DorM כתב:roslan כתב:DorM כתב:לפי דעתי אפילו לא בצחוק!
באופן אישי אם היה לי קורו לא הייתי קונה השנה שום מסך בעל יכולות 3D במקומו.
הייתי מחכה לפחות עוד שנה במיוחד לאור העובדה שיש לך את הקורו רק שנה.
...
מה זה משנה בכלל כמה זמן יש לו את המסך?
יצא לך לראות את מסכי 3D החדשים של סמסונג?
ראית אילו הבדלים בין מסכי 3D דגמי 2011 לדגמי שנה שעברה(בדגש על סמסונג)?
קפיצת מדרגה רצינית.
...
מישהו שלא קנה מיבוא פרללי ראה בארץ את הסמסונג 3D החדשים? לא.
אני לא צריך לראות איזה הבדלים ואני בטוח שגם בדגמים של השנה הבאה תיהיה קפיצה משמעותית ברמה בכל הפרמטרים בדיוק כמו שהיה בדגמים החדשים לדגמים של שנה שעברה.
אני גם מעריך שהקפיצה מהדגמים של שנה הבאה ליותר חדשים שיכנסו עוד שנתיים יהיו יותר קטנים והטכנולוגיה כבר יותר תתפוס.
אני חושב שמי שרוצה קניה מחושבת ונכונה צריך לקנות מסך 3D בשנה הבאה.
אם היה לי קורו לא הייתי מחליף אותה בעד שום טלויזיה.
אם הייתי לחוץ על 3D הייתי קונה מקרן 3D ונשאר עם הקורו.
...
ככל שאני קורא את ההודעה שלך יותר פעמים היא נראית לי מלאת סתירות, לא הגיונית שלא לומר מוזרה ...
1. כל האתרים המקצועיים בעולם שסקרו את סידרה D החדשה אומרים בפירוש שיש קפיצת מדרגה גם באיכות הכללית של המסך וגם בתלת מימד...אז מה רלוונטי פרללי או לא פרללי לעניין הזה?.
2. כתבת שאתה
לא צריך לראות את ההבדלים במסכים החדשים ובכל זאת קבעת שלא כדאי לקנות השנה ורק עוד שנתיים "הטכנולוגיה תתפוס"......איפה אתה חי?! כל העולם כבר חזק בנושא 3D בכל מקום אפשרי...
בקולנוע (אווטר כבר הוקרן לפני כשנתיים), במסכים דקים, במחשבים, עוד מעט בסלולארים.
3. קורו....מסך מעולה. סליחה, מסך סופר מעולה ואיכותי שמשמש כרפרנס עד היום למסכים חדשים...
אבל הוא לא מסוגל להציג 3D ועיצובו לא עומד בקנה אחד עם עובי המסכים המעוצבים של היום שגם משמשים כמרכז בידורי עם יכולות הזרמה ברשת ועוד....אז אתה בא וקובע "
אם היתה לי קורו לא הייתי מחליף אותה בעד שום טלויזיה"? שתקבל סרט 3D תוכל לראות אותו בקורו שלך (שאין לך)? העיצוב שלו יתאים לכולם גם היום שיש מסכים בעובי 1 ס"מ?
והכי חשוב....הוא כבר לא מיוצר ולא נמכר בחנויות ולכן כל זה ממש לא רלוונטי.
4. מקרן 3D? ידוע לך שמחיר מקרן 3D נורמאלי היום נע בין 50 ל 70,000 ש"ח ?
פותח השירשור כתב שהוא יאלץ מטעמי תקציב למכור את הקורו על מנת לרכוש מסך אחר....ואתה מציע לו להוציא עוד 50,000 ש"ח?
5. בסוף כתבת "קניה מחושבת ונכונה" לקנות רק שנה הבאה

....והרי עוד לא ראית את המסכים של השנה וכבר אתה קובע שצריך לדלג לשנה הבאה...למה? כי בא לך לכתוב ככה....זה בעצם הסיכום של כל התגובה שלך.