מסכים איתך !!! אני לא יודע מה היה ברסיבר הזה שהוא פשט עבד/נשמע כל כך טוב {בסטראו} , בזמנו ששאלתי אמרו לי דאמפינג פאקטור גבוה 160 . אם זה נכון אין לי מושג, אבל זו התשובה שקבלתי .amira כתב:יש לנו נטייה טבעית להאדיר ולחפש בכוח את עליונותו של הרכש החדש בכדי להצדיק את השדרוג.
אני מזמין כל מי שרוצה אליי לבחון באופן עיוור את שני הרסיברים (בדגש על סטריאו) ולומר מי עדיף.
שלא יהיה ספק, אינני חושב שהימאהה ינצח אבל אני משוכנע שההחלטה תהיה הרבה יותר קשה ממה שנדמה...
קולנוע ביתי זה סיפור אחר לגמרי....זו אגב הסיבה לשדרוג...
הזמנתי ONKYO 5008 מארה"ב - והוא כאן!!! - להלן תמונות כמובטח
- bossgt6
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- epony
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
נראה פצצה אבל אתה חייב להרים את הסנטר יותר קרוב למסך - ההבדל בשמע (במיוחד בק"ב) יהיה אדיר!! 
-
amira
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- שם מלא: אמיר
הסנטר, כמו גם האחוריים בתהליך החלפה. גם סאב (כנראה של SVS) יצטרף לחבורה...לאט לאט רק בתחילת הדרך (ששש.....לא לספר לאשתי
)
I'm never wrong
i once thought i was wrong
but i was mistaken
but i was mistaken
- Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
היי אמיר
נראה מדהים האמת שממש חיכיתי לתמונות ולראות שהכל בסדר ..עוד קצת ואני מתחיל את התהליך של השידרוג אצלי ..אשמח לשמוע רשמים ראשונים שלך מהמגבר הן במוזיקה והן בקולנוע ביתי
תתחדש ותהנה ..

נראה מדהים האמת שממש חיכיתי לתמונות ולראות שהכל בסדר ..עוד קצת ואני מתחיל את התהליך של השידרוג אצלי ..אשמח לשמוע רשמים ראשונים שלך מהמגבר הן במוזיקה והן בקולנוע ביתי
תתחדש ותהנה ..
- firebird
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
רק לי נראה שהמסך תלוי גבוה מידיי.....
מה המרחק של תחתית המסך מהרצפה ומה מרחק הצפיה שלך
מה המרחק של תחתית המסך מהרצפה ומה מרחק הצפיה שלך
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- Almogc
-
- מורעל האתר

- תגובות: 2444
amira,
שוב, תתחדש ותהנה עשית רכישה מעולה, מאחל לך שעות של הנאה.
אגב,
הרסיבר נראה מדהים ואני יודע שהוא גם נשמע כזה
שוב, תתחדש ותהנה עשית רכישה מעולה, מאחל לך שעות של הנאה.
אגב,
הרסיבר נראה מדהים ואני יודע שהוא גם נשמע כזה
- ADICT
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9621
שמע אני רוצה לאמר לך הוא עושה רושם מדהים
אם זה לא ספינת הדגל שלהם אני לא יודע מה זה ספינה.........
והוא אפילו יורד ל4 אום במוצהר !!!
ואגב מחכה לך עידכון בשבילו......
http://www.eu.onkyo.com/firmware/firmwa ... 735768.php
אם זה לא ספינת הדגל שלהם אני לא יודע מה זה ספינה.........
והוא אפילו יורד ל4 אום במוצהר !!!
http://www.eu.onkyo.com/firmware/firmwa ... 735768.php
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
amira
-
- חבר פעיל במיוחד

תודה רבה לכולם,
firebird - המסך יושב בגובה של כמטר - מטר ועשרה מהרצפה. בדיוק מעל לגובה הידים של הילדות
מרחק הצפיה הינו כארבע וחצי מטרים ולכן זווית הצפיה - לי מאד נוחה. יתכן ופשוט התרגלתי (תלוי באותו מקום כבר למעלה מחמש שנים).
firebird - המסך יושב בגובה של כמטר - מטר ועשרה מהרצפה. בדיוק מעל לגובה הידים של הילדות
מרחק הצפיה הינו כארבע וחצי מטרים ולכן זווית הצפיה - לי מאד נוחה. יתכן ופשוט התרגלתי (תלוי באותו מקום כבר למעלה מחמש שנים).
I'm never wrong
but i was mistaken
but i was mistaken
- epony
-
- חבר במועדון 10K

אם ככה, שווה לנסות לתת טיפה זווית לסנטר כדי לכוון את הסאונד לכיוון האוזניים שלך - יכול להיות שזה לא ישפיע יותר מדי בגלל מרחק הצפיה הגדול יחסית, אבל כיוונון כזה יכול לשפר מאוד את ביצועי הסנטר כשאתה רואה TV וסרטים!amira כתב:הסנטר, כמו גם האחוריים בתהליך החלפה. גם סאב (כנראה של SVS) יצטרף לחבורה...לאט לאט רק בתחילת הדרך (ששש.....לא לספר לאשתי)
...
- Trip
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
מנצל"ש - מה ההבדל בין הרסיברים של סדרת ה-x08 (כמו 608, 708) ולרסביבר כדוגמת HT-RC320?
אני לא מתכוון ברמת התכונות הספציפיות, אלא כמשפחה של מוצרים.
אני לא מתכוון ברמת התכונות הספציפיות, אלא כמשפחה של מוצרים.
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7446
וזו גרסת הפרוססור...ADICT כתב:שמע אני רוצה לאמר לך הוא עושה רושם מדהים![]()
אם זה לא ספינת הדגל שלהם אני לא יודע מה זה ספינה.........![]()
והוא אפילו יורד ל4 אום במוצהר !!!![]()
http://www.eu.onkyo.com/firmware/firmwa ... 735768.php...
5508 onkyo
ו-
integra dhc 80.2
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- firebird
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
אוקיי הגובה מתאים יחסית למרחק הצפיה ( למרות שבתמונות זה נראה ממש גבוה)amira כתב:תודה רבה לכולם,
firebird - המסך יושב בגובה של כמטר - מטר ועשרה מהרצפה. בדיוק מעל לגובה הידים של הילדות![]()
מרחק הצפיה הינו כארבע וחצי מטרים ולכן זווית הצפיה - לי מאד נוחה. יתכן ופשוט התרגלתי (תלוי באותו מקום כבר למעלה מחמש שנים)....
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- epony
-
- חבר במועדון 10K

האמת, לא ברור וגם אף אחד באונקיו לא ממש מצליח להסביר למה הם מוציאים מוצרים כ"כ דומים. אני חושב שזה עניין של פילוח צרכנים שונה בעיקר בשוק האמריקאי, אבל אין לי הוכחות וההבדלים בין המכשירים ממש מינוריים...Trip כתב:מנצל"ש - מה ההבדל בין הרסיברים של סדרת ה-x08 (כמו 608, 708) ולרסביבר כדוגמת HT-RC320?
אני לא מתכוון ברמת התכונות הספציפיות, אלא כמשפחה של מוצרים....
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3006
הדבר היחיד שחסר פה זה מסך הקרנה.
המרחק בין הרמקולים פשוט דורש מסך הקרנה של כ-100 אינץ'
המרחק בין הרמקולים פשוט דורש מסך הקרנה של כ-100 אינץ'
-
amira
-
- חבר פעיל במיוחד

אכן כן, כל דבר בעיתו...
I'm never wrong
but i was mistaken
but i was mistaken
-
amira
-
- חבר פעיל במיוחד

לכל מי שפנה ושאל לגבי המחיר הכולל
בסה"כ יצא: 9,611 ש"ח:
1,071 ש"ח משלוח כולל ביטוח (31.5 ק"ג)
2,457 ש"ח מסים ועמלות
6,083 עלות המגבר
בסה"כ יצא: 9,611 ש"ח:
1,071 ש"ח משלוח כולל ביטוח (31.5 ק"ג)
2,457 ש"ח מסים ועמלות
6,083 עלות המגבר
I'm never wrong
but i was mistaken
but i was mistaken
- shshmul
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 731
- שם מלא: שמוליק
גם אצלי רמת הווליום באונקיו 5008 היא מעל 50% ומעלה,לעומת האונקיו 939 [ששוכב לו בצד עד שאמצא לו שימוש כלשהוא] שלא הייתי צריך יותר משליש בכדי שהרמקולים "יתעוררו" לחיים,אין לי מושג מדוע זה כך,אך אני מרוצה מאד מאד מהרסיבר החדש[וזה עוד לפני כיול האודיסי בכלל]amira כתב:המון תודה לכולם.
כמובטח, לאחר הפעלה מוצלחת, צרפתי תמונות.
שאלה לבעלי אונקיו דומה - באיזה רמת ווליום אתם שומעים מוזיקה ??? בימאהה היה מספיק לי שליש עד חצי מחוגת הווליום, באונקיו (שעל הנייר חזק בהרבה 100W לעומת 145W - למרות שהרמקולים הם 6 אום אז מדובר בגדלים אחרים אבל אינני זוכר אותם) אני מגיע ל- %65 - 70% מהווליום ואין לי שום בעיה לשמוע גם באזור ה- 80%, מה שממש לא קרה עם הימאהה...אגב, ה HTX רפרנס מגיע רק ב- 82%....
- Almogc
-
- מורעל האתר

- תגובות: 2444
אצלי המצב זהה ב - Pure Directshshmul כתב:גם אצלי רמת הווליום באונקיו 5008 היא מעל 50% ומעלה,לעומת האונקיו 939 [ששוכב לו בצד עד שאמצא לו שימוש כלשהוא] שלא הייתי צריך יותר משליש בכדי שהרמקולים "יתעוררו" לחיים,אין לי מושג מדוע זה כך,אך אני מרוצה מאד מאד מהרסיבר החדש[וזה עוד לפני כיול האודיסי בכלל]amira כתב:המון תודה לכולם.
כמובטח, לאחר הפעלה מוצלחת, צרפתי תמונות.
שאלה לבעלי אונקיו דומה - באיזה רמת ווליום אתם שומעים מוזיקה ??? בימאהה היה מספיק לי שליש עד חצי מחוגת הווליום, באונקיו (שעל הנייר חזק בהרבה 100W לעומת 145W - למרות שהרמקולים הם 6 אום אז מדובר בגדלים אחרים אבל אינני זוכר אותם) אני מגיע ל- %65 - 70% מהווליום ואין לי שום בעיה לשמוע גם באזור ה- 80%, מה שממש לא קרה עם הימאהה...אגב, ה HTX רפרנס מגיע רק ב- 82%.......
בקולנוע ביתי הסיפור שונה לגמרי, יש דחיפה "מפחידה" מצד הרסיבר.
-
amira
-
- חבר פעיל במיוחד

באיזה רמקולים אתה משתמש? כמה אום הם?shshmul כתב: גם אצלי רמת הווליום באונקיו 5008 היא מעל 50% ומעלה,לעומת האונקיו 939 [ששוכב לו בצד עד שאמצא לו שימוש כלשהוא] שלא הייתי צריך יותר משליש בכדי שהרמקולים "יתעוררו" לחיים,אין לי מושג מדוע זה כך,אך אני מרוצה מאד מאד מהרסיבר החדש[וזה עוד לפני כיול האודיסי בכלל]...
אגב, ככל שהעכבה נמוכה יותר, צריךלהשתמש ביותר או בפחות עוצמה מהמגבר בכדי לקבל אותה רמת דציבלים?
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
למיטב ידיעתי, ככל שהעכבה נמוכה יותר, צריך להשתמש ביותר ווליום בכדי לקבל את אותה רמת דציבלים.