שרשור משתמשים הוט מג׳יק HD
- -SHAY-
-
- חבר פעיל

- תגובות: 58
מי שרוצה לעדכן באופן ידני:
ללחוץ על החץ השמאלי על הממיר (לא בשלט)
לנתק את הממיר מהחשמל תוך כדי שהכפתור לחוץ
ולחבר כשהכפתור עדיין לחוץ... לא לעזוב עד שלא מופיע מסך עדכון גרסה
ללחוץ על החץ השמאלי על הממיר (לא בשלט)
לנתק את הממיר מהחשמל תוך כדי שהכפתור לחוץ
ולחבר כשהכפתור עדיין לחוץ... לא לעזוב עד שלא מופיע מסך עדכון גרסה
- nati-va
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2077
היום באמת שמתי לב לשינוי לטובה באיכות התמונה בsd צפיתי בחדשות הבידור בערוץ 7 וממש רואים שיפור לעומת ממיר ה hd הישן..
אני עדיין עם גרסאת תוכנה לא מעודכנת.. נחכה שיתעדכן לבד..
אני עדיין עם גרסאת תוכנה לא מעודכנת.. נחכה שיתעדכן לבד..
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
עוד אנשים עם תקלות בממיר כרגע ? לא מגיב לכלום אחרי כיבויים ומה לא
שי
- Splashy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 886
אצלי התקינו את הממיר לפני יומיים.efi1965 כתב:מישהו יכול לרשום את מספר הגירסא ? יכול להיות שבהתקנות מהיומיים האחרונים הממירים כבר מעודכנים...
הגרסה העדכנית היא: 1.00.384al
ניתן לראות את מספר גרסת התוכנה בתפריט הגדרות - הגדרות המערכת - מידע טכני
האתר שלי: http://gali-nir.com
עמוד ה-500px שלי: http://500px.com/galinir
עמוד ה-Flickr שלי: http://flickr.com/photos/gali_n
עמוד ה-500px שלי: http://500px.com/galinir
עמוד ה-Flickr שלי: http://flickr.com/photos/gali_n
- efi1965
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1614
- שם מלא: efi1965
OK ........... אותו דבר אצלי מיום שני.Splashy כתב:אצלי התקינו את הממיר לפני יומיים.efi1965 כתב:מישהו יכול לרשום את מספר הגירסא ? יכול להיות שבהתקנות מהיומיים האחרונים הממירים כבר מעודכנים...
הגרסה העדכנית היא: 1.00.384al
ניתן לראות את מספר גרסת התוכנה בתפריט הגדרות - הגדרות המערכת - מידע טכני...
התפריטים זזים לאט אבל סביר, אפשר לתפקד.
- sunny_jim
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1719
יש לי בעיה שמשגעת אותי ואני מקווה שאחד מכם יוכל לעזור לי.
יש לי 2 ממירי MAGIC HD, אשר מחוברים ל-2 טלוויזיות 1080P.
הבעיה היא, שבטלוויזיה אחת אני יכול לבחור בתפריט הממיר את רזולוציית ה-OUTPUT(מבין מגוון רזולוציות עד 1080P), אך בטלוויזיה השניה מופיעה רק אופציית "AUTO".
ניסיתי להחליף כבל HDMI, ניסיתי להחליף בין 2 הממירים, ועדיין בטלוויזיה אחת אפשר לשנות, ובשניה אי אפשר!
מדובר בטלוויזית SHARP LED LE835....
ניסיתי לשחק עם הגדרות ה-HDMI בטלוויזיה, ושום דבר לא עוזר.
למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? בזבזתי כבר שעות בנסיונות שונים לפתור את זה...
הבעיה היא, שבטלוויזיה אחת אני יכול לבחור בתפריט הממיר את רזולוציית ה-OUTPUT(מבין מגוון רזולוציות עד 1080P), אך בטלוויזיה השניה מופיעה רק אופציית "AUTO".
ניסיתי להחליף כבל HDMI, ניסיתי להחליף בין 2 הממירים, ועדיין בטלוויזיה אחת אפשר לשנות, ובשניה אי אפשר!
למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? בזבזתי כבר שעות בנסיונות שונים לפתור את זה...
- עומר_לוין
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
בהמשך למה שכתבתי-עומר_לוין כתב:הי,
הותקן לפני שעתיים.איטי יחסית.איכות תמונה טובה.
כמו כולם-ערוצי הרדיו שהועברו בלעדית למיוזיק-מחדל!
מדריך התוכניות-נעדר את כל המיונים/סינונים/אפשרויות הדפדוף שקיימות בממירים האחרים,מה שמקשה על בחירת תוכניות מראש.
פרט לכך-נראה איך יהיו ביצועיההקלטה.
לאנשי הוט-החזירו את ערוצי הרדיו ,זה פשוט מקשה!...
ערוצי הרדיו נימצאים רק דרך שירות הוט מיוזיק(ערוץ 87),אבל כשיש תקלת אינטרנט כפי שהיתה באזורנו אך לפני שעה השירות הזה לא פעיל...
יוחזרו ערוצי הרדיו למקומם הרגיל!
- yakirzana
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 175
היי ,
גם לי יש את הממיר הזה ..
יש לי גירסא 1.00.38 (בלי ה4) אני חושב שזו הגירסא העדכנית.
המכשיר איטי מאוד , נתקע לעיתים קרובות.
בנוסף קרתה לי תקלה נוספת שראיתי עכשיו - סרט ועוד 2 תוכניות שהקלטתי לא היו ניתנות לצפיה. זה הראה כאילו המשך הקלטה היא דקה ובכלל לא הריץ את זה.
את הסרט הוא הצליח להקליט קצת , אבל גם זה היה גרוע ואי אפשר היה לצפות כי התמונה הייתה מרוחה ונתקעת כל שניה (ובלי סאונד)
גם לי יש את הממיר הזה ..
יש לי גירסא 1.00.38 (בלי ה4) אני חושב שזו הגירסא העדכנית.
המכשיר איטי מאוד , נתקע לעיתים קרובות.
בנוסף קרתה לי תקלה נוספת שראיתי עכשיו - סרט ועוד 2 תוכניות שהקלטתי לא היו ניתנות לצפיה. זה הראה כאילו המשך הקלטה היא דקה ובכלל לא הריץ את זה.
את הסרט הוא הצליח להקליט קצת , אבל גם זה היה גרוע ואי אפשר היה לצפות כי התמונה הייתה מרוחה ונתקעת כל שניה (ובלי סאונד)
- MuFrA
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
מה עם הסאונד?
שאלה בנוגע לסאונד בממיר החדש של הוט..
התקינו לי את הממיר החדש של הוט מג'יק HD, הוט טוענת שהוא תומך בסאונד של 7.1 ערוצים,
בממשק החדש שיניתי את הסאונד ל"דולבי דיגיטל", חיברתי למגבר עם כבל אופטי, והתחלתי לדפדף בערוצי הHD בכדי לגלות איזה תחנות מנגנות סאונד בדולבי דיגיטל 7.1.
המגבר לא זיהה שום תחנה שמנגנת סאונד דולבי דיגיטל 7.1. (הממיר מוציא סאונד PCM)
מישהו אולי יודע אם הוט כבר התחילו בשידור של 7.1 ערוצים דולבי דיגיטל? או שעדיין לא וזה מתוכנן לעתיד.
אולי אני עשיתי משהו לא בסדר? כי מהסטרימר שלי המגבר מזהה 7.1 ערוצים של דולבי דיגיטל ומזהה גם DTS כשהכבל אופטי מחובר.
התקינו לי את הממיר החדש של הוט מג'יק HD, הוט טוענת שהוא תומך בסאונד של 7.1 ערוצים,
בממשק החדש שיניתי את הסאונד ל"דולבי דיגיטל", חיברתי למגבר עם כבל אופטי, והתחלתי לדפדף בערוצי הHD בכדי לגלות איזה תחנות מנגנות סאונד בדולבי דיגיטל 7.1.
המגבר לא זיהה שום תחנה שמנגנת סאונד דולבי דיגיטל 7.1. (הממיר מוציא סאונד PCM)
מישהו אולי יודע אם הוט כבר התחילו בשידור של 7.1 ערוצים דולבי דיגיטל? או שעדיין לא וזה מתוכנן לעתיד.
אולי אני עשיתי משהו לא בסדר? כי מהסטרימר שלי המגבר מזהה 7.1 ערוצים של דולבי דיגיטל ומזהה גם DTS כשהכבל אופטי מחובר.
- sunny_jim
-
- חבר ותיק

MuFrA,
יש לך תשובה לשאלה כאן בתוך השרשור, כל מה שצריך לעשות זה לקרוא אותו...
יש לך תשובה לשאלה כאן בתוך השרשור, כל מה שצריך לעשות זה לקרוא אותו...
- MuFrA
-
- חבר שרק התחיל

כתבתי את זה אחרי שקראתי ובגלל זה כתבתי.. כי זה עדיין לא פועל אצלי
- sunny_jim
-
- חבר ותיק

dor8 כתב:כשאתה נמצא בערוץ המשדר dd האם ניסיתra כתב:dd מחובר דרך האופטי אצלי ולא עובד - לפחות לא מזוהה ברסיבר
לאחר התקלה של אתמול כשליש מהערוצים לא עובדים
שאר הממירים הרגילים בבית חזרו לתפקוד מלא
דיברתי עם התמיכה והבטיחו לחזור לאחר שיתברר
אם זו תופעה כללית או רק בממיר שלי...
ללחוץ על הכפתור הצהוב , לגשת לפסקול/ערוץ שמע
ולשנות בהגדרה לdd ?...
- MuFrA
-
- חבר שרק התחיל

שינתי בהגדרות מערכת לדולבי דיגיטל
- sunny_jim
-
- חבר ותיק

זה לא מספיק. אם אתה לא מוכן לעשות את מה שצריך בשביל להפעיל DD, לא נותר לך אלא לחכות לעדכון תוכנה שיפעיל DD אוטומטית. עד אז, בהצלחה.
- sunny_jim
-
- חבר ותיק

חברים, למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?sunny_jim כתב:יש לי בעיה שמשגעת אותי ואני מקווה שאחד מכם יוכל לעזור לי.
למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? בזבזתי כבר שעות בנסיונות שונים לפתור את זה......
הזמנתי טכנאי על מנת שיבדוק למה זה לא עובד, אבל מכיוון שזה עובד בטלוויזיה אחת ובשניה לא, אני חושש שהטלוויזיה עצמה חוסמת מהממיר את ההגדרה, והבעיה לא בממיר.
מישהו בכל זאת אולי יודע מה אפשר לעשות, על מנת שלא אזמין טכנאי לשווא?
- dor8
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4835
תקרא שוב שאת השרשור והפעם קצת לאט יותר...MuFrA כתב:שינתי בהגדרות מערכת לדולבי דיגיטל...
תתעכב על הודעה מספר 27 ! זה אמור לפתור לך את הבעיה.
- Freedom
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 840
תגידו לי... כי אני לא זוכר... אבל בכל ההשקות של ממירים חדשים אצל יס והוט הממיר יוצא עם באגים ? ומסתדר רק בעדכוני גרסה או שיש כאן תופעה חדשה ?
- avi131
-
- חבר פעיל

- תגובות: 77
היום הותקן אצלי הממיר,קיימת איטיות בממיר אבל הממיר עצמו מתפקד כמו שצריך כנ"ל לגבי 2 הקלטות בו זמנית וצפייה בתוכנית שלישית מוקלטת.
ואני מאשר כי הגירסה העדכנית ביותר היא 1.00.384al
ואני מאשר כי הגירסה העדכנית ביותר היא 1.00.384al
- nati-va
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2077
יש מספר ערוצים שפשוט אין להם epg כמו ספורט 5 hd חלק מערוצי הסרטים- זה פשוט מקשה על הזמנת הקלטות...ניסיתי לרסט את הממיר כמובן...
ערוץ הוט זון hd החדש שעלה היום מוצג כhot movies hd.
בעיה ממש מעצבנת- מדוע שאני ממזמין הקלטה של סדרה (הכוונה שיקליט אוטו' כל שבוע) הממיר משום מה מזמין להקלטה גם את השידורים החוזרים? דוגמא- היום יש "גברים בגיל הזה" בהוט3 hd בשעה 10:30 כשאני מזמין את הסדרה להקלטה כל שבוע אני רואה שהממיר הזמין גם את השידור החוזר ב1:50 בלילה..
ערוץ הוט זון hd החדש שעלה היום מוצג כhot movies hd.
בעיה ממש מעצבנת- מדוע שאני ממזמין הקלטה של סדרה (הכוונה שיקליט אוטו' כל שבוע) הממיר משום מה מזמין להקלטה גם את השידורים החוזרים? דוגמא- היום יש "גברים בגיל הזה" בהוט3 hd בשעה 10:30 כשאני מזמין את הסדרה להקלטה כל שבוע אני רואה שהממיר הזמין גם את השידור החוזר ב1:50 בלילה..
- RomanPlotkin
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
היי חברה אני צריך את עזרתכם.
היום התקינו לי את magic HD ויש בעיה שאי אפשר להשתמש בו כיוון שיש לי פלזמה של פנסוניק וכנראה יש איזשהי התנגשות בין הממיר לפלזמה כייון שהממיר לא מגיב לשלט הוט בכלל כאשר הפלזמה דולקת , כאשר אני מכבה אותה הממיר מגיב לשלט ועובד , ברגע שאני מפעיל בחזרה את הטלוויזיה שוב הממיר לא מגיב לשלט המג'יק .
הטכנאי אמר לי שזה בעיות עם התדר השלט של הוט והפלזמה , הוא אמר שזה אמור להסתדר , הבעיה שלא לא מסתדר התקשרתי להוט הנציגה אמרה לי שאני צריך לכבות את החיישן של הפלזמה , שאין לי מושג איך עושים את זה , בגלל זה אני מבקש את עזרתכם.
יש לי פלזמה של פנסוניק : Panasonic TH-42PH10.
תודה מראש.
היום התקינו לי את magic HD ויש בעיה שאי אפשר להשתמש בו כיוון שיש לי פלזמה של פנסוניק וכנראה יש איזשהי התנגשות בין הממיר לפלזמה כייון שהממיר לא מגיב לשלט הוט בכלל כאשר הפלזמה דולקת , כאשר אני מכבה אותה הממיר מגיב לשלט ועובד , ברגע שאני מפעיל בחזרה את הטלוויזיה שוב הממיר לא מגיב לשלט המג'יק .
הטכנאי אמר לי שזה בעיות עם התדר השלט של הוט והפלזמה , הוא אמר שזה אמור להסתדר , הבעיה שלא לא מסתדר התקשרתי להוט הנציגה אמרה לי שאני צריך לכבות את החיישן של הפלזמה , שאין לי מושג איך עושים את זה , בגלל זה אני מבקש את עזרתכם.
יש לי פלזמה של פנסוניק : Panasonic TH-42PH10.
תודה מראש.