אידיגיטל- זו בדיחה מה שהיה בסניף חיפה

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019

שליחה

חברים, נשברתי... :D
או יותר נכון ה"דיגדוג" באצבעות היה חזק ממני...והצלחתי לשכנע את זוגתי כי ה-IPAD2 יהיה מתנה מצויינת ליום הולדתי החל בעוד שבועיים.

אז לעמוד בתור לא היה לי חשק, מה גם שההסכם הוא שאני מקבל אותו ביום ההולדת :cry: ולכן לא יעזור לי לרוץ ולקנות היום...
ולכן הזמנתי הבוקר את הלבן 32GB WIFI מהאתר של IDIGITAL.

מעניין מתי אקבל טלפון כי ניתן להגיע לקחת (מפתח תקווה)...

עדכונים בהמשך.

אורן.

rib
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 215

שליחה

סימוכין בבקשה..

כתבה מYNET שהכי הדליקה אותי:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4037348,00.html

זאת קצת פחות:
http://hwzone.co.il/news/134637

ובזה לא ציפינו למשהו אחר:
http://www.calcalist.co.il/internet/art ... 18,00.html

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835

שליחה

זה מצחיק ,למי אכפת שאפשר לעשות OC לXoom ?
איזה מכשיר נורמאלי שיוצא היום בשוק חייב לעבור OC כדי לקבל ביצועים טובים ? חוץ מזה שלאיפד 2 יש עדיין את המאיץ הגראפי הכי חזק בשוק ..

כתבה של שונאי אפל סטנדרטית ..
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019

שליחה

oshapir כתב:חברים, נשברתי... :D
או יותר נכון ה"דיגדוג" באצבעות היה חזק ממני...והצלחתי לשכנע את זוגתי כי ה-IPAD2 יהיה מתנה מצויינת ליום הולדתי החל בעוד שבועיים.

אז לעמוד בתור לא היה לי חשק, מה גם שההסכם הוא שאני מקבל אותו ביום ההולדת :cry: ולכן לא יעזור לי לרוץ ולקנות היום...

עדכונים בהמשך.

אורן.
...
עדכון: טלפונית מול שירות הלקוחות נאמר לי שמלאי חדש יגיע ב-48 השעות הקרובות.
נחייה ונראה... :|

אורן.

nati-va
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2077

שליחה

IamEzio כתב:זה מצחיק ,למי אכפת שאפשר לעשות OC לXoom ?
איזה מכשיר נורמאלי שיוצא היום בשוק חייב לעבור OC כדי לקבל ביצועים טובים ? חוץ מזה שלאיפד 2 יש עדיין את המאיץ הגראפי הכי חזק בשוק ..

כתבה של שונאי אפל סטנדרטית ..
...
לא חסר ״עיתונאים״ ממורמרים שמחפשים לעשות כותרות משטויות.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

osherov כתב:משה,
זה נכון שמי שרכש את האייפד 1 לא צריך ללכת ולהחליף את המכשיר שלו לאייפד 2 מכיוון שההבדלים הם לא שמיים וארץ, אבל לדעתי האייפד 2 הרבה יותר בשל ונכון לשוק הזה שנקרא טאבלטים. האייפד 1 לטעמי לא היה שווה רכישה של רוב האנשים. האייפד 2 מגיע בתקופה בו הנישה הזאת של טאבלטים היא באופן מוחלט וסופי כאן כדי להישאר וכל מי שרוצה ומבין שטאבלט זה דבר שמתאים לו וכל מי שאוהב את אפל והמוצרים שלה, צריך לשקול ברצינות רכישה של האייפד 2 כי הוא באמת בעל מפרט מאוד מרשים ובשל למכשיר טאבלט
...
אולי אני מתפרץ לדלת פתוחה...אבל המתחרה מבית סמסונג לא אמור להיות לפחות באותה רמה של האיפד2 ופתוח לחלוטין בלי כל ה"מנעולים" של אפל?
osherov
יש כבר סקירה שלו באתר ?

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835

שליחה

האיפד יהיה חזק יותר מבחינה גראפית,כול שאר הדברים הם אמורים להיות באותה רמה ..המכשיר עוד לא הושק ,רק עוד כמה חודשים ככה שסקירה באתר פה אין ..

בכול מקרה לא מדובר פה על איפד VS עולם ,אז תחסכו את הריבים .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

טלHD,
זה לא השרשור לדבר על ההשואה בין האייפד לבין הטאב 8.9 וה- 10.1 אינצ' של סמסונג. מה גם שסמסונג עוד לא הוציאה את המכשירים שלה לשוק. מה שכן, בלב כמעט שלם אני יכול להבטיח לך 2 דברים:
1. ההבדל האמיתי בין הטאבלטים החדשים מבית סמסונג לבין האייפד 2 יהיה גוגל אנדרואיד vs אפל iOS, כל השאר ההבדלים יהיו חסרי חשיבות למשתמש הנפוץ
2. כמו בשוק הסמארטפונים, גם כאן, בסופו של דבר השליטה תהיה של מכשירי אנדרואיד (לא שליטה מוחלטת). ייתכן שזה ייקרה עוד שנתיים וייתכן שזה יקח שלוש שנים, אבל גם לכאן זה יגיע. זה יגיע בלי קשר לטיב מוצרי האייפד 3-4-5-6 אלא זה יגיע מכיוון שאין פה תחרות בכלל. ברגע שהקרב הוא 100 נגד 1 ה-אחד תמיד "יפסיד" (זה לא באמת יפסיד), לא משנה כמה טוב או גדול הוא. עוד ברור, שבדומה לשוק הסמארטפונים, אפל תמיד תהיה שם עם נתח משמעותי. אגב, ככל שמכשירי האייפד יהיו טובים יותר היום, ככה גם אנחנו, המחנה השני, נקבל מוצרי אנדרואיד טובים יותר ולהפך

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

לגבי (1), זה נכון ממבט טכני, אך זה לא ההבדל העיקרי מבחינת המשתמש.
ההבדל העיקרי למשתמש הנפוץ הן האפליקציות העומדות לרשותו.
זה הבדל שהוא יותר משמעותי בהווה, וילך ויהיה פחות משמעותי בעתיד כי פשוט יותר ויותר אפליקציות יוציאו גם גרסת אנדרויד.
מערכת ההפעלה מענינת את המשתמש הנפוץ רק בעיניין ממשק המשתמש, אבל רוב הזמן אתה מפעיל אפליקציה ולא את הממשק הזה.
משה

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

משה,
אני מניח שאתה לא באמת מכיר את מערכת האנדרואיד ולכן אתה לא מכיר עד כמה ההבדל בין ה iOS לאנדרואיד הוא שמיים וארץ, לא רק מבחינת חווית משתמש וגן סגור אל מול הגן הפתוח. אני מדבר גם על שוני גדול בקונספט השימוש עצמו (האנדרואיד הרבה פחות Application Driven System מאשר ה iOS ואגב, ה Phone 7 עוד הרבה פחות מהאנדרואיד). גם בקשר לכמות האפליקציות אתה טועה (אל תיפול בפח הפירסומי של ג'ובס שיש לטאבלטי האנדרואיד רק 100 אפליקציות יעודיות). חלק עצום מאפליקציות למכשירי הסמארטפון רצות מצויין על מכשירי הטאבלט (גירסה 3.0) וממש לא דורשות שום התאמה בקוד. אבל שוב, לא רוצה להפוך את השרשור הזה לשרשור הסבר למה כן האנדרואיד ולמה לא ה iOS למרות שמחוסר ברירה אני אאלץ להגיב פה על דברים שנכתבים על האנדרואיד שהם לדעתי ממש לא מדוייקים

תמשיכו מההודעה הזאת....כאילו כל ההודעות שנכתבו אחרייה לא קיימות בשרשור :wink:
oshapir כתב:
oshapir כתב:חברים, נשברתי... :D

עדכונים בהמשך.

אורן.
...
עדכון: טלפונית מול שירות הלקוחות נאמר לי שמלאי חדש יגיע ב-48 השעות הקרובות.
נחייה ונראה... :|

אורן.
...

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

לא צריך להיות יותר מידי פדנט בעיניין נושא השרשור, אפשר להתגמש במקום לפתוח עוד שרשור על כל סטייה הצידה. מה גם שהתנועה פה דלילה לאחרונה.

הניסיון שלי באנדרויד אומנם מאוד מוגבל, אבל זה לא משנה את טענתי. אתה התיחסת ל"משתמש הנפוץ" ואני חוזר וטוען שמה שמעניין אותו זה בעיקר האפליקציות ופחות איך מגיעים אליהן. זה לא שזה חסר חשיבות לגמרי אלא שזה עיניין שלרוב האנשים הוא שולי. הם יגיעו מהר לדפדפן, לangry birds או לTrove :wink: , וישהו כמעט כל זמן השימוש בתוך האפליקציות.
זה שאפליקציות לסמארטפונים של אנדרויד רצות על טאבלט (כמו שאפליקציות אייפון רצות על אייפאד) זה נכון, אבל שימוש בהם הוא לא כל כך נוח ובעיקר, מפספס את כל מה שטאבלט עם מסכו הגדול יכול להציע. כל יצרן אפליקציה שמכבד את עצמו, מוציא (או יוציא) גרסה מיוחד לטאבלט שמתוכננת באופן די שונה מגרסת הסמארטפון . בשימוש בגרסת הסמארטפון על הטאבלט, יש הרגשה המזכירה את הרצת אפליקציות DOS על ווינדוז, למי שזוכר, או לחילופין צפייה בSD על מסך HD. הרגשת בזבוז וחוסר ניצול פוטנציאל.
אני משוכנע שעולם האפליקציות באנדרויד ידביק את הפער (מאותן סיבות שאתה מציין, גודל שוק). רק ציינתי שזה עוד לא כך בהווה.
משה

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

משה,
לא הבנת אותי. המונח הזה שאתה קורא לו אפליקצייה באייפון\אייפד בו אתה רואה אוסף של אייקונים אין סופיים ואז אתה פותח את האפליקצייה שמעניינת אותך ורואה אותה על המסך כולו וברגע שסיימת אותה אתה חוזר לחלון האייקונים הגדול ובוחר את האפליקצייה הבאה בה אתה מעוניין. אז באנדרואיד החוייה הזאת קצת שונה והרבה יותר מורכבת (וזה דרך שימוש במסכי, שימוש בויידג'טים, בשירותים (Service), שימוש במנגנון נוטיפיקציות ותמיכה עמוקה יותר בריבוי משימות וכו). גם על סמארטפון ועוד יותר על טאבלט מבוסס אנדרואיד אתה חווה חויית משתמש שונה מזאת הקיימת ב iOS (אני לא אגיד אם היא טובה יותר או פחות אבל היא מהותית שונה)

כך לדוגמא את האפליקציות שהחברה שלך ייצרה לאייפון ולאנדרואיד. לאייפון אני מניח שיש לכם אפליקצייה אותה המשתמש פותח ורואה את חלון התוכנה על כל המסך עם כל הכתבות מהערוצים הנבחרים שלו (תיאור מאוד גס). באנדרואיד יש לכם אפליקצייה דומה, אבל ברגע שתוסיפו תמיכה בוידג'טים אז הרבה מאוד אנשים יפסיקו להשתמש באפליקצייה שלכם וישתמשו רק בוידג'ט עצמו, אותו הם יניחו על אחד ממסכי הבית שלהם (וממנה הם יוכלו לשגר את הכתבה שמעניינת אותם ע"י לחיצה עלייה בתוך הוידג'ט). על טאבלט אנדרואיד זה קיצוני עוד יותר, מכיוון ששם יש הרבה יותר מסך להניח עליו ווידג'טים וגם בגלל שבגירסה 3.0 יש תמיכה במחלקות מורחבות של ווידג'טים שמוסיפות יכולות למערכת הזאת שרצה על טאבלטים. כמו שרשמתי בהודעה הקודמת שלי, ב iOS האפליקצייה זה חזות הכל ובאנדרואיד זה ממש לא רק ולכן לטוב או לרע, החוייה של המשתמש היא שונה (זה הרבה יותר מסתאם לבצע אוסף פעולות קצת שונה כדי לפתוח אפליקצייה)

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

טוב, זה חוזר לדיון הרגיל שלנו שבו אתה רואה את השימוש בטאבלט כדומה לשימוש בPC ואני טוען שהוא שונה מהותית.
ספציפית לעיניין הווידג'טים, אז 1) לדעתי הם לא יהיה כל כך בשימוש בטאבלטים (למרות שאני בטוח שאנשים כמוך, כמוני וכמו רבים מקוראי אתר זה דווקא כן 'שתמשו בהם) 2) גם בPC עצמו השימוש בווידג'טים לא כל כך נפוץ. גם בPC "המשתמש הנפוץ" כיום, בדרך כלל פותח דפדפן או אאוטלוק או משחק על כל המסך (ושוב, אנחנו לא בקבוצת הרוב כיום).
ווידג'טים זה אחלה דבר, אבל הם לא יעשו את ההבדל.

אגב הבדל בולט בין PC לטאבלט, הוא שמסך PC נמצא תמיד על השלחן לידו אתה יושב ועושה גם דברים אחרים (אני מדבר על סצנריו טיפוסי במשרד), בעוד שטאבלט או שהוא בשימוש בידיך, או שמונח בצד ואתה לא רואה אותו.
לכן ווידג'טים (או אפליקציות דשבורד למיניהן) מתאימות לPC - אם אתה רוצה להתעדכן פתאום במניות/חדשות היום/תוצאות כדורגל/מזג אויר אתה רק מרים את הראש ורואה. בטאבלט אם כבר תושיט יד לקחת אותו, שלא לדבר תקום להביא אותו, אז כבר תהיה "איתו" ותעשה משהו מעבר להתעדכנות מהירה.
ווידג'טים מאוד נפוצים בתוך דפי ווב. אתה קורא מאמר כדורגל ורואה בצד עדכונים על תוצאות, כותרות או טוויטים.
משה

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942

שליחה

הצד המכוער של האייפד:

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000641601

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

asaf23 כתב:הצד המכוער של האייפד:

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000641601
...
אכן מאוד מכוער, אבל תיקון קל אך קריטי, זה לא הצד המכוער של האייפאד, זה הצד המכוער של סין.
משה

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

מסכים,
לא רק בסין
מפעלי נייק במזרח לא יותר טובים.
כולנו אשמים בזה, רוצים הרבה וזול
העם דורש..... כל מיני דברים

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן

שליחה

מישהו יודע אם יש החנויות אייפד 2 16 GB?
אין מס' של החנויות רק של שירות לקוחות.........ללא מענה אנושי (n)
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

השרות שלהם מחפיר
הם לא יכולים לתת מלאי לאביזרים
מצפים שנגיע לחנות ונגלה שאין המלאי
נראה להם תקין
ואני גר במרחק של 10 דקות נסיעה
מה עושה מי שגר רחוק? הוא לא יכול להיות לקוח?
אני מתרחק מהם
מקווה שלא אזדקק לשרות הטכני שלהם
עטיפה יפה בלי תוכן
העם דורש..... כל מיני דברים

nati-va
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2077

שליחה

כן כתוב אם יש מלאי- אבל און ליין לא פיזית בחנות.
לגבי מספר טלפון- אני התקשרתי לשירות כמה פעמים ותמיד ענה לי מענה אנושי בסוף ואמר לי אם יש או אין את המוצר שחיפשתי בחנות פיזית.
נערך לאחרונה על ידי nati-va ב 13/05/2011 19:16, נערך פעם 1 בסך הכל.

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן

שליחה

nati-va כתב:כן כתוב אם יש מלאי- אבל און ליין לא פיזית בחנות.
לגבי מספר טלפון- אני התקשרתי לשירות כמה פעמים ותמיד ענה לי מענה אנושי בסוף ואמר לי אם יש או אין את המוצר שחיפשתי בחנות פיזית.

לא צריך להשמיץ סתם.
...
אין לי מה להשמיץ סתם, שתף אותי איך הגעת למענה אנושי.
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”