איזה נסגר..... מה נפתח איתם ?חיים כתב:מה נסגר עם האנשים פה...
תתחדש . איזה כיף , ציוד ליגה ליגה ממליגה !!!

איזה נסגר..... מה נפתח איתם ?חיים כתב:מה נסגר עם האנשים פה...

וגם נשמע סוףףף .avilior כתב:נראה סוףףףף![]()
...

bossgt6 כתב:למה סוף ? נראה דווקא התחלה של משהו טוב .........

\LiorShap כתב:חברה , קצת חורה לי שאנשים פה מאשימים אדם ללא שום מידע מבוסס שזה אכן הוא.
אני חייב לצאת להגנתו להבדיל מאחרים כאן , למישהו יש מידע מבוסס מי האדם שביצע את השיחה הזו ?!
אם פותח השירשור יוכיח או ישתף את מי שצריך לגבי זהותו , צריך לגרום לו להבין כמה הוא טמבל וחוצפן.
אבל כל עוד מדובר בספקולציות , אין לכם זכות לרשום פה דברים כמו שכתבתם.
עוד דבר , אני בעלים של רמקולים Cabasse , רמקולים מדהימים עם ליין מוצרים שהרוב כאן לא יכול להרשות לעצמו.
זה שאתם מלכלכים על מותג נהדר ( בטח שלא נופל מ B&W ) ללא שום סיבה , קצת דוחה בעיניי. בטח שזה גם לא
הוגן להתנהג כך כאשר ישנו אדם שמייבא את המוצר הזה לארץ ורוצה להתפרנס בכבוד.
מי שמכיר את היבואן , ואני מכיר טוב , יודע שבחיים הוא לא יגיע לרמה עלובה שכזו , כך שממנו זה בטח לא הגיע.
ערב טוב ,
ולפותח השירשור - תהנה ותתחדש....

LiorShap כתב:חברה , קצת חורה לי שאנשים פה מאשימים אדם ללא שום מידע מבוסס שזה אכן הוא.
אני חייב לצאת להגנתו להבדיל מאחרים כאן , למישהו יש מידע מבוסס מי האדם שביצע את השיחה הזו ?!
אם פותח השירשור יוכיח או ישתף את מי שצריך לגבי זהותו , צריך לגרום לו להבין כמה הוא טמבל וחוצפן.
עוד דבר , אני בעלים של רמקולים Cabasse , רמקולים מדהימים עם ליין מוצרים שהרוב כאן לא יכול להרשות לעצמו.
זה שאתם מלכלכים על מותג נהדר ( בטח שלא נופל מ B&W ) ללא שום סיבה , קצת דוחה בעיניי. בטח שזה גם לא
מי שמכיר את היבואן , ואני מכיר טוב , יודע שבחיים הוא לא יגיע לרמה עלובה שכזו , כך שממנו זה בטח לא הגיע.
ערב טוב ,
ולפותח השירשור - תהנה ותתחדש....

son כתב:LiorShap כתב:חברה , קצת חורה לי שאנשים פה מאשימים אדם ללא שום מידע מבוסס שזה אכן הוא.
ערב טוב ,
ולפותח השירשור - תהנה ותתחדש....![]()
![]()
![]()
מצטרף לברכות סט פגז
גם לי יש קאבאס מ-2006 מותג HI-END
אין קשר למותג מה שהבחור עשה זה מייאוש וצרות עין![]()
![]()
תתחדש ובטוח שתהנה ......

הקשר הוא שיבואן קאבאס מנסה ללא הצלחה ,כבר המון זמן ,למכור איזה דגם של הרמקולים שלהם. זה כבר הפך לבדיחה בקרב קהילת הגולשים . נכון ? לא נכון? אין לי מושגלא הבנתי מה הקשר ואיך קישרו את המותג קאבאס . לאותה שיחת טלפון מגעילה של
אותו מטלפן ....

היבואן לא מנסה למכור שום רמקולים שלהם , ובטח שזה לא בדיחה.istarmini כתב:הקשר הוא שיבואן קאבאס מנסה ללא הצלחה ,כבר המון זמן ,למכור איזה דגם של הרמקולים שלהם. זה כבר הפך לבדיחה בקרב קהילת הגולשים . נכון ? לא נכון? אין לי מושג....
...

איפה ראית בשרשור הזה, כולל בהודעות שנמחקו, מילה אחת נגד היצרן קבאס?LiorShap כתב:היבואן לא מנסה למכור שום רמקולים שלהם , ובטח שזה לא בדיחה.istarmini כתב:הקשר הוא שיבואן קאבאס מנסה ללא הצלחה ,כבר המון זמן ,למכור איזה דגם של הרמקולים שלהם. זה כבר הפך לבדיחה בקרב קהילת הגולשים . נכון ? לא נכון? אין לי מושג....
...
מי שמנסה למכור זה אדם פרטי , כמו כל אחד שמנסה למכור מוצר יד שניה.
יכול להיות שהוא לא מצליח כבר הרבה זמן למכור , מסיבות שונות , אבל מי שהפך את זה לבדיחה אילו גולשים
משועממים שלא מכירים ( לפחות רובם ) את הרמקולים של קבאס ולא שמעו אותם בחיים. מה שהם שמעו זה
בעיקר B&W כי אמרו להם שזה טוב.
גם לאדם שמנסה למכור רכב שהשם שלו הוא לא מזדה או יונדאי מתקשה למכור את הרכב. למה ? ככה.
זה עדיין לא אומר שרכבים אחרים לא טובים....

לא ידעתי שהמשוואה שלך ל B&W היא מזדה ויונדאי .LiorShap כתב:היבואן לא מנסה למכור שום רמקולים שלהם , ובטח שזה לא בדיחה.istarmini כתב:הקשר הוא שיבואן קאבאס מנסה ללא הצלחה ,כבר המון זמן ,למכור איזה דגם של הרמקולים שלהם. זה כבר הפך לבדיחה בקרב קהילת הגולשים . נכון ? לא נכון? אין לי מושג....
...
מי שמנסה למכור זה אדם פרטי , כמו כל אחד שמנסה למכור מוצר יד שניה.
יכול להיות שהוא לא מצליח כבר הרבה זמן למכור , מסיבות שונות , אבל מי שהפך את זה לבדיחה אילו גולשים
משועממים שלא מכירים ( לפחות רובם ) את הרמקולים של קבאס ולא שמעו אותם בחיים. מה שהם שמעו זה
בעיקר B&W כי אמרו להם שזה טוב.
גם לאדם שמנסה למכור רכב שהשם שלו הוא לא מזדה או יונדאי מתקשה למכור את הרכב. למה ? ככה.
זה עדיין לא אומר שרכבים אחרים לא טובים....

theAman כתב:תתחדש ותהנה מהסט המדהים.
כל מה שמסביב לא קשור ולא שווה התייחסות....

תגובה ראשונה מאוד מעניינת למשתמש משנת 2008 .michav כתב:...