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #65 

השאלה הגדולה היא כמה מהבעיות העדכון הזה יפתור, אם בכלל...

avi131
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 77
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #66 

תודה רבה לך התשובה,דווקא ספקת אותי בכך שיש סוג של דד ליין.
לדעתי התקלות הם נסבלות,ולפעמים הממיר מתפקד בצורה טובה למעט האיטיות שקיימת בממיר,אפשרי לצפות בהקלטות,להריץ X30 וכו'.

שבועיים שלוש אפשרי לדעתי להמתי.
למי שמוכן לסבול הרי אף אחד לא הכריח את אותם אנשים להתקין את הממיר הזה בבית, הם עשו את זה מתוך בחירה.

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #67 

nerya40

אתה מדבר איתנו על סטרימר בזמן שיש פונקציות בסיסיות (!) שהממיר הזה לא מבצע , כך הבנתי מחברינו בפורום שכבר קיבלו את הממיר.
זה הממיר הראשון שאני מכיר שאין לו תפריטים דרך סקארט , עכשיו נניח ואני מתחבר לוידאו או דיוידי מקליט , איך אדע מה להקליט ?
אעבור כל פעם ל-hdmi?

חובבני מאוד ולא מתאים לחברה בסדר גודל שכזה (n)

efi1965
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1614
שם מלא: efi1965
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #68 

נכון ללפני שעה, הממיר שלי תוקן - הרד דיסק נדפק
עדכון חם: לטענת הטכנאי ב 15 לחודש אמור לצאת העדכון שיפתור את כל הבעיות

Oddedi
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
קיבל תודות: 0

סכום מצב - וה"פטפטת" בנדון כאן בשרשור בנוגע לממיר הוט HD

שליחה #69 

חברים יקרים.
בשרשור זה כותבים אנשים שמבינים קצת וכאלו שהנם משתמשים פשוטים שרוצים מוצר עובד.
המוצר עובד מקרטע - אבל ממש בושה לטכנולוגיה ועוד יותר לחברת הוט שהוציאה אותו. המוצר הלך אחורנית שנים רבות מבחינת ממשק אדם משתמש ואין בכוונתי לרשום כאן רשימת באגים או הצעות. רשמתי לעצמי רשימה כזו והיא מתמשכת על 4 עמודים ויותר.
הסיכום עד כה נחכה לגרסה הבאה - לי אישית אין צפי שהוט יתקנו בגרסה הבאה ולו חלק קטן מהבעיות. כי כנראה אין להם בקרת איכות סבירה אחרת המוצר היה יוצא אחרת.
אם חברת הוט היתה באמת רוצה לשפר את המוצר - היה עליה לתת לנו כתובת ישירה לגורם בהנדסה לשלוח איליו את ההערות. אין במתן היזון חוזר לשרות הלקוחות משום אבטחה שההערות בכלל מובנות על ידי הנציג (בד"כ לא מבין דבר!) או שהן מועברות כלשונן להנדסה.
לסיכום: כאחד שמעורב בשוק הטכנולוגיה בארץ עשרות שנים, דרכה של הוט בהוצאת המוצר לשוק גרמה לי לאכזבה גדולה מכח ההנדסה שלהם.
ככה לא מוציאים מוצר גם אם לחוצים - במיוחד שהמוצר הקודם הוט מג'יק הנו מיוצב תקין עם ממשקים יותר מסבירים ואם אופציות משתמש רובות שרובן נעלמו בממיר החדש.
היות וי לי ממירים ישנים הוט מג'יק איני לחוץ בכך שהממיר החדש לא עובד. אבל מי שזה הממיר העקרי שלו - אכן הוא "מסכן".
להנהלת הוט הפתרונים על ההתנהלות הכושלת שלה (גם) בנהול מוצר זה והשקתו לשוק.
שבת שלום.
עודדי Oddedi
Oddedi

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

Re: סכום מצב - וה"פטפטת" בנדון כאן בשרשור בנוגע לממיר הוט HD

שליחה #70 

Oddedi כתב:חברים יקרים.
המוצר עובד מקרטע - אבל ממש בושה לטכנולוגיה ועוד יותר לחברת הוט שהוציאה אותו. המוצר הלך אחורנית שנים רבות מבחינת ממשק אדם משתמש ואין בכוונתי לרשום כאן רשימת באגים או הצעות. רשמתי לעצמי רשימה כזו והיא מתמשכת על 4 עמודים ויותר.
הסיכום עד כה נחכה לגרסה הבאה - לי אישית אין צפי שהוט יתקנו בגרסה הבאה ולו חלק קטן מהבעיות. כי כנראה אין להם בקרת איכות סבירה אחרת המוצר היה יוצא אחרת.
אם חברת הוט היתה באמת רוצה לשפר את המוצר - היה עליה לתת לנו כתובת ישירה לגורם בהנדסה לשלוח איליו את ההערות. אין במתן היזון חוזר לשרות הלקוחות משום אבטחה שההערות בכלל מובנות על ידי הנציג (בד"כ לא מבין דבר!) או שהן מועברות כלשונן להנדסה.
לסיכום: כאחד שמעורב בשוק הטכנולוגיה בארץ עשרות שנים, דרכה של הוט בהוצאת המוצר לשוק גרמה לי לאכזבה גדולה מכח ההנדסה שלהם.
ככה לא מוציאים מוצר גם אם לחוצים - במיוחד שהמוצר הקודם הוט מג'יק הנו מיוצב תקין עם ממשקים יותר מסבירים ואם אופציות משתמש רובות שרובן נעלמו בממיר החדש.
היות וי לי ממירים ישנים הוט מג'יק איני לחוץ בכך שהממיר החדש לא עובד. אבל מי שזה הממיר העקרי שלו - אכן הוא "מסכן".
שבת שלום.
עודדי Oddedi
...
צריך להפריד ,בין הרעיון לביצוע .

מבחינת ממשק ,ממש לא נכון ,הממשק יפה איכותי ודומה לממשק WIN שכבות \שרשור ,בדומה WIN

התחל -תכניות -עזרים -צייר וכל חץ שאתם עומדים ,נפתח לכם חלון נוסף ,שימוש בשלט על ידי החיצים ,חץ

שמאלי זה התחל ,והכל על הערוץ עצמו באיכות HD ,נכון אפשר לשפר את האפשריות

והביצועים של הממיר שכן הוא מקרטע ,כלומר אם הוא עובד עם הממשק הקיים ,זה נסלח ואפשר לחכות לעדכון

והוספת אפשריות ,הבעיה שזה לא עובד והביקורת היא שעבר שנתיים מאז YES השיקו ממיר HD מקליט ,כלומר

היה מספיק זמן להתכונן למינימום תקלות .

לדעתי לממיר פוטנציאל אדיר ,קודם כל התמונה נהדרת עבור LCD שקשה מאד לראות בה SD כנאות ,

מוציא רזולוציה 1080P למרות שהשידור 1080i

הרבה כיול ואפשר להגיע לתוצאה טובה ומשביעת רצון ,ב HD רואים מדהים.

2 יציאות USB ואפשרות לעבוד אם הראוטר כסטרימר .

MrMoris
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 470
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #71 

NEW_WAVE כתב: גם כל הקטע הזה של ממיר ECO שצורך פחות חשמל נראה הזוי לחלוטין ,מה יש כבר לחסוך,נראה לי רק הורס את הממיר .
...
לגבי הצריכת חשמל - בעקרון כל הממירים בארץ שותים המון חשמל וללא תלות האם הם במצב standby או פועלים ממש. אם אני לא טועה, אמור להכנס תקן בארץ לצריכת חשמל של מכשירים בזמן standby או שלפחות דיברו על זה מתישהו.
ברור שכיום אף חברת טלויזיה לא עומדת בו. אני לא יודע מה המצב בחו"ל, הן מבחינת התקינה והן מבחינת צריכת החשמל של הממירים.

leo212
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 477
קיבל תודות: 21 פעמים

Re: סכום מצב - וה"פטפטת" בנדון כאן בשרשור בנוגע לממיר הוט HD

שליחה #72 

NEW_WAVE כתב:
Oddedi כתב:חברים יקרים.
שבת שלום.
עודדי Oddedi
...
צריך להפריד ,בין הרעיון לביצוע .

מבחינת ממשק ,ממש לא נכון ,הממשק יפה איכותי ודומה לממשק WIN שכבות \שרשור ,בדומה WIN

התחל -תכניות -עזרים -צייר וכל חץ שאתם עומדים ,נפתח לכם חלון נוסף ,שימוש בשלט על ידי החיצים ,חץ

שמאלי זה התחל ,והכל על הערוץ עצמו באיכות HD ,נכון אפשר לשפר את האפשריות

והביצועים של הממיר שכן הוא מקרטע ,כלומר אם הוא עובד עם הממשק הקיים ,זה נסלח ואפשר לחכות לעדכון

והוספת אפשריות ,הבעיה שזה לא עובד והביקורת היא שעבר שנתיים מאז YES השיקו ממיר HD מקליט ,כלומר

היה מספיק זמן להתכונן למינימום תקלות .

לדעתי לממיר פוטנציאל אדיר ,קודם כל התמונה נהדרת עבור LCD שקשה מאד לראות בה SD כנאות ,

מוציא רזולוציה 1080P למרות שהשידור 1080i

הרבה כיול ואפשר להגיע לתוצאה טובה ומשביעת רצון ,ב HD רואים מדהים.

2 יציאות USB ואפשרות לעבוד אם הראוטר כסטרימר .
...
מצויין, יש לנו פורשה שנראית טוב עם אבזור פנימי מדהים וכיסויי עור, אבל המנוע מקרטע ולעתים קרובות נכבה תוך כדי נסיעה והמהירות המקסימלית היא 40 קמ"ש.

ALFRED3
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 743
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #73 

אחרי כל התקיעות והקרטועים בתור "בונוס" הממיר שבק חיים שלשלום ומחר אמור להגיע טכנאי .

שלושה ימים בלי ממיר והחוצפנים אומרים לי "אני רואה שיש לך עוד שני ממירים בבית"....

פשוט גועל נפש של שרות וחברה (n)

eranrose
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 364
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #74 

לא אחזור על כל הבאגים שכבר תוארו כאן...
ההחלטה הכי טובה שעשיתי היתה להשאיר ממיר HD מחובר במקביל ל MAGIC HD . לפחות אפשר לראות שידור חי ללא הפרעה.
ממה שהבנתי משיחות עם אנשים שונים בהוט - בעדכון הקרוב ינסו רק לתקן את הבאגים. לא ישפרו את הממשק הספרטני ולא יוסיפו אופציות שחסרות . זה יחכה לעדכון עתידי.
האמת, זה צעד הגיוני מבחינת פיתוח. לא להוסיף פיצ'רים חדשים לפני שכל מה שכבר קיים עובד פיקס.
אנחנו בפיילוט בלי שביקשנו.... המצחיק הוא, שמרביתנו היינו מוכנים להיות בפיילוט אם היו מבקשים, ואז התלונות לא היו כ"כ מרירות. מאידך, כשאתה בפיילוט, נותנים לך גישה ישירה לאנשי הפיתוח כדי לדווח על הבעיות (הייתי שנה וחצי בפיילוט האינטרנט של הוט).
נקווה שלא ייקח יותר מדי זמן לשיפורים. בינתיים ביס אפשר להזמין הקלטה מהסמארטפון - חזון אחרית הימים...

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”