אני גר קרוב ליבנה אפשר להצטרף???MartinHSabag כתב:איזה באסה, כל ה-Shootoutים עוברים ליבנה.........
נראה מדהים מחכה לסוף הפרוייקט. ויותר מזה להזמנה להתרשמות מלאה הרי חכמינו אומרים "אין טוב ממראה עינים ומשמע אוזנים"

אני גר קרוב ליבנה אפשר להצטרף???MartinHSabag כתב:איזה באסה, כל ה-Shootoutים עוברים ליבנה.........

מה שלמדתי באחד השרשורים ב- AVS הוא שהסדרות המתחילה ב- 44 הם המיוצרות באמריקהride כתב:MONI,
במשפט שמסגרת כתוב את סוג העור, המנגנון ידני ולא חשמלי, ושמדובר ב 2 כורסאות
ההובלה היא עד בית הלקוח (תהיה לך עמלת שחרור מהמכס + 12 אחוז מס קנייה ו 16 אחוז מע"מ)...

אני מציע ללכת על סוג הבד השני קרי GAIN 1.4 ולמה?davidas1 כתב:אחלה תודה, אני מזמין עכשיו...

נכון אבל לא דיבר כלום על לחץ כספיride כתב:istarmini,
אני גם הלכתי על הבד היקר יותר, בגלל גודל המסך ובגלל שההפרש המחיר לא היה משמעותי. אבל אם הכסף לוחץ גם הבד השני יספיק לצרכים שלו. מדובר במקרנים בהירים של 1600 אנסי וגודל מסך לא גדול במיוחד...

davidas1 כתב:הזמנתי את הבד הלא יקר אבל אין לי לחץ כספי...
אם הבד השני יותר טוב אלך על היקר יותר...
אנסה לכתוב להם מייל שיתקנו את הבד ליקר יותר.
תודה...

זה לא עניין של יותר טוב או פחות טוב ( או במושגים שלך "יקר" יותר ו"זול" יותר ).davidas1 כתב:הזמנתי את הבד הלא יקר אבל אין לי לחץ כספי...
אם הבד השני יותר טוב אלך על היקר יותר...
אנסה לכתוב להם מייל שיתקנו את הבד ליקר יותר.
תודה...

אוקי זה עניין של גישה ובהחלט יש משהו בדבריך, אבל הוא צריך לקחת בחשבון שיתכן והוא יצטרך להוסיף פילטר בשביל להוריד את עוצמת ההארה. כי לפי הנתונים שלו ( מקרן, מרחק, גודל תמונה ) עם Gain 1.4 הוא יקבל משהו שהוא לא סביר ( לכיוון הבהיר ).opv כתב:Lior_M,
אני לא מסכים עם הדיעה שלך שיש נכון או לא נכון,
אני אישית חושב שאם אין מגבלת תקציב, כדאי תמיד לקנות את המסך עם הגיין הגבוה ביותר שאפשר, בגבול ההגיון.
בגבול ההגיון אני מתכוון למסכים בעלי גיין גבוה אבל לא כאלה שבהם מתחילות בעיות של כווניות או של חוסר אחידות, גיין של 1.5 הוא בערך הגבול.
עוצמת ההארה הכוללת נובעת מעוצמת ההארה של המקרן ומהגיין של המסך, אני מעדיף שכמה שיותר יגיע מהמסך.
הרבה יותר קל לטפל בעוצמת הארה עודפת, ע"י שימוש במוד חסכוני, או ע"י פילטר NR, מאשר לטפל בעוצמת הארה נמוכה מדי.
מסך עם גיין גבוה, יאפשר לו בחירה קלה יותר של מקרנים וגם בעתיד יתאים יותר למקרן 3D שהם די חשוכים כאשר מציגים 3D....

אבל זה ממש לא 1.4 זה 1.2Lior_M כתב:אוקי זה עניין של גישה ובהחלט יש משהו בדבריך, אבל הוא צריך לקחת בחשבון שיתכן והוא יצטרך להוסיף פילטר בשביל להוריד את עוצמת ההארה. כי לפי הנתונים שלו ( מקרן, מרחק, גודל תמונה ) עם Gain 1.4 הוא יקבל משהו שהוא לא סביר ( לכיוון הבהיר ).opv כתב:Lior_M,
אני לא מסכים עם הדיעה שלך שיש נכון או לא נכון,
אני אישית חושב שאם אין מגבלת תקציב, כדאי תמיד לקנות את המסך עם הגיין הגבוה ביותר שאפשר, בגבול ההגיון.
בגבול ההגיון אני מתכוון למסכים בעלי גיין גבוה אבל לא כאלה שבהם מתחילות בעיות של כווניות או של חוסר אחידות, גיין של 1.5 הוא בערך הגבול.
עוצמת ההארה הכוללת נובעת מעוצמת ההארה של המקרן ומהגיין של המסך, אני מעדיף שכמה שיותר יגיע מהמסך.
הרבה יותר קל לטפל בעוצמת הארה עודפת, ע"י שימוש במוד חסכוני, או ע"י פילטר NR, מאשר לטפל בעוצמת הארה נמוכה מדי.
מסך עם גיין גבוה, יאפשר לו בחירה קלה יותר של מקרנים וגם בעתיד יתאים יותר למקרן 3D שהם די חשוכים כאשר מציגים 3D....
ליאור...

טוב עשית הזמנת את המסגרת המסיבית והאיכותית יותר.davidas1 כתב:אני חייב לציין שהזמנתי את המסך מהאתר שהמלצת, והשרות שלהם פשוט יוצא מן הכלל טוב. שאלתי שאלות במייל, והם מיד ענו לי. וגם שהתלבטתי, כתבתי להם והם ממש נתנו יעוץ מקצועי.
בסופו של דבר החלטתי לקנות את המסך בריליאנט עם GAIN 1.4 . הוא יתחבר למסך פנסוניק 4000, ולחדר חשוך יחסית... מרחק המקרן יהיה 3.6 מטר מהמסך. מרחק הישיבה 4 מטר.
הזמנתי את המסך Criterion Series עם המסגרת המצופה קטיפה שחורה.
תודה לכולם על העזרה....