תגובות לחשיפה: HT Espresso Bar
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
מאחר וזה פורסם אתמול הייתי מאוד בטוח שזה אמיתי!!! ואז - כל הכבוד.
מצד שני - אולי זו באמת בדיחה/מתיחה (מתיחידה) שהקדימה את זמנה!!! ואז - כל הכבוד - זה הצליח!!!
את התשובות האמיתיות כנראה נדע רק לקראת סוף היום....אני כבר לא יכול להאמין לשום דבר שמפורסם באתר הזה, אני חושב לפרוש.
מצד שני - אולי זו באמת בדיחה/מתיחה (מתיחידה) שהקדימה את זמנה!!! ואז - כל הכבוד - זה הצליח!!!
את התשובות האמיתיות כנראה נדע רק לקראת סוף היום....אני כבר לא יכול להאמין לשום דבר שמפורסם באתר הזה, אני חושב לפרוש.
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
- blinkybill
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 282
- נתן תודות: 20 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
לא יפה,
בכלל לא יפה... 
- lior_a
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 556
- נתן תודות: 186 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
מסרב להרוס את המתיחה ומציע עוד כמה שירותים לבית הקפה:
הגעה של לקוחות עם המכונה שלהם והכנת עם קפה של המקום,
לשקול ברצינות מכירת עוגיות קפה חלוט,
הנחה למי שבה עם בלונד,
הנחה למי שבה עם טייגר,
אפשרות להכין את הקפה בבית ולשתות אותו בבית הקפה,
לתת למשקאות שמות על שם היזמים: מוטיצ'ינו...
לתלות תמונה של גנץ, ביבי, פרס והזקנה מחנות הקפה ביוטיוב
יש לי עוד המון ואשמח לעזור,
ישר כוח (בעיקר בטימפור)
הגעה של לקוחות עם המכונה שלהם והכנת עם קפה של המקום,
לשקול ברצינות מכירת עוגיות קפה חלוט,
הנחה למי שבה עם בלונד,
הנחה למי שבה עם טייגר,
אפשרות להכין את הקפה בבית ולשתות אותו בבית הקפה,
לתת למשקאות שמות על שם היזמים: מוטיצ'ינו...
לתלות תמונה של גנץ, ביבי, פרס והזקנה מחנות הקפה ביוטיוב
יש לי עוד המון ואשמח לעזור,
ישר כוח (בעיקר בטימפור)
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
טוב, חברים, אחרי כמה שעות של שתיקה הגיע הזמן להודות...
אכן מדובר במתיחת אחד באפריל
כל שנותר לי לומר הוא: חייכו, אכלתם אותה!!
המתיחה הזו הצליחה הרבה מעל המשוער. איזה יופי
כמה אנקדוטות מעניינות:
הרעיון נשלף כלאחר יד תוך כדי שיחה עם מרטין, לפני שבוע וחצי. במקור הרעיון היה פשוט: אנחנו פותחים בית קפה.
אתמול, תוך כדי שכתבתי את המאמר, חשבתי לעצמי שזה קצת מטופש לפתוח בית קפה רגיל, כי מה לנו ולסנדויצ'ים, ושאולי יהיה נחמד אם "נפתח" בית קפה שמגיש רק קפה. תוך כדי הכתיבה היו לי רגשות מעורבים: מצד אחד ממש צחקתי מהרעיון, אבל מצד שני התחלתי להתלהב ממנו באמת...
לאחר העליה לאוויר מרטין צלצל אלי בצעקות של "עזוב אותך מהכל, נדלקתי לגמרי על המתיחה הזו, בוא נפתח באמת בית קפה כזה!!". האמת שזה אכן רעיון ממש מעניין שאפשר לחשוב עליו. אני מנחש שזו גם הסיבה שהרבה מאוד מכם נפלו בפח - כי זה באמת הגיוני - אנחנו מבינים רק בקפה, אז אולי נפתח מקום שמגיש... רק קפה?
פרסמתי לינק גם בפייסבוק. הרבה מאוד אנשים כתבו לי מז"ט ובהצלחה ופירגנו מאוד.
האמת שהבוקר חשבתי לעצמי שאני כ"כ מתבייש לאכזב את כולכם, שכבר עדיף באמת לפתוח מקום כזה שאולי לא יצליח בכלל, רק כדי לא לאכזב
תודה רבה על הפירגון!
זה פשוט מחמם את הלב לראות איזו קהילה מדהימה יש לנו כאן!
והאמת שאולי כדאי לפתוח שרשור ולדבר על הנושא הזה ברצינות. מעניין אם יש כאן ביזנס קייס אמיתי.
חברים, תודה לכולכם ולהתראות ב-1 באפריל הבא
(או שאולי זה יכה לפני כן...? לך תדע...)
אכן מדובר במתיחת אחד באפריל
כל שנותר לי לומר הוא: חייכו, אכלתם אותה!!
המתיחה הזו הצליחה הרבה מעל המשוער. איזה יופי
כמה אנקדוטות מעניינות:
הרעיון נשלף כלאחר יד תוך כדי שיחה עם מרטין, לפני שבוע וחצי. במקור הרעיון היה פשוט: אנחנו פותחים בית קפה.
אתמול, תוך כדי שכתבתי את המאמר, חשבתי לעצמי שזה קצת מטופש לפתוח בית קפה רגיל, כי מה לנו ולסנדויצ'ים, ושאולי יהיה נחמד אם "נפתח" בית קפה שמגיש רק קפה. תוך כדי הכתיבה היו לי רגשות מעורבים: מצד אחד ממש צחקתי מהרעיון, אבל מצד שני התחלתי להתלהב ממנו באמת...
לאחר העליה לאוויר מרטין צלצל אלי בצעקות של "עזוב אותך מהכל, נדלקתי לגמרי על המתיחה הזו, בוא נפתח באמת בית קפה כזה!!". האמת שזה אכן רעיון ממש מעניין שאפשר לחשוב עליו. אני מנחש שזו גם הסיבה שהרבה מאוד מכם נפלו בפח - כי זה באמת הגיוני - אנחנו מבינים רק בקפה, אז אולי נפתח מקום שמגיש... רק קפה?
פרסמתי לינק גם בפייסבוק. הרבה מאוד אנשים כתבו לי מז"ט ובהצלחה ופירגנו מאוד.
האמת שהבוקר חשבתי לעצמי שאני כ"כ מתבייש לאכזב את כולכם, שכבר עדיף באמת לפתוח מקום כזה שאולי לא יצליח בכלל, רק כדי לא לאכזב
תודה רבה על הפירגון!
זה פשוט מחמם את הלב לראות איזו קהילה מדהימה יש לנו כאן!
והאמת שאולי כדאי לפתוח שרשור ולדבר על הנושא הזה ברצינות. מעניין אם יש כאן ביזנס קייס אמיתי.
חברים, תודה לכולכם ולהתראות ב-1 באפריל הבא
(או שאולי זה יכה לפני כן...? לך תדע...)
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

אה כן, ואליאל, יא !@#$!@$%!
היית חייב למצוא את התמונה הזו???
תכננתי לפרסם אותה לאחר שנגלה שזו מתיחה.
מדובר בהומאג' לטצה-דורו. זה אכן טצה דורו בתמונה, וערכתי החוצה את כל הסימנים המזהים.
מדובר בהומאג' לטצה-דורו. זה אכן טצה דורו בתמונה, וערכתי החוצה את כל הסימנים המזהים.
moti_r כתב:אה כן, ואליאל, יא !@#$!@$%!
מדובר בהומאג' לטצה-דורו. זה אכן טצה דורו בתמונה, וערכתי החוצה את כל הסימנים המזהים....
אז נכנסתי לכרום רשמתי טאצ'ה דאורו בגוגל ונכנסתי לטאב התמונות והפלא ופלא התמונה שלך הופיע בשורה השניה בדף הראשון
לא ציפיתי שזה יהיה כל כך פשוט למצוא את התמונה האמיתית שבה השתמשת..
אבל בהחלט מתיחה ברמה גבוהה.. תמונות של כוסות אספרסו, מספר לנו שיש WIFI ואחרי זה נאום הפתיחה אם המון תודות.. בהחלט כל הכבוד על ההשקעה
עכשיו רק נותר לקחת את רעיון המתיחה ולהפוך אותו לרעיון אמיתי..
מוטי אתה יודע מה הבעיה הכי גדולה בסיפור? עכשיו אני כבר לא יודע למי להאמין בפורום היום.. יש פה שרשור אם בחור שקיבל אניטה וניסה לחלוט בה נסקפה של עלית
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

מה שנכון - נכון 
האמת שהתעצלתי - רציתי לנסוע לת"א ולצלם בית-קפה יחסית לא מוכר עם המצלמה האישית שלי, ככה שיהיה ברור שזו תמונה "רגילה". אבל לא הספקתי ולכן חיפשתי תמונות ברשת. מדהים שזה מה שהפיל את כל הנושא (למרות שהיו כבר הודעות של "זה 1 באפריל" אבל רק התמונה שלך היתה ההוכחה החותכת).
לגבי הבחור - האמת שאני ממש לא יודע אם הוא רציני או לא. נראה בהמשך
האמת שהתעצלתי - רציתי לנסוע לת"א ולצלם בית-קפה יחסית לא מוכר עם המצלמה האישית שלי, ככה שיהיה ברור שזו תמונה "רגילה". אבל לא הספקתי ולכן חיפשתי תמונות ברשת. מדהים שזה מה שהפיל את כל הנושא (למרות שהיו כבר הודעות של "זה 1 באפריל" אבל רק התמונה שלך היתה ההוכחה החותכת).
לגבי הבחור - האמת שאני ממש לא יודע אם הוא רציני או לא. נראה בהמשך
eliel1010 כתב:OMGmoti_r כתב:אה כן, ואליאל, יא !@#$!@$%!
מוטי אתה יודע מה הבעיה הכי גדולה בסיפור? עכשיו אני כבר לא יודע למי להאמין בפורום היום.. יש פה שרשור אם בחור שקיבל אניטה וניסה לחלוט בה נסקפה של עליתאני לא יודע אם הוא צוחק או שהוא רציני, הוא מצא יום לא טוב לפרסם פה פוסט
...![]()
עלה לו הקפאין לראש ב- 1.4
ומוטי, ברגע שקראתי את התגובה שלך בפורום של התערובות וראיתי שחזר ה- TITLE "הנורמאלי" הבנתי שהסיוט נגמרברוך השב... ולגבי הנושא כעסק מסחרי.... לא בטוח שיש לו תקומה... אנחנו ארץ קטנה, צריך הרבה משוגעים לעניין שיכנסו למקום שכזה רק בשביל שיוכל לשלם את השכירות החודשית ועוד במרכז ת"א... (זאת רק נקודה אחת כמובן).
בכל מקרה שאפו על המתיחה...
מוטי,moti_r כתב:אה כן, ואליאל, יא !@#$!@$%!
מדובר בהומאג' לטצה-דורו. זה אכן טצה דורו בתמונה, וערכתי החוצה את כל הסימנים המזהים....
בתמונה של כוסות הקפה שהעלתם בפוסט המקדים...
איזו מכונה היתה ברקע???
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
- doron_boogie
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 958
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
אין, אין, אין עלייך!
יה-משוגע
לצערי נכנסתי רק אחרי שרשמת שזו מתיחה - אני רוצה להאמין שלא הייתי קונה את הסיפור, אבל בטח הייתי אוכל את זה..
בכל אופן אני די בטוח שכל עוד אתה מנהל פה את הפורום לא תעשה צעד אמיתי כזה. אתה יותר מדי אוהב להתבטא פה.
חוץ מזה - נישה צומחת או לא, בית קפה זה סיכון גדול מדי מאיפה שלא נסתכל על זה. יש פשוט יותר מדי ביחס לאוכלוסיה (כמו הרבה דברים במדינה הזאת).
בקיצור - כל הכבוד

אגב, מי היה שותף לעניין? באמת כפיר, עידו ועופר לא ידעו?
יה-משוגע
לצערי נכנסתי רק אחרי שרשמת שזו מתיחה - אני רוצה להאמין שלא הייתי קונה את הסיפור, אבל בטח הייתי אוכל את זה..
בכל אופן אני די בטוח שכל עוד אתה מנהל פה את הפורום לא תעשה צעד אמיתי כזה. אתה יותר מדי אוהב להתבטא פה.
חוץ מזה - נישה צומחת או לא, בית קפה זה סיכון גדול מדי מאיפה שלא נסתכל על זה. יש פשוט יותר מדי ביחס לאוכלוסיה (כמו הרבה דברים במדינה הזאת).
בקיצור - כל הכבוד
אגב, מי היה שותף לעניין? באמת כפיר, עידו ועופר לא ידעו?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
זכות ראשונים על זיהוי המתיחה שייכת ל Puup26ואחריו ntzachi.
בגלל שהם עלו על זה מוקדם ערכתי אותם והשארתי רק את הברכות...
עכשיו אני חייב קפה לאנשים.
בגלל שהם עלו על זה מוקדם ערכתי אותם והשארתי רק את הברכות...
עכשיו אני חייב קפה לאנשים.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
אני מאמין שזה אמיתי , וזו המתיחה , שזה כאילו מתיחה אבל זה אמיתי !!! וזו יופי של מתיחה . יישר כח , אני אגיע לפתיחה
אני גם אביא קפה מהבית וגם מים חמים וגם חלב מוקצף בתרמוס , אז בעצם אני משלם רק על חליטה ?
רעיונות לעיצוב - פוסטרים של חיים מצולם ליד ה RF-7
אני גם אביא קפה מהבית וגם מים חמים וגם חלב מוקצף בתרמוס , אז בעצם אני משלם רק על חליטה ?
רעיונות לעיצוב - פוסטרים של חיים מצולם ליד ה RF-7
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away