galrozov כתב:
מספר נקודות לטיפול שנתקלתי בהן ואשמח את עזרתך בפתרונן:
1. בהתחלה הצלחתי להשתמש בליינאפ של הוט ולהגדיר ידנית את כל הערוצים ולשייך את המדריך אליהם, למעט הערוצים הישראליים שיש להם שני מקורות (גם דרך הדונגל), ברגע שניסיתי לשייך להם את המדריך של TotalEPG האופציה ירדה מהרשימה ועדיין הנתונים מגיעים מהמקור המקורי ולא ממך!
(מניח שזה קשור לכפילות המקורות ולמדריך שמגיע ממדיה סנטר ומהדונגל...)
2. מבדיקה יותר עמוקה נראה שהכל עבד כראוי למעט הערוץ שכנראה הכי חשוב מבחינתי: הופ!, רק שעות הבוקר היו נכונות (בחרתי yes ב Extended Info)
3. לאור הבעיה עם סעיף 2 וכן אחרי בדיקה מול אתר וואלה שנראה זהה לאתר הוט והזמן הנדרש לליינאפ של הוט, העברתי את הליינאפ לוואלה.
ולצערי מאותו רגע הערוצים ששייכתי נעלמו וכל ההגדרות ירדו לטמיון!, מסתבר כי הליינאפ של וואלה לא מוריד בפועל כלום (בדקתי ב - XML)
4. אחרי שהחזרתי הכל לליינאפ הוט, השתמשתי ב"שחזר הגדרות ברירת מחדל" כדי לאפס את המדיה סנטר ושייכתי מחדש את הערוצים. אבל עכשיו אני רואה את התוכניות בהופ בכפילות (אותה תוכנית מופיעה פעמיים בהפרשים מאוד קצרים)
אפילו שניקיתי את ה - Cache.
מה ההבדל בין הוט לוואלה, ואם הם זהים אז למה כדאי לעבוד עם אחד לעומת השני?
עוד מישהו נתקל בבעיות הללו?
יש עוד מישהו שעובד עם דונגל וגם ממיר שיוכל לבדוק את הבעיה בסעיף 1?
מקווה שנמצא פתרון, הבן שלי סומך עלינו

...
אני עובד בדיוק באותה תצורה(ממיר של הוט וכרטיס לכידה + דונגל DVB-T), נראה לי שרוב הבעיות שלך נוצרו בגלל חוסר דוקומנטציה מצידי לגבי איך לתפעל את ההגדרות של הליינאפים.
1. איך איחדת את שני המקורות של הערוצים? יש לך שני ערוצים זהים אחד ליד השני או ערוץ אחד עם שני מקורות ב sources?
2. להופ יש כנראה את הבעיה שהזכרתי בהודעה קודמת של קבלת רק חצי יום של שידורים מהאתר של הוט, אני רואה שזאת כבר בעיה די נפוצה, אז אני אעבוד על לפתור אותה.
3. אני מניח שכשאתה אומר שהעברת את הליינאפ לוואלה אתה מתכוון שהגדרת את הערוצים בליינאפ hot.xml לעבוד עם פרוויידר walla, דרך הכפתור use for all channels, זאת לא הדרך לעשות את זה, אני מבין למה חשבת שכן ולמעשה התלבטתי מאוד אם בכלל להשאיר את הכפתור הזה בתוכנה, אבל גם אם משנים את כל הערוצים באמצעותו, עדיין כל ערוץ צריך להיות מוגדר כמו שצריך כדי לעבוד עם הפרוויידר שדרכו הוא עובד, בגלל שהערוצים ב hot.xml מוגדרים לעבוד עם האתר של הוט, ברגע ששינית אותם לוואלה הם לא יצליחו להוריד שידורים, מה שבאמת קרה לפי מה שאתה מתאר.
כדי להוריד בערוץ הופ שידורים מהאתר של וואלה, אתה צריך או להשתמש בליינאפ hot-walla.xml שמוגדר כמו שצריך, או לערוך עם edit את ערוץ הופ, לשנות את הפרווידר שלו לוואלה, ולהגדיר ב ID שלו את ה ID של וואלה שהוא: 212, ב channel URL רק תשים //:http
אם אתה רוצה להוריד מהאתר של הוט, אז תפנה אליי בפרטי ואני אגיד לך איך להגדיר אותו כדי שהוא יוריד יום שלם.
4. קודם כל אתה עם הגרסא האחרונה, ועם ה epgCore.dll המעודכן? (גרסא 1.0.2.1), דבר שני, בגלל כל האמור הנ"ל מן הסתם הסריקה שביצעת לא בוצעה כמו שצריך אז יכול להיות שזה גרם לכפילויות.
galrozov כתב:
מה ההבדל בין הוט לוואלה, ואם הם זהים אז למה כדאי לעבוד עם אחד לעומת השני?
...
הוט יותר מדוייק ומעודכן (כנראה, בנתיים לא ראיתי הבדלים משמעותיים) ויש בו כמעט את כל הערוצים לעומת הרבה ערוצים שחסרים בוואלה.
מבחינת מהירות סריקה שניהם אמורים להיות בערך אותו הדבר, אולי וואלה יהיה קצת יותר מהיר כשמורידים extended info, דרך אגב, אם אתה מוריד extended info ליום שלם ויש את הערוץ באתר של יס, אז עדיף להגדיר אותו לעבוד עם יס(כולל ה ID הנכון) כי באתר של יס המידע המורחב הוא כבר בדף הערוץ עצמו, מה שאומר שלא צריך להוריד עוד דפים עבור כל תוכנית, בגלל זה בליינאפ של יס כל הערוצים מסומנים כ yes בעמודה של extended info.