השאלה הכי רלוונטית: "איפה כל הגופות?", אם 90% מאוכלוסיית כדור הארץ הושמדה, לא אמרות להיות ערמות של גופות?
מעניין האם חייזרים עשו/עושים משהו עם הגופות? (אוכלים אותם לדוגמא, או מפיקים מהם אנרגיה כמו במטריקס).
אני נהנה מן הסדרה עד עכשיו, בעיקר כי זאת תקופת הפגרה.
1. המין האנושי נלחם על זכות קיומו, ואין נשים לוחמות (כמעט)? שמתם לב שהכח הלוחם מורכב רובו ככולו מגברים? לא קצת שובניסטי? הרי היו לא מעט מיקרים בהיסטוריה (הפרטיזנים למשל) בהם בזמנים קשים גם הנשים הצטרפו למאבק.
2. באותו הנושא - "אזרחים"? המין האנושי בסכנת הכדחה, כל גבר כשיר צריך להיות לוחם, לא "אזרח". הזוי.
3. איסוף מתכות ע"י איסוף ***? לא יותר פשוט לגשת למקור, למשל מפעלי מתכת, מחסני הפצה, מכרות וכו? מה ההיגיון בלאסוף חתיכה חתיכה כשישי מצבורי מתכת ענקיים בנקודות מפתח?
4. חייזרים - ועדיין משתמשים בנשק "אנושי"? היצורים הגיעו מכוכב ומתרבות חייזרית ולא המציאו נשק אחר? כל הגזעים ביקום הגיעו למסקנה היחידה שרק נשק בליסטי (מבוסס קליעים/אבק שריפה) הוא הנשק היחידי והאולטימטיבי? לא יכלו לתת למכים נשק יותר "חייזרי"?
Huber כתב:כמה דברים (לפחות הבולטים) שמפריעים לי עד עכשיו:
1. המין האנושי נלחם על זכות קיומו, ואין נשים לוחמות (כמעט)? שמתם לב שהכח הלוחם מורכב רובו ככולו מגברים? לא קצת שובניסטי? הרי היו לא מעט מיקרים בהיסטוריה (הפרטיזנים למשל) בהם בזמנים קשים גם הנשים הצטרפו למאבק.
2. באותו הנושא - "אזרחים"? המין האנושי בסכנת הכדחה, כל גבר כשיר צריך להיות לוחם, לא "אזרח". הזוי.
3. איסוף מתכות ע"י איסוף ***? לא יותר פשוט לגשת למקור, למשל מפעלי מתכת, מחסני הפצה, מכרות וכו? מה ההיגיון בלאסוף חתיכה חתיכה כשישי מצבורי מתכת ענקיים בנקודות מפתח?
4. חייזרים - ועדיין משתמשים בנשק "אנושי"? היצורים הגיעו מכוכב ומתרבות חייזרית ולא המציאו נשק אחר? כל הגזעים ביקום הגיעו למסקנה היחידה שרק נשק בליסטי (מבוסס קליעים/אבק שריפה) הוא הנשק היחידי והאולטימטיבי? לא יכלו לתת למכים נשק יותר "חייזרי"?
...
אני אגיד לך את האמת , אני חשבתי כמוך בהתחלה (ואפילו על עוד כמה דברים) אבל לדעתי זה רק יהרוס לך מפרק לפרק כל השאלות הללו (לא שאני נגד הדיון חס וחלילה ) אגב,
ספוילר (לא כזה משמעותי)
דווקא בשניות האחרונות של הפרק האחרון הם השתמשו בנשק אחר.
דעתי חברים
הסדרה הזאת מאבדת גובה
מפרק לפרק אני מרגיש שאני יותר ויותר מפהק במהלך צפיתו אם לא יהיה שינוי דרסטי בפרקים הבאים , אני יכול להבטיח לכם שלא תהיה עונה שנייה
אם לצטט (בערך) מה שקראתי בפורום כלשהו: הסיפור של הסדרה פשוט לא מעניין מספיק, כדה"א נכבש אבל מקסימום רואים 2-3 חייזרים, אין תחושה של דחיפות, לחץ, השבת מלחמה. מה שיש זה בואו נשיג אוכל/תרופות ונמשיך הלאה בלי יותר מדי הפרעות.
רואים שאתה לא אמריקאי. תאר לך שאתה בן לאומה שבה המשקל הממוצע הוא בערך 260 קילו ושהמרחק הגדול ביותר שאתה נאלצת ללכת הוא מדלת הכניסה בWall Mart ועד לעמדת ההשאלה של הקלנועית ושהמאמץ הפיזי הגדול ביותר בחייך הוא קריעת שקיות הקטשופ כדי להציף בהן את ההמבורגר.
עבורך סידרה על הליכה וחיפוש אחרי אוכל, זה מד"ב וסרט אימה מזוקקים לחוויה אורקולית בלתי נשכחת.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
agent__smith כתב:נו טוב מה שנקרא NEXT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מישהוא ראה ALPHAS ? נחמד... אם כי אני בספק לגבי עלילה עם מספיק נפח לכמה עונות.
...
לדון ע"פ הפרק הראשון , לא חושב שזה יחזיק יותר מעונה אחת , אבל היא לפחות תהיה מאוד מהנה . לגבי Falling Skies , לא יודע אני לא חושב שאני מצליח להתחבר לזה , אם בפרק השלישי זה עדיין יהיה בעייתי , נראה לי שאני אמחוק את הסדרה המהחשב
Catskinner כתב:רואים שאתה לא אמריקאי. תאר לך שאתה בן לאומה שבה המשקל הממוצע הוא בערך 260 קילו ושהמרחק הגדול ביותר שאתה נאלצת ללכת הוא מדלת הכניסה בWall Mart ועד לעמדת ההשאלה של הקלנועית ושהמאמץ הפיזי הגדול ביותר בחייך הוא קריעת שקיות הקטשופ כדי להציף בהן את ההמבורגר.
עבורך סידרה על הליכה וחיפוש אחרי אוכל, זה מד"ב וסרט אימה מזוקקים לחוויה אורקולית בלתי נשכחת.