התחדשתי בבלוריי BDP-09 PIONEER ספינת הדגל של החברה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46442
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5088 פעמים
- Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 267 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
קצת פרגון חבר ...gordi כתב:אדיקט:
ראשית כל-תתחדש.![]()
ושנית-אתה מתלהב בצורה דיי פנאטית ומאד ילדותית מכל מוצר של פיוניר,גם אם הוא משנת תרת"ח.
ויעיד על כך דיסק ציינג'ר של 300 דיסקים CD שמפאר את סלון ביתך ועוד כמה מוצרים שעבר זמנם ובטל קורבנם.
כיום המטרה היא להשתמש במוצרים בעלי טכנולוגייה עכשווית,ושיתפסו כמה שפחות מקום על הסטנד/בסלון.
נו באמת.........................
...
אז אתה לקחת לי אותו...?!!?
סתם סתם,
האמת שברגע שדור ידידנו פירסם את המפלץ רגשותיי היו מעורבים וחשבתי בהחלט לקחת אותו לסט שלי, נכון הוא מיושן יותר יחסית, נכון הוא לא קורא את כל האיזורים, אבל ראבק, מדובר פה על מכשיר נהדר ו-reference אמיתי, בכל הקשור לאיכות בנייה, quality וכאמור "חיות" כאילו בהחלט לי אישית עושות את זה.
מאז שלקחתי בזמנו את ה-51FD שלהם, החלום הרטוב שהיה לי בכל הנוגע לבלוריי בזמנו היה ה-91, שעלה ה-ו-ן בארץ...
ובמחיר שדור פירסם שהיה "יחסית" לא over the budget בהחלט ring a bell אמנם לגייס סכום כזה מן רגע לי אישית לפחות זה בעייתי ודור בהחלט הראה את שיא נחמדותו בכך שאף הסכים להתפשר על תנאי התשלום, אני שמח שבסופו של יום, העסקה לא בוצעה וידידנו היקר שלומי זכה בתהילה
,
כמו שכבר אמרתי אני שמח שהמכשיר בסוף נחת אצל PIONEERs true Lover, ואכן זה אתה שלומי, מאחל לך שעות ע"ג שעות של הנאה עם הנגן הזה במיוחד במחיר שמצאת אותו..
אולי תדבר עם פרנקי ותיקח ממנו את ה-LX90 ואז הסט יהיה בהחלט "מושלם"...במיוחד לאנשים כמו שלומי שהם PIONNERs ADICTed.
סופ"ש קרב ובא נעים
צום קל וגמר חתימה טובה על כולנו
האמת שברגע שדור ידידנו פירסם את המפלץ רגשותיי היו מעורבים וחשבתי בהחלט לקחת אותו לסט שלי, נכון הוא מיושן יותר יחסית, נכון הוא לא קורא את כל האיזורים, אבל ראבק, מדובר פה על מכשיר נהדר ו-reference אמיתי, בכל הקשור לאיכות בנייה, quality וכאמור "חיות" כאילו בהחלט לי אישית עושות את זה.
מאז שלקחתי בזמנו את ה-51FD שלהם, החלום הרטוב שהיה לי בכל הנוגע לבלוריי בזמנו היה ה-91, שעלה ה-ו-ן בארץ...
ובמחיר שדור פירסם שהיה "יחסית" לא over the budget בהחלט ring a bell אמנם לגייס סכום כזה מן רגע לי אישית לפחות זה בעייתי ודור בהחלט הראה את שיא נחמדותו בכך שאף הסכים להתפשר על תנאי התשלום, אני שמח שבסופו של יום, העסקה לא בוצעה וידידנו היקר שלומי זכה בתהילה
כמו שכבר אמרתי אני שמח שהמכשיר בסוף נחת אצל PIONEERs true Lover, ואכן זה אתה שלומי, מאחל לך שעות ע"ג שעות של הנאה עם הנגן הזה במיוחד במחיר שמצאת אותו..
אולי תדבר עם פרנקי ותיקח ממנו את ה-LX90 ואז הסט יהיה בהחלט "מושלם"...במיוחד לאנשים כמו שלומי שהם PIONNERs ADICTed.
סופ"ש קרב ובא נעים
צום קל וגמר חתימה טובה על כולנו
Re: אז אתה לקחת לי אותו...?!!?
itay123 כתב:סתם סתם,![]()
![]()
מאז שלקחתי בזמנו את ה-51FD שלהם, החלום הרטוב שהיה לי בכל הנוגע לבלוריי בזמנו היה ה-91, שעלה ה-ו-ן בארץ...![]()
ובמחיר שדור פירסם שהיה "יחסית" לא over the budget בהחלט ring a bell אמנם לגייס סכום כזה מן רגע לי אישית לפחות זה בעייתי ודור בהחלט הראה את שיא נחמדותו בכך שאף הסכים להתפשר על תנאי התשלום, אני שמח שבסופו של יום, העסקה לא בוצעה וידידנו היקר שלומי זכה בתהילה,
כמו שכבר אמרתי אני שמח שהמכשיר בסוף נחת אצל PIONEERs true Lover, ואכן זה אתה שלומי, מאחל לך שעות ע"ג שעות של הנאה עם הנגן הזה במיוחד במחיר שמצאת אותו..![]()
![]()
אולי תדבר עם פרנקי ותיקח ממנו את ה-LX90 ואז הסט יהיה בהחלט "מושלם"...במיוחד לאנשים כמו שלומי שהם PIONNERs ADICTed.![]()
סופ"ש קרב ובא נעים
צום קל וגמר חתימה טובה על כולנו...
איתי אני מוכרח לאמר לך
שברגע ששמעתי מדור שאתה מתחיל לרחרח על המכשיר ומתחיל להציע לו הצעות מגונות של החלפות וטרייד אין (עם מה עם הלייזר דיסק..?)החלטתי ישר להעביר העברה בנקאית הזה הרגע
גם אם אצטרך(ולקחתי בחשבון ..)להיזרק מהביית יחד עם המכשיר (כבר דמינתי עצמי נרדם על המכשיר מתחתח לראשי בחוף הים יחד עם השקיעה והזריחה באוהל מאולתר -העיקר שתהייה לי שמחה לאיד
האמת הכל החל בשיחת חג שמח ונגמר בשירשור
שנה הבאה אתקשר לפרנקי ..לאחל חג שמח......
למה לחכות לשנה הבאה, אפשר לאחל צום קלADICT כתב:itay123 כתב:סתם סתם,![]()
![]()
מאז שלקחתי בזמנו את ה-51FD שלהם, החלום הרטוב שהיה לי בכל הנוגע לבלוריי בזמנו היה ה-91, שעלה ה-ו-ן בארץ...![]()
ובמחיר שדור פירסם שהיה "יחסית" לא over the budget בהחלט ring a bell אמנם לגייס סכום כזה מן רגע לי אישית לפחות זה בעייתי ודור בהחלט הראה את שיא נחמדותו בכך שאף הסכים להתפשר על תנאי התשלום, אני שמח שבסופו של יום, העסקה לא בוצעה וידידנו היקר שלומי זכה בתהילה,
כמו שכבר אמרתי אני שמח שהמכשיר בסוף נחת אצל PIONEERs true Lover, ואכן זה אתה שלומי, מאחל לך שעות ע"ג שעות של הנאה עם הנגן הזה במיוחד במחיר שמצאת אותו..![]()
![]()
אולי תדבר עם פרנקי ותיקח ממנו את ה-LX90 ואז הסט יהיה בהחלט "מושלם"...במיוחד לאנשים כמו שלומי שהם PIONNERs ADICTed.![]()
סופ"ש קרב ובא נעים
צום קל וגמר חתימה טובה על כולנו...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
איתי אני מוכרח לאמר לך
שברגע ששמעתי מדור שאתה מתחיל לרחרח על המכשיר ומתחיל להציע לו הצעות מגונות של החלפות וטרייד אין (עם מה עם הלייזר דיסק..?)החלטתי ישר להעביר העברה בנקאית הזה הרגע![]()
![]()
![]()
ולא לתת לך את התענוג הזה
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
גם אם אצטרך(ולקחתי בחשבון ..)להיזרק מהביית יחד עם המכשיר (כבר דמינתי עצמי נרדם על המכשיר מתחתח לראשי בחוף הים יחד עם השקיעה והזריחה באוהל מאולתר -העיקר שתהייה לי שמחה לאיד![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
האמת הכל החל בשיחת חג שמח ונגמר בשירשור
שנה הבאה אתקשר לפרנקי ..לאחל חג שמח......![]()
![]()
![]()
...
לייזר דיסק?!? ניראה לי שאתה בין היחידים בארץ שעוד מחזיק את ה-vintage הזה בארץ...הטריידים שלי היו דווקה היו מעניינים ביותר
DVL-909 במיטבו עם איזה 150 כותרים בלייזר מה רע
לא נראה לי שהוא נופל בהרבה מהBDP09
ואני כבר מוכן למבחן הבנדאנות ......
לא נראה לי שהוא נופל בהרבה מהBDP09
ואני כבר מוכן למבחן הבנדאנות ......
תודה חבר יקרamitbak כתב:תתחדש שלומי,המכשיר נראה מצויין
כל הכבוד על ההתמדה והנאמנות למכשירי
פיוניר,אני חושב שחברת פיוניר העולמית
צריכה לתגמל אותך.
מאחל לך המון שעות של הנאה,ומוזיקה טובה
עם המערכת המדהימה שלך.
עמית...
אנחנו עוד נתאם לנו מפגש בזמן הקרוב
- eitan-z
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 668
- נתן תודות: 310 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
שלומי - חזק ואמץ - אבל אתה לא היחיד....
גם אני מצאתי את עצמי מסביר למה צריך 2 צ'נג'רים בבית (פיוניר CD ואונקיו DVD )
אבל אין כמו הנוחות.
מהדלקה + בחירת דיסק עוברים כ - 4 שניות והוא מנגן.
שום סטרימר + TV לא ישתווה לזמן הזה
שלא לדבר ששאר דיירי הבית התרגלו להשתמש בהם ולא אוהבים את הסטרימר...
איתן.
גם אני מצאתי את עצמי מסביר למה צריך 2 צ'נג'רים בבית (פיוניר CD ואונקיו DVD )
אבל אין כמו הנוחות.
מהדלקה + בחירת דיסק עוברים כ - 4 שניות והוא מנגן.
שום סטרימר + TV לא ישתווה לזמן הזה
שלא לדבר ששאר דיירי הבית התרגלו להשתמש בהם ולא אוהבים את הסטרימר...
איתן.
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
Itay 123 כתב
vintage ? איפה .....שלומי הוא היי טקיסט לעומתי , אם אני הייתי עושה החלפה עם דור , הייתי מציע לו את הווידאו - LG 4 ראשים שנרכש בדיוטי פרי בשנת אנא עארף ועדיין מסרב להתפנות ,הייתי מוסיף לו גם כמה קסטות של בייבי מוצארט ובייבי בטהובן על חשבון הביתלייזר דיסק?!? ניראה לי שאתה בין היחידים בארץ שעוד מחזיק את ה-vintage הזה בארץ...הטריידים שלי היו דווקה היו מעניינים ביותר ולא הצעות מגונות למינהם...
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
אני מכיר מספיק חברים שמחזיקים בנגן לייזר דיסק .itay123 כתב:
לייזר דיסק?!? ניראה לי שאתה בין היחידים בארץ שעוד מחזיק את ה-vintage הזה בארץ...הטריידים שלי היו דווקה היו מעניינים ביותרולא הצעות מגונות למינהם
![]()
![]()
![]()
![]()
...
בין היתר כדי שיבינו כמה זמן הם בתחום .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ADICTADICT כתב:שימו לב לביקורת הזו
ואיצייק זה במיוחד בשבילך![]()
http://www.polkaudio.com/forums/showthr ... ray-Player...
שלומי .
הפרה האנלוגי שיושב מתחת לפיוניר בלוריי91 הטוב בעולם .
הוא פרה של סוני אחד הטובים שיוצרו אי פעם נדיר להשגה דגם TA-P9000ES
בעל שתי כניסות 5.1 אנאלוג משמע ניתן לחבר לו שני מקורות ב 5.1 פשוט אין דברים כאלה .
ואנשים מדברים איתי על הצעצועים שמיצרים כיום .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"