itay123 כתב:.כנראה שאין לך שום ניסיון עם ה 83 . שיהיה לך ... תבין כמה שהוא סופר איכותי מכל הבחינות...
דיי כבר עם האקסיומות האילו......
קרא את הביקורת לגבי ה 83 באתר הגרמני .
http://www.areadvd.de/hardware/2010/pio ... lx83.shtml

itay123 כתב:.כנראה שאין לך שום ניסיון עם ה 83 . שיהיה לך ... תבין כמה שהוא סופר איכותי מכל הבחינות...

ביקורות הם רוח וצלצולים בשבילי, כמובן שנחמד ומסקרן לקרא אותם, אבל הם תוצר של הרבה ספקות עד ששומעים פיזית את המוצר וכמובן תוך השוואה חותכת לאחר...אני האמת נמנע ככל האפשר מביקורות וסיפורים...בשביל לא "להשתחד"...ולשנות פסיכולוגית את דעותיי...9000es כתב:itay123 כתב:.כנראה שאין לך שום ניסיון עם ה 83 . שיהיה לך ... תבין כמה שהוא סופר איכותי מכל הבחינות...
קרא את הביקורת לגבי ה 83 באתר הגרמני .
http://www.areadvd.de/hardware/2010/pio ... lx83.shtml...

itay123 כתב:
ביקורות הם רוח וצלצולים בשבילי, כמובן שנחמד ומסקרן לקרא אותם, אבל הם תוצר של הרבה ספקות עד ששומעים פיזית את המוצר וכמובן תוך השוואה חותכת לאחר...אני האמת נמנע ככל האפשר מביקורות וסיפורים...בשביל לא "להשתחד"...ולשנות פסיכולוגית את דעותיי...
...

שלום רןRanMoyal כתב:Itay,
היות ואיזכרת את שמי אני מוצא לנכון להגיב...
בבדיקה שערכתי אני דווקא כן שמעתי הבדלים ברורים בין הימהה 3067 לפיוניר 83. זה צוין במפורש.
כתבתי שדווקא בבדיקה מול ה-LX70 ל- 3067 ההבדלים היו פחות מורגשים.
בסידרת ICE יש "חותם של צליל" דיי ברור ואני חושב שכל ה-4 שמעו את ההבדלים בין ה-83 ל-3067. הדיעות היו חלוקות מי עדיף אך לא זכור לי משתתף שטען שהצליל של שניהם דומה.
על הווילסונים הימהה נשמע טוב יותר. בשרני יותר. מלא יותר. זה היה דיי ברור.
יתכן ואם היינו מחליפים רמקולים ו/או חדר התוצאות יכולות היו להיות הפוכות לטובת הפיוניר.
אגב, ברמה האישית אני לא קונה את המשוואה הגורסת שהשינוי בהגברה ל-ICE= השינוי בחותם הצליל, ביחס לדור הקודם.
אני זוכר היטב את מצעד היבואנים שהיו אצלי בבית תוך נסיון לחבר מגברים שונים לפיוניר (LX70) בתקווה שישמעו טוב יותר בווילסונים.
גם מוכרי הציוד הודו שלא ניתן היה לשמוע הבדל כאשר צופים בסרט.
לפרוססינג ולכיול יש השפעה מכרעת על הצליל.
לא השתכנעתי עד היום שהגברה, בכל האמור לקולנוע ביתי בלבד, גורמת לשינוי בצליל... שמצדיק את הוספתה.
הלוואי ואתבדה.
רן...

זו דעתי...9000es כתב:itay123 כתב:
ביקורות הם רוח וצלצולים בשבילי, כמובן שנחמד ומסקרן לקרא אותם, אבל הם תוצר של הרבה ספקות עד ששומעים פיזית את המוצר וכמובן תוך השוואה חותכת לאחר...אני האמת נמנע ככל האפשר מביקורות וסיפורים...בשביל לא "להשתחד"...ולשנות פסיכולוגית את דעותיי...
...
כנראה שמהיום והלאה כל המבקרים המקצועיים ואיכותיים בעולם .כולל כל המגזינים לא יענינו אף אחד .
לא ידעתי שכולם רוח וצילצולים בשבילך ....

הגזמת קצת...ראית ו"הרגשת" את ה-3067 ?Almogc כתב:כי לדעתי מבחינת גימור/בנייה יש עדיפות לפיוניר
ה - yamaha מרגיש זול/פלסטיקים כנ״ל לגבי הפנל האחורי
...

אני מניח שהתכוונת אלי כי ציטטת אותי..."אם נדבר על ההגברה, לצערי ולטעמי הסאונד אצל PIONEER החל מסדרת ה-ICE (בעקבות המעבר להגברה החדשנית), המתקבל הוא גוון צליל שבוקע - הוא קריסטלי מידי, ולטעמי חסר אופי ו"מלאכותי"....כל זאת כאשר מחברים את הרסיברים הנ"ל plug n play...ללא כיול, "
האמת היא שזה מה שקיויתי שאקבל מה- 83. והיתה לי כל הזמן הרגשה עמומה שיש הבדל זעיר שקשה לשים עליו את האצבע בכיוון שאתה מציין.
כמובן שלטעמי זה בדיוק מה שצריך לתת מגבר אידאלי. צליל חסר אופי לחלוטין. במוסיקה קלאסית אני מחפש את הצליל האמיתי שלא "ישפר" וישבש כיצד נשמע כלי אקוסטי.
הבעיה כמובן שבתיאור מילולי קשה מאוד להבין אחד את השני,
צליל קריסטלי בעיניים שלי תמיד קשור לגבוהים נקיים וצלולים כמו הקשה על קריסטל, משהו שאני מייחס לאלקטרה 1028 והוא פשוט נפלא.
מה שאצלי חסר אופי זה הגברה ןרמקולים שקופים לחלוטין. אצל מישהו אחר התיאור יכול להתייחס להגברה שמעמעת את האופי והצלילות של החומר המושמע.
מהו צליל מלאכותי אני בכלל קשה לי לתפוס. לגבי דידי השמעת תזמורת אקוסטית דרך ממברנות פלאסטיק ומתכת היא מלאכותית בעליל....

הפיוניר הללו כנראה אוהבים להקשות קצת על חיי משתמש הקצה על מנת שברגע שהוא יגיע לתוצאה טובה, אחרי דרך יסורים לא קטנה, הוא ידע להעריך את המוצר . שאתה מתאמץ להשיג משהו אתה לומד להעריך את מה שהשגת .yosihary כתב:טל כתב:
"אם נדבר על ההגברה, לצערי ולטעמי הסאונד אצל PIONEER החל מסדרת ה-ICE (בעקבות המעבר להגברה החדשנית), המתקבל הוא גוון צליל שבוקע - הוא קריסטלי מידי, ולטעמי חסר אופי ו"מלאכותי"....כל זאת כאשר מחברים את הרסיברים הנ"ל plug n play...ללא כיול, "
האמת היא שזה מה שקיויתי שאקבל מה- 83. והיתה לי כל הזמן הרגשה עמומה שיש הבדל זעיר שקשה לשים עליו את האצבע בכיוון שאתה מציין.
כמובן שלטעמי זה בדיוק מה שצריך לתת מגבר אידאלי. צליל חסר אופי לחלוטין. במוסיקה קלאסית אני מחפש את הצליל האמיתי שלא "ישפר" וישבש כיצד נשמע כלי אקוסטי.
הבעיה כמובן שבתיאור מילולי קשה מאוד להבין אחד את השני,
צליל קריסטלי בעיניים שלי תמיד קשור לגבוהים נקיים וצלולים כמו הקשה על קריסטל, משהו שאני מייחס לאלקטרה 1028 והוא פשוט נפלא.
מה שאצלי חסר אופי זה הגברה ןרמקולים שקופים לחלוטין. אצל מישהו אחר התיאור יכול להתייחס להגברה שמעמעת את האופי והצלילות של החומר המושמע.
מהו צליל מלאכותי אני בכלל קשה לי לתפוס. לגבי דידי השמעת תזמורת אקוסטית דרך ממברנות פלאסטיק ומתכת היא מלאכותית בעליל.
ל- 9000
בכל מקרה הסקירה שלי לא מצאה שיש להגברה D שיפור משמעותי בהשמעת סאונד לעומת הרסיברים הטובים האחרים בשנים האחרונות וזה כולל את הפיונירים שקדמו לכך.
הסקירה שלי סותרת מה שכתבו הגרמנים ו- What Hi Fi שיצאו מגדרם לשבח את הרסיבר. אף אחד מהם לא טרח לבצע השוואה צד בצד. אף אחד מהם לא מצא ואת הבאג בתוכנה לגבי ה- Standby Through
כאשר פוחים את המכסה של הימהא 3067, רואים מיד דיוק מפליא בין חורי המכסה והגוף. בפיוניר צריך לפתוח 13 ברגים יותר. לאחר שניים התייאשתי והחלטתי לוותר כי לא רצית לשחק אם התאמת החורים.
בימהה המכסה נשאר מהודק. עליך להחליק אות אחורנית ואז הוא משתחרר מהפנל הקדמי והאחורי.
כאשר החזרתי אותו - החלקתי אותו למקומו עד שהוא נתפש וחזר בדיוק לאותו מקום. זה פרט קטן שמראה על שיפור תכן שמשיג שני דברים בבת אחת: (ומלמדים עליו הרבה האבטחת איכות)
חיזוק יותר טוב למכסה תוך הקטנה עלות ההרכבה.
הבננות של ימהא מחוברות בצורה יותר קשיחה לפנל האחורי. ככל הנראה הפנל עצמו יותר קשיח. הפקקים של חיבורי הבננה נשלפים בקלות בעוד אשר בפיוניר לא חשבו ומקשים את החיים למי שרוצה לשלוף אותם....

לאחר הכיול הראשוני בפיוניר מבצעים כיול מתקדם ואחריו בוחרים את Front Align (או שמבקשים בכיול הראשוני FA)kingikra כתב:שאלה:
בואו נעזוב רגע את הכיול האוטומטי. האם בהנתן 3067 ו LX83, אי אפשר בכיול ידני להגיע תמיד לאותם תוצאות?...