בשעה טובה, יצאו הדגמים האמריקאים החדשים של פיוניר SC-57\55

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442

שליחה

אני כבר מחכה לשרשורים "התחדשתי ב-LX85" וכמובן הסיסמה כמה "הוא שונה מהותית" מהדגם שקדם לו, ועוד בסאונד שלו כמו שראינו מה-81 ל-82 ל-83 אצל כמה חברים פה... :lol: :wink:
זה בהחלט יעניק צבע נוסף לפורום. :lol:

כל החברת הם חברות מכובדות מאוד, יש כאילו שמעניקים יותר תמורה עבור ההאגרה ויש שפחות...
(כמובן שמחירי ישראל זה לא אינדיקציה לכלום, כמו כל דבר פה בארץ)...

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

LiorDrZ כתב:
9000es כתב:
LiorDrZ כתב:
אני מאד שמח שפיוניר שדרגה את ה 85 לתצורת 9.1 אמיתית וביחד עם ה DTS:NEO X זה הולך להיות מעניין
ליאור
...
LiorDrZ

תיקון קל פיוניר עברו ל 9.2 .
...
תענוג.
השאלה אם הרסיבר יודע לנהל ולכייל שני סאבים במקביל או ששני הסאבים יושבים על אותו ערוץ. כרגע יש רק שני רסיברים שיודעים לעשות את זה והם הדנון 4311 והאונקיו 5008 עם Audyssey MultEQ-XT 32
...
לא מדוייק....גם יאמהה 2067/3067 יכולים לנהל ולכייל 2 סאבים במקביל.

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3439

שליחה

istarmini כתב:
אוריאל כתב:
אני לא מסכים עם הקביעה שלך , מדוע אתה חושב שפיוניר אמורים להוביל את השוק וגם לקבוע מגמות ?
...
מאחר ואתה השני שמעיר על זה אני ארחיב כי אולי לא הובנתי/הסברתי עצמי כהלכה:

אני מצפה שבשוק האלקטרוניקה הבידורית בדגמי העל של המגברים ביצועי הרסיברים (בכל תחום) יהוו נק' ייחוס וככאלה הם אמורים לשאוף להצטיין ולחדש
בכל דגם חדש , אני לא מתכוון ספציפית לפיוניר אלא לכל חברה.כשחברה כמו פיוניר (שוב , סתם דוגמא כי הם הנידודים כאן) מוציאה הודעה לעיתונות על החלפה של כל ליין ה"עלית"ה אני מצפה שיהיו שם חידושים משמעותיים כאלה שיעודדו את המתחרים לשאוף כל הזמן קדימה.אני לא רואה שום טעם בהוצאה של הליין הזה כי הוא מאוד דומה לליין של שנה שעברה.בדיוק אותו דבר קורה בעולם הרכב - יש נוהג להוציא דגם חדש כל שנה למרות שהשיפורים כל כך מינוריים שזה מיותר לחלוטין אבל בכל זאת כל החברות מוציאות כי כל המתחרות מוציאות ואם לא יהיה לחברה X דגם 2012 בשוק אז אף אחד לא יקנה את 2011 כי כולם ירגישו פראיירים...אז מה עושים?מחליפים את הצורה של הנורה בפנסים הקדמיים ,מוסיפים בפנים עוד מאפרה מאחורה והנה יש לנו דגם חדש.

לסיכום - הנוהג הזה של הוצאת רסיברים כל שנה ללא (כמעט) שום חידוש ראוי הוא בעיניי נוהג פסול - הוא פוגע בנו בכך שהוא מוריד את הערך של הציוד שברשותנו , והוא גורם לירידה במחיר פשוט אבסורדית במהלך השנה..לדוגמא אני רכשתי אונקיו 809 חודש לאחר שהוא יצא.בהשקה המחיר היה 1000$ , כשאני קניתי (בסך הכל חודש אחרי כן) כבר 800$ והיום כבר מוכרים אותו ב600$ - לשם פרופורציה חשוב להבין שהרסיבר הזה הושק לפני פחות מחודשיים וזה הרסיבר במדרגה אחת לפני הכי גבוהה של אונקיו (ברמה הכי גבוהה יש את 5008/3008 ורמה מתחת יש את ה1009/809).
אני מצפה שמאחורי דגם חדש יעמדו שעות של תכן משופר ושבאמת נראה שיפור בכל תחום אפשרי.למעשה אני מוכן להתערב עם כל מי שמוכן שנשמיע שני רסיברים מאותו דרג ואותה חברה -אחד מהשנה ואחד מהשנה שעברה ואני משוכנע שאף אחד מאיתנו לא יבחין בהבדל...ואז נשאלת השאלה למה לקנות חדש בכלל ? למה לא לחכות שנה ולקנות בחצי מחיר?
...
(Y) (Y) כל מילה בסלע
...
מצטרף (Y)

Almogc פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444

שליחה

אוריאל קבל :אחלה:

רוזמרי
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43

שליחה

בסדרה SC-37
יש תוספת 192K/24 -BIT DACs
Burr BROWN 32 BIT
מה נותן לי 32 BIT ? זה קשור גם לסאונד הדיגיטאלי או האנלוגי ?

MONI
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1341

שליחה

אוריאל כתב:
אני לא מסכים עם הקביעה שלך , מדוע אתה חושב שפיוניר אמורים להוביל את השוק וגם לקבוע מגמות ?
...
מאחר ואתה השני שמעיר על זה אני ארחיב כי אולי לא הובנתי/הסברתי עצמי כהלכה:

אני מצפה שבשוק האלקטרוניקה הבידורית בדגמי העל של המגברים ביצועי הרסיברים (בכל תחום) יהוו נק' ייחוס וככאלה הם אמורים לשאוף להצטיין ולחדש
בכל דגם חדש , אני לא מתכוון ספציפית לפיוניר אלא לכל חברה.כשחברה כמו פיוניר (שוב , סתם דוגמא כי הם הנידודים כאן) מוציאה הודעה לעיתונות על החלפה של כל ליין ה"עלית"ה אני מצפה שיהיו שם חידושים משמעותיים כאלה שיעודדו את המתחרים לשאוף כל הזמן קדימה.אני לא רואה שום טעם בהוצאה של הליין הזה כי הוא מאוד דומה לליין של שנה שעברה.בדיוק אותו דבר קורה בעולם הרכב - יש נוהג להוציא דגם חדש כל שנה למרות שהשיפורים כל כך מינוריים שזה מיותר לחלוטין אבל בכל זאת כל החברות מוציאות כי כל המתחרות מוציאות ואם לא יהיה לחברה X דגם 2012 בשוק אז אף אחד לא יקנה את 2011 כי כולם ירגישו פראיירים...אז מה עושים?מחליפים את הצורה של הנורה בפנסים הקדמיים ,מוסיפים בפנים עוד מאפרה מאחורה והנה יש לנו דגם חדש.

לסיכום - הנוהג הזה של הוצאת רסיברים כל שנה ללא (כמעט) שום חידוש ראוי הוא בעיניי נוהג פסול - הוא פוגע בנו בכך שהוא מוריד את הערך של הציוד שברשותנו , והוא גורם לירידה במחיר פשוט אבסורדית במהלך השנה..לדוגמא אני רכשתי אונקיו 809 חודש לאחר שהוא יצא.בהשקה המחיר היה 1000$ , כשאני קניתי (בסך הכל חודש אחרי כן) כבר 800$ והיום כבר מוכרים אותו ב600$ - לשם פרופורציה חשוב להבין שהרסיבר הזה הושק לפני פחות מחודשיים וזה הרסיבר במדרגה אחת לפני הכי גבוהה של אונקיו (ברמה הכי גבוהה יש את 5008/3008 ורמה מתחת יש את ה1009/809).
אני מצפה שמאחורי דגם חדש יעמדו שעות של תכן משופר ושבאמת נראה שיפור בכל תחום אפשרי.למעשה אני מוכן להתערב עם כל מי שמוכן שנשמיע שני רסיברים מאותו דרג ואותה חברה -אחד מהשנה ואחד מהשנה שעברה ואני משוכנע שאף אחד מאיתנו לא יבחין בהבדל...ואז נשאלת השאלה למה לקנות חדש בכלל ? למה לא לחכות שנה ולקנות בחצי מחיר?
...
(Y)
איזה מילים איזו מנגינה !
אוריאל מכתב נוקב כל מילה נכונה
תעשה COPY -PASTE ותכוון יותר למעלה עם המכתב אולי זה יעזור

אוריאל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2845

שליחה

תודה לכולם
ריגשתם אותי
ברגעים אלו ממש אני אורז אוהל והולך להתנחל מול הבית של מנכ"ל פיוניר.
לא זז עד שיפסיקו להוציא דגמים חדשים כל שנה
העם דורש צדק הגברתי :lol: :lol: :lol:

Almogc פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה

אוריאל תזמין 2 כרטיסים... :wink:

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9621

שליחה

חברה לי נראה שיש פה פיספוס של נקודה -והיא
מי שיש לו כבר רסיוור מהליין הנל כמו 81 82 83 84 וכן הלאה......(חוץ מה90 שהוא ליגה בפני עצמה..)
אז לדעתי השדרוג ביניהם הוא מינורי וזניח ובמקרה הטוב מצדיק פעם אחת וגם רק למי שיש לו הרבה כסף מיותר
והתחביב שלו הוא שידרוג ולא קולנוע ביתי...
וזאת לדעתי גם נקודת ההנחה שממנה יוצאת החברה כאשר היא מוציאה ליין חדש (כדברי החברים)כל שני וחמישי...
זאת אומרת מי שרוצה להתקדם ברסיוור חדיש (יותר מאשר חדש)קרוב לוודאי הרסיוור שברשותו מצדיק את ההחלפה ובטוח כמובן שאל הפלח הזה בשוק היא מכוונת...ולא לעשות צחוק מעצמה .....
זה שיש משוגעים לדבר (כמו בכול דבר..)ומשדרגים(או מחפשים סיבה לשדרג-ומפילים זאת על החברה..)כל שלישי ושישי
זה כבר מעבר לקונספציה והנחת העבודה של החברה ובכלל...
כמובן זה תופס לכל שאר החברות המכובדות הנותרות :wink:

Almogc פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר

שליחה

שלומי באמת הייתה חסר כאן, בתור אחד שתמיד נגד פיוניר... :wink:

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

לא היה לי הרבה מה להוסיף על הנאמר.....אתם עושים זאת מצויין (Y) :lol: (b)

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

חברים אני מוכרח לאמר שזה חתיכת כלי הדבר הזה 8O
שימו לב לקישור ולהגברה שהשקיעו בדבר הזה
http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/ ... vers/SC-57
וזה רק ציטוט
An amplifier for the power hungry

The SC-57’s Class D3 9-channel amplifier is the most powerful amplifier of any multi-channel A/V receiver in the industry. Keeping the new audio formats of the Blu-ray Disc format in mind, Class D3 takes high-resolution multi-channel audio to a whole new level of immersive performance

Rated at 140 watts x 9 channels is a lot of power but is not the whole story. Where the SC-57 really shows its unprecedented power output capability is when driving multi-channels simultaneously without losing significant per-channel output. Class A/B amplifiers simply cannot match the efficiency of Class D3 as their power output per channel diminishes rapidly when more channels are added to the work-load. This kind of unprecedented power capability allows you to appreciate the full dynamics from any media source in a way never before possible. The ability to drive more channels, simultaneously, means you can fully reproduce all of the dynamics and impact of high definition multi-channel Dolby and DTS soundtracks with up to 9 channels of the highest quality power output available today
נראה לי שגם מי שיש לו 84 שישדרג :lol:
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

הברגים מצופים זהב 8O ...או שנדמה לי?

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46462

שליחה

אלו ברגים מוזהבים, כלומר שימוש בסגסוגת מתכות אשר מביאה גימור זהוב.

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

ADICT כתב:חברה לי נראה שיש פה פיספוס של נקודה -והיא
מי שיש לו כבר רסיוור מהליין הנל כמו 81 82 83 84 וכן הלאה......(חוץ מה90 שהוא ליגה בפני עצמה..)
אז לדעתי השדרוג ביניהם הוא מינורי וזניח ובמקרה הטוב מצדיק פעם אחת וגם רק למי שיש לו הרבה כסף מיותר
והתחביב שלו הוא שידרוג ולא קולנוע ביתי...
וזאת לדעתי גם נקודת ההנחה שממנה יוצאת החברה כאשר היא מוציאה ליין חדש (כדברי החברים)כל שני וחמישי...
זאת אומרת מי שרוצה להתקדם ברסיוור חדיש (יותר מאשר חדש)קרוב לוודאי הרסיוור שברשותו מצדיק את ההחלפה ובטוח כמובן שאל הפלח הזה בשוק היא מכוונת...ולא לעשות צחוק מעצמה .....
זה שיש משוגעים לדבר (כמו בכול דבר..)ומשדרגים(או מחפשים סיבה לשדרג-ומפילים זאת על החברה..)כל שלישי ושישי
זה כבר מעבר לקונספציה והנחת העבודה של החברה ובכלל...
כמובן זה תופס לכל שאר החברות המכובדות הנותרות :wink:
...
(Y) (Y) (Y)

MONI
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1341

שליחה

אוריאל כתב: העם דורש צדק הגברתי
...
:כל הכבוד:

רוזמרי
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

רסיבר SC-57
9.2 נכתב שעובד עם מדייה עם 5.1 ?

9.2 האם רק בהפעלת DTS X יפעלו כל 9.2 הרמקולים ?

9.2 האם אין ל- דולבי דיגיטאל מקודד ל- 9.2 כמו DTS X ?
או שיהיה בשנה הבאה ?

LiorDrZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1777

שליחה

רוזמרי כתב:רסיבר SC-57

או שיהיה בשנה הבאה ?
...
Dolby Pro Logic IIz

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442

שליחה

רוזמרי כתב:רסיבר SC-57

או שיהיה בשנה הבאה ?
...
ברגע שהרסיבר/פרוססור מזהה שמחוברים אליו 9.2 ערוצים, בכל mode סראוונד (פרט ל-DIRECT) יופעלו מס' הערוצים/רמקולים שחוברו.

בכל מצב שמע באשר הוא,גם עבור מקורות אנאלוגיים כגון פרולוגיק ו-NEO 6, כל mode DSP (למי שאוהב) מצבי מוזיקה וקולנוע למינהם, יופעלו כל הערוצים שחוברו (זה היופי בפרוססורים מודרניים, שניתן לנצל את כל הערוצים בכל מצב שמע), וכמובן THX ULTRA/SELECT 2 שיודע לעשות post prossesing בצורה הכי משובחת לכמה ערוצים שהוא מזהה...כמו 7.1 ו-9.1 ואני בטוח שגם 11.1 וגם 13.1 באשר הם...
audyssey DSX כאשר הוא מופעל לבד כמצב שמע נטו, הוא יודע לנגן 5.1 + 2 פרונט הייד בלבד, אך אם ה-DSX מופעל עם כל מצב סראוונד אחר הוא יידע לקבל גם את ה-7.1 (את ה-backים)...

רוזמרי
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה

LiorDrZ
itay123

הסבר טוב , חבל שרסיבר LX 90 לא יוצא מהראש
ומחליפו של 83 לא יגיע לרמתו

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”