:הל: HOT משיקה את ה HOTBOX הכולל: מודם אינטרנט, מודם טלפון ונתב אלחוטי

חדשות ועדכונים של HT Magazine
bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9325
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #61 

NEW_WAVE כתב:
bariko כתב:Mwafak תודה

אכן, כעת הכול מובן.
אנחנו בכלל לא באותו מצב, כי אצלך ההתחייבות הסתיימה.

מקווה לשמוע מאחרים הנמצאים אולי בסיטואציה דומה לשלי, ובכל זאת זכו לקבל את השדרוג לחבילה של 20 או 30 מגה
...
המודם הרגיל אינו מיועד מעל 16 מגה , ה-HOTBOX הוא מודם המיועד למהירות מעל 16מגה ,אבל הוא כולל

קו טלפון !!! ולכן צריך לחשוב איך מתחברים למבצע בלי טלפון או עם טלפון .
...

אוקיי, אז אולי זה המקום לעדכן שאחרי מיקוח מתמשך, הצלחתי להוציא מהוט חבילה של 30 מגה, בלי לספוג קנס על שבירת המבצע הקודם. הקטע הוא שהחבילה החדשה לא תעלה יותר ממה ששילמתי עד עתה.
בנטוויז'ן, בכלל לא הייתי צריך להתמקח. קיבלתי מהם מיד 30 מגה, בתוספת של 10 שקלים בלבד!

אכן המהירות החדשה, דורשת את התקנת ה- HOTBOX, לכן לא אוכל להתחיל ליהנות מכך, עד אשר המכשיר יותקן אצלי בשבוע הבא, בע"ה.

אגב, לא דיברו איתי בכלל על טלפון. יש לי קו של בזק.

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4852
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #62 

תוכל לעדכן כמה יוצא לך לשלם ל-HOT ונטויז'ן?

sbwolf
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 138
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #63 

theone כתב:
sbwolf כתב:
david85 כתב:יש לי טריפל הוט ואני מתכוון להתקשר לשירות לקוחטת כדי לברר את כל העניין הזה של הבוקס החדש הזה עם המהירויות החדשות. אני מבטיח לעדכן בהמשך היום. העניין הוא שדבר אחד בעייתי מבחינתי שכרגע ספקית האינטרנט שלי היא אורנג' לא נראה לי שיש להם מעל 15 מגה כרגע. ואני ממש לא יודע לגבי האיכות הספקיות האחרות שקיימות כרגע בשוק.

בעניין זה אני כמובן אשמח לקבל המלצות על ספק נורמלי מבחינת מהירות ואם יש או אין הגבלה.

כרגע אני יודע על 2 ספקיות סבירות שמציעות את המהירויות החדשות האלה 012 ונטויז'ן, אבל אני ממש לא יודע לגבי איזה מהירות באמת מתקבלת והאם הם סוגרים את הברז למשתמשים כבדים, ככה שאני באמת אשמח לשמוע את דעתיכם וחוויות שלכם עם ספקיות אלה או אחרות.
...
אני גולש ב-12 מגה.
אני הייתי בבזק בינלאומי והייתי מרוצה מאוד, לאחר מכן עברתי לנטוויז'ן ומאז אני שם ומאוד מרוצה גם מהשרות וגם מהמהירות, שיציבה מאוד על המקסימום.

ההבדל הוא שבבינלאומי גיימרים צריכים לשלם על מסלול נוסף שעולה 19.90 על מנת לקבל תיעדוף, לעומת נטוויז'ן, שבה במהירות 10 ומעלה, אין שום צורך בתשלום נוסף ומשחקי רשת עובדים חלק.

לגביי מי ששאל על מחירים, לפעמים הם זורקים מחירים גבוהים בלי שום הצדקה.
הייתי מציע לכל מי שמחדש את התוכנית שיבדוק ב-2 הספקיות הנ"ל ויתמרן בינהם במחירים.

אפשר לפעמים להוציא דילים משתלמים מאוד עם יודעים איך ("איכפת לי רק המחיר") ועם מי לדבר (קשרי לקוחות בלבד), לדוגמא אני גולש בהתחייבות לשנתיים כאשר שנה ראשונה ב-0 ש"ח לחודש ושנה שניה ב-44.99 לחודש, משמע 22.5 ש"ח לחודש (זאת לאחר שכבר עזבתי את נטוויז'ן לבינלאומי ולאחר מכן חזרתי בתוך תקופת ה-14 יום כי קיבלתי הצעה שאי אפשר לסרב לה).

אציין שבהתחלה הנציגים הרגילים רצו 80 ש"ח לחודש וזה היה לפני כמעט שנה.

מקווה שעזרתי, בהצלחה בלשגע את הנציגים.
...
אתה מקבל מהירות 12Mb גם בהורדות (EMULE, TORRENT)?
...
חס וחלילה אני לא מוריד הורדות לא חוקיות. :roll:

ועכשיו ברצינות, כמובן שבטורנט זה תלוי גם במשתמשים שמהם אתה מוריד ועוד מלא נתונים, אבל בגדול זה מגיע קרוב מאוד למקסימום.

אל תשכח ש-12Mb זה בעצם 1.5MB/s בלבד כי מחלקים את המהירות בשמונה.

בכל מקרה אעדכן אתכם שיש לי בעיה להתחבר להוט בוקס עם כרטיס רשת, ובדקתי וזו אכן חייבת להיות בעיה של ההוטבוקס.

אני מקווה שזה פשוט משהו בהגדרות ולא תקלה. אני אתקשר אליהם לתמיכה ואדווח לכם את הממצאים בע"ה.

david85
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #64 

כמה התווכחתי עם השירות לקוחות של הוט הם פשוט לא מוכנים לשנות לי את האינטרנט במנוי שנמצא אצלי במסלול טריפל. יש לי מנוי נוסף שיש עליו רק אינטרנט אז עליו הם כן הסכימו לשים את ה-30 מגה. 99 שקל לחודש ובנטויז'ן הוספתי 10 שקלים ל-79 ש"ח ושידרגתי גם שם.

MONI
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1341
נתן תודות: 482 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

שליחה #65 

SimonSix כתב:מדובר במוצר של חברת Sagecom
...
(Y)
asafsaf כתב:FYI: כישראלי מכוער השארתי להוט הודעה בפייסבוק ושאלתי אם אוכל לקבל אותו בחינם [אתם מוזמנים לראות את ההודעה היא עדיין שם], הנציג יצר קשר בפייסבוק, שלחתי לו פרטים ואחרי חצי שעה התקשר וציין כי אכן מגיע לי המכשיר ללא עלות :) רק שכחתי לוודא אם זה כולל התקנה חינם. מבטיח לעדכן מחר :)

ולא אני לא לקוח VIP או עסקי
...
ככה ?! חינם אין כסף ?
אפשר קישור :mrgreen:

Asafc
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 817
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #66 

אני לא מוצא את ההודעה יש מצב שהם מחקו אותה כדי שאני לא אתן לאחרים רעיונות :D תנסה גם כמוני ותודיע אם הצלחת (Y)

רוביןהוד
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #67 

NEW_WAVE כתב:

אכן, כעת הכול מובן.

מקווה לשמוע מאחרים הנמצאים אולי בסיטואציה דומה לשלי, ובכל זאת זכו לקבל את השדרוג לחבילה של 20 או 30 מגה
...
המודם הרגיל אינו מיועד מעל 16 מגה , ה-HOTBOX הוא מודם המיועד למהירות מעל 16מגה ,אבל הוא כולל

...
אם יש כשל בקופסא החכמה הזאת,יוצא שנשארים בלי אינטרננט ובלי טלפון?
כלומר חוזרים לסלולארי על מנת לחייג להוט להודיע על תקלה.

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #68 

רוביןהוד כתב:
NEW_WAVE כתב:

אכן, כעת הכול מובן.

...

...
אם יש כשל בקופסא החכמה הזאת,יוצא שנשארים בלי אינטרננט ובלי טלפון?
כלומר חוזרים לסלולארי על מנת לחייג להוט להודיע על תקלה.
...
בדיוק כמו שיש כשל במכשיר סלולרי או באנטנה מתקשרים בקווי של הוט להודיע לפלאפון\סלקום \אורנג'.

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

שליחה #69 

בכל מקרה הבעיה בד"כ היא בתשתית ולא בקופסה אצל הלקוח ואז לא יהיה לך לא אינטרנט ולא טלפון :lol:
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

david85
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #70 

מישהו יכול לנחש למה אי אפשר לשדרג את האינטרנט כשיש מבצע יחסי ישן של טריפל? לא מבין את הוט, גם ככה מחייבים את אותו הסכום בין אם זה 12 מגה או 30 מגה, ממש הוציאו לי את הנשמה, כולה רצית לשדרג את האינטרנט, תאמינו לי אם מנכ"ל הוט היה רוצה לעשות את השידרוג הזה והיה באותו מצב כמו שלי מיד היו משנים לו את זה, עלאק אי אפשר להזין את זה במערכת, לא קונה את זה, במקום שידאגו שהלקוחות שלהם יהיו מרוצים הם הולכים עם ראש בקיר.

Asafc
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 817
נתן תודות: 50 פעמים

שליחה #71 

טוב אז גם אצלי התקינו את ההוטבוקס, המוצר עצמו די דומה לממיר עם הרבה מנורות.
למי שתהה מה הדגם, אז כנראה שהוא אכן דגם מיוחד להוט, על הקופסה רשום:
דגם: F@ST TM 3148 FOR HOT

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73392
שם מלא: ערן
נתן תודות: 648 פעמים
קיבל תודות: 3170 פעמים

שליחה #72 

הנציגים של הוט לא הכי אינטילגנטים שבעולם. התקשרתי, ביקשתי לעבור ל 30 מגה בתוספת של 25 ש"ח - "לא ניתן". ביקשתי להעביר את השיחה לאחראי, יחזרו תוך 24 שעות. מכה החברות האלו

sbwolf
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 138
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #73 

sbwolf כתב:
theone כתב:
sbwolf כתב:
david85 כתב:יש לי טריפל הוט ואני מתכוון להתקשר לשירות לקוחטת כדי לברר את כל העניין הזה של הבוקס החדש הזה עם המהירויות החדשות. אני מבטיח לעדכן בהמשך היום. העניין הוא שדבר אחד בעייתי מבחינתי שכרגע ספקית האינטרנט שלי היא אורנג' לא נראה לי שיש להם מעל 15 מגה כרגע. ואני ממש לא יודע לגבי האיכות הספקיות האחרות שקיימות כרגע בשוק.

בעניין זה אני כמובן אשמח לקבל המלצות על ספק נורמלי מבחינת מהירות ואם יש או אין הגבלה.

כרגע אני יודע על 2 ספקיות סבירות שמציעות את המהירויות החדשות האלה 012 ונטויז'ן, אבל אני ממש לא יודע לגבי איזה מהירות באמת מתקבלת והאם הם סוגרים את הברז למשתמשים כבדים, ככה שאני באמת אשמח לשמוע את דעתיכם וחוויות שלכם עם ספקיות אלה או אחרות.
...
אני גולש ב-12 מגה.
אני הייתי בבזק בינלאומי והייתי מרוצה מאוד, לאחר מכן עברתי לנטוויז'ן ומאז אני שם ומאוד מרוצה גם מהשרות וגם מהמהירות, שיציבה מאוד על המקסימום.

ההבדל הוא שבבינלאומי גיימרים צריכים לשלם על מסלול נוסף שעולה 19.90 על מנת לקבל תיעדוף, לעומת נטוויז'ן, שבה במהירות 10 ומעלה, אין שום צורך בתשלום נוסף ומשחקי רשת עובדים חלק.

לגביי מי ששאל על מחירים, לפעמים הם זורקים מחירים גבוהים בלי שום הצדקה.
הייתי מציע לכל מי שמחדש את התוכנית שיבדוק ב-2 הספקיות הנ"ל ויתמרן בינהם במחירים.

אפשר לפעמים להוציא דילים משתלמים מאוד עם יודעים איך ("איכפת לי רק המחיר") ועם מי לדבר (קשרי לקוחות בלבד), לדוגמא אני גולש בהתחייבות לשנתיים כאשר שנה ראשונה ב-0 ש"ח לחודש ושנה שניה ב-44.99 לחודש, משמע 22.5 ש"ח לחודש (זאת לאחר שכבר עזבתי את נטוויז'ן לבינלאומי ולאחר מכן חזרתי בתוך תקופת ה-14 יום כי קיבלתי הצעה שאי אפשר לסרב לה).

אציין שבהתחלה הנציגים הרגילים רצו 80 ש"ח לחודש וזה היה לפני כמעט שנה.

מקווה שעזרתי, בהצלחה בלשגע את הנציגים.
...
אתה מקבל מהירות 12Mb גם בהורדות (EMULE, TORRENT)?
...
חס וחלילה אני לא מוריד הורדות לא חוקיות. :roll:

ועכשיו ברצינות, כמובן שבטורנט זה תלוי גם במשתמשים שמהם אתה מוריד ועוד מלא נתונים, אבל בגדול זה מגיע קרוב מאוד למקסימום.

אל תשכח ש-12Mb זה בעצם 1.5MB/s בלבד כי מחלקים את המהירות בשמונה.

בכל מקרה אעדכן אתכם שיש לי בעיה להתחבר להוט בוקס עם כרטיס רשת, ובדקתי וזו אכן חייבת להיות בעיה של ההוטבוקס.

אני מקווה שזה פשוט משהו בהגדרות ולא תקלה. אני אתקשר אליהם לתמיכה ואדווח לכם את הממצאים בע"ה.
...
בסוף מסתבר שהבעיה היא בזה שהייתי צריך לחבר כבל מאריך כדיי לקרב את כרטיס הרשת לראוטר.
בכל מקרה אני מעריך שיש ראוטרים עם קליטה טובה יותר, אבל למי שהראוטר שלו לא יושב בממ"ד לא אמורה להיות בעיית קליטה.

ולגביי הנציגים של הוט, זה גם תלוי על איזה נציג אתה נופל, יש נציגים טיפשים שלא יודעים אפילו מה שלימדו אותם ויש כאלה שמגדילים ראש.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73392
שם מלא: ערן
נתן תודות: 648 פעמים
קיבל תודות: 3170 פעמים

שליחה #74 

סיימתי כרגע שיחה עם נטוויזיון, שידרגו לי ל 30 ב 79 שח ללא שום שאלות ומענות וללא התחייבות. אני יודע שאפשר לקבל מחיר קצת יותר טוב, אבל עם התחייבות ולא מתאים לי (ע"ע הוט).

Bonanja
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1665
נתן תודות: 16 פעמים

שליחה #75 

Huber כתב:סיימתי כרגע שיחה עם נטוויזיון, שידרגו לי ל 30 ב 79 שח ללא שום שאלות ומענות וללא התחייבות. אני יודע שאפשר לקבל מחיר קצת יותר טוב, אבל עם התחייבות ולא מתאים לי (ע"ע הוט).
...
בזק בינלאומי הציעו לי ב50 + 11 לגיימר, בלי התחיבות, נטויזן אמורים להיות זולים יותר דווקא.

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4852
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #76 

Huber כתב:סיימתי כרגע שיחה עם נטוויזיון, שידרגו לי ל 30 ב 79 שח ללא שום שאלות ומענות וללא התחייבות. אני יודע שאפשר לקבל מחיר קצת יותר טוב, אבל עם התחייבות ולא מתאים לי (ע"ע הוט).
...
אתה יודע שאין התחייבות גם אם היית רוצה, נכון?

david85
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #77 

מישהו ניסה את האינטרנט של FAST?

זה נראה כזאת בדיחה החברה הזאת.. התקשרתי לברר פרטים, אפילו אם חשבתי בערך ב-15 אחוז שאולי כדאי לי כן להתחבר ולנסות את החברה הזאת, האחוזים ירדו ל-0.

שירות חובבני, מידע חובבני, הנציגה לא יודעת להגיד לי שום דבר חוץ ממה שרשום באתר וגם מודה בזה בעצמה, אני נשבע לכם עוד 2 דקות של שיחה והיא הייתה גם מודה בזה שאין לה מושג מה היא עושה בעולם הזה בכלל.

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9325
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #78 

Mistoffelees

לשאלתך, בהוט יש לי מנוי משולב של טלוויזיה ואינטרנט.
בטלוויזיה העלות היא 205 שקלים, עבור בסיס פלוס 6 חבילות
על האינטרנט אני ישלם כ-100 שקלים.

לגבי נטוויז'ן, עד עתה שילמתי 109 שקל עבור 12 מגה. הם הציעו לי לשדרג ל-30 מגה, עבור תוספת של "רק" 10 שקלים, והנציגה עוד אמרה שמדובר במחיר מיוחד, הדורש אישור מהמנהל שלה.

כעת אני קורא פה שאנשים משלמים לנטוויז'ן 79 שקלים עבור חבילה של 30 מגה 8O
אתם בטוחים??? איך משיגים מחיר כזה???

ושאלה נוספת ברשותכם- מהו המחיר הראוי לספקית אינטרנט, עבור חבילה של 12 מגה?
חשוב לי מאוד לדעת, כי אני מתחיל לקבל את הרושם שנטוויז'ן פשוט עשקו אותי במשך שנים :x

PuMa16
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #79 

הוט ביקשו ממני התקנה של 100 שקל!
יש אפשרות שהם יוותרו על דמי ההתקנה?

אם מישהו יודע ויוכל להסביר לי.

השימוש בתקשורת האלחוטית במכשיר עולה כסף? הכוונה שלי האם אני צריך להוסיף להוט תשלום נוסף על השימוש האלחוטי בנוסף לתשלום על התשתית.
או שמכיוון שזה מכשיר אחד ואז אוכל לגלוש בחינם?

ואם אני רוצה לגלוש בשאר המחשבים ובאייפון בצורה אלחוטית, אני צריך רק להתחבר להוט-בוקס נכון?
אני צודק?
והאנטרנט מחובר קבוע, ללא חייגן?

יש לי טלפון של הוט והוא נמצא בסלון.
טם המכשיר יהיה בחדר איפה שהמחשב, איך יהיה לי טלפון בסלון?
ז"א לאן הטלפון יתחבר?

מקווה שהבנתם.
תודה.
נערך לאחרונה על ידי PuMa16 ב 13/10/2011 12:37, נערך 6 פעמים בסך הכל.

PuMa16
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #80 

תמונה של המכשיר:
תמונה
* לא אני צילמתי ..

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”