פרינג' עונה 4
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
לא נראה לי שהצופים קשורים לג׳ונס, הוא עשה דברים די קיצוניים והם מהעתיד הרחוק יותר מדי.
לגבי בל, זה נראה לי תעלול תסריט. לפי מה שהבנתי אין לספוק כוונה לחזור לסדרה.
לגבי אוליביה. כבר רמזו כמה פעמים שהיא נפטרה ככל הנראה מיד אחרי שהבת שלה נולדה או אפילו כתוצאה מהלידה.
לגבי בל, זה נראה לי תעלול תסריט. לפי מה שהבנתי אין לספוק כוונה לחזור לסדרה.
לגבי אוליביה. כבר רמזו כמה פעמים שהיא נפטרה ככל הנראה מיד אחרי שהבת שלה נולדה או אפילו כתוצאה מהלידה.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
וולטר אמר "מה שבל עשה לאוליביה"
אני גם הבנתי ששספוק לא מתכוון להשתתף יותר, בגלל זה הורידו לו את היד...
אני גם הבנתי ששספוק לא מתכוון להשתתף יותר, בגלל זה הורידו לו את היד...
- oferlaor
-
- מנהל

- amir073
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 789
לא מבין מה ההתלהבות שלכם מהטוויסט המפגר הזה. כל העונה הזאת מיותרת לחלוטין. הסוף של העונה הקודמת היה צריך להיות הסוף של הסדרה. כל פרק שאני צופה אני מרגיש שאני מבזבז זמן ולמרות זאת אני ממשיך בגלל שפעם אהבתי. אבל אני ממש מת שלא תהיה עונה חמישית. גם אם איכשהו תהיה, אני כבר לא אצפה. אני אסיים לראות את 3 הפרקים האחרונים של העונה הזאת וזהו.
ובכלל אחרי הסוף של אבודים, ההידרדרות של פרינג', השעמום של person of intrest, ואלקטרז שבכלל לא צפיתי בה בגלל שהעלילה נשמעה לי מפגרת, אני חושב שלא אתן יותר צ'אנס לסדרות של ג'י ג'י אברהמס. כל הקטע שלו זה רעיונות טובים ויישום לא טוב (או מתחיל טוב ונהרס בהדרגה).
ובכלל אחרי הסוף של אבודים, ההידרדרות של פרינג', השעמום של person of intrest, ואלקטרז שבכלל לא צפיתי בה בגלל שהעלילה נשמעה לי מפגרת, אני חושב שלא אתן יותר צ'אנס לסדרות של ג'י ג'י אברהמס. כל הקטע שלו זה רעיונות טובים ויישום לא טוב (או מתחיל טוב ונהרס בהדרגה).
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

יש דיבורים על עונה חמישית קצרה לסגירת קצוות
שזה פטנט שעושים לאחרונה הרבה.
שזה פטנט שעושים לאחרונה הרבה.
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73432
- שם מלא: ערן
אני מאוד מקווה שהפעם אדון ג'יי ג'יי יסגור קצוות כמו שצריך, מגיעה לנו בתור צופים סיום אחד נורמלי לפחות לאחת הסדרות שלו.
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
guyezra כתב:יש דיבורים על עונה חמישית קצרה לסגירת קצוות
שזה פטנט שעושים לאחרונה הרבה....
חבל שעלו על הרעיון "הגאוני" רק עכשיו ..
לא חסר סדרות שהיו אמורות לחזור לעונה נוספת ולבסוף ביטלו את הכל וככה הסדרה נגמרה -בדיוק בשיא המתח..
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אולי הרשתות הגיעו למסקנה שיש סדרות שכדאי להם לעשות את זה
למשל שלא יידפק לאברהמס המוניטין עוד יותר...
למשל שלא יידפק לאברהמס המוניטין עוד יותר...
- ds123
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2049
פרינג' חודשה לעונה 5 קצרה לסגרת קצוות, בת 13 פרקים.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

יפה
יש זמן לתכנן סיום כמו שצריך
יש זמן לתכנן סיום כמו שצריך
- amir073
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 789
לא הייתי בונה על זה. בסוף העונה השלישית של אבודים הודיעו שיהיו עוד 3 עונות עד לסיום הסדרה. זה לא היה מספיק זמן לתכנן סיום כמו שצריך. לדעתי, כל הקשקוש של היקומים המקבילים, קווי הזמן המקבילים והקפיצה לעתיד יהפוך את המשימה לסיום ראוי למשימה בלתי אפשרית. אני לא מתכוון לבזבז את הזמן שליguyezra כתב:יפה
יש זמן לתכנן סיום כמו שצריך...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

אני חושב שלמרות שזו עונה חלשה יותר, זה לא ביזבוז זמן
ואפשר לראות סידרה גם אם לא כל הקצוות סגורים בסיום שלה
ואפשר לראות סידרה גם אם לא כל הקצוות סגורים בסיום שלה
- oferlaor
-
- מנהל

פרק חלש בעיני אבל סגרו כמה וכמה פינות כאן (המוטיבציה של דיוויד רוברט ג'ונס, הצד השני, לינקולן). נשאר הפינאלה הכפול.
לפי מה שהבנתי, פוקס החליטו להאריך את התוכנית בעוד חצי עונה, כלומר העונה החמישית תהיה 13 פרקים ותכסה את העתיד 30 שנה קדימה - הסיפור של הצופים שהשתלטו.
הקדימון לעונה האחרונה:
לפי מה שהבנתי, פוקס החליטו להאריך את התוכנית בעוד חצי עונה, כלומר העונה החמישית תהיה 13 פרקים ותכסה את העתיד 30 שנה קדימה - הסיפור של הצופים שהשתלטו.
הקדימון לעונה האחרונה:
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
זה טוב שהם מנסים לסגור חלק מהפינות ,אבל שוב הם מכניסים את המצב למצב של בילבול ענקי ,שוב פעם הפעלתי את הפרק ושוב פעם עבר לי בראש "זה בכלל הפרק הנכון" ? הם דוחפים לתוך הסדרה פרק שלך תבין מאיפה בא,ופרק אחרי כבר - כלום כאילו הסדרה חזרה אחורה והפרק הקודם בכלל לא קרה..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- sYn
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1043
+1IamEzio כתב:זה טוב שהם מנסים לסגור חלק מהפינות ,אבל שוב הם מכניסים את המצב למצב של בילבול ענקי ,שוב פעם הפעלתי את הפרק ושוב פעם עבר לי בראש "זה בכלל הפרק הנכון" ? הם דוחפים לתוך הסדרה פרק שלך תבין מאיפה בא,ופרק אחרי כבר - כלום כאילו הסדרה חזרה אחורה והפרק הקודם בכלל לא קרה.....
-
Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73432
- שם מלא: ערן
גם אני לא ממש הבנתי איך חזרו מהפרק שבו הצופים השתלטו על העולם לעלילה שבה ג'ונס מנסה להשמיד אותו. אני מניח שיש קשר בין השניים, אחרת אני באמת לא מבין מה עובר להם בראש.
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
או שהם רצו לסגור את הקצוות בכל מה שקשור לג'ונס ולעולם המקביל ולא נתקל בשניהם עוד. או שזה קשור. או שסתם משגעים אותנו 
- amiti
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1184
כל הסיפור הפלישה של הצופים לא ממש מתחבר לי. הם כל כך מתקדמים טכנולוגית , יש להם שליטה מוחלטת במימד הזמן , אבל בעיה פשוטה כמו לא להביא להרס את כדור הארץ לא הצליחו לפתור , שלא לדבר על זה שיש כמה פתרונות פשוטים יותר מלפלוש לנקודת זמן אחרת ולהשליט שלטון פאשיסטי מטופש על אבותיהם הקדמוניים. מדוע הם צריכים גסטאפו אם הם יודעים בדיוק מה מתרחש לפני שהוא התרחש? ומה עם פאראדוקס הזמן של מרטי ודוק בראון?
נושא היקומים המקבילים סביר יותר אך לא הבנתי , אם בתיאוריה יש אינסוף יקומים מקבילים מדוע התמקדו רק בעוד אחד כל הזמן? בגלל המפגש האקראי של וולטר עם היקום הזה דוקא?
נושא היקומים המקבילים סביר יותר אך לא הבנתי , אם בתיאוריה יש אינסוף יקומים מקבילים מדוע התמקדו רק בעוד אחד כל הזמן? בגלל המפגש האקראי של וולטר עם היקום הזה דוקא?
- ronen61
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4655
צודק בקשר לפארדוקס הזמן, גם אני חבטתי את הראש בזה ולא הבנתי איך אין התייחסות לזה.
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
לגבי הצופים - אני קראתי בין השורות (ואולי לא נכון), אבל הבנתי שהם מקו זמן אחר.
אם הטכנולוגיה שלהם כ״כ מפותחת שהם רואים הכל ובכל קו זמן, מה הבעיה שלהם להשתלט על מסלול התפתחותי אחר, וכך לא לפגוע בקו הזמן של עצמם?
אם הטכנולוגיה שלהם כ״כ מפותחת שהם רואים הכל ובכל קו זמן, מה הבעיה שלהם להשתלט על מסלול התפתחותי אחר, וכך לא לפגוע בקו הזמן של עצמם?