567 מצויין ואפילו מפתיע באיכותו מול המחיר שדורשים עבורו...sagi-m כתב:חזרתי מסיבוב השמעות ברחבי האיזור שלי ולהלן המסקנות:
המטרה שלי הייתה לבדוק האם ה1311 יעשה עבודה יותר טובה מהימהה 459 הזקן שלי והאם קיים הבדל בהגברה בין ה1311 ל1611.
קודם כל יש לציין שאינני אודיופיל ולכן אשתמש במונחים שלי ולא מונחים אודיופילים.
שמעתי את כל הרסיברים רק בסטריאו כאשר הם מחוברים לסט של וורפידל, דיאמונד 9.5, המקור היה סטרימר עם קבצי MP3 320KB.
כל הרסיברים נבחנו במצב DIRECT, ללא סאב כמובן.
ה1311 היה הראשון ששמעתי, צליל טוב, מאוזן ומפורט, קלע לטעם שלי.
לאחריו שמעתי את הימהה 467 (הנחתי שזה מה שיקרב אותי הכי הרבה למה שיש לי בבית) גם הוא נשמע מאד טוב ודי דומה לדנון (יחסית לאונקיו), היה בצליל משהו שונה שלא הצלחתי לשים עליו את האצבע, אבל ללא ספק העדפתי את הדנון.
אחריו הגיע האונקיו 309, צליל מאד מתכתי וחסר במיד הנמוך/ נמוכים, ישר עברתי הלאה.
אח"כ החלטתי לבדוק את הסוגייה שguyellen העלה, האם קיים הבדלים בין דגמי הבסיס השונים (1611, 1911, ימהה 567)
אחרי האזנה לשלושת הרסיברים הנוספים הגעתי למסקנה שאין הבדלי סאונד בין ה1311 ל1611 אבל כאשר עולים ל 1911 כבר שומעים טוב יותר, מתקבלת במה רחבה יותר והצליל פשוט נשמע טוב יותר.
בסופו של דבר קינחתי עם הימהה 567 ולדעתי הוא לוקח את כל שאר הרסיברים ששמעתי.
סאונד HD לא ניתן היה לשמוע (הוא טען שאין לו קובץ מתאים בHD) ולכן התאכזבתי קצת כי בסופו של דבר זו הסיבה שאני בכלל שוקל לשדרג.
אז.. 1311 ב200$ למשדרגים מרסיבר כניסה אחר וישן? לדעתי, כדאי!
בנתיים אני בודק אלטרנתיבות של להזמין מחו"ל 567...
אבל היום הייתי ממליץ לך לרכוש את מחליפו, 571 עם כניסת USB + שליטה לאייפוד/אייפד.
http://uk.yamaha.com/en/products/audio- ... uct_lineup

)