רכישת samsung galaxy s 2 דרך CLOVE.co.uk -עזרה
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
osherov - אני לא מאמין שלא הלכת על מכשיר גוגל.
אתה לא תהיה הראשון בקבלת העדכונים.
ל SGS הרגיל יש כבר CM7 כמעט יציב, אני עברתי ואני מרוצה ביותר, רק מתגעגע לאפליקציות המעולות של סמסונג.
אתה לא תהיה הראשון בקבלת העדכונים.
ל SGS הרגיל יש כבר CM7 כמעט יציב, אני עברתי ואני מרוצה ביותר, רק מתגעגע לאפליקציות המעולות של סמסונג.
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
no_alone,
לשיקולך
zovirax,
הבעייה היא שאין מכשיר של גוגל שרלוונטי אלי כיום. בזמנו רק מזל מנע ממני לרכוש את הנקסוס S. אבל כעבור מספר שבועות מהשקתו הבנתי שהבדל בין הנקסוס S לנקסוס 1 שלי, בכל הנוגע לרומים ולחוויה, הוא לא גדול מידי ולכן החלטתי להמתין. עכשיו הגיע המפלצת של סמסונג ולי כבר אין סבלנות לחכות עוד. יש סיכוי אומנם שגוגל יכריזו על מכשיר חדש ביחד על LG כבר ביום רביעי-חמישי הקרובים, אבל עדיין החלטתי לוותר על ההמתנה. רק להזכיר שהנקסוס 1 נשאר אצלי ולכן הוא יהיה מכשיר משחקי הרומים החדשים שלי (אם אשתי תרשה לי) בעוד ה SGSII יהיה המכשיר הרגיל....
לשיקולך
zovirax,
הבעייה היא שאין מכשיר של גוגל שרלוונטי אלי כיום. בזמנו רק מזל מנע ממני לרכוש את הנקסוס S. אבל כעבור מספר שבועות מהשקתו הבנתי שהבדל בין הנקסוס S לנקסוס 1 שלי, בכל הנוגע לרומים ולחוויה, הוא לא גדול מידי ולכן החלטתי להמתין. עכשיו הגיע המפלצת של סמסונג ולי כבר אין סבלנות לחכות עוד. יש סיכוי אומנם שגוגל יכריזו על מכשיר חדש ביחד על LG כבר ביום רביעי-חמישי הקרובים, אבל עדיין החלטתי לוותר על ההמתנה. רק להזכיר שהנקסוס 1 נשאר אצלי ולכן הוא יהיה מכשיר משחקי הרומים החדשים שלי (אם אשתי תרשה לי) בעוד ה SGSII יהיה המכשיר הרגיל....
- no_alone
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 127
osherov:
תגיד יש לך מושג מה יהיה המחיר בקבוצת רכישה?<
ומה בקשר לזיכוי מחברת הסלולארית שלי? מה אני צריך לספק להם בכדי לקבל זיכוי (כאשר אני קונה בהונג קונג)
תגיד יש לך מושג מה יהיה המחיר בקבוצת רכישה?<
ומה בקשר לזיכוי מחברת הסלולארית שלי? מה אני צריך לספק להם בכדי לקבל זיכוי (כאשר אני קונה בהונג קונג)
- tal_r
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 228
חשבונית רכישה על שמך הכוללת את מספר ה- IEMI של המכשיר -> לצורך קבלת זיכוי במסגרת "ניתוק זיקה"
מה יהיה המחיר בקבוצת הרכישה ???
זה הסוד השמור ביותר במדינה בימים אלו... אף אחד לא יודע
מה יהיה שם... אני בכלל התפלאתי לראות שסאני לקחה את הכדור אליה כאשר מצד שני יש לה את חברות
הסלולר (השאלה עם מי עוד היו בקשר לשם קבלת הצעות מחיר, אין שום מידע על זה)...
אז בשביל לדעת מה גורלה של קבוצת הרכישה, צריך להמתין עוד איזה חודש לפי מה שנכתב ביממה האחרונה.
מה יהיה המחיר בקבוצת הרכישה ???
מה יהיה שם... אני בכלל התפלאתי לראות שסאני לקחה את הכדור אליה כאשר מצד שני יש לה את חברות
הסלולר (השאלה עם מי עוד היו בקשר לשם קבלת הצעות מחיר, אין שום מידע על זה)...
אז בשביל לדעת מה גורלה של קבוצת הרכישה, צריך להמתין עוד איזה חודש לפי מה שנכתב ביממה האחרונה.
- osherov
-
- גורו Android

אמרתי לכם שהאנגלים האלה ואני לא הולכים ביחד. המשלוח שלי יצא לדרכו לפני שבוע ימים ומאז יום שישי שעבר הוא תקוע אי שם באנגליה בדרך לישראל! בחברת המשלוחים הבריטית נרשם ש:osherov כתב:tal_r,
אני בכל מקרה אגיע לחבילה, השאלה היא רק האם אני אצטרך לשלם עליה כסף...לדעתי כן
מה גם שכבר רשמתי שאני והאנגלים לא אוהבים אחד את השני ולכן אני לא מצפה לניסים מהאגף הזה, רק למרורים...
[left]Your item, posted on 04/05/11 with reference xxxxxxxxxx has been passed to the overseas postal service for delivery in ISRAEL.[/left]
בדואר ישראל עדיין רשום שהם לא מכירים את המשלוח הזה, שם נרשם ש: "אין נתונים על דבר הדואר מסוג רשום מחו"ל שמספרו xxxxx"
כמובן שטילפנתי גם לבדוק עם דואר ישראל מה קורה עם המשלוח הזה ושם נאמר לי שהם רואים את זה ברשימות שלהם ובאמת זה נמצא עדיין באנגליה ובאמת החבילה עדיין לא עשתה את דרכה לישראל. אח"כ גם קיבלתי איזה מספר נוסף לבדיקות, אבל כמובן, שבשישי המספר הזה לא עובד. אגב, עוד נאמר לי באחת השיחות מול דואר ישראל שייתכן שזה יגיע גם עוד שבוע-שבועיים אלי. כששאלתי, איך ייתכן שטיסה מאנגליה לישראל לוקחת שבועיים, היא קצת גימגמה בתשובתה (כנראה שהתשובה שלה נאמרה כדי שלקוחות לא יציקו להם יותר מידי על משלוחים שלא הגיעו)
העצוב הוא שקיבלתי כבר את כל האביזירים שהזמנתי ל SGSII (מגיני מסך, כרטיס Micro SD, כיסוי יפה, מטען נייד נוסף) אבל המכשיר עדיין אין. בקיצור אני תקוע בין האנגלים, דואר ישראל לבין מכס ישראל........ממש את משולש ברמודה המכשיר שלי צריך לעבור בדרך אלי (תרתי משמע
- ra
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2437
השותף שלי קיבל אותה הודעה כמוך ומתברר שב-12/5 הוא הגיע לדאר בת"א
אני שההזמנה שלי יצאה יום לפני ב-3/5 לא קיבלתי הודעה
ורק היום עודכן המעקב בדאר ישראל וגם הוא דומה:
"מעקב פריטים מידע על פריט שמספרו XXXXXXXXXXX
הפריט התקבל מבריטניה ב 12/05/2011 ומועבר ליחידת הדואר בית המיון ת"א לשם מסירתו לנמען"
שמתי לב שכשבדקתי ע"י הקלקה על קיצור דרך ששמרתי לא נמצאה איפורמציה
כשנכנסתי לאתר הדאר והקלדתי ידנית קיבלתי את ההודעה הנ"ל
אני שההזמנה שלי יצאה יום לפני ב-3/5 לא קיבלתי הודעה
ורק היום עודכן המעקב בדאר ישראל וגם הוא דומה:
"מעקב פריטים מידע על פריט שמספרו XXXXXXXXXXX
הפריט התקבל מבריטניה ב 12/05/2011 ומועבר ליחידת הדואר בית המיון ת"א לשם מסירתו לנמען"
שמתי לב שכשבדקתי ע"י הקלקה על קיצור דרך ששמרתי לא נמצאה איפורמציה
כשנכנסתי לאתר הדאר והקלדתי ידנית קיבלתי את ההודעה הנ"ל
- osherov
-
- גורו Android

היום אני בא לעבודה במצב רוח של ציפור זועמת שכאילו רק עכשיו איזה חזיר גנב לה את הביצים. באתי מצוייד עם כל מספרי הטלפון של כל מוכס ואיש דואר בארץ ובבריטנייה וזה כדי לפענח בדיוק באיזה קופסה, באיזה מכולה, באיזה מדינה נמצאה ה SGS II שלי...רק מה, בדיקת בוקר שלי בדואר ישראל, סתאם ככה מתוך ייאוש, לגבי מיקום החבילה גילתה את הדבר הבא:
"דבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר XXXX אשר בXXXXX. בתאריך 15/05/2011 הוזמן הנמען לסור אל יחידת הדואר כדי לקבל את דבר הדואר."
חמסה-חמסה
"דבר הדואר האמור הגיע ליחידת הדואר XXXX אשר בXXXXX. בתאריך 15/05/2011 הוזמן הנמען לסור אל יחידת הדואר כדי לקבל את דבר הדואר."
- Shayosef
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
יאללה טוס לשם 
שי
- osherov
-
- גורו Android

אני מקווה שהספח של הדואר מיושר קו עם אתר הדואר והפסח באמת הוא כבר נמצא בתיבת הדואר שלי
אגב, האם זה אומר ממשהו לגבי המכס, או שעדיין ייתכן שאני אצטרך לשלם כאשר אני אגיע לאסוף את החבילה מהדואר?
אגב, האם זה אומר ממשהו לגבי המכס, או שעדיין ייתכן שאני אצטרך לשלם כאשר אני אגיע לאסוף את החבילה מהדואר?
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4854
זה לא אומר, מקווה בשבילך שזה חמק אבל ההודעה הזאת בהחלט לא אומרת שזה חמק.
- osherov
-
- גורו Android

באמתMistoffelees כתב:זה לא אומר, מקווה בשבילך שזה חמק אבל ההודעה הזאת בהחלט לא אומרת שזה חמק....
מה יש סיכוי שאני מגיע לדואר ואז הפקיד אומר לי שאני צריך לשלם XXX שקלים מכס?
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
אריה ,אל תחשוב על זה .
תחשוב על איזה מכשיר מדהים הולך להיות לך עוד מעט
תחשוב על איזה מכשיר מדהים הולך להיות לך עוד מעט
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- osherov
-
- גורו Android

IamEzio,
אני ישראלי, לכן אצלי בגנים זה לחשוב על הדברים כאלה
הדפיקות שלנו היא איך להרגיש שאנחנו "דפקנו" את המערכת ועוד באופן חוקי.
אני בכלל עדיין בטוח שהבריטים האלה עוד מכינים לי הפתעה
אני ישראלי, לכן אצלי בגנים זה לחשוב על הדברים כאלה
הדפיקות שלנו היא איך להרגיש שאנחנו "דפקנו" את המערכת ועוד באופן חוקי.
אני בכלל עדיין בטוח שהבריטים האלה עוד מכינים לי הפתעה
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

בהחלט,osherov כתב:באמתMistoffelees כתב:זה לא אומר, מקווה בשבילך שזה חמק אבל ההודעה הזאת בהחלט לא אומרת שזה חמק....![]()
מה יש סיכוי שאני מגיע לדואר ואז הפקיד אומר לי שאני צריך לשלם XXX שקלים מכס?...
בתור מי שמזמין הרבה מ-Amazon.com ו-Amazon.co.uk ככה זה עובד,
הדואר גובה עבור המכס את המע"מ (במקרה של ההזמנות שלי)
בנימה אופטימית אספר לך ששתי חבילות יקרות מ-amazon.com חמקו בצורה תמוהה מהמכס ולא נדרשתי לשלם עבורם.
- osherov
-
- גורו Android

Mistoffelees,
האם בספח שאני אקבל בתיבת הדואר שלי לא יהיה רשום שעלי לשלם מכס בסכום כזה וכזה?
האם בספח שאני אקבל בתיבת הדואר שלי לא יהיה רשום שעלי לשלם מכס בסכום כזה וכזה?
- Mistoffelees
-
- חבר מביא חבר

אם זכרוני אינו מטעני, לא תמיד.
זה בד"כ פתק שמוצמד לחבילה או חותמת -'פטור' על החבילה עצמה.
זה בד"כ פתק שמוצמד לחבילה או חותמת -'פטור' על החבילה עצמה.
- harari
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
כשהזמנתי שני ג'ויסטיקים לPS3 מEBAY, לא היה כתוב כלום על הספח אך נדרשתי לשלם בדואר מכס+מע"מ.
מקווה שהSGSII שאמור להגיע אליי גם בימים הקרובים יחמוק מזה. תחזיקו לי ולאריה אצבעות.
מקווה שהSGSII שאמור להגיע אליי גם בימים הקרובים יחמוק מזה. תחזיקו לי ולאריה אצבעות.
- osherov
-
- גורו Android

harari,
אפשר להפסיק להחזיק לי אצבעות
אישתי בישרה לי שהחבילה בידנו ועל החבילה בכלל רשום פתור ממס
הגיע הזמן להגיד שלום לכולם בעבודה ולנסוע הבייתה
אפשר להפסיק להחזיק לי אצבעות
אישתי בישרה לי שהחבילה בידנו ועל החבילה בכלל רשום פתור ממס
הגיע הזמן להגיד שלום לכולם בעבודה ולנסוע הבייתה
- harari