תקלה חמורה במסך פלזמה של פנסוניק - (אני ממש בשוק) אשמח לעצה
לדעתי שמשהו מחליט לקנות מסך פרימיום הוא מצפה לכמה דברים
1. איכות תמונה
2. אורך חיים ארוך כדי להנות מההשקעה לטווח ארוך
בכל אופן אני לא הייתי קונה מסך פרימיום שאין לו אחריות של לפחות 5 שנים רק מהסיבות האלו
שאין עם מי לדבר אחר כך
1. איכות תמונה
בכל אופן אני לא הייתי קונה מסך פרימיום שאין לו אחריות של לפחות 5 שנים רק מהסיבות האלו
שאין עם מי לדבר אחר כך
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
amiritach כתב:לדעתי שמשהו מחליט לקנות מסך פרימיום הוא מצפה לכמה דברים
1. איכות תמונה
שאין עם מי לדבר אחר כך...
amiritach
לגבי איזה מסך פרימיום אתה מתכוון ?
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8138
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 475 פעמים
לגבי 2, סליחה אבל שטויות .. או לחילופין הציפיה היא משהו סובייקטיבי.amiritach כתב:לדעתי שמשהו מחליט לקנות מסך פרימיום הוא מצפה לכמה דברים
1. איכות תמונה
גם הגדרת מוצר כלשהו כ "פרימיום" היא סובייקטיבית.. מה שפרימיום בשבילך הוא קשקוש בשבילי ולהיפך ..
מוצרי אלקטרוניקה תמיד התקלקלו ותמיד יתקלקלו. נכון, יש עניין של טיב הרכיבים ואיכות הבניה אבל בגדול זה עניין של מזל. לפחות לפי דעתי.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
Lior_M כתב:לגבי 2, סליחה אבל שטויות .. או לחילופין הציפיה היא משהו סובייקטיבי.amiritach כתב:לדעתי שמשהו מחליט לקנות מסך פרימיום הוא מצפה לכמה דברים
1. איכות תמונה
גם הגדרת מוצר כלשהו כ "פרימיום" היא סובייקטיבית.. מה שפרימיום בשבילך הוא קשקוש בשבילי ולהיפך ..
מוצרי אלקטרוניקה תמיד התקלקלו ותמיד יתקלקלו. נכון, יש עניין של טיב הרכיבים ואיכות הבניה אבל בגדול זה עניין של מזל. לפחות לפי דעתי.
ליאור...
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

לא מהיבואן או נותן השרות למסך, אבל מהחנות ובמיוחד אם מדובר בחנות מתמחה, היתי מצפה ליחס מיוחד בלי קשר למקרה שלהלן.נדב כתב:מה קשור פרימיום שמרימיום?
מי שקונה מסך יקר צריך לקבל יחס מיוחד? מעבר לאחריות?...
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
נדב צודק בהחלט אבל לצערי חוק השוק החופשי טוען שלקוח שמשלם הרבה יותר מלקוח רגיל ,לעולם יזכה לעדיפות.
ואני רואה את זה כמעט כל יום בעבודתי.
ולענייננו-בלי שום קשר לעלותו של המסך (ואולי בכל זאת כן?
) יש לבחור תקלה במסך והחברה נמדדת באיכות שרותה ללקוח.האחריות פגה אומנם וזה לא משנה אם בשעות,ימים ,שבועות או חודשים,ניתן להגיע במשורה עם הלקוח לתיקון בעלות פחותה,החלפה למסך משומש אחר ואו לשדרוג לפי בחירתו של הלקוח.הרווח של החברה יעלה מונים בזכות המילים הטובות של אותו לקוח שוודאי גם ימשיך להבא לקנות ממוצריה.אבל מאחורי כל חברה,מצליחה ואדירה ככל שתהיה-יושבים אנשים כמוני וכמוכם.מספיק "ליפול" על אדם שלא "קיבל" אתמול מאישתו כדי שכל כעסו יופנה לאותו לקוח שמבקש עזרה . ומקרה כזה נופל בין הכיסאות וכך כולם יוצאים מופסדים.
הצעתי,לנסות ולהגיע גם למשרדי החברה הראשית בחו'ל שם תודעת השירות עולה מונים ומאפילה על רמת השירות שפשה במדינת רפובליקת בננות כישראל.
בהצלחה מכל הלב!
ואני רואה את זה כמעט כל יום בעבודתי.
ולענייננו-בלי שום קשר לעלותו של המסך (ואולי בכל זאת כן?
הצעתי,לנסות ולהגיע גם למשרדי החברה הראשית בחו'ל שם תודעת השירות עולה מונים ומאפילה על רמת השירות שפשה במדינת רפובליקת בננות כישראל.
בהצלחה מכל הלב!
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
לא יחס מיוחד, אבל אפשרות לתיקון מסך בעלות סבירה,נדב כתב:מה קשור פרימיום שמרימיום?
לא הגיוני שמכשיר כזה יהיה total loss אחרי פחות מ-5 שנים
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
צודק במיליון אחוז!!!Mistoffelees כתב:לא יחס מיוחד, אבל אפשרות לתיקון מסך בעלות סבירה,נדב כתב:מה קשור פרימיום שמרימיום?
לא הגיוני שמכשיר כזה יהיה total loss אחרי פחות מ-5 שנים...
לא הגיוני? אתה מומחה לפלזמות?Mistoffelees כתב:לא יחס מיוחד, אבל אפשרות לתיקון מסך בעלות סבירה,נדב כתב:מה קשור פרימיום שמרימיום?
לא הגיוני שמכשיר כזה יהיה total loss אחרי פחות מ-5 שנים...
האחריות נגמרה - לא חייבים לך כלום !
אם הייתה אפשרות לתיקון מסך בעלות סבירה הוא כבר היה מקבל אותה, הבעייה שאין, מדובר בבעייה שמצריכה החלפת פנל וזה לבד עולה כמו מסך חדש בלי להוסיף את עלויות התיקון, מה הוא מצפה שהוא ישלם 300 שקל ואת השאר החברה תספוג?
זה לא משנה אם קנית מסך ב-2000 ש"ח או 200,000 ש"ח, אין דבר כזה "לקוח שצריך לקבל יחס פרימיום", העקרון הוא אותו עיקרון אם היה מדובר פה במסך שעולה 200,000 ש"ח נראה לך שיורוקום תתייחס אליך כאל "לקוח פרימיום" ותחליף לך פנל שעולה 190,000 ש"ח?
למה יספגו עלויות?
אתה גם לא יורוקום! יכול להיות שיהיה להם יותר משתלם לקנות את המסך שלו ממנו בשביל חלק מהחלקים בתור חלקי שימוש מאשר להביא מחו"ל אם אין להם או יש להם חוסר.
גם אם יורוקום תקנה ממנו או תציע לו אתה לא יכול לדעת כמה היא תציע, היא יכולה להגיד 100 ש"ח והיא יכולה להגיד 1000 ש"ח הוא לא חייב למכור והיא לא חייבת לקנות.
אתה לא עובד במעבדות יורוקום ואתה לא יודע מה הצרכים שלהם, אני העלתי דבר שהוא יכול להיות מאוד לגיטימי.
אתה גם לא יורוקום! יכול להיות שיהיה להם יותר משתלם לקנות את המסך שלו ממנו בשביל חלק מהחלקים בתור חלקי שימוש מאשר להביא מחו"ל אם אין להם או יש להם חוסר.
גם אם יורוקום תקנה ממנו או תציע לו אתה לא יכול לדעת כמה היא תציע, היא יכולה להגיד 100 ש"ח והיא יכולה להגיד 1000 ש"ח הוא לא חייב למכור והיא לא חייבת לקנות.
אתה לא עובד במעבדות יורוקום ואתה לא יודע מה הצרכים שלהם, אני העלתי דבר שהוא יכול להיות מאוד לגיטימי.
DorM אחרי שהבהרת את כוונתך בהודעה האחרונה אני חושב שאתה צודק .
היא יכולה, לא צריכה אבל יכולה להציע 100 או 1000 ש"ח לא משנה כמה העיקר הכוונה.
זה בדיוק כמו ההצעה לתת ללקוח הנחה ברכישת מסך חדש.
בגדול כל הטבות מסוג הנחות, טרייד אין או קנייה הן בהחלט לגיטימיות ומראות עד כמה החברות מתחשבות בלקוחות שלהם, אבל לא צריך לקפוץ מעל הפופיק ולדרוש תיקון יקר אחרי שנגמרה אחריות, זה ממש גובל בחוצפה .
היא יכולה, לא צריכה אבל יכולה להציע 100 או 1000 ש"ח לא משנה כמה העיקר הכוונה.
זה בדיוק כמו ההצעה לתת ללקוח הנחה ברכישת מסך חדש.
בגדול כל הטבות מסוג הנחות, טרייד אין או קנייה הן בהחלט לגיטימיות ומראות עד כמה החברות מתחשבות בלקוחות שלהם, אבל לא צריך לקפוץ מעל הפופיק ולדרוש תיקון יקר אחרי שנגמרה אחריות, זה ממש גובל בחוצפה .
קשה לי להאמין שנניח היה פונה לפנסוניק העולמית ומספר את התקלה היו מטפלים בצורה אחרת.אחריות מורחבת בתשלום תמיד מציעים,חסך כמה מאות שקלים,עכשיו ייאלץ לספוג.
להזכירך פנסוניק עצמה רוכשת פאנאלים מייצרנים אחרים,אין מה לעשות זה ציוד יקר.
להזכירך פנסוניק עצמה רוכשת פאנאלים מייצרנים אחרים,אין מה לעשות זה ציוד יקר.
אדם שרוכש מותרים מיבואנים רשמיים של חברות נחשבות כן מצפה ליחס שונה. כאשר אתה רוכש מסך של חברה Chiwawa שיוצרה בכפר נידח בטיבט, ישנו כאן state of mind. אתה רוכש מוצר פחות, באיכות פחותה ולא באמת תופתע אם השירות יהיה גרוע. ברכישה של מוצר איכותי ויקר כרוכה (ולו מחשבתית/הבנתית) עסקה הכוללת מוצר איכותי, הנאה גדולה יותר מהמוצר וכן.. גם שירות טוב יותר במידה ומתרחשת בעיה.
אין לי ניסיון (לצערי) עם מרצדס, אך אני משוכנע שאדם שרכש רכב במיליון ש"ח מצפה לשירות אחר מרוכש טויוטה חדשה (עם כל הכבוד ויש כבוד).
כאשר רכשתי את מסך הפנסוניק, בהחלט היה לי בראש גם שירות טוב יותר לו ציפיתי ברכישת מוצר זה. ציפיתי ל
למוצר אמין שלא יתקלקל ויגיע לקצה חייו כעבור 4 שנים. האם זהו סיכון מחושב? ממש לא. כל רוכש מוצר חשמלי ב-15,000 שנועד לשימוש של 10 שנים פלוס, לו היה יודע שהמוצר "ימות" לאחר 4 שנים, לא היה נוגע בו.
אני חייב אגב לציין שמעבר לעובדה שכרגע המסך תקין לגמרי (זמני או לאו ימים יגידו), בתכלס ביורוקום לא עברתי את המחלקה הטכנית, כך שכרגע בשלב זה, אין לי כל טענה ורבע טענה כלפי יורוקום. היה והבעיה תחזור (והלוואי ולא) או אז אעמיד את יורוקום במבחן ונראה מה הפתרון שיציעו. כרגע הדיון הפך לכללי אודות איכות מוצרים.
כמובן שבמידה ותהיה התפתחות אשתף אתכם במידע.
אין לי ניסיון (לצערי) עם מרצדס, אך אני משוכנע שאדם שרכש רכב במיליון ש"ח מצפה לשירות אחר מרוכש טויוטה חדשה (עם כל הכבוד ויש כבוד).
כאשר רכשתי את מסך הפנסוניק, בהחלט היה לי בראש גם שירות טוב יותר לו ציפיתי ברכישת מוצר זה. ציפיתי ל
למוצר אמין שלא יתקלקל ויגיע לקצה חייו כעבור 4 שנים. האם זהו סיכון מחושב? ממש לא. כל רוכש מוצר חשמלי ב-15,000 שנועד לשימוש של 10 שנים פלוס, לו היה יודע שהמוצר "ימות" לאחר 4 שנים, לא היה נוגע בו.
אני חייב אגב לציין שמעבר לעובדה שכרגע המסך תקין לגמרי (זמני או לאו ימים יגידו), בתכלס ביורוקום לא עברתי את המחלקה הטכנית, כך שכרגע בשלב זה, אין לי כל טענה ורבע טענה כלפי יורוקום. היה והבעיה תחזור (והלוואי ולא) או אז אעמיד את יורוקום במבחן ונראה מה הפתרון שיציעו. כרגע הדיון הפך לכללי אודות איכות מוצרים.
כמובן שבמידה ותהיה התפתחות אשתף אתכם במידע.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

זאת לא דוגמא לא טובה כי שוק מכוניות היוקרה פועל אחרת כיוון שהוא מבוסס על לקוחות חוזרים ( כי כמה אנשים כבר יכולים לרכוש או רוכשים מכונית במליון שקל .. ? "DorM כתב:הזכרת מרצדס.
אני מכיר מישהו שנגמרה לו האחריות על הרכב ואחרי שיחה קצרה עם מרצדס גרמניה הם נתנו הוראה למוסך שלהם בארץ שאפילו שעבר חודש מתוקף האחריות לתקן את מה שהייתה הבעיה באוטו כן במסגרת האחריות....
אם אותו פלוני לא היה מקבל את התיקון על חשבון היבואן, הרכב הבא שלו לא היה מרצדס אלא אוודי, BMW או פורש.
מכיוון ששוק המסכים הוא הרבה יותר "עממי" ומתבסס על תנועת קונים הרבה יותר גדולה, שרובם לא בהכרח קונים תמיד מאותו יבואן ( מה לעשות, רובנו קונים לפי טרנדים ופיצ'רים, ולא תמיד לאותו יצרן יש את הפיצ'ר שאתה מחפש ), ההתיחסות היא אחרת.
אז היבואן איבד לקוח שלא בטוח שהיה שלו מלכתחילה. ביג דיל. איפה זה כן משמעותי ? אם קניתי מוצר X בחנות מתמחה ו"נפלתי" איתו, יש סיכוי שבסופו של דבר החנות תענש גם אם זה לא כל כך באשמתה ..
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
נכון מאוד שוק הרכב שונה לגמרי ... אני מכיר אותו די קרוב .Lior_M כתב:זאת לא דוגמא לא טובה כי שוק מכוניות היוקרה פועל אחרת כיוון שהוא מבוסס על לקוחות חוזרים ( כי כמה אנשים כבר יכולים לרכוש או רוכשים מכונית במליון שקל .. ? "DorM כתב:הזכרת מרצדס.
אני מכיר מישהו שנגמרה לו האחריות על הרכב ואחרי שיחה קצרה עם מרצדס גרמניה הם נתנו הוראה למוסך שלהם בארץ שאפילו שעבר חודש מתוקף האחריות לתקן את מה שהייתה הבעיה באוטו כן במסגרת האחריות....
אם אותו פלוני לא היה מקבל את התיקון על חשבון היבואן, הרכב הבא שלו לא היה מרצדס אלא אוודי, BMW או פורש.
מכיוון ששוק המסכים הוא הרבה יותר "עממי" ומתבסס על תנועת קונים הרבה יותר גדולה, שרובם לא בהכרח קונים תמיד מאותו יבואן ( מה לעשות, רובנו קונים לפי טרנדים ופיצ'רים, ולא תמיד לאותו יצרן יש את הפיצ'ר שאתה מחפש ), ההתיחסות היא אחרת.
אז היבואן איבד לקוח שלא בטוח שהיה שלו מלכתחילה. ביג דיל. איפה זה כן משמעותי ? אם קניתי מוצר X בחנות מתמחה ו"נפלתי" איתו, יש סיכוי שבסופו של דבר החנות תענש גם אם זה לא כל כך באשמתה ..
ליאור...
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"