תגובות לביקורת: רסיבר Pioneer SC-LX83

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

itay123 כתב:
כנראה שאין לך שום ניסיון עם ה 83 . שיהיה לך ... תבין כמה שהוא סופר איכותי מכל הבחינות
...
.

דיי כבר עם האקסיומות האילו... :!:
...

קרא את הביקורת לגבי ה 83 באתר הגרמני .

http://www.areadvd.de/hardware/2010/pio ... lx83.shtml
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7442

שליחה

9000es כתב:
itay123 כתב:
כנראה שאין לך שום ניסיון עם ה 83 . שיהיה לך ... תבין כמה שהוא סופר איכותי מכל הבחינות
...
.

דיי כבר עם האקסיומות האילו... :!:
...

קרא את הביקורת לגבי ה 83 באתר הגרמני .

http://www.areadvd.de/hardware/2010/pio ... lx83.shtml
...
ביקורות הם רוח וצלצולים בשבילי, כמובן שנחמד ומסקרן לקרא אותם, אבל הם תוצר של הרבה ספקות עד ששומעים פיזית את המוצר וכמובן תוך השוואה חותכת לאחר...אני האמת נמנע ככל האפשר מביקורות וסיפורים...בשביל לא "להשתחד"...ולשנות פסיכולוגית את דעותיי...

אפילו מתוך הפן האישי בהתעסקותי באדריכלות ועיצוב....
אני נמנע ככל הניתן מכתבי עת ומגזינים בכדי לא ליצור העתקה או השפעה ולנסות להיות מקורי ככל הניתן וניראה שזה עובד , טפו טפו טפו...

אותו דבר לגבי אודיו...אני סומך על האינסטינקטים שלי שמשרתים אותי נאמנה...

אגב חבל שלא באת אתמול, ללא קשר לאיכות השמע אצלי, אלא יותר עבור המפגש... (f) (Y)

וכמובן איציק, אנחנו לא חייבים להסכים אחד עם השני, לא קרה כלום... (b)

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

שאלה:

בואו נעזוב רגע את הכיול האוטומטי. האם בהנתן 3067 ו LX83, אי אפשר בכיול ידני להגיע תמיד לאותם תוצאות?

valer_valer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1112

שליחה

יוסי, תודה
סקירה מושקעת, כהרגלך.

itsik123
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 684

שליחה

תודה על הסקירה (f)

תתחדש על הרמקולים המצויינים האלו (b) הם גם מדהימים ביופיים (f)

RanMoyal
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1869

שליחה

Itay,

היות ואיזכרת את שמי אני מוצא לנכון להגיב...:)

בבדיקה שערכתי אני דווקא כן שמעתי הבדלים ברורים בין הימהה 3067 לפיוניר 83. זה צוין במפורש.

כתבתי שדווקא בבדיקה מול ה-LX70 ל- 3067 ההבדלים היו פחות מורגשים.

בסידרת ICE יש "חותם של צליל" דיי ברור ואני חושב שכל ה-4 שמעו את ההבדלים בין ה-83 ל-3067. הדיעות היו חלוקות מי עדיף אך לא זכור לי משתתף שטען שהצליל של שניהם דומה.

על הווילסונים הימהה נשמע טוב יותר. בשרני יותר. מלא יותר. זה היה דיי ברור.

יתכן ואם היינו מחליפים רמקולים ו/או חדר התוצאות יכולות היו להיות הפוכות לטובת הפיוניר.

אגב, ברמה האישית אני לא קונה את המשוואה הגורסת שהשינוי בהגברה ל-ICE= השינוי בחותם הצליל, ביחס לדור הקודם.

אני זוכר היטב את מצעד היבואנים שהיו אצלי בבית תוך נסיון לחבר מגברים שונים לפיוניר (LX70) בתקווה שישמעו טוב יותר בווילסונים.
גם מוכרי הציוד הודו שלא ניתן היה לשמוע הבדל כאשר צופים בסרט.

לפרוססינג ולכיול יש השפעה מכרעת על הצליל.

לא השתכנעתי עד היום שהגברה, בכל האמור לקולנוע ביתי בלבד, גורמת לשינוי בצליל... שמצדיק את הוספתה.
הלוואי ואתבדה.

רן

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

itay123 כתב:
ביקורות הם רוח וצלצולים בשבילי, כמובן שנחמד ומסקרן לקרא אותם, אבל הם תוצר של הרבה ספקות עד ששומעים פיזית את המוצר וכמובן תוך השוואה חותכת לאחר...אני האמת נמנע ככל האפשר מביקורות וסיפורים...בשביל לא "להשתחד"...ולשנות פסיכולוגית את דעותיי...

(b)
...

כנראה שמהיום והלאה כל המבקרים המקצועיים ואיכותיים בעולם .כולל כל המגזינים לא יענינו אף אחד .
לא ידעתי שכולם רוח וצילצולים בשבילך . 8O
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

RanMoyal כתב:Itay,

היות ואיזכרת את שמי אני מוצא לנכון להגיב...:)

בבדיקה שערכתי אני דווקא כן שמעתי הבדלים ברורים בין הימהה 3067 לפיוניר 83. זה צוין במפורש.

כתבתי שדווקא בבדיקה מול ה-LX70 ל- 3067 ההבדלים היו פחות מורגשים.

בסידרת ICE יש "חותם של צליל" דיי ברור ואני חושב שכל ה-4 שמעו את ההבדלים בין ה-83 ל-3067. הדיעות היו חלוקות מי עדיף אך לא זכור לי משתתף שטען שהצליל של שניהם דומה.

על הווילסונים הימהה נשמע טוב יותר. בשרני יותר. מלא יותר. זה היה דיי ברור.

יתכן ואם היינו מחליפים רמקולים ו/או חדר התוצאות יכולות היו להיות הפוכות לטובת הפיוניר.

אגב, ברמה האישית אני לא קונה את המשוואה הגורסת שהשינוי בהגברה ל-ICE= השינוי בחותם הצליל, ביחס לדור הקודם.

אני זוכר היטב את מצעד היבואנים שהיו אצלי בבית תוך נסיון לחבר מגברים שונים לפיוניר (LX70) בתקווה שישמעו טוב יותר בווילסונים.
גם מוכרי הציוד הודו שלא ניתן היה לשמוע הבדל כאשר צופים בסרט.

לפרוססינג ולכיול יש השפעה מכרעת על הצליל.

לא השתכנעתי עד היום שהגברה, בכל האמור לקולנוע ביתי בלבד, גורמת לשינוי בצליל... שמצדיק את הוספתה.
הלוואי ואתבדה.

רן
...
שלום רן

צודק בהחלט, עכשיו נזכרתי שאכן הרגשת הבדלים בין ה-83 לימאהה.

רשמת עוד שלא שמעת הבדל בין ה-70 לימאהה...אך בין ה-70 ל-83 כאמור כן...עכשיו נשאלת השאלה, לאיזה רסיבר התחברת יותר (אני מודע לכך שלבסוף נשארת עם ה-70 האהוב (f) ).

דווקה שינוי החותם בגוון אצל פיוניר הוא בהחלט שייך להגברת ה-ICE...מפני שכאשר תחבר את ה-83 להגברה חיצונית(חייבת להיות איכותית), תשפר מהותית את גוון הסאונד...לגבי סירבול הפרוססור וההתקנה שדובר לפני זה כבר משהו אחר.

כאשר ה-81 שהיה לי חובר תחילה עם הגברת ה-ICE ותפקד גם כמגבר (ללא עזרה מבחוץ)...
אני חייב להודות שבתחילה הסאונד הרשים (הייתי בווליום נמוך יחסית), כי היה שונה בגווון ובדינאמיקה והזכיר לי פאואר טוב, אמנם הבנתי שהרושם הזה נוטה לאגרסיות מטורפות כאשר התחלתי לעלות את הווליום (עד שהגעתי לכשליש פחות ממה שאני שומע כיום עם האינטגרה), והסאונד הפך לאנליטי מידי, תחושה של הדגש over על המידה של תדרי ה-mid high.
ותחושה של סאונד לא טבעי מה שהזכיר לי פאוארים אולפניים חזקים ואיכותיים אך כלל לא קשורים למילה "מוזיקליות"...המיועדים רק "לדחוף"...ותן לאקוסטיקה לעשות את העבודה :wink:

כאמור גם יחידת ה-pre פרוססור בסדרות החדשות, לטעמי לוקה בחסר וכמו ההגברה אנליטי מידי...ולעיתים דחוס...
כמו שתמיד טענתי כיול איכותי עושה שופטים עם ה-"PURE" כביכול בפיוניר...ובהחלט משפר אותו פלאים עד לרמות הגבוהות ביותר...

יום מקסים (f)

itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

9000es כתב:
itay123 כתב:

(b)
...

כנראה שמהיום והלאה כל המבקרים המקצועיים ואיכותיים בעולם .כולל כל המגזינים לא יענינו אף אחד .
לא ידעתי שכולם רוח וצילצולים בשבילך . 8O
...
זו דעתי... (f)
וכמו שאמרתי זה בהחלט מסקרן ומעניין לקרא ולהשכיל, אך עד שאני לא שומע פיזית ואישית את המוצר, אני עם ספקותיי...

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

Almogc כתב:כי לדעתי מבחינת גימור/בנייה יש עדיפות לפיוניר
ה - yamaha מרגיש זול/פלסטיקים כנ״ל לגבי הפנל האחורי
(f)
...
הגזמת קצת...ראית ו"הרגשת" את ה-3067 ?
נכון ש ה 83 בנוי מצויין אבל הסידרה החדשה של יאמהה לא פראיירית גם באיכות בניה.

רוצה יותר מזה?
יאמהה אומרים/כותבים שהתאום האמריקאי RX-A3000 עם שילדה מחוזקת ורגל חמישית ליציבות טובה יותר...
לא הבנתי למה צריך את זה...אבל שיהיה :P
ראה סרטון:
http://usa.yamaha.com/products/audio-visual/aventage/

דרך אגב, גם ציון 5 מתוך 5 (גם) באיכות בניה...Build Quality
http://www.audioholics.com/reviews/rece ... conclusion

yosihary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1271
שם מלא: יוסף הרי

1. בדיקת ההבדלים - שאלה רצינית מחייבת תשובה רצינית.

שליחה

ההשוואה העיקרית בין הרסיברים היתה בעזרת ממתג שבגלל עומס התמונות הוחלט במערכת להשמיטה:

בתמונה (כמו שצוין בסקירה), יש ממתג שמעביר את זוג הרמקולים מימהה לפיוניר.

כל אחד מהכבלי הרמקול ממותג כבל פלוס וכבל מינוס. כל מתג מורכב מ- 4 מפסקים במקביל מפסקים גדולים עם קיבול נמוך.
הממתג שופר ושופץ לצורך הסקירה בכדי לקבל כבלים קצרים והתנגדות נמוכה ככל האפשר. רק הבננות החדשות עלו סכום לא קטן ב- PE.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

yosihary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

2. . בדיקת ההבדלים - שאלה רצינית מחייבת תשובה רצינית. ההשוואה:

שליחה

כפי שציינתי במאמר כל מסקנה שבו כוללת את המעלות והמגבלות של הסוקר.

בדיקת ההשוואה בין שני הרסיברים בוצעה כאשר הכיול בשניהם היה ללא תיקוני היענות תדר לרמקולים, בסטריאו ובמצב DIRECT או הכי דומה לו בשני.

המקור היה נגן 989 . העוצמה כוילה בעזרת גל סינוס, כאשר הצלחתי להגיע בעזרת מודד אודיו להבדל קרוב בעוצמה של לא יותר מרבע DB הבדל.

במצב זה תוך כדי השמעה, בלחיצת כפתור אני משמיע רסיבר אחד ומחליף לרסיבר שני.

גם אני, גם בני המשפחה, גם חברי הטובים מיכאל לנג ו- "הבס מחיפה" התקשו להגדיר הבדל נשמע.

בהחלט יתכן שאדם צעיר יותר ששומע עדיין עד 20000, יכול היה להרגיש הבדל, אבל מי שלא בודק בצורה כזו,
לעניות דעתי יכול לספר מה שהוא רוצה.
כאשר בודקים בצורה זו, בלי לנסות אפילו מבחן עיוור, כאשר כולם יודעים בדיוק מי מנגן, ההשוואה צד בצד מראה בצורה בלתי אמצעית את
הבעייתיות של ההשוואה המקובלת באודיו - אחד אחרי השני, בלי לחזור הרבה מאוד פעמים בלי למדוד השוואת עוצמה
כאשר תשמע קטע א. תחליף את החיבורים ותשמיע את אותו הקטע שוב, הרבה מאוד אנשים יגידו שהפעם השניה יותר טובה.

המאמר הבא מסכים:
http://www.nousaine.com/pdfs/Can%20You% ... 20Ears.pdf

itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

יוסי תודה על ההסבר... (Y) (f)

אמנם עדיין קשה לי להאמין שלא שמעתם הבדלים...מדובר על הגברה אחרת בעלת אופי אחר, פרוססור אחר, וחותם אחר...אולי הכל פסיכולוגי...כבר אני לא יודע... :מבולבל:

לא שמעתי את הימאהה וה-83 יחדיו, ככה שקטונתי מלנסות להבין לעומק את ההשוואות...

מה שחשוב זו התוצאה הסופית, בחלל שלך עם הרמקולים שלך, בתנאים שלך, באיכות הכיול ועוד...
ופה כבר הנטייה למענגת יותר או מענגת פחות... (Y)

yosihary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

3. שאלות רציניות מחייבות תשובות רציניות

שליחה

איתי 123 כתב:
"אם נדבר על ההגברה, לצערי ולטעמי הסאונד אצל PIONEER החל מסדרת ה-ICE (בעקבות המעבר להגברה החדשנית), המתקבל הוא גוון צליל שבוקע - הוא קריסטלי מידי, ולטעמי חסר אופי ו"מלאכותי"....כל זאת כאשר מחברים את הרסיברים הנ"ל plug n play...ללא כיול, "

האמת היא שזה מה שקיויתי שאקבל מה- 83. והיתה לי כל הזמן הרגשה עמומה שיש הבדל זעיר שקשה לשים עליו את האצבע בכיוון שאתה מציין.

כמובן שלטעמי זה בדיוק מה שצריך לתת מגבר אידאלי. צליל חסר אופי לחלוטין. במוסיקה קלאסית אני מחפש את הצליל האמיתי שלא "ישפר" וישבש כיצד נשמע כלי אקוסטי.

הבעיה כמובן שבתיאור מילולי קשה מאוד להבין אחד את השני,
צליל קריסטלי בעיניים שלי תמיד קשור לגבוהים נקיים וצלולים כמו הקשה על קריסטל, משהו שאני מייחס לאלקטרה 1028 והוא פשוט נפלא.
מה שאצלי חסר אופי זה הגברה ןרמקולים שקופים לחלוטין. אצל מישהו אחר התיאור יכול להתייחס להגברה שמעמעת את האופי והצלילות של החומר המושמע.
מהו צליל מלאכותי אני בכלל קשה לי לתפוס. לגבי דידי השמעת תזמורת אקוסטית דרך ממברנות פלאסטיק ומתכת היא מלאכותית בעליל.

ל- 9000
בכל מקרה הסקירה שלי לא מצאה שיש להגברה D שיפור משמעותי בהשמעת סאונד לעומת הרסיברים הטובים האחרים בשנים האחרונות וזה כולל את הפיונירים שקדמו לכך.
הסקירה שלי סותרת מה שכתבו הגרמנים ו- What Hi Fi שיצאו מגדרם לשבח את הרסיבר. אף אחד מהם לא טרח לבצע השוואה צד בצד. אף אחד מהם לא מצא ואת הבאג בתוכנה לגבי ה- Standby Through

כאשר פוחים את המכסה של הימהא 3067, רואים מיד דיוק מפליא בין חורי המכסה והגוף. בפיוניר צריך לפתוח 13 ברגים יותר. לאחר שניים התייאשתי והחלטתי לוותר כי לא רצית לשחק אם התאמת החורים.
בימהה המכסה נשאר מהודק. עליך להחליק אות אחורנית ואז הוא משתחרר מהפנל הקדמי והאחורי.
כאשר החזרתי אותו - החלקתי אותו למקומו עד שהוא נתפש וחזר בדיוק לאותו מקום. זה פרט קטן שמראה על שיפור תכן שמשיג שני דברים בבת אחת: (ומלמדים עליו הרבה האבטחת איכות)
חיזוק יותר טוב למכסה תוך הקטנה עלות ההרכבה.
הבננות של ימהא מחוברות בצורה יותר קשיחה לפנל האחורי. ככל הנראה הפנל עצמו יותר קשיח. הפקקים של חיבורי הבננה נשלפים בקלות בעוד אשר בפיוניר לא חשבו ומקשים את החיים למי שרוצה לשלוף אותם.
נערך לאחרונה על ידי yosihary ב 26/05/2011 13:15, נערך פעם 1 בסך הכל.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

זה לא אני כתבתי .... :איי:

itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

Re: 3. שאלות רציניות מחייבות תשובות רציניות

שליחה

"אם נדבר על ההגברה, לצערי ולטעמי הסאונד אצל PIONEER החל מסדרת ה-ICE (בעקבות המעבר להגברה החדשנית), המתקבל הוא גוון צליל שבוקע - הוא קריסטלי מידי, ולטעמי חסר אופי ו"מלאכותי"....כל זאת כאשר מחברים את הרסיברים הנ"ל plug n play...ללא כיול, "

האמת היא שזה מה שקיויתי שאקבל מה- 83. והיתה לי כל הזמן הרגשה עמומה שיש הבדל זעיר שקשה לשים עליו את האצבע בכיוון שאתה מציין.

כמובן שלטעמי זה בדיוק מה שצריך לתת מגבר אידאלי. צליל חסר אופי לחלוטין. במוסיקה קלאסית אני מחפש את הצליל האמיתי שלא "ישפר" וישבש כיצד נשמע כלי אקוסטי.

צליל קריסטלי בעיניים שלי תמיד קשור לגבוהים נקיים וצלולים כמו הקשה על קריסטל, משהו שאני מייחס לאלקטרה 1028 והוא פשוט נפלא.
מה שאצלי חסר אופי זה הגברה ןרמקולים שקופים לחלוטין. אצל מישהו אחר התיאור יכול להתייחס להגברה שמעמעת את האופי והצלילות של החומר המושמע.
מהו צליל מלאכותי אני בכלל קשה לי לתפוס. לגבי דידי השמעת תזמורת אקוסטית דרך ממברנות פלאסטיק ומתכת היא מלאכותית בעליל.
...
אני מניח שהתכוונת אלי כי ציטטת אותי...

צליל קריסטלי הוא בדיוק כפי שציינת, ישנה צלילות יוצאת דופן, ב-levelים נמוכים - אצלי בחלל למשל, תחושת הצלילות(קריסטליות מלאכותית) הייתה בעוצמת הרסיבר (81)...במינוס 25db עד מינוס 22db...ברגע שהעליתי ווליום, הצלילות הפכה לחריפות...ולצערי המקסימום שאוזניי הצנועות עוד יכלו לשאת הוא מינוס 20db (כמובן תלוי בפס הקול ואיכותו)...
כאשר החלפתי הגברה להגברת הייאנד איכותית...הצלילות נשארה והתרסנה יותר בווליומים חזקים יותר למשל מינוס 15...עדיין החריפות (כניראה של ה-pre נותרה).

עם האינטגרה למשל ישנה תחושה שאני יכול להעלות ולעלות את הווליום ועדיין הצליל נישאר יציב, צלול, מפורט, חד ווהכי חשוב לא מציק באוזניים כפי שהרגשתי עם פיוניר...
שאל את חיים לגו לאיזה level הגעתי עם האינטגרה (מינוס 9) ואם איני טועה עם ההופעה של YANNI ששמענו אצלי הגעתי אף למינוס 8, ועדיין הצליל היה נקי מאוד, צלול, מפורט ועשיר ומאוד מאוד נעים ומעודן...והוא עוד אמר "אני לא מגיע לעוצמות כאילו בבית"..."חזק לי מידי אצלי"...וכאשר שמע אצלי אמר "אין דברים כאילו, נקודה 8)" הבאתי את הדוגמא כיחס רלוונטי לדיון...חיים כאמור בעליו הגאה של ה-83.
החלל שלי ושל חיים הוא בעל אותם מימדים ב-ד-י-ו-ק!! עם אותה אקוסטיקה (בעצם ללא :lol: )...
נערך לאחרונה על ידי itay123 ב 26/05/2011 13:47, נערך 3 פעמים בסך הכל.

yosihary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

תוקן

שליחה

טלHD כתב:זה לא אני כתבתי .... :איי:
...
תודה (f)

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17940

Re: 3. שאלות רציניות מחייבות תשובות רציניות

שליחה

yosihary כתב:טל כתב:

ל- 9000
בכל מקרה הסקירה שלי לא מצאה שיש להגברה D שיפור משמעותי בהשמעת סאונד לעומת הרסיברים הטובים האחרים בשנים האחרונות וזה כולל את הפיונירים שקדמו לכך.
הסקירה שלי סותרת מה שכתבו הגרמנים ו- What Hi Fi שיצאו מגדרם לשבח את הרסיבר. אף אחד מהם לא טרח לבצע השוואה צד בצד. אף אחד מהם לא מצא ואת הבאג בתוכנה לגבי ה- Standby Through

כאשר פוחים את המכסה של הימהא 3067, רואים מיד דיוק מפליא בין חורי המכסה והגוף. בפיוניר צריך לפתוח 13 ברגים יותר. לאחר שניים התייאשתי והחלטתי לוותר כי לא רצית לשחק אם התאמת החורים.
בימהה המכסה נשאר מהודק. עליך להחליק אות אחורנית ואז הוא משתחרר מהפנל הקדמי והאחורי.
כאשר החזרתי אותו - החלקתי אותו למקומו עד שהוא נתפש וחזר בדיוק לאותו מקום. זה פרט קטן שמראה על שיפור תכן שמשיג שני דברים בבת אחת: (ומלמדים עליו הרבה האבטחת איכות)
חיזוק יותר טוב למכסה תוך הקטנה עלות ההרכבה.
הבננות של ימהא מחוברות בצורה יותר קשיחה לפנל האחורי. ככל הנראה הפנל עצמו יותר קשיח. הפקקים של חיבורי הבננה נשלפים בקלות בעוד אשר בפיוניר לא חשבו ומקשים את החיים למי שרוצה לשלוף אותם.
...
הפיוניר הללו כנראה אוהבים להקשות קצת על חיי משתמש הקצה על מנת שברגע שהוא יגיע לתוצאה טובה, אחרי דרך יסורים לא קטנה, הוא ידע להעריך את המוצר . שאתה מתאמץ להשיג משהו אתה לומד להעריך את מה שהשגת .

ה RC שלהם, תחת המטריה של ה AIR STUDIO מלונדון, זה סרט שלא נגמר ויש המון משתמשים שפשוט יוצאים באמצע הסרט.

וואלק מה יותר פשוט מהאודסי XT32 החדש, שבליחצת כפתור נותן לך אחלה תוצאה. אתה רוצה להכנס לסרט , כמו של פיוניר? אין בעיה תרכוש את ה PRO שלהם ואז אתה צולל לקרביים של התוכנה אבל למשתמש הסטנדרטי ה XT32 עושה אחלה עבודה. הבעיה היא שהוא לא מגיע במארזים מבריקים:lol:

yosihary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

אפשר ואפשר גם באוטומטי

שליחה

kingikra כתב:שאלה:

בואו נעזוב רגע את הכיול האוטומטי. האם בהנתן 3067 ו LX83, אי אפשר בכיול ידני להגיע תמיד לאותם תוצאות?
...
לאחר הכיול הראשוני בפיוניר מבצעים כיול מתקדם ואחריו בוחרים את Front Align (או שמבקשים בכיול הראשוני FA)

בימהה לאחר הכיול בוחרים Front

בשניהם הגדרתי Sub PLUS או EXTRA

בפיוניר אם הגדרת העוצמה של הרמקולים הקדמיים היא מינוס 3 או פחות, אני הייתי מנסה להגדיל את העוצמה עד לאפס, ומשנה את עוצמת כל הרמקולים האחרים באותו ההבדל.

דוגמא הפיוניר כייל את הקדמיי שמאל ל- מינוס 4. רושמים את העוצמה של כל האחרים, מחברים לעוצמה שלהם באופ אריתמטי 4 ומכיילים לערך הזה.

דוגמא - הסאב כויל ל- מינוס שתיים. לאחר החיבור האריתמטי התוצאה פלוס שתיים, ולעוצמה זו מכיילים.

במקרים רבים כדאי לבדוק הוספה של עד פלוס שלוש לסאב, אם הסאב מספיק מוזיקלי ואינו בום בום.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

אני דווקא מוצא את מצב natural יותר נעים ומאוזן....(ביאמהה אצלי)
למה החלטת להאזין ולבדוק במצב FRONT ?

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”