תוכנה למשיכת שידורים ל MC7 ומדיה פורטל (גרסא 1.0.3)

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
eyal_123 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 396

שליחה

YAG כתב: פתרתי... התאריך אצלי היה לפי LOCAL אמריקאי (חודש,יום,שנה) - ברגע ששיניתי לבריטי הסתדר הכל...
...
מודה שלא חשבתי / ניסיתי את התוכנה עם Local לא ישראלי, שמח שפתרת את העניין.
Ambious כתב: דרך אגב, את העניין של 'שיוך' הערוצים ידנית ב- MC7 אני מניח שצריך לעשות רק פעם אחת, נכון? לא צריך כל עדכון מחדש?
...
ה ID שבאמצעותו המדיה סנטר מזהה ומשייך את הליסטינג לכל ערוץ נוצר בשילוב של שם הערוץ והמספר שלו, אז כל עוד לא תשנה אותם בתוכנה(לא שיש לך סיבה לעשות את זה) אז צריך לשייך רק פעם אחת.

Ambious
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 224

שליחה

פוסט מקורי שנמחק איכשהו: עדיין אין לי מידע.
עריכה:
גיליתי שזה לא שאין מידע, אלא שאין מידע *כרגע*, הוא פשוט התחיל להוריד מידע רק לתכניות מ- 10 בבוקר ואילך. שיניתי את השעות 'החמות', מקווה שזה יפתור את זה.

YAG
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 74

שליחה

YAG כתב:
YAG כתב:מת שזה יעבוד - אבל התוכנה קורסת ברגע שאני מריץ.
ישנם תופעות מוזרות כמו ההודעה בשורה הראשונה של הלוג:
20:03:39: ERROR: String was not recognized as a valid DateTime.
20:03:39: provider 'Yes' loaded.
20:03:39: provider 'HOT' loaded.
20:03:39: provider 'Walla' loaded.
20:03:39: 149 channels loaded.

חוץ מזה - ברגע שאני מנסה לשמור פרמטר חדש כלשהו ב SETTINGS אני מקבל:
20:00:26: Saving settings:
20:00:26: ERROR: InvalidArgument=Value of '-1' is not valid for 'index'.
Parameter name: index

בדוק על שני מחשבי WINDOWS7...
עזרה?
...
פתרתי... התאריך אצלי היה לפי LOCAL אמריקאי (חודש,יום,שנה) - ברגע ששיניתי לבריטי הסתדר הכל...
...
תודה!! יש לי מדריך אחרי יותר מחודש של בלגאן וניסיונות!
מקווה שזה פתרון שיחזיק.

shayc84
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 144
שם מלא: [email protected]

שליחה

מישהו נתקל בבעיה של הצגת שידורים אחרי 12:00 בלילה?
אני מקבל את המדריך שידורים של היום הבא ואז בעצם אין מדריך שידורים בין השעות 12:00AM ל-06:00AM

*תופעה שהבחנתי בניסיון לעדכן את ה-EPG וניסיתי יותר מפעם אחת ( מבלי לסגור את העדכון הראשון שרץ ברקע ) התקבלה הודעת שגיאה שווה לשים לב שהתוכנה לא רצה ברקע למטה מספר פעמים.

Ambious
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

בסופו של דבר הכל עובד - וואו! תודה תודה תודה!
יש לך PayPal לתרומות?

eyal_123 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

Ambious כתב:בסופו של דבר הכל עובד - וואו! תודה תודה תודה!
יש לך PayPal לתרומות?
...
יש לי paypal, אבל לא צריך תרומות (כרגע :mrgreen: ) אבל תודה על ההצעה :)
shayc84 כתב:מישהו נתקל בבעיה של הצגת שידורים אחרי 12:00 בלילה?
אני מקבל את המדריך שידורים של היום הבא ואז בעצם אין מדריך שידורים בין השעות 12:00AM ל-06:00AM

*תופעה שהבחנתי בניסיון לעדכן את ה-EPG וניסיתי יותר מפעם אחת ( מבלי לסגור את העדכון הראשון שרץ ברקע ) התקבלה הודעת שגיאה שווה לשים לב שהתוכנה לא רצה ברקע למטה מספר פעמים.
...
אני מאוד אשמח אם אנשים יציינו קצת יותר פרטים כשיש להם בעיה, כמו מאיזה ליינאפ הם מנסים להוריד (הוט, יס, הוט-וואלה), כל אחד מהם משתמש בהגדרות ומנועי דפדפן שונים, אז גם הגורם לבעיה יכול להיות שונה.

אם אתה בהוט:
בחלק מהערוצים מהאתר של הוט, כמו ערוץ 2 או קומדי סנטרל, מצריכים איזהשהו תיקון בפרמטר שהם שולחים כדי להיסרק כמו שצריך, אם לא מגדירים אותם ספציפית אז נסרק בעצם רק חצי יום, אם אני אוציא גרסא נוספת לתוכנה אז אני אעבוד על לפתור את זה בצורה דינמית כלשהיא לכלל הערוצים.

אם אתה ביס:
שמתי לב שלחלק מהערוצים באתר של יס עצמו כמו yes1 , yes2..וכו, לפעמים המדריך באתר עצמו נגמר באיזור 24:00 ומתחדש רק ביום הבא באיזור 6:00, שזה נשמע כמו מה שאתה מתאר, אז כנראה זאת לא בעיה בתוכנה, תלך לאתר של יס ותראה אם יש שם תוכניות רשומות בערוץ והזמנים שבהם יש לך את הבעיה.

rafid
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1042

שליחה

מה לגבי משיכת לוח המשדרים מהלווין?

eyal_123 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אני בהוט, ככה שאין לי ממיר של יס או כרטיס לוויני כדי לעבוד איתם, ככה שזה כנראה לא יקרה.

Ambious
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

דרך אגב, לוח המשדרים שלי מאד לא מדויק. כמעט כל ערוץ מראה משהו לא נכון, ואני חושד שהוא מראה יום לא נכון כי למשל יש תכניות שמשודרות כל יום באותה שעה, אז אותן הוא כן יודע להראות אבל מראה פרק לא נכון. לדעתי הוא מראה יום אחורה, למשל עכשיו משודר ביס קומדי חברים 10x9 ורשום 10x7 (יש שני פרקים ביום). מה לבדוק או לנסות לשנות?

eyal_123 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

הבעיה היא רק במספר הפרק או שקורה מצב שממש משודרת תוכנית אחרת ממה שכתוב במדריך?

עשיתי עכשיו סריקה מיס לכמה ערוצים ומה שאני מקבל זהה לחלוטין למה שיש באתר.

א. אני יודע שזה טיפשי, אבל תוודא שהתאריך במחשב שלך נכון, כולל הגדרות ה Time zone.
ב. אתה יכול לייצא את המדריך ל tvguide.xml ולבדוק בדיוק איזה שעות ופרקים התוכנה מייבאת, תשווה את זה למה שכתוב באתר(תזכור שיהיה הבדל של 3 שעות בין האתר לתוכנה) כדי לדעת אם הבעיה בתוכנה או במדיה סנטר.

Ambious
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

eyal_123 כתב:הבעיה היא רק במספר הפרק או שקורה מצב שממש משודרת תוכנית אחרת ממה שכתוב במדריך?

עשיתי עכשיו סריקה מיס לכמה ערוצים ומה שאני מקבל זהה לחלוטין למה שיש באתר.

א. אני יודע שזה טיפשי, אבל תוודא שהתאריך במחשב שלך נכון, כולל הגדרות ה Time zone.
ב. אתה יכול לייצא את המדריך ל tvguide.xml ולבדוק בדיוק איזה שעות ופרקים התוכנה מייבאת, תשווה את זה למה שכתוב באתר(תזכור שיהיה הבדל של 3 שעות בין האתר לתוכנה) כדי לדעת אם הבעיה בתוכנה או במדיה סנטר.
...
ממש תכניות לא נכונות משודרות - איפה שרק הפרק לא נכון זה כי הסדרה משודרת באותה שעה בדיוק כל יום והפרק שמשודר הוא בפועל אחד קדימה ממה שרשום במדריך (או שניים במקרה של סדרות שמשדרות שני פרקים ביום).

כדי לבדוק את התאוריה שלי שיניתי את ה- UTC בהגדרות ממינוס 180 ל- 1260 (1440 דקות ב- 24 שעות פחות 180 דקות של TIMEZONE).

(כמובן שבדקתי את השעון והגדרות אזור, זה היה הדבר הראשון. לגבי יצוא לצורך השוואה, זה רעיון מעולה - אני אנסה את זה אם השינוי היזום שלי ל- UTC לא יעבוד - וגם אם כן, בעצם, שלפחות אני אדע איפה הבעיה).

eyal_123 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אם אני לא טועה(בכל זאת מאוחר עכשיו) אתה צריך לשנות את הערך ל 1620-, כי אתה רוצה להחסיר 24 שעות + להחסיר 3 שעות.

בכל מקרה, תייצא לקובץ ונראה מה התוצאות.

עוד משהו, במדיה סנטר / Region אתה מוגדר כישראל?

shayc84
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

eyal_123 כתב:
יש לך PayPal לתרומות?
...

...
אני מאוד אשמח אם אנשים יציינו קצת יותר פרטים כשיש להם בעיה, כמו מאיזה ליינאפ הם מנסים להוריד (הוט, יס, הוט-וואלה), כל אחד מהם משתמש בהגדרות ומנועי דפדפן שונים, אז גם הגורם לבעיה יכול להיות שונה.

אם אתה בהוט:
בחלק מהערוצים מהאתר של הוט, כמו ערוץ 2 או קומדי סנטרל, מצריכים איזהשהו תיקון בפרמטר שהם שולחים כדי להיסרק כמו שצריך, אם לא מגדירים אותם ספציפית אז נסרק בעצם רק חצי יום, אם אני אוציא גרסא נוספת לתוכנה אז אני אעבוד על לפתור את זה בצורה דינמית כלשהיא לכלל הערוצים.

אם אתה ביס:
שמתי לב שלחלק מהערוצים באתר של יס עצמו כמו yes1 , yes2..וכו, לפעמים המדריך באתר עצמו נגמר באיזור 24:00 ומתחדש רק ביום הבא באיזור 6:00, שזה נשמע כמו מה שאתה מתאר, אז כנראה זאת לא בעיה בתוכנה, תלך לאתר של יס ותראה אם יש שם תוכניות רשומות בערוץ והזמנים שבהם יש לך את הבעיה.
...
אני מוריד מהליינאפ של YES בלבד.
מה שבעצם קורה שכן יש EPG אבל הוא שייך ליום הבא עם השעות בוקר של היום אחריו.
ז"א ברגע שהתחלף לך היום בשעה 00:00 הוא כבר מעלה לך את ה-EPG של של היום אחריו.

shayc84
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

eyal_123 כתב:
יש לך PayPal לתרומות?
...

...

אם אתה בהוט:

אם אתה ביס:
...
אני מוריד מהליינאפ של YES בלבד.

Ambious
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

eyal_123 כתב:אם אני לא טועה(בכל זאת מאוחר עכשיו) אתה צריך לשנות את הערך ל 1620-, כי אתה רוצה להחסיר 24 שעות + להחסיר 3 שעות.

בכל מקרה, תייצא לקובץ ונראה מה התוצאות.

עוד משהו, במדיה סנטר / Region אתה מוגדר כישראל?
...
התאוריה שלי היא שהלוח משדרים שלי דווקא מראה את השידורים של אתמול, ולכן אני צריך להוסיף 24 שעות ולא להחסיר (זה בהנחה שהבנתי נכון איך הפונקציה הזאת עובדת: כמו שהבנתי, אנחנו רושמים מינוס 180 כי אם עכשיו נגיד השעה שלוש ב- UTC אנחנו רוצים שהוא יראה לנו לוח משדרים שמתאים לשעה שתים עשרה, אז מחסירים 3 שעות. אבל אני רוצה להוסיף יום, כלומר שיראה לי את הלוח משדרים של השעה שתים עשרה, אבל עוד 24 שעות).

ד"א, יכול להיות שהתקלה קשורה למה שמישהו אחר פה כתב על שעות הבוקר? כי זה קרה לי רק בלילה ועכשיו למשל הלוח משדרים בסדר גמור (אחרי שהחזרתי למינוס 180, ואחרי ש- 1260 לא שינה כלום באופן מוזר).

galrozov
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6

שליחה

שלומות,
ראשית שאפו על ההירתמות והביצוע, מקווה שיהיו מספיק חבר'ה (כולל אותי אם צריך) שיעזרו לך להמשיך ולתחזק את הפרויקט לאורך זמן.
(הבעיה הייתה עד כה של תחזוקה לאור השינויים והעדכונים שפוקדים את הקהילה מצד ספקי השירות וכן טכנולוגית).

* אני עובד עם מדיה סנטר 7 מחובר לממיר של הוט דרך כרטיס לכידה וכן עם דונגל DVB-T נוסף כדי להקליט במקביל מערוצים ישראלים וכד'

מספר נקודות לטיפול שנתקלתי בהן ואשמח את עזרתך בפתרונן:
1. בהתחלה הצלחתי להשתמש בליינאפ של הוט ולהגדיר ידנית את כל הערוצים ולשייך את המדריך אליהם, למעט הערוצים הישראליים שיש להם שני מקורות (גם דרך הדונגל), ברגע שניסיתי לשייך להם את המדריך של TotalEPG האופציה ירדה מהרשימה ועדיין הנתונים מגיעים מהמקור המקורי ולא ממך!
(מניח שזה קשור לכפילות המקורות ולמדריך שמגיע ממדיה סנטר ומהדונגל...)
2. מבדיקה יותר עמוקה נראה שהכל עבד כראוי למעט הערוץ שכנראה הכי חשוב מבחינתי: הופ!, רק שעות הבוקר היו נכונות (בחרתי yes ב Extended Info)
3. לאור הבעיה עם סעיף 2 וכן אחרי בדיקה מול אתר וואלה שנראה זהה לאתר הוט והזמן הנדרש לליינאפ של הוט, העברתי את הליינאפ לוואלה.
ולצערי מאותו רגע הערוצים ששייכתי נעלמו וכל ההגדרות ירדו לטמיון!, מסתבר כי הליינאפ של וואלה לא מוריד בפועל כלום (בדקתי ב - XML)
4. אחרי שהחזרתי הכל לליינאפ הוט, השתמשתי ב"שחזר הגדרות ברירת מחדל" כדי לאפס את המדיה סנטר ושייכתי מחדש את הערוצים. אבל עכשיו אני רואה את התוכניות בהופ בכפילות (אותה תוכנית מופיעה פעמיים בהפרשים מאוד קצרים)
אפילו שניקיתי את ה - Cache.

מה ההבדל בין הוט לוואלה, ואם הם זהים אז למה כדאי לעבוד עם אחד לעומת השני?
עוד מישהו נתקל בבעיות הללו?
יש עוד מישהו שעובד עם דונגל וגם ממיר שיוכל לבדוק את הבעיה בסעיף 1?

מקווה שנמצא פתרון, הבן שלי סומך עלינו ;-)

eyal_123 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

אני רואה שיש לי הרבה עבודה היום :)

shayc84 כתב: אני מוריד מהליינאפ של YES בלבד.
...
שים לב למשהו באתר של יס:
http://www.yes.co.il/yestvguide/Channel ... 25/08/2011
למשל בערוץ yes1, התוכנית האחרונה היום היא בשעה 23:11 והתוכנית הבאה אם אתה עובר ליום שישי היא ב 06:11, אם על זה אתה מדבר אז ככה זה באתר של יס.
אם לא על זה אתה מדבר אז תסביר לי יותר טוב, עדיף עם תמונת מסך מה הכוונה שלך שהוא מעלה את ה EPG של היום אחריו, כי לצערי אני לא ממש מבין מה אתה מתאר.

Ambious כתב: התאוריה שלי היא שהלוח משדרים שלי דווקא מראה את השידורים של אתמול, ולכן אני צריך להוסיף 24 שעות ולא להחסיר (זה בהנחה שהבנתי נכון איך הפונקציה הזאת עובדת: כמו שהבנתי, אנחנו רושמים מינוס 180 כי אם עכשיו נגיד השעה שלוש ב- UTC אנחנו רוצים שהוא יראה לנו לוח משדרים שמתאים לשעה שתים עשרה, אז מחסירים 3 שעות. אבל אני רוצה להוסיף יום, כלומר שיראה לי את הלוח משדרים של השעה שתים עשרה, אבל עוד 24 שעות).

ד"א, יכול להיות שהתקלה קשורה למה שמישהו אחר פה כתב על שעות הבוקר? כי זה קרה לי רק בלילה ועכשיו למשל הלוח משדרים בסדר גמור (אחרי שהחזרתי למינוס 180, ואחרי ש- 1260 לא שינה כלום באופן מוזר).
...
הפונקציה הזאת מוסיפה או מחסירה את מספר הדקות משעת ההתחלה של התוכנית, כלומר היא בעצם מזיזה את הלוח שידורים קדימה ואחורה, אם נגיד תוכנית מתחילה ב 14:00 ושמת ערך של 10- אז התוכנית תוצג כאילו היא מתחילה ב 13:50.
המדיה סנטר של ווינדווז מתייחס לערכי השעה שמוכנסים אליו כאל UTC, ובגלל שיש לנו הבדל של 3 שעות מ UTC הוא(על דעת עצמו) משנה את השעות של כל התוכניות ל-3 שעות קדימה, כלומר התוכנית שב 14:00 תוצג כאילו היא ב 17:00, ובגלל זה מורידים מהתוכנית 3 שעות כדי שהיא תוכנס כאילו היא בשעה 11:00 ואחרי ההוספה של המדיה סנטר היא תוצג בשעה 14:00.
מה שזה אומר הוא שאם היום אתה רואה את מחר, אז אתה רוצה להזיז את לוח השידורים אחורה, כלומר להחסיר ממנו דקות.

אבל בכל מקרה, זה לא פתרון, כי התוכנה אמורה לעבוד כמו שצריך....ייצאת את התוכניות לקובץ xml? ואגב, עדיף שתבטל את הסימון של שימוש ב cache בזמן הבדיקות שלך.

eyal_123 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

galrozov כתב: מספר נקודות לטיפול שנתקלתי בהן ואשמח את עזרתך בפתרונן:
1. בהתחלה הצלחתי להשתמש בליינאפ של הוט ולהגדיר ידנית את כל הערוצים ולשייך את המדריך אליהם, למעט הערוצים הישראליים שיש להם שני מקורות (גם דרך הדונגל), ברגע שניסיתי לשייך להם את המדריך של TotalEPG האופציה ירדה מהרשימה ועדיין הנתונים מגיעים מהמקור המקורי ולא ממך!
(מניח שזה קשור לכפילות המקורות ולמדריך שמגיע ממדיה סנטר ומהדונגל...)
2. מבדיקה יותר עמוקה נראה שהכל עבד כראוי למעט הערוץ שכנראה הכי חשוב מבחינתי: הופ!, רק שעות הבוקר היו נכונות (בחרתי yes ב Extended Info)
3. לאור הבעיה עם סעיף 2 וכן אחרי בדיקה מול אתר וואלה שנראה זהה לאתר הוט והזמן הנדרש לליינאפ של הוט, העברתי את הליינאפ לוואלה.
ולצערי מאותו רגע הערוצים ששייכתי נעלמו וכל ההגדרות ירדו לטמיון!, מסתבר כי הליינאפ של וואלה לא מוריד בפועל כלום (בדקתי ב - XML)
4. אחרי שהחזרתי הכל לליינאפ הוט, השתמשתי ב"שחזר הגדרות ברירת מחדל" כדי לאפס את המדיה סנטר ושייכתי מחדש את הערוצים. אבל עכשיו אני רואה את התוכניות בהופ בכפילות (אותה תוכנית מופיעה פעמיים בהפרשים מאוד קצרים)
אפילו שניקיתי את ה - Cache.

מה ההבדל בין הוט לוואלה, ואם הם זהים אז למה כדאי לעבוד עם אחד לעומת השני?
עוד מישהו נתקל בבעיות הללו?
יש עוד מישהו שעובד עם דונגל וגם ממיר שיוכל לבדוק את הבעיה בסעיף 1?

מקווה שנמצא פתרון, הבן שלי סומך עלינו ;-)
...
אני עובד בדיוק באותה תצורה(ממיר של הוט וכרטיס לכידה + דונגל DVB-T), נראה לי שרוב הבעיות שלך נוצרו בגלל חוסר דוקומנטציה מצידי לגבי איך לתפעל את ההגדרות של הליינאפים.

1. איך איחדת את שני המקורות של הערוצים? יש לך שני ערוצים זהים אחד ליד השני או ערוץ אחד עם שני מקורות ב sources?

2. להופ יש כנראה את הבעיה שהזכרתי בהודעה קודמת של קבלת רק חצי יום של שידורים מהאתר של הוט, אני רואה שזאת כבר בעיה די נפוצה, אז אני אעבוד על לפתור אותה.

3. אני מניח שכשאתה אומר שהעברת את הליינאפ לוואלה אתה מתכוון שהגדרת את הערוצים בליינאפ hot.xml לעבוד עם פרוויידר walla, דרך הכפתור use for all channels, זאת לא הדרך לעשות את זה, אני מבין למה חשבת שכן ולמעשה התלבטתי מאוד אם בכלל להשאיר את הכפתור הזה בתוכנה, אבל גם אם משנים את כל הערוצים באמצעותו, עדיין כל ערוץ צריך להיות מוגדר כמו שצריך כדי לעבוד עם הפרוויידר שדרכו הוא עובד, בגלל שהערוצים ב hot.xml מוגדרים לעבוד עם האתר של הוט, ברגע ששינית אותם לוואלה הם לא יצליחו להוריד שידורים, מה שבאמת קרה לפי מה שאתה מתאר.
כדי להוריד בערוץ הופ שידורים מהאתר של וואלה, אתה צריך או להשתמש בליינאפ hot-walla.xml שמוגדר כמו שצריך, או לערוך עם edit את ערוץ הופ, לשנות את הפרווידר שלו לוואלה, ולהגדיר ב ID שלו את ה ID של וואלה שהוא: 212, ב channel URL רק תשים //:http
אם אתה רוצה להוריד מהאתר של הוט, אז תפנה אליי בפרטי ואני אגיד לך איך להגדיר אותו כדי שהוא יוריד יום שלם.

4. קודם כל אתה עם הגרסא האחרונה, ועם ה epgCore.dll המעודכן? (גרסא 1.0.2.1), דבר שני, בגלל כל האמור הנ"ל מן הסתם הסריקה שביצעת לא בוצעה כמו שצריך אז יכול להיות שזה גרם לכפילויות.

galrozov כתב: מה ההבדל בין הוט לוואלה, ואם הם זהים אז למה כדאי לעבוד עם אחד לעומת השני?
...
הוט יותר מדוייק ומעודכן (כנראה, בנתיים לא ראיתי הבדלים משמעותיים) ויש בו כמעט את כל הערוצים לעומת הרבה ערוצים שחסרים בוואלה.
מבחינת מהירות סריקה שניהם אמורים להיות בערך אותו הדבר, אולי וואלה יהיה קצת יותר מהיר כשמורידים extended info, דרך אגב, אם אתה מוריד extended info ליום שלם ויש את הערוץ באתר של יס, אז עדיף להגדיר אותו לעבוד עם יס(כולל ה ID הנכון) כי באתר של יס המידע המורחב הוא כבר בדף הערוץ עצמו, מה שאומר שלא צריך להוריד עוד דפים עבור כל תוכנית, בגלל זה בליינאפ של יס כל הערוצים מסומנים כ yes בעמודה של extended info.

galrozov
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6

שליחה

1. הצלחתי להתגבר על התופעה: לאחר שחזור הגדרות ברירת מחדל הצלחתי להחליף לערוצים את הלוח באמצעות בחירה ״אל תשתמש בלוח שידורים של הערוץ״, אישור ואז בחירת הלוח של TotalEPG. וברגע שבחרתי את אותו הלוח גם לערוץ של הדונגל וביצעתי מיזוג זה עובד מצוין.
שים לב שהבעיה עם הורדת לוח שידורים לחצי יום בלבד מתרחשת לי גם בערוץ 10 וערוץ 2 אז הייתי צריך לחזור ללוח המשדרים של הדונגל!

2. אתה צודק החלפתי פרוביידר לכול הערוצים ולכן מבחינת ממשק משתמש צריך לתת לזה מענה, כרגע לא לאפשר לכול הערוצים ולהמליץ להחליף ליינאפ וכן ולתת הוראות או לבצע את הנדרש כדי להחליף פרוביידר לערוץ ספציפי.

3. לא כל כך ברור לי מה מכיל ה Extended Info, האם זה רק התיאור של כל תוכנית ומכיוון שזה מגיע מדפים נוספים לוקח יותר זמן להוריד את הנתונים ולכן נתת את האופציה להוריד פחות?
(מניח שכן, רק מוודא ומציע לתעד)

4. לפי התשובה שלך הייתי שמח להנחיות איך לפתור את הבעיה של ערוץ הופ לפרוביידר של הוט (אשלח בקשה בפרטי)

5. עוד שאלה שקשורה לתיעוד ולעתיד, אני מנסה להקליט סידרה (ניקיטה לדוג׳ מערוץ 3) וגם אחרי שהגדרתי להקליט רק את הפרק הראשון בלי שידורים חוזרים בהגדרות הסידרה במדיה זה עדיין מקליט את כל השידורים החוזרים וגרוע מכך גם שידורים מערוץ 5 (עונות ישנות). אותו הדבר הייתי רוצה לפתור גם בערוץ הופ...מה יעבוד היום והאם ניתן יהיה להגיע לפתרון מלא שיזהה את הסדרה, העונה והפרק הספציפי?

תודה על התשובה המהירה

eyal_123 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

1. עניתי לך בפרטי.

2. כן, אבל אם לא הייתי משאיר את הכפתור אז מישהו אחר היה מתלונן על זה שצריך לשנות 150 ערוצים בצורה ידנית :D

3. מדובר על התיאור המורחב, כלומר בדף הראשי יש את שם התוכנית וזמן ההתחלה שלה, כדי להשיג את התיאור המלא צריך לטעון דף נוסף לכל תוכנית, וזה כמובן לוקח הרבה יותר זמן ומעמיס על השרת של האתר (בשביל 300 תוכניות לדוגמא, צריך לטעון 300 דפים...) ולכן כדאי מאוד להימנע משימוש בהגדרה yes ולסמן no ובערוצים נבחרים להשתמש ב prime.
באתר של יס התיאור נמצא כבר בדף של התוכניות, ולכן לא צריך לטעון דף נפרד לכל תוכנית, בגלל זה כל הערוצים בליינאפ של יס מסומנים כ yes ולכן גם לצופי יס יש תיאור מורחב מלא לכל התוכניות בכל הערוצים בעוד שלנו צופי הוט אין :עצוב:
אם ערוץ מסויים שאתה רוצה להוריד לו מידע מורחב נמצא באתר של יס, אז אני ממליץ לך פשוט להשתמש בפרווידר של יס לאותו ערוץ, ככה יהיה לך מידע מורחב לכל התוכניות מבלי לסרוק יותר דפים, אתה יכול להעתיק את ההגדרות בחלון ה edit או פשוט להעתיק את רשומת הערוץ מ yes.xml ולשים אותה ב hot.xml, כמובן שתמחק את הרשומה המקורית ב hot.xml או לפחות תשנה לה את המספר לאיזה מספר אחר לדוגמא ל 999 כי התוכנה לא תטען(בכוונה) שני ערוצים עם מספרים זהים.

4. שלחתי לך.

5. זה יותר תלוי בהגדרות שלך במדיה סנטר, אם הוא מקליט מערוצים אחרים אז אתה צריך להגדיר לו להקליט רק מערוץ ספציפי בהגדרות הסדרה, זה כבר עניין של המדיה סנטר ולא של התוכנה, כנ"ל שידורים חוזרים, הסתכלתי ספציפית על הסדרה ניקיטה, בערוץ 5 התוכנה מזהה בהצלחה גם את מספר העונה וגם הפרק, ובערוץ 3 הוט כותבים רק את מספר העונה בתחביר שהם בדרך כלל משתמשים למספר הפרק, ובגלל זה התוכנה מזהה אותו כמספר הפרק, אבל זה לא מה שגורם לך לבעיות, אם המדיה סנטר מקליט גם מערוץ 5 סדרה שסימנת בערוץ 3 אז אולי לא הגדרת אותה כמו שצריך, תוודא שההגדרות הן:
show type: new
channels: 3 hot 3 only
airtime: around 15:25

יותר מזה אין לי כל כך איך לעזור.

חזור אל “תוכנה - KODI”