שרשור תגובות: קבלו את אפליקציית HT לטלויזיות חכמות!
- אביב_הוד
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 26
שלום כולם
האמת שמרגש לקרוא את כמות התגובות שפה.
מגיע שאפו ענק לאבי, עופר ומרטין, שהרימו בזמן שיא את הכפפה שזרקתי להם, פיתחו אפליקציה בפחות משבוע, דיבגו ופתרון בעיות בתוך עוד כמה ימים, ועברו את מבחני ה QA של סמסונג ביומיים ! (התהליך אורך לרוב בין 4-8 שבועות!!)
האפליקציה זמינה בטלוויזיות דגם D, מאמין שנשיק ל C ממש בקרוב, וברגע שאבי יתגבר על באג נוסף, גם לבלו ריי C ו D.
לגבי האיש שהשיג את קוד החלפת המדינה בדרכי עורמה ושינה לארה"ב:
כל מי שמעלה אפליקציה לטלוויזיות סמסונג, כשהוא במעמד של שותף (כלומר חתום על הסכם מולי) - יכול לבחור באילו מדינות ישיק את האפליקציה.
החברים מ HT בחרו ישראל וארה"ב.
בקרוב מאד - עוד הרבה הפתעות בתחום.
אתם מוזמנים לשאול שאלות או להציע הצעות, ואשתדל להתייחס לכל אחת ברצינות הראויה לה.
שבוע טוב והמשך קריאה נעימה של HT באפליקציה המקסימה
אביב הוד
מנהל תוכן Smart TV
סמסונג ישראל
נ.ב
לבחורה שקנתה פרללי -
צר לי אבל זה המחיר שמשלמים.
מגיע שאפו ענק לאבי, עופר ומרטין, שהרימו בזמן שיא את הכפפה שזרקתי להם, פיתחו אפליקציה בפחות משבוע, דיבגו ופתרון בעיות בתוך עוד כמה ימים, ועברו את מבחני ה QA של סמסונג ביומיים ! (התהליך אורך לרוב בין 4-8 שבועות!!)
האפליקציה זמינה בטלוויזיות דגם D, מאמין שנשיק ל C ממש בקרוב, וברגע שאבי יתגבר על באג נוסף, גם לבלו ריי C ו D.
כל מי שמעלה אפליקציה לטלוויזיות סמסונג, כשהוא במעמד של שותף (כלומר חתום על הסכם מולי) - יכול לבחור באילו מדינות ישיק את האפליקציה.
אתם מוזמנים לשאול שאלות או להציע הצעות, ואשתדל להתייחס לכל אחת ברצינות הראויה לה.
אביב הוד
מנהל תוכן Smart TV
סמסונג ישראל
נ.ב
לבחורה שקנתה פרללי -
צר לי אבל זה המחיר שמשלמים.
- arnold
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 908
- hm32hm
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 892
Re: ברכות מסמסונג ישראל
אביב תודה על התשובה.אביב_הוד כתב:שלום כולם
אביב הוד
מנהל תוכן Smart TV
סמסונג ישראל
נ.ב
לבחורה שקנתה פרללי -
צר לי אבל זה המחיר שמשלמים....
המתכון להצלחת סמסונג בעולם הוא: חדשנות , איכות , פתיחות ומחיר סביר. החברות הקוריאניות מתקדמות על חשבון הנוקשות שמפגינות החברות היפניות (לדוגמה - חוסר תמיכת עברית במסכים יפניים ) . כדאי לשים לב לחזון הפתיחות ולאפשר את זה . הטכנולוגיה קיימת ושיתוף ידע ב"כפר הגלובלי" לא ניתן לעצירה....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
כל הכבוד אבי, והמון תודה לכל מי שעזר בפרוייקט המעניין הזה!! 
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- hm32hm
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 892
מרטין
אני מבין , אך ידוע ש סמסונג ו LG גם מוכרות לשוק הערבי ...
ל סמסונג אין בעיה בסופו של דבר להציג את "עברית" ליד " #^^%)*& " (מצטער - אין לי ערבית במקלדת
) כשפות התצוגה במסך.
אני מבין , אך ידוע ש סמסונג ו LG גם מוכרות לשוק הערבי ...
ל סמסונג אין בעיה בסופו של דבר להציג את "עברית" ליד " #^^%)*& " (מצטער - אין לי ערבית במקלדת
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
שוב, החלטה עיסקית. אין פה שום "בעיה טכנית".
זה שלמישהו אחר "אין בעיה", זה לא אומר כלום על פנסוניק, שבתחום המסכים היא קטנה יותר בצורה משמעותית מהקוריאניות שציינת ואולי התלות שלהם בשוק הערבי (אני מנחש לא אומר בקביעה) היא שונה.
לא נכנס פה לשיקולים העיסקיים של פנסוניק העולמית (ולפני שמישהו ייקפוץ, זה לא קשור בכלל ליורוקום). אני מניח שיש שם מספיק אנשים שיודעים מה הם עושים.
זה שלמישהו אחר "אין בעיה", זה לא אומר כלום על פנסוניק, שבתחום המסכים היא קטנה יותר בצורה משמעותית מהקוריאניות שציינת ואולי התלות שלהם בשוק הערבי (אני מנחש לא אומר בקביעה) היא שונה.
לא נכנס פה לשיקולים העיסקיים של פנסוניק העולמית (ולפני שמישהו ייקפוץ, זה לא קשור בכלל ליורוקום). אני מניח שיש שם מספיק אנשים שיודעים מה הם עושים.
- taoyossi
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון