על כל מקרה מסך הליד D-8000 של סמסונג סובל מזליגות אור ועננות בצורה מופרזת בכל מצב וללא שום קשר למצב דיינמיק .
...
9000ES
הרגע הבאתי כאן סקירה שקובעת בדיוק את ההיפך ממה שאתה טוען ואתה ממשיך לקשקש שטויות ובערמות !!
אחר כך יש לך עוד את התעוזה לומר לאנשים פה שהם "טומנים את ראשם בחול".
האם זה נובע מחוסר הבנת הנקרא או סתם מחוסר ידע בסיסי בתחום ?? מוזר והזוי...
על כל מקרה מסך הליד D-8000 של סמסונג סובל מזליגות אור ועננות בצורה מופרזת בכל מצב וללא שום קשר למצב דיינמיק .
...
9000ES
הרגע הבאתי כאן סקירה שקובעת בדיוק את ההיפך ממה שאתה טוען ואתה ממשיך לקשקש שטויות ובערמות !!
אחר כך יש לך עוד את התעוזה לומר לאנשים פה שהם "טומנים את ראשם בחול".
האם זה נובע מחוסר הבנת הנקרא או סתם מחוסר ידע בסיסי בתחום ?? מוזר והזוי...
9000es כתב:אין ספק שמסך הפלזמה של פנאסוניק דגם vt-30 הוא המשובח ביותר .
לגבי התמחור שלו לעומת הסמסונג דגם d-8000 . נכון שהוא יקר יותר אבל משובח יותר . פנאסוניק ידועים ברמת האמינות הגבוהה שלהם . בתוספת של 5 שנות אחריות מלאות של היבואן הרשמי יורוקום פנאסוניק .
שני מסכי הפלזמה הללו איכותיים ביותר . והשיקול לבחירת אחד מהם תמיד יהיה מוצלח .
אישית . נטיית לבי לכיוון של הפנאסוניק היא משדרת איכות ואמינות ללא פשרות .
...
היי איציק,
לא מדויק נושא האחריות 5 שנים מלאות.
שנתיים מלאות או 5 שנים כיסוי מלא למעט ביקור הטכנאי, לפחות זה מה שנאמר לי
בקניית PY800.
נ.ב אני בעד פנסוניק במאה אחוז והשירות של יורוקום ללא רבב, אבל צריך לדייק.
...
niko
אתה טועה ומטעה את כולם ..... מחודש אפריל 2011 יורוקום פנאסוניק החליטה לתת 5 שנות אחריות מלאות לכל המסכים שלה .
אז לגבי נושא הדיוק ........ תבדוק את עצמך .
...
תנוח....
מצטער שאני לא בודק כל יום מה האחריות(טוב שלושה חודשים בשבילך).
כתבתי כשאני קניתי PY800, כידוע לא דגם מהיום.
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140
אין ספק בכלל שבפלזמות כל דגם של פנסוניק מנצח דגם מקביל של סמסונג באיכויות תמונה נטו
ביקורת שנערכה בארץ למסך 50VT30 העניק ל 5 כוכבים ושפע מחמאות לסה"כ הביצועים
איכות כן , ואז בודקים את פרמטר המציאות בישראל: מחיר !!
מה שאני אוהב בלינק למטה זה רשימה של
TOP BRANDS AND MODELS לשנת 2011 במקום אחד .
גם פלסמה וגם לד .
נא לשים לב שזה אתר אמריקאי ותוצאות הסקר על פי פופולריות התגובות. אפשר לראות שבלוגרים מסוימים מעדיפים X על Y בגלל עיצוב !! איזה "פירגון" היו מקבלים החברה הללו מכמה "חברים פעילים במיוחד" באתר זה אשר יודעים מה נכון לכל אחד מאתנו !!!!
לסיכומו של ענין - אין דבר מושלם - צריך לקבוע עדיפויות , איסוף נתונים בהתאם ולראות בעינים שלך .
hm32hm כתב:איכות כן , ואז בודקים את פרמטר המציאות בישראל: מחיר !!
מה שאני אוהב בלינק למטה זה רשימה של
TOP BRANDS AND MODELS לשנת 2011 במקום אחד .
גם פלסמה וגם לד .
נא לשים לב שזה אתר אמריקאי ותוצאות הסקר על פי פופולריות התגובות. אפשר לראות שבלוגרים מסוימים מעדיפים X על Y בגלל עיצוב !! איזה "פירגון" היו מקבלים החברה הללו מכמה "חברים פעילים במיוחד" באתר זה אשר יודעים מה נכון לכל אחד מאתנו !!!!
לסיכומו של ענין - אין דבר מושלם - צריך לקבוע עדיפויות , איסוף נתונים בהתאם ולראות בעינים שלך .
כן -טלוויזיה אמריקאית בתקן NTSC דורשת מתאם בחומרה לצפייה בתוכן טלוויזיה מקומית (PAL)
אם כבר LED תבדוק את ה CEVO של טושיבה .
כנראה הטובה ביותר בגודל מסך 55"