קניית LCD 40 של חברת fujicom החלטה נכונה?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14365

שליחה

קוביקו כתב:לייעץ להוסיף 300-400 ש"ח ולקנות מוצר איכותי יותר, כפי שכתב טלHD, זו כנראה עצה טובה, הגיונית ונבונה.
...
קוביקו,
אתה מתחיל להבין את התמונה אבל לא לגמרי.

אם מסך מדבקה היה עולה חצי ממסך ממותג היה טעם להמשיך את הדיון בנושא האם ההפרש שווה את ההשקעה במותג או לא....
אבל מכוון שמסך מדבקה עולה רק 300-400 ש"ח פחות ממסך איכותי יותר, אין טעם לדון בזה.

תבין, מערכת ה QC / QI (ביקורת איכות) של חברות "אמיתיות" ושימוש בפנלים ומעבדי תמונה מתקדמים יותר תורמים תרומה מהותית לאיכות ההרכבה והאמינות ולאיכות התמונה הסופית במסך.

חברות המייצרות (לכל דורש) מסכי מדבקה, משתמשות בפנלים זולים ונחותים (פנלים מטכנולוגיה ישנה יותר בדר"כ) עם ביקורת איכות ברמה נמוכה יותר על מנת לתת מחיר זול למזמין ובסוף מתקבל מסך פחות אמין ופחות איכותי. אלו העובדות.

זו גם התורה אצל יצרנים מוערכים....יש מסכים עם פנלים ומעבדים פשוטים מסדרות נמוכות יותר שנמכרים בזול ( כמו סמסונג סידרה 3 לדוגמא) ....בסדרות גבוהות יותר יש פנל איכותי יותר ומעבד תמונה חזק יותר ולכן מחיר המסך
עולה בהתאמה.

באמת שזו כל התורה. קל ופשוט.

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835

שליחה

אז זה אומר שיצאת כבר מה"הלם" טל ?? :lol:

קוביקו
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 356

Re: תותחי הפורום בהלם ותדהמה

שליחה

טלHD כתב:
קוביקו כתב:לייעץ להוסיף 300-400 ש"ח ולקנות מוצר איכותי יותר, כפי שכתב טלHD, זו כנראה עצה טובה, הגיונית ונבונה.
...
קוביקו,

...

"מתחיל" להבין??
באמת תודה רבה על המחמאה!

אני כתבתי ב-פוסט הזה - לא בגלל 300-400 שקל.
כתבתי בגלל 800 שקל וגם וויתור על אחריות. ועוד מבן אדם שאומר שאצלו הכסף חשוב.

אפשר לחזור אחורה לדף הראשון ולבדוק

אולי אם אני אסביר עוד כמה פעמים, ולאט,
אז "יתחילו" להבין גם אותי

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453

שליחה

כשמסבירים לך לאט אתה מבין מהר,
כשאתה מסביר מהר מבינים אותך לאט. :)
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

קוביקו כתב:
טלHD כתב:
...
קוביקו,

...
"מתחיל" להבין??
באמת תודה רבה על המחמאה!

אולי אם אני אסביר עוד כמה פעמים, ולאט,
אז "יתחילו" להבין גם אותי
...
קוביקו,
אתה לא צריך להסביר....כי לעולם לא נבין אותך ולא נסכים איתך.
אנחנו לא נגדך, אנחנו רק חושבים ומרגישים אחרת ממך.

אני אסביר לך מדוע:
רוב החברים בפורום אוהבים ומעוניינים באיכות. לכן הם כאן.

בשביל לרכוש מסך פיילוט בשופרסל (כמו שאתה עשית) לא צריך להיות מומחה ולא חבר בפורום...
אותו דבר לגבי צפיה בשידורי SD על מקרן HDR (או פחות) על 100"....
על "תענוג" כזה הייתי מוותר, גם אם הציוד היה בחינם.
כתבת כאן:
http://www.hometheater.co.il/vt125469
שאיכות המסך מספקת אותך....
ברגע הזה, אני הבנתי שדעותינו לעולם לא יכולות להיפגש....
אני לא הייתי מסוגל לראות על המסך הזה גם ערוץ 1 למשך יותר מדקה אחת.
הייתי מעדיף לא לשים מסך בכלל ( ודרך אגב, גם אצלי יש מסך קטן במטבח של שארפ ).

ותבין, זו לא התנשאות, ולא מגדלי אקירוב ולא דוגמניות ושחקני כדורגל וכל מה שכתבת שלא קשור.
זו דרך חיים.
גם אם פותח השירשור היה אומר שאין לו 300 ש"ח להוסיף, והוא חייב מסך היום, שיחפש מסך איכותי יד שניה בן כמה חודשים. זה עדיף פי כמה על לצפות במסך נחות באיכות ירודה ולהרגיש באיכות הצפייה שקנית זול.

אתה לא תרגיש כך, כי איכות אינה מדברת אליך.
אני ורוב חברי הפורום כן ירגישו כך מכוון שאיכות כן מדברת אלינו.

לכל זה תוסיף את האמונה שלי ש"מה שזול, יקר בסוף" ותבין שאני ורוב חברי הפורום לא נמצא הגיון קלוש בלרכוש מסך מדבקה....גם אם הוא ברבע מחיר.

אתה כן מוצא הגיון ברכישה כזו כי איכות לא מדברת אליך.... ואתה לא היחיד.
עובדה שיש עוד אנשים שחושבים כמוך מכוון שמוכרים די הרבה מסכי מדבקה בסופר....

קוביקו
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

[quote[קוביקו,
אתה לא צריך להסביר....כי לעולם לא נבין אותך ולא נסכים איתך.
[/quote]

אני מוכרח להודות, שעכשיו אני בהלם

תסלח לי מאוד, אבל סגנון הדיבור שלך מזכיר את הדיבורים של שכנינו בנוסח:
לעולם לא נכיר בישראל

אני חלילה לא משווה אותך אליהם - רק את סגנון הדיבור, את אי הקבלה, את אי הנכונות להקשיב,
את ההתנשאות והיהירות - שבסופו של דבר עוד יתברר כי לא עומדים מאחוריהם שום בסיס מוצק

אתה מדבר בלשון "אנחנו", אבל אני לא אגיד "אתם" אלא "אתה",
כי אני לא מאמין שהרוב פה מדברים כמוך.
רק קומץ של אנשים

מה לעשות, ממרומי אקירוב לא רואים את 90 אחוז מן העם

מן המסעדות ובתי הקפה,
שבהם דנים בימים של פיגועים וטילים על עפיצות מדומה של יינות
ועל טעמים כביכול של מים מינרלים
לא סופרים את 90 אחוז מן הבתים ששם הטלויזיה מחוברת באותו חוט עם התקע הצהוב
(וכבר ראיתי גם חיבורים ב-RF)
בתים שבהם מכשיר הווידאו הישן מהבהב על 00:00 כבר 20 שנה

בתים בהם יושבים אנשים פשוטים, שלא מתיימרים להמציא פגמים שלא קיימים במוצרים.
גם אנשים שמבינים באיכות ורוצים איכות, אבל אחרי שעמדו פעם ועוד פעם מול מסכי *** ומסכי ליגה והשוו ביניהם ולא ראו בהם הבדלים (או אפילו, רחמנא ליצלן, העדיפו את התמונה שעל מסך המדבקה) החליטו וקנו את מוצר המדבקה ונהיהנים ממנו בשקט בשקט.
גם אנשים שהאיכות של מוצר חשובה להם - אבל לא בכל מחיר. חשובה להם כמו האיכות של יתרת הכסף שתישאר להם בבנק אחרי הרכישה.

אולי אותו עומר שפתח את השירשור הוא אחד מאותם אנשים, ראה בחנות מסך פוג'יקום והתרשם, עשה גוגל על פורומים של מסכים כדי לשאול דיעות אוביקטיביות - ואיתרע מזלו והגיע לכאן.
במקום דיעות מבוססות - קיבל מה שקיבל, כולל תצוגה של תרבות דיבור נמוכה.

כן, יש לי פיילה במטבח. ואני מבסוט ממנה מאוד.
נהינה ממנה יותר מפעם ביום, ובאותה נשימה גם הרווחתי שלא אוכלים יותר בסלון.
ראיתי, בדקתי, השוויתי - קניתי.
אל תדאגו, לא באתי להתייעץ איתכם אז על כך. רק לספר.
כי לי אין מה להתגייש בקנייה הזו, למרות כל הנאמר וכל הזילזול - להיפך.

מי שמך בכלל לקבוע אם איכות חשובה לי או לא??
קנייה של מוצר לאחר סקר שוק, כשאני מודע ליתרונות ולחסרונות שלו, היא דרך צרכנית נכונה.
והאיכות היא אחד המרכיבים בפרמטרים של הקנייה.
יש קניות שבהם שמים את האיכות בראש - ויש קניות שבהן לא.
ככה זה בחיים. ולא רק בקניות.
זה לא אומר כלום על מה שחשוב לאותו אדם, זה רק אומר על הקנייה.
לאחד הקנייה תיראה כקנייה טובה - לאחר כקנייה גרועה.

גם האמירה, כביכול, שקנייה זולה היא יקרה בסוף,
כבר לא כל כך נכונה בימינו
ובמיוחד למוצרי אלקטרוניקה מתקדמים,
שכבר ביציאה מן החנות עם החיוך - המוצר כמעט מתיישן

דווקא במוצרים אלה, קנייה יקרה יכולה להתברר כגרועה לאחר תקופה קצרה.
נכון שהמכשיר ימשיך לעבוד על פי הנתונים שלו עוד זמן רב, אבל בינתיים בעליו יפזול כל הזמן לחידושים בתחום,
ויתפלל לשעת כושר לשידרוג (רצוי כמובן לא לספר לאישה, כי מה שנשמע ממנה זה: "אמרתי לך!")

תראה לי מישהו אחד מכל אלה שעמדו בתור לקנות את ה-iPad ביום ההשקה - שלא היה רוצה עכשיו להחליף ל-iPad 2
כנ"ל אייפון, מצלמה, ועוד ועוד

חכה חכה כל מי שקנה מסך תלת מימד, כשייצאו מסכים ללא משקפיים
נערך לאחרונה על ידי קוביקו ב 24/03/2011 23:36, נערך פעם 1 בסך הכל.

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

...
קוביקו ,

אתה חופר.......... וחופר.......... וחופר............. עוד מעט תגיע לסין !!! :lol: :lol: :lol:
ולגבי אלה שרכשו מסכי תלת מימד כולל עבדך הנאמן אז אל תדאג לנו . לא יקרה לנו שום דבר...
ביום שיצאו מסכים ללא משקפיים פשוט נוציא את כרטיס האשראי שלנו ונשדרג לנו בכיף !! 8)
כן כן החיים יפים ממרומי מגדלי אקירוב............................... :D :D :D
ימותו הקנאים וצרי העין !
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

Re: תותחי הפורום ממש לא בהלם ותדהמה

שליחה

קוביקו כתב:[quote[תראה לי מישהו אחד מכל אלה שעמדו בתור לקנות את ה-iPad ביום ההשקה - שלא היה רוצה עכשיו להחליף ל-iPad 2

...
אמרתי מראש שדעותינו לא יפגשו.... (W)

אתה מזכיר לי את האיש שהייתה לו CRT ולא קנה פלאזמה שלא יצא פראייר ברגע שתגיע LCD...
כשהגיעה LCD , לא קנה שלא יצא פראייר כי צריכה להגיע ה LED .....
שהגיעה הLED לא קנה כי עוד מעט תגיע LED תלת מימד....ומה פתאום גם הפעם לא קנה כי עוד מעט תצא LED
תלת מימד ללא משקפיים.....חיש קל עברו להן 10 שנים שבהן האיש המאושר צפה בCRT שלו ולא יצא פראייר.

כל הפראיירים האחרים שידרגו כל שנתיים-שלוש לדבר הבא ונהנו במשך ה 10 שנים מהאיכות הטובה ביותר שהטכנולוגיה ידעה לתת להם....
אבל עזוב, הם פראיירים.

קוביקו
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

dor8 כתב:
...
קוביקו ,

אתה חופר.......... וחופר.......... וחופר............. עוד מעט תגיע לסין !!! :lol: :lol: :lol:
ולגבי אלה שרכשו מסכי תלת מימד כולל עבדך הנאמן אז אל תדאג לנו . לא יקרה לנו שום דבר...
ביום שיצאו מסכים ללא משקפיים פשוט נוציא את כרטיס האשראי שלנו ונשדרג לנו בכיף !! 8)
כן כן החיים יפים ממרומי מגדלי אקירוב............................... :D :D :D
ימותו הקנאים וצרי העין !
...
אופס! נגעתי בנקודה רגישה
סורי, אבל ממש התכוונתי

כן כן, בדיחה טובה.
ככה זה, על הנושאים הכי כואבים - יש הכי הרבה בדיחות.
על עורכי דין, על חיי נישואין...

עכשיו המצאת את הבדיחה הראשונה על מסכים יקרים

אני מה זה מתגלגל מצחוק.... צריך להרים אותי מהריצפה

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

זה בסדר קוביקו העיקר שאתה נהנה.
יש פתגם יפה שאומר : "איזהו עשיר ? השמח בחלקו" !
:wink:

קוביקו
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

Re: תותחי הפורום ממש לא בהלם ותדהמה

שליחה

טלHD כתב:
קוביקו כתב:[quote[תראה לי מישהו אחד מכל אלה שעמדו בתור לקנות את ה-iPad ביום ההשקה - שלא היה רוצה עכשיו להחליף ל-iPad 2

...
אמרתי מראש שדעותינו לא יפגשו.... (W)

אתה מזכיר לי את האיש שהייתה לו CRT ולא קנה פלאזמה שלא יצא פראייר ברגע שתגיע LCD...
כשהגיעה LCD , לא קנה שלא יצא פראייר כי צריכה להגיע ה LED .....
שהגיעה הLED לא קנה כי עוד מעט תגיע LED תלת מימד....ומה פתאום גם הפעם לא קנה כי עוד מעט תצא LED
תלת מימד ללא משקפיים.....חיש קל עברו להן 10 שנים שבהן האיש המאושר צפה בCRT שלו ולא יצא פראייר.

כל הפראיירים האחרים שידרגו כל שנתיים-שלוש לדבר הבא ונהנו במשך ה 10 שנים מהאיכות הטובה ביותר שהטכנולוגיה ידעה לתת להם....
אבל עזוב, הם פראיירים.
...
טל
תודה על הפרח.

אני מקבל את האמירה שלך שדיעותינו לא ייפגשו
(ויחי ההבדל הקטן מן האמירה שלך שבחרתי לצטט)

אני שמח לחזור לתרבות דיון ראויה

ולגבי שידרוגים - באמת אפשר לחפור בזה לא רק עד סין, אלא גם בחזרה :-)

dude69il
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 774

שליחה

וואי איזה חפירה!!!

שימו שלט בור פתוח :lol:

פוגיקום (n)

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

dor8 כתב:זה בסדר קוביקו העיקר שאתה נהנה.
יש פתגם יפה שאומר : "איזהו עשיר ? השמח בחלקו" !
:wink:
...
אני באמת לא מבין על מה כל הרעש .... מר קוביקו הנכבד טוב לך עם הפוגיקום שלך תהנה .
אתה פשוט לא מבין שאתה לא יכול להזיז אף אחד בפורום שירכוש את הדבר הזה שנקרא פוג'יקום .

תאמין לי שאם היו נותנים לי פוג'יקום אחד במתנה אפילו לא היייתי מתקין אותו אתה יודע איפה ........

לילה טוב וצפייה נעימה . (f)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

קוביקו
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

1. אין לי פוג'יקום
2. אני מבין כל מה שנאמר פה
3. אני לא מנסה להזיז אף אחד בפורום לקנות פוג'יקום
4. never say never
5. אכן היה לי לילה טוב. גם צפייה נעימה
6. תודה על הפרח

(W) שבת שלום

בריקלו
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

הפוסט כבר התיישן - אבל הנה אני כאן שיש לי יכול לעניין רוכשים פוטנציאלים

שליחה

שלום לכל החברים,
הסיפור שלי לא קצר, אבל המסקנה שחייבת לבוא מראש היא כזו - - - - להתרחק להתרחק ולהתרחק מפוג'יקום.

לא יודע אם אתם יודעים, אבל באם תכתבו בגוגל את המילה "פוג'יקום" - התוצאה השנייה בתור, מיד אחרי אתר הבית המהולל של "היצרנית", מובילה היישר אל הפוסט הצנוע הזה כאן, בכבודו.

בבואי לסייע ברכישת טלויזיה לסלון הוריי הציעו לי בחנות חשמל של רשת ארצית לקנות טלויזיית LED של פוג'יקום. איני יודע כמה חשוב שאפרט פה את הדגם המדויק, אז רק אציין שהמחיר היה כ-4,000 שקלים ואחריות לשלוש שנות.

חיפשתי באותו ערב מידע על החברה באינטרנט, על מנת להחליט סופית על הרכישה. תכננתי לחפש בצורה מקיפה אבל עלזתי למראה פוסט מפורט זה - שנגע בדיוק לשאלות שהטרידו אותי.

בדילוג מהיר קדימה - אחרי שראיתי את ההתייחסות החיובית ומלאת הלהט של חברים מסוימים באתר למותג הזה ולדומיו - התעלמתי בטיפשותי מההתראות וההתרעות של החברים האחרים (למרות היותם הרוב).

אולי זה נבע מטמטום ואולי "אנסתי" את הדברים כך שיתאפשר לי לבצע קנייה זולה בכ-2000 שקלים מטלויזית סמסונג שבאה גם בחשבון.

חשבתי שמצד אחד של הויכוח פלצני איכות ומן הצד השני אנשים "כמוני".

השורה התחתונה הגיע לבית הוריי לאחר כיומיים - ואיתה האכזבה המרה.

הטלויזיה היתה ועודנה ראויה לתיאור במילה אחת - זוועה, וזה לא מפי וידאופיל, למרות שנתתי צ'אנס לפוג'יקום גם לסרטים בהיי דף, ולא הסתפקתי באיכות SD בבדיקה.

הצבעים איומים, התמונה קופצת, השחור מלא כתמים, הסאונד - אלוהים, הסאונד - כמו טרנזיסטור ישן.
ככל שאיכות השידור של התוכן שניסיתי עלתה - כך המצב רק החמיר. גם הוריי, אנשים שרואים בעיקר לונדון וקירשנבאום ולא צרכני HD או בעלי ראייה חדה במיוחד, היו מבוהלים ממש מהדבר הבזוי הזה שהעז לקרוא לעצמו טלויזית לד 100 מגה הרץ מחזית הטכנולוגיה. אפילו להסתנכרן עם השלט של יס - אי אפשר בפוג'יקום.

לסיפור שלי יש סוף "טוב" - בחנות הציעו לשלוח טכנאי אבל אמרו פתאום "שאין לצפות לניסים" מהטלויזיה הנידונה - ולאחר שהגיע אבי עם הארגז לפתח החנות "הסכימו" לקבלה בחזרה תמורת החזר מלא שהפך עוד באותו יום לטלויזיה של סמסונג שהזכרתי קודם במחיר יותר נוח מהמוצע.

ההבדל - שמיים וארץ - בכל פרמטר.

איני יודע דבר על מותגי מדבקה ועל סינים או סיניות וקוריאה בשבילי זה בעיקר קים ג'ונג איל - אבל דבר אחד אני יודע בוודאות - פוג'יקום זה עלבון לצרכן הישראלי - לא פחות ולא יותר.

MrMoris
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 470

Re: הפוסט כבר התיישן - אבל הנה אני כאן שיש לי יכול לעניין רוכשים פוטנציאלים

שליחה

בריקלו כתב:שלום לכל החברים,
הסיפור שלי לא קצר, אבל המסקנה שחייבת לבוא מראש היא כזו - - - - להתרחק להתרחק ולהתרחק מפוג'יקום.

לא יודע אם אתם יודעים, אבל באם תכתבו בגוגל את המילה "פוג'יקום" - התוצאה השנייה בתור, מיד אחרי אתר הבית המהולל של "היצרנית", מובילה היישר אל הפוסט הצנוע הזה כאן, בכבודו.

בבואי לסייע ברכישת טלויזיה לסלון הוריי הציעו לי בחנות חשמל של רשת ארצית לקנות טלויזיית LED של פוג'יקום. איני יודע כמה חשוב שאפרט פה את הדגם המדויק, אז רק אציין שהמחיר היה כ-4,000 שקלים ואחריות לשלוש שנות.

חיפשתי באותו ערב מידע על החברה באינטרנט, על מנת להחליט סופית על הרכישה. תכננתי לחפש בצורה מקיפה אבל עלזתי למראה פוסט מפורט זה - שנגע בדיוק לשאלות שהטרידו אותי.

בדילוג מהיר קדימה - אחרי שראיתי את ההתייחסות החיובית ומלאת הלהט של חברים מסוימים באתר למותג הזה ולדומיו - התעלמתי בטיפשותי מההתראות וההתרעות של החברים האחרים (למרות היותם הרוב).

אולי זה נבע מטמטום ואולי "אנסתי" את הדברים כך שיתאפשר לי לבצע קנייה זולה בכ-2000 שקלים מטלויזית סמסונג שבאה גם בחשבון.

חשבתי שמצד אחד של הויכוח פלצני איכות ומן הצד השני אנשים "כמוני".

השורה התחתונה הגיע לבית הוריי לאחר כיומיים - ואיתה האכזבה המרה.

הטלויזיה היתה ועודנה ראויה לתיאור במילה אחת - זוועה, וזה לא מפי וידאופיל, למרות שנתתי צ'אנס לפוג'יקום גם לסרטים בהיי דף, ולא הסתפקתי באיכות SD בבדיקה.

הצבעים איומים, התמונה קופצת, השחור מלא כתמים, הסאונד - אלוהים, הסאונד - כמו טרנזיסטור ישן.
ככל שאיכות השידור של התוכן שניסיתי עלתה - כך המצב רק החמיר. גם הוריי, אנשים שרואים בעיקר לונדון וקירשנבאום ולא צרכני HD או בעלי ראייה חדה במיוחד, היו מבוהלים ממש מהדבר הבזוי הזה שהעז לקרוא לעצמו טלויזית לד 100 מגה הרץ מחזית הטכנולוגיה. אפילו להסתנכרן עם השלט של יס - אי אפשר בפוג'יקום.

לסיפור שלי יש סוף "טוב" - בחנות הציעו לשלוח טכנאי אבל אמרו פתאום "שאין לצפות לניסים" מהטלויזיה הנידונה - ולאחר שהגיע אבי עם הארגז לפתח החנות "הסכימו" לקבלה בחזרה תמורת החזר מלא שהפך עוד באותו יום לטלויזיה של סמסונג שהזכרתי קודם במחיר יותר נוח מהמוצע.

ההבדל - שמיים וארץ - בכל פרמטר.

איני יודע דבר על מותגי מדבקה ועל סינים או סיניות וקוריאה בשבילי זה בעיקר קים ג'ונג איל - אבל דבר אחד אני יודע בוודאות - פוג'יקום זה עלבון לצרכן הישראלי - לא פחות ולא יותר.
...
אני לא בא להגן על שום דבר - רק שתי שאלות -
האם ראית את המסך בחנות?
מה האיכות של מסך מותג (סמסונג) שהיית יכול לקבל באותו מחיר בהינתן גודל זהה?

אני דווקא האמנתי (לא על סמך מידע, סתם על בסיס תחושה פנימית) שדווקא בSD יש יותר הבדלים בין טלויזיה יקרה לפשוטה ובHD אולי התמונה לא הכי איכותית בעולם, אבל עדיין סבירה גם במכשירי מדבקה.
יצא לי לראות LCD ישנה של מותג מדבקה כלשהוא, והוא היה סביר.
חשבתי שפשוט המדבקות משתמשים בפאנלים ישנים יותר, שאולי אפילו יוצרו באותו מפעל שמייצר פאנלים גם למותגים הידועים. אולי טעיתי.
ואולי דווקא בגלל שטלויזיות LED הן הרבה יותר רגישות לאיכות הדיפיוזר וההרכבה, דווקא הן בעיתיות יותר?

בריקלו
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה

מר מוריס,

בהקשר לשאלותיך:

1. לא נכחתי במעמד הרכישה של המסך, אבל לפי הבנתי הוא לא הוצג בין המסכים אלא רק ניתן כאופציה טובה ע"י המוכר כמענה לתקציב נמוך יותר.
בבדיקה שעשיתי מאז, מעטות החנויות המציגות פוג'יקום -בגרנד קניון בחיפה, למשל, יש מספר חנויות המוכרות את המסכים שלהם אבל באף אחת מהן היא לא היתה בתצוגה.

2. לא אמרתי שהמסך של סמסונג שהוצע היה במחיר דומה, אלא היה יקר באלפיים ש"ח (האחד ב-4000 והשני ב-6000.

אני לגמרי מבין אותך, גם אני ראיתי כבר אל סי די מדבקות שלא עשו יותר מדי בושות, שלא לדבר על האייר שבכלל הפתיעו אותי לטובה אצל חברים.

לסיכום הסיפור, המסכים המדוברים:

מסך הזוועות: FJ46MB6 LED 46

הסמסונג שהחזיר לנו את החיוך: UA46D5000

ההבדל הסופי במחיר היה כ-1300 ש"ח.

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

בריקלו
יפה שהודת בטעותך שלא הקשבת לנו (Y)
ועוד יותר יפה שתיקנת את הטעות. (Y) (Y)

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

טלHD כתב:בריקלו
יפה שהודת בטעותך שלא הקשבת לנו (Y)
ועוד יותר יפה שתיקנת את הטעות. (Y) (Y)
...
טל

(Y)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

Eliel1337
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 231

שליחה

בחיים אל תתקרבו לזה
אבא שלי היה כמוך לא מבין אמר שעות בודדות וזיוני שכל בסוף קנה PILOT שהיא גם מדבקה.
ועכשיו מוציא עוד כסף למכשיר חדש.
אם אתה סגור על מדבקה אז יש מלא מבצעים של 1+1.
קנה42 קבל 32 ב1אלף שקל וכאלה..
אני לא ממליץ מה שעולה "זול" בסוף יוצא יותר יקר מנסיון.
הכיתובית הבאה של PILOT שתיכנס לי לבית, תהיה לא על יותר מעט.

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”