שבת של דבש2fast4u כתב:לדברים מהסוג הזה אני מתכוון בדיוק גם אם אתה בסגנונך המנומס והמעודן כותב אותם.אני מקווה שתהנה מהמסך שקנית אבל אין לזה קשר לאיכות שלו.
כנראה שאתה ממוחה גדול בתחום אם יש לך כל כך הרבה להגיד,
בינתיים מתגובותיך ניכר כי אינך כזה...
מה שאתה בעצם טוען שהמסך שקניתי לא שווה שום דבר ואינו איכותי למרות שאני כן חושב כך.
וגם אתה מגדיל ורומז שמומחה גדול בתחום אני לא אך ורק כי הדעות שלי אינן מקבילות לשלך...
לזה ידידי אני פשוט קורא "צרות עין" ותו לא.
שתהיה שבת שלום גם לך....
VT30 "ראש בראש" מול D8000
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
מבלי לקחת פה צד, ויש לי דיעה נחרצת בעניין לגבי התנהלות אחד הצדדים,
תמיד הייתי נגד נעילת שרשורים, ולא פעם פניתי בנושא למנהל כזה או אחר.
לגבי השרשור הזה, כל דקה שהוא חשוף להוספת תגובה רק עושה עוד נזק ומביישת את הקהילה פה.
שינעלו כבר..
תמיד הייתי נגד נעילת שרשורים, ולא פעם פניתי בנושא למנהל כזה או אחר.
לגבי השרשור הזה, כל דקה שהוא חשוף להוספת תגובה רק עושה עוד נזק ומביישת את הקהילה פה.
שינעלו כבר..
נערך לאחרונה על ידי Gili_Regev ב 17/06/2011 23:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
...
ויפה שעה אחת קודם
דיוני סדרת D תמיד גוררים אש וכדאי לנעול
כנראה מי שרכש מנסה בכל כוחו להצדיק את הרכישה ולא כמו שאמר קודם חכם אחר פה שכולם היו רוכשים אותו לו היתה אפשרות כלכלית - אינך יודע מי אני ומה מצבי הכלכלי - פנינים כמו שלך עדיף שתשמור לעצמך, ביחד עם המסך
דיוני סדרת D תמיד גוררים אש וכדאי לנעול
כנראה מי שרכש מנסה בכל כוחו להצדיק את הרכישה ולא כמו שאמר קודם חכם אחר פה שכולם היו רוכשים אותו לו היתה אפשרות כלכלית - אינך יודע מי אני ומה מצבי הכלכלי - פנינים כמו שלך עדיף שתשמור לעצמך, ביחד עם המסך
רבותיי...בסה"כ זו טלויזיה..
חברים יקרים נכבדים ומכובדים: לעניות דעתי זה ממש מוגזם ,ההתיחסות של המגיבים, לדבריו של האחד כלפי השני- יותר מדי אמוציות ובזבזת של מילים . כל אחד שירכוש את המכשיר שמתאים לצרכיו- לממונו-לגודל ביתו.
ומה שישאר לאחר שהצענו (אם יש לנו דיעה מיקצועית-עיניינית בנושא כל שהוא..) זה רק לאחל מזל-טוב- ובשעה טובה ותתחדש!!! זהו הייעוד של האתר הנפלא הזה כמדומני.
שבוע טוב לכל בית-ישראל...

ומה שישאר לאחר שהצענו (אם יש לנו דיעה מיקצועית-עיניינית בנושא כל שהוא..) זה רק לאחל מזל-טוב- ובשעה טובה ותתחדש!!! זהו הייעוד של האתר הנפלא הזה כמדומני.
שבוע טוב לכל בית-ישראל...
-
טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
לא הייתי פה יומיים...אני פותח את השרשור וחשכו עיניי
ראשית, נושא השרשור הוא 2 הפלאזמות מהטובות בעולם כיום...
איך התחלתם להתדיין על מסך LED D8000 ? מה הקשר?
ועל מה נפתחה מלחמה ?
D8000 גם הוא ממסכי ה LED הטובים בעולם כיום.
dude69il....
מכיר וחושב שיש מסך LED יותר טוב ממנו?
תכתוב זאת ותתדיין בנושא בנועם ובתרבות דיון.
מה הזילזול הזה? מדוע לא לדבר לגופו של עניין?
ולאלו שקוראים לנעול את השירשור...
מה פתאום?
כל פעם שיתפרץ או יתפרצו לשירשור כל שהוא, "חוליגנים" ללא תרבות דיון, כל שאר המשתתפים יסבלו עונש קוליקטיבי?
מי שנוהג בחוסר תרבות דיון ומתלהם או עובר על החוקים, שיורחק ע"י המנהלים. נקודה.
ולגופו של עניין....
שיגיע מסך LED ברמה של ה D8000, (אולי CEVO...) יהיה אפשר לפתוח שרשור D8000 VS XXXX.
עד אז, רק לפלאזמה D8000 יש תחרות אמיתית...
ודרך אגב, לשם ההתדיינות על כך פתחתי את השירשור הנ"ל.
ראשית, נושא השרשור הוא 2 הפלאזמות מהטובות בעולם כיום...
איך התחלתם להתדיין על מסך LED D8000 ? מה הקשר?
ועל מה נפתחה מלחמה ?
D8000 גם הוא ממסכי ה LED הטובים בעולם כיום.
dude69il....
מכיר וחושב שיש מסך LED יותר טוב ממנו?
תכתוב זאת ותתדיין בנושא בנועם ובתרבות דיון.
מה הזילזול הזה? מדוע לא לדבר לגופו של עניין?
ולאלו שקוראים לנעול את השירשור...
מה פתאום?
כל פעם שיתפרץ או יתפרצו לשירשור כל שהוא, "חוליגנים" ללא תרבות דיון, כל שאר המשתתפים יסבלו עונש קוליקטיבי?
מי שנוהג בחוסר תרבות דיון ומתלהם או עובר על החוקים, שיורחק ע"י המנהלים. נקודה.
ולגופו של עניין....
שיגיע מסך LED ברמה של ה D8000, (אולי CEVO...) יהיה אפשר לפתוח שרשור D8000 VS XXXX.
עד אז, רק לפלאזמה D8000 יש תחרות אמיתית...
ודרך אגב, לשם ההתדיינות על כך פתחתי את השירשור הנ"ל.
-
טלHD
- גורו

תוצאות סקירת אתר
avforums
avforums
התוצאות של הפנסוניק קצת יותר טובות,
אבל, ובלי קשר לדגמים הספציפים הללו, הצרכן הישראלי חשוב שישים לב לכך שהמסכים של פנסוניק לא עוברים שום לוקליזציה,
הטיונר אנלוגי, מתאים ללבנון. אין עברית במסך בכלל, לא בדפדפן, לא באפליקציות (פייסבוק וכו'), אין אפליקציות ייעודיות כמו YNET, כמובן שאין מה לדבר על EPG בעברית או הקלטה כי אין טיונר דיגיטלי.
כל אלו נקודות לטובת הסמסונג (אפילו ב-LG השתדלו להתאים את המוצרים לשוק המקומי), אם הייתי משדרג בקרוב הייתי נוטה לפלזמה של סמסונג למרות היותי חובב פנסוניק מושבע. השאלה מתי יגיעו הדגמים של סמסונג. משום מה כל שנה יש עיכוב מספר חודשים.
אבל, ובלי קשר לדגמים הספציפים הללו, הצרכן הישראלי חשוב שישים לב לכך שהמסכים של פנסוניק לא עוברים שום לוקליזציה,
הטיונר אנלוגי, מתאים ללבנון. אין עברית במסך בכלל, לא בדפדפן, לא באפליקציות (פייסבוק וכו'), אין אפליקציות ייעודיות כמו YNET, כמובן שאין מה לדבר על EPG בעברית או הקלטה כי אין טיונר דיגיטלי.
כל אלו נקודות לטובת הסמסונג (אפילו ב-LG השתדלו להתאים את המוצרים לשוק המקומי), אם הייתי משדרג בקרוב הייתי נוטה לפלזמה של סמסונג למרות היותי חובב פנסוניק מושבע. השאלה מתי יגיעו הדגמים של סמסונג. משום מה כל שנה יש עיכוב מספר חודשים.
-
טלHD
- גורו

מסכים איתך לגמריasaf23 כתב:התוצאות של הפנסוניק קצת יותר טובות,
כל אלו נקודות לטובת הסמסונג (אפילו ב-LG השתדלו להתאים את המוצרים לשוק המקומי), אם הייתי משדרג בקרוב הייתי נוטה לפלזמה של סמסונג למרות היותי חובב פנסוניק מושבע.....
לגבי זה...גם ביבוא רשמי הם כבר החלו להמכר בחנויות.השאלה מתי יגיעו הדגמים של סמסונג. משום מה כל שנה יש עיכוב מספר חודשים...
בלי לקחת צד בדיון הפחות תרבותי בשרשור הזה , אני חייב רק להודות ולהמליץ למי שיוכל להרשות לעצמו את ה 65VT30 (כן את ה 65)ראיתי אותו השבוע בתצוגה בחנות וכבר התחלתי לפנטז (כמו שבחיי לא התלהבתי ממוצר אלקטרוני)על מה הייתי עושה אם יכלתי להכניס אותו הבייתה , מסך מדהים!
המחיר לא היה אבל מבדיקה באנטרנט הוא עולה פה 4000יורו אני אחכה לדגם הבא שייצא אולי עד אז אני אוכל להרשות לעצמי משהו כזה:).
אגב, שמתי לב שבשרשור אחר נבדק שהטלויזיות הגדולות יותר מקבלות ציון טוב יותר מהקטנות , גם פה זה כך משום מה ה 65 מדורגת מעל ה 55
המחיר לא היה אבל מבדיקה באנטרנט הוא עולה פה 4000יורו אני אחכה לדגם הבא שייצא אולי עד אז אני אוכל להרשות לעצמי משהו כזה:).
אגב, שמתי לב שבשרשור אחר נבדק שהטלויזיות הגדולות יותר מקבלות ציון טוב יותר מהקטנות , גם פה זה כך משום מה ה 65 מדורגת מעל ה 55
ללא ספק מסכי SAMSUNG PLASMA מוצלחים יותר בגדלים של 59" ומעלה.
ההשוואה למסכי הפנסוניק מיותרת - מחירי המסכים בגדלים המקבילים שונים לחלוטין.
מסך ה VT30 50 קרוב יותר למחיר ה 59" של SAMSUNG שללא ספק טובה יותר.
ההבדלים בביקורת קטנים מאוד וחסרי משמעות.שני המסכים זכו לאותו הציון בסיכום הכללי.
המסכים החדשים של פנסוניק נמכרים כמה חודשים בארץ-יש כאלה שאוהבים אותם ויש כאלו שלא...
ההשוואה למסכי הפנסוניק מיותרת - מחירי המסכים בגדלים המקבילים שונים לחלוטין.
מסך ה VT30 50 קרוב יותר למחיר ה 59" של SAMSUNG שללא ספק טובה יותר.
ההבדלים בביקורת קטנים מאוד וחסרי משמעות.שני המסכים זכו לאותו הציון בסיכום הכללי.
המסכים החדשים של פנסוניק נמכרים כמה חודשים בארץ-יש כאלה שאוהבים אותם ויש כאלו שלא...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
אין ספק שמסך הפלזמה של פנאסוניק דגם vt-30 הוא המשובח ביותר .
לגבי התמחור שלו לעומת הסמסונג דגם d-8000 . נכון שהוא יקר יותר אבל משובח יותר . פנאסוניק ידועים ברמת האמינות הגבוהה שלהם . בתוספת של 5 שנות אחריות מלאות של היבואן הרשמי יורוקום פנאסוניק .
שני מסכי הפלזמה הללו איכותיים ביותר . והשיקול לבחירת אחד מהם תמיד יהיה מוצלח .
אישית . נטיית לבי לכיוון של הפנאסוניק היא משדרת איכות ואמינות ללא פשרות .
לגבי התמחור שלו לעומת הסמסונג דגם d-8000 . נכון שהוא יקר יותר אבל משובח יותר . פנאסוניק ידועים ברמת האמינות הגבוהה שלהם . בתוספת של 5 שנות אחריות מלאות של היבואן הרשמי יורוקום פנאסוניק .
אישית . נטיית לבי לכיוון של הפנאסוניק היא משדרת איכות ואמינות ללא פשרות .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
מה היה לנו כאן זוכרים ??9000es כתב:זליגות אור זו מילה עדינה . אין אזור במסך שלו היה לו זליגות או חוסר אחידות בתאורת המסך .ride כתב:היום סוף סוף ראיתי את ה D8000 וחברים, המסך סובל מזליגות אור שניתן אפילו לראות בחדר לא חשוך. אין ספק שמדובר במסך מהמם ביופיו, אבל לא מבין איך וידאופילים מוכנים לחיות בשלום עם זליגות כאלה.
ה VT30 של פנסוניק הרג אותי לגמרי !!!!...![]()
...
מצד אחד יש לנו "חבר מכוכב אחר" שבוודאי מחשיב את עצמו לאיזה סופר דופר בתחום , הלך לתערוכה הציץ
לשבריר שניה במסך וקבע נחרצות :
[/b]"זליגות אור זו מילה עדינה . אין אזור במסך שלו היה לו זליגות או חוסר אחידות בתאורת המסך .
מצד שני יש לנו אתר מוערך ומכובד שעשה סקירה מקצועית ומעמיקה למסך ואופס.... הגיע למסקנה הפוכה
לגמרי וגם צירף תמונות להמחשה !
http://www.flatpanelshd.com/review.php? ... 1304937593
"Samsung D8000 has very little bleeding; actually close to none. We tested the 55-inch version of D8000 that is naturally more prone to light leaking"
אם כן חברי פורום יקרים תוכלו לשפוט בעצמכם ,
כל הדיוט יכול לקנות כרטיס לתערוכה ב15 שקלים ולקשקש שטויות מפה עד קוראה על כל מסך שרק ירצה.
לא כל הדיוט שמסתובב לו בתערוכה יש בכיס 33000 ש"ח על מנת לרכוש ולהנות ממסך פרימיום.
אזזזזזזזז שלא יעבדו עליכם.............!!!!!!!
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4962
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 451 פעמים
היי איציק,9000es כתב:אין ספק שמסך הפלזמה של פנאסוניק דגם vt-30 הוא המשובח ביותר .![]()
אישית . נטיית לבי לכיוון של הפנאסוניק היא משדרת איכות ואמינות ללא פשרות ....
לא מדויק נושא האחריות 5 שנים מלאות.
שנתיים מלאות או 5 שנים כיסוי מלא למעט ביקור הטכנאי, לפחות זה מה שנאמר לי
בקניית PY800.
נ.ב אני בעד פנסוניק במאה אחוז והשירות של יורוקום ללא רבב, אבל צריך לדייק.
מסך ה D8000 סובל מעננות רק במצב כיול תמונה לא טוב.
כמו מצב הדינאמיק שהוצג בתערוכה.
מסך הפנסוניק VT30 הוא מסך טוב , אבל הדעות בעולם לא אחידות.
המסך לא מביא שינוי מהותי וחדשני כמו ה KURO של פיוניר. וסביר להניח שגם הוא לא מגיע לרמה של
המסך המופלא שיוצר ב 2009 .
המסך לא מביא שינוי מהותי וחדשני כמו ה KURO של פיוניר. וסביר להניח שגם הוא לא מגיע לרמה של
המסך המופלא שיוצר ב 2009 .
- 9000es
- חבר במועדון 10K

niko כתב:היי איציק,9000es כתב:אין ספק שמסך הפלזמה של פנאסוניק דגם vt-30 הוא המשובח ביותר .![]()
אישית . נטיית לבי לכיוון של הפנאסוניק היא משדרת איכות ואמינות ללא פשרות ....
לא מדויק נושא האחריות 5 שנים מלאות.
שנתיים מלאות או 5 שנים כיסוי מלא למעט ביקור הטכנאי, לפחות זה מה שנאמר לי
בקניית PY800.
נ.ב אני בעד פנסוניק במאה אחוז והשירות של יורוקום ללא רבב, אבל צריך לדייק....
niko
אתה טועה ומטעה את כולם ..... מחודש אפריל 2011 יורוקום פנאסוניק החליטה לתת 5 שנות אחריות מלאות לכל המסכים שלה .
אז לגבי נושא הדיוק ........ תבדוק את עצמך .
- 9000es
- חבר במועדון 10K

ULTIMATEULTIMATE כתב:מסך ה D8000 סובל מעננות רק במצב כיול תמונה לא טוב.
המסך המופלא שיוצר ב 2009 ....
מה אתה מערבב בין מסך פלזמה לבין מסך ליד .
על כל מקרה מסך הליד D-8000 של סמסונג סובל מזליגות אור ועננות בצורה מופרזת בכל מצב וללא שום קשר למצב דיינמיק .
לגבי מסך הפלזמה של פנאסוניק VT-30 נחשב כיום למסך הפלזמה הטוב ביותר שיש נקודה ואין כיום שום מתחרה מולו .