משעשע מאוד לאור החתימה ותמונת הפרופיל שלך.IamEzio כתב:מה שטרולים כותבים בבלוגים זה דבר אחד ולא ההיתי מתייחס לזה יותר מדי ....
מופע השנה - אפל תובעת את סמסונג
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
Need more cowbell
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
תיראה, הPrada הזה הוצג ממש חודש אם אני לא טועה לפני האייפון , אלה אם כן לאפל היה מרגלים בLG .. הם לא העתיקו אחת מהשנייה כלום .
Pavelz ,יש הבדל בין תמונת הפרופיל שלי לבין תמונת הפרופיל של אריה ? אולי גם אריה טרול...(מה שכמובן לא נכון )
Pavelz ,יש הבדל בין תמונת הפרופיל שלי לבין תמונת הפרופיל של אריה ? אולי גם אריה טרול...(מה שכמובן לא נכון )
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- TANDBERG
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
אריה, עזוב. זה לא ילך, אתה כבר יודע את זה. מי שבחר באפל, רוב הסיכויים שיגן על המוצר בלי שום הגיון. אפל מתנהגת כחברה דורסנית בשנים האחרונות, התביעה הזו מגוחכת בכל רמה שהיא, ברור שהתביעה הנגדית תעשה לה יותר נזק. בדקתי את הדגם של LG שכתבת עליו, אם זה לא אייפון, אני לא יודע מה כן.osherov כתב:IamEzio,
אתה הרי לא מתייחס לשום דבר שלילי שנכתב על החברה האהובה עלייך גם אם זה נכון וגם אם לא...
אגב, העתקה של האייפון לכאורה הייתה דווקא ממכשיר של LG שנקרא Prada והוצג הרבה לפני האייפון הראשון. בזמנו חברת LG גם הודיעה שייתכן שאפל העתיקה מהם את המכשיר, אבל למרבה הפלא, לא כולם הולכים בדרך אפל ותביעה בגין אותה העתקה לכאורה לא הוגשה...
היה לה נוח, לאפל - שנים שהיא נהנתה מהנהגת חידושים והטמעת חידושים שאחרים לא צלחו בהם, ממשק משתמש שמה לעשות - באמת שינה משהו.
אני כן חש בשינוי בקהל המעריצים (לפחות מצד המשפחה שלי שמסתכלת עלי מוזר מאז הGalaxy S הפציע בידי ובידי דודי), יש יותר פתיחות לשינויים. לעניות דעתי, אם בשנה הקרובה אפל לא תוציא אס מהשרוול, קהל המעריצים העיוורים שלה יפחת בצורה משמעותית. או במלים אחרות - התפוח יתפוצץ.
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
סוף סוף גוגל, מגיבים לגל התביעות המגוחך משהו של אפל כנגד חברות שונות ומשונות שקשורות לאנדרואיד (אמזון, HTC, סמסונג, GetJar) . התגובה הגיע על ידי לא אחר מאשר מנכ"ל גוגל לשעבר וכיום יו"ר דריקטוריון, אריק שמידט. הנה ציטוטים מראיון שנערך איתו:

[left]We have seen an explosion of Android devices entering the market and, because of our successes, competitors are responding with lawsuits as they cannot respond through innovations
[/left]...
[left]Schmidt hasn’t disclose how Google is going to help HTC in its battle. In the case of the Taiwanese phone maker loosing its fight against “greedy” Apple, Schmidt was also asked about what how his company will react, he simply said: “we will make sure they don’t lose, then.”[/left]...
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73433
- שם מלא: ערן
- Lior_M
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8143
זו באמת בעיה שהשופט הוא fan boy של אפל ..
או בקיצור, כל השופטים רק בירושליים ..
או בקיצור, כל השופטים רק בירושליים ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי