תקלה חמורה במסך פלזמה של פנסוניק - (אני ממש בשוק) אשמח לעצה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
amiritach
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 78
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #61 

לדעתי שמשהו מחליט לקנות מסך פרימיום הוא מצפה לכמה דברים
1. איכות תמונה
2. אורך חיים ארוך כדי להנות מההשקעה לטווח ארוך

בכל אופן אני לא הייתי קונה מסך פרימיום שאין לו אחריות של לפחות 5 שנים רק מהסיבות האלו
שאין עם מי לדבר אחר כך

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #62 

amiritach כתב:לדעתי שמשהו מחליט לקנות מסך פרימיום הוא מצפה לכמה דברים
1. איכות תמונה

בכל אופן אני לא הייתי קונה מסך פרימיום שאין לו אחריות של לפחות 5 שנים רק מהסיבות האלו
שאין עם מי לדבר אחר כך
...

amiritach

לגבי איזה מסך פרימיום אתה מתכוון ?
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8138
נתן תודות: 420 פעמים
קיבל תודות: 475 פעמים

שליחה #63 

1. איכות תמונה

שאין עם מי לדבר אחר כך
...
לגבי 2, סליחה אבל שטויות .. או לחילופין הציפיה היא משהו סובייקטיבי.
גם הגדרת מוצר כלשהו כ "פרימיום" היא סובייקטיבית.. מה שפרימיום בשבילך הוא קשקוש בשבילי ולהיפך ..
מוצרי אלקטרוניקה תמיד התקלקלו ותמיד יתקלקלו. נכון, יש עניין של טיב הרכיבים ואיכות הבניה אבל בגדול זה עניין של מזל. לפחות לפי דעתי.

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

roslan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 166
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #64 

Lior_M כתב:
1. איכות תמונה

שאין עם מי לדבר אחר כך
...
לגבי 2, סליחה אבל שטויות .. או לחילופין הציפיה היא משהו סובייקטיבי.
גם הגדרת מוצר כלשהו כ "פרימיום" היא סובייקטיבית.. מה שפרימיום בשבילך הוא קשקוש בשבילי ולהיפך ..
מוצרי אלקטרוניקה תמיד התקלקלו ותמיד יתקלקלו. נכון, יש עניין של טיב הרכיבים ואיכות הבניה אבל בגדול זה עניין של מזל. לפחות לפי דעתי.

ליאור
...
(Y)

נדב
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #65 

מה קשור פרימיום שמרימיום?
מי שקונה מסך יקר צריך לקבל יחס מיוחד? מעבר לאחריות?

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #66 

נדב כתב:מה קשור פרימיום שמרימיום?
...
לא מהיבואן או נותן השרות למסך, אבל מהחנות ובמיוחד אם מדובר בחנות מתמחה, היתי מצפה ליחס מיוחד בלי קשר למקרה שלהלן.
הקולנוע שלי

תלתל
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 705
נתן תודות: 516 פעמים
קיבל תודות: 229 פעמים

שליחה #67 

נדב צודק בהחלט אבל לצערי חוק השוק החופשי טוען שלקוח שמשלם הרבה יותר מלקוח רגיל ,לעולם יזכה לעדיפות.
ואני רואה את זה כמעט כל יום בעבודתי.
ולענייננו-בלי שום קשר לעלותו של המסך (ואולי בכל זאת כן? :wink: ) יש לבחור תקלה במסך והחברה נמדדת באיכות שרותה ללקוח.האחריות פגה אומנם וזה לא משנה אם בשעות,ימים ,שבועות או חודשים,ניתן להגיע במשורה עם הלקוח לתיקון בעלות פחותה,החלפה למסך משומש אחר ואו לשדרוג לפי בחירתו של הלקוח.הרווח של החברה יעלה מונים בזכות המילים הטובות של אותו לקוח שוודאי גם ימשיך להבא לקנות ממוצריה.אבל מאחורי כל חברה,מצליחה ואדירה ככל שתהיה-יושבים אנשים כמוני וכמוכם.מספיק "ליפול" על אדם שלא "קיבל" אתמול מאישתו כדי שכל כעסו יופנה לאותו לקוח שמבקש עזרה . ומקרה כזה נופל בין הכיסאות וכך כולם יוצאים מופסדים.
הצעתי,לנסות ולהגיע גם למשרדי החברה הראשית בחו'ל שם תודעת השירות עולה מונים ומאפילה על רמת השירות שפשה במדינת רפובליקת בננות כישראל.
בהצלחה מכל הלב! (l)

Mistoffelees
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4852
נתן תודות: 370 פעמים
קיבל תודות: 188 פעמים

שליחה #68 

...
לא יחס מיוחד, אבל אפשרות לתיקון מסך בעלות סבירה,
לא הגיוני שמכשיר כזה יהיה total loss אחרי פחות מ-5 שנים

tvholic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2152
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 74 פעמים

שליחה #69 

Mistoffelees כתב:
...
...
צודק במיליון אחוז!!!

נדב
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #70 

Mistoffelees כתב:
...
...
לא הגיוני? אתה מומחה לפלזמות?
האחריות נגמרה - לא חייבים לך כלום !
אם הייתה אפשרות לתיקון מסך בעלות סבירה הוא כבר היה מקבל אותה, הבעייה שאין, מדובר בבעייה שמצריכה החלפת פנל וזה לבד עולה כמו מסך חדש בלי להוסיף את עלויות התיקון, מה הוא מצפה שהוא ישלם 300 שקל ואת השאר החברה תספוג?

זה לא משנה אם קנית מסך ב-2000 ש"ח או 200,000 ש"ח, אין דבר כזה "לקוח שצריך לקבל יחס פרימיום", העקרון הוא אותו עיקרון אם היה מדובר פה במסך שעולה 200,000 ש"ח נראה לך שיורוקום תתייחס אליך כאל "לקוח פרימיום" ותחליף לך פנל שעולה 190,000 ש"ח?

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4220
נתן תודות: 319 פעמים
קיבל תודות: 144 פעמים

שליחה #71 

אם אני יורוקום אני מציע לו אופציה שיקנו ממך את המסכים לצורך חלקי החלפה.

מושההשפיץ
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 453

שליחה #72 

זהו שאתה לא יורוקום.150 עובדים יש ביורוקום והם נבחנים ביעלות שלהם כל הזמן אחרת ייסימו את תפקידם
בשלב מוקדם,אז אתה מצפה שייקנו מסכים משומשים לפירוק וייספגו עלויות?

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #73 

למה יספגו עלויות?
אתה גם לא יורוקום! יכול להיות שיהיה להם יותר משתלם לקנות את המסך שלו ממנו בשביל חלק מהחלקים בתור חלקי שימוש מאשר להביא מחו"ל אם אין להם או יש להם חוסר.
גם אם יורוקום תקנה ממנו או תציע לו אתה לא יכול לדעת כמה היא תציע, היא יכולה להגיד 100 ש"ח והיא יכולה להגיד 1000 ש"ח הוא לא חייב למכור והיא לא חייבת לקנות.

אתה לא עובד במעבדות יורוקום ואתה לא יודע מה הצרכים שלהם, אני העלתי דבר שהוא יכול להיות מאוד לגיטימי.

נדב
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #74 

DorM אחרי שהבהרת את כוונתך בהודעה האחרונה אני חושב שאתה צודק .

היא יכולה, לא צריכה אבל יכולה להציע 100 או 1000 ש"ח לא משנה כמה העיקר הכוונה.
זה בדיוק כמו ההצעה לתת ללקוח הנחה ברכישת מסך חדש.

בגדול כל הטבות מסוג הנחות, טרייד אין או קנייה הן בהחלט לגיטימיות ומראות עד כמה החברות מתחשבות בלקוחות שלהם, אבל לא צריך לקפוץ מעל הפופיק ולדרוש תיקון יקר אחרי שנגמרה אחריות, זה ממש גובל בחוצפה .

מושההשפיץ
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 453

שליחה #75 

קשה לי להאמין שנניח היה פונה לפנסוניק העולמית ומספר את התקלה היו מטפלים בצורה אחרת.אחריות מורחבת בתשלום תמיד מציעים,חסך כמה מאות שקלים,עכשיו ייאלץ לספוג.
להזכירך פנסוניק עצמה רוכשת פאנאלים מייצרנים אחרים,אין מה לעשות זה ציוד יקר.

נדב
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #76 

פנסוניק רוכשת פאנלים מיצרנים אחרים? לא נראה לי. עופר?

amir77a פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #77 

אדם שרוכש מותרים מיבואנים רשמיים של חברות נחשבות כן מצפה ליחס שונה. כאשר אתה רוכש מסך של חברה Chiwawa שיוצרה בכפר נידח בטיבט, ישנו כאן state of mind. אתה רוכש מוצר פחות, באיכות פחותה ולא באמת תופתע אם השירות יהיה גרוע. ברכישה של מוצר איכותי ויקר כרוכה (ולו מחשבתית/הבנתית) עסקה הכוללת מוצר איכותי, הנאה גדולה יותר מהמוצר וכן.. גם שירות טוב יותר במידה ומתרחשת בעיה.

אין לי ניסיון (לצערי) עם מרצדס, אך אני משוכנע שאדם שרכש רכב במיליון ש"ח מצפה לשירות אחר מרוכש טויוטה חדשה (עם כל הכבוד ויש כבוד).

כאשר רכשתי את מסך הפנסוניק, בהחלט היה לי בראש גם שירות טוב יותר לו ציפיתי ברכישת מוצר זה. ציפיתי ל
למוצר אמין שלא יתקלקל ויגיע לקצה חייו כעבור 4 שנים. האם זהו סיכון מחושב? ממש לא. כל רוכש מוצר חשמלי ב-15,000 שנועד לשימוש של 10 שנים פלוס, לו היה יודע שהמוצר "ימות" לאחר 4 שנים, לא היה נוגע בו.

אני חייב אגב לציין שמעבר לעובדה שכרגע המסך תקין לגמרי (זמני או לאו ימים יגידו), בתכלס ביורוקום לא עברתי את המחלקה הטכנית, כך שכרגע בשלב זה, אין לי כל טענה ורבע טענה כלפי יורוקום. היה והבעיה תחזור (והלוואי ולא) או אז אעמיד את יורוקום במבחן ונראה מה הפתרון שיציעו. כרגע הדיון הפך לכללי אודות איכות מוצרים.

כמובן שבמידה ותהיה התפתחות אשתף אתכם במידע.

DorM
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #78 

הזכרת מרצדס.
אני מכיר מישהו שנגמרה לו האחריות על הרכב ואחרי שיחה קצרה עם מרצדס גרמניה הם נתנו הוראה למוסך שלהם בארץ שאפילו שעבר חודש מתוקף האחריות לתקן את מה שהייתה הבעיה באוטו כן במסגרת האחריות.

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #79 

DorM כתב:הזכרת מרצדס.
אני מכיר מישהו שנגמרה לו האחריות על הרכב ואחרי שיחה קצרה עם מרצדס גרמניה הם נתנו הוראה למוסך שלהם בארץ שאפילו שעבר חודש מתוקף האחריות לתקן את מה שהייתה הבעיה באוטו כן במסגרת האחריות.
...
זאת לא דוגמא לא טובה כי שוק מכוניות היוקרה פועל אחרת כיוון שהוא מבוסס על לקוחות חוזרים ( כי כמה אנשים כבר יכולים לרכוש או רוכשים מכונית במליון שקל .. ? "
אם אותו פלוני לא היה מקבל את התיקון על חשבון היבואן, הרכב הבא שלו לא היה מרצדס אלא אוודי, BMW או פורש.
מכיוון ששוק המסכים הוא הרבה יותר "עממי" ומתבסס על תנועת קונים הרבה יותר גדולה, שרובם לא בהכרח קונים תמיד מאותו יבואן ( מה לעשות, רובנו קונים לפי טרנדים ופיצ'רים, ולא תמיד לאותו יצרן יש את הפיצ'ר שאתה מחפש ), ההתיחסות היא אחרת.
אז היבואן איבד לקוח שלא בטוח שהיה שלו מלכתחילה. ביג דיל. איפה זה כן משמעותי ? אם קניתי מוצר X בחנות מתמחה ו"נפלתי" איתו, יש סיכוי שבסופו של דבר החנות תענש גם אם זה לא כל כך באשמתה ..

ליאור
הקולנוע שלי

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #80 

Lior_M כתב:
DorM כתב:הזכרת מרצדס.
...
זאת לא דוגמא לא טובה כי שוק מכוניות היוקרה פועל אחרת כיוון שהוא מבוסס על לקוחות חוזרים ( כי כמה אנשים כבר יכולים לרכוש או רוכשים מכונית במליון שקל .. ? "
אם אותו פלוני לא היה מקבל את התיקון על חשבון היבואן, הרכב הבא שלו לא היה מרצדס אלא אוודי, BMW או פורש.
מכיוון ששוק המסכים הוא הרבה יותר "עממי" ומתבסס על תנועת קונים הרבה יותר גדולה, שרובם לא בהכרח קונים תמיד מאותו יבואן ( מה לעשות, רובנו קונים לפי טרנדים ופיצ'רים, ולא תמיד לאותו יצרן יש את הפיצ'ר שאתה מחפש ), ההתיחסות היא אחרת.
אז היבואן איבד לקוח שלא בטוח שהיה שלו מלכתחילה. ביג דיל. איפה זה כן משמעותי ? אם קניתי מוצר X בחנות מתמחה ו"נפלתי" איתו, יש סיכוי שבסופו של דבר החנות תענש גם אם זה לא כל כך באשמתה ..

ליאור
...
נכון מאוד שוק הרכב שונה לגמרי ... אני מכיר אותו די קרוב . (Y)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”