אניטה השתדרגה
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אליאל,
קודם כל, הפתרון שהבאת מתאים רק למכונות שהותאמו לכך מלכתחילה. קרא בלינק. הם אפילו כותבים שהם לא מוכרים את החלק הזה לבד, אלא רק בהזמנה עם מכונה.
לגבי המצוף - אפשר ליצור חור ניקוז בחלק העליון של המיכל, מעל המצוף, ולחבר אותו לביוב - בדיוק כמו באמבטיה. ככה, במידה והמצוף לא יעבוד ומים ימשיכו לזרום לתוך המיכל, הם פשוט ישפכו החוצה לביוב. אמנם זה בזבוז של מים, אבל לפחות לא תהיה לך הצפה.
קודם כל, הפתרון שהבאת מתאים רק למכונות שהותאמו לכך מלכתחילה. קרא בלינק. הם אפילו כותבים שהם לא מוכרים את החלק הזה לבד, אלא רק בהזמנה עם מכונה.
לגבי המצוף - אפשר ליצור חור ניקוז בחלק העליון של המיכל, מעל המצוף, ולחבר אותו לביוב - בדיוק כמו באמבטיה. ככה, במידה והמצוף לא יעבוד ומים ימשיכו לזרום לתוך המיכל, הם פשוט ישפכו החוצה לביוב. אמנם זה בזבוז של מים, אבל לפחות לא תהיה לך הצפה.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
צודק, באמת אפשר לעשות למים מאין יציאת חירום במידה והם יגיעו למפלס שהם לא צריכים להגיע(באמת לא חשבתי על זה)
ואת האמת לא קראתי את רוב הפירוט בלינק, אני רק ניסיתי להבין מה כולל הפטנט הזה(חיבורים וכו) וכיצד הם מחברים אותו.
אני יודע שהבאטרפליי שמוכרים אמיגו, מגיעה אם חיבור ישיר... צריך לפרק איזה אחת לראות איך היא מחוברת
אני בגישה אחרת בכלל:
אם כבר חיבור ישיר אז חיבור ישיר אם משאבה סיבובית שקטה...
הינה ההשראה:
ואת האמת לא קראתי את רוב הפירוט בלינק, אני רק ניסיתי להבין מה כולל הפטנט הזה(חיבורים וכו) וכיצד הם מחברים אותו.
אני יודע שהבאטרפליי שמוכרים אמיגו, מגיעה אם חיבור ישיר... צריך לפרק איזה אחת לראות איך היא מחוברת
אני בגישה אחרת בכלל:
אם כבר חיבור ישיר אז חיבור ישיר אם משאבה סיבובית שקטה...
הינה ההשראה:
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
יש גם את האופציה הזו כמובן שהועלתה בעבר פה בפורום (יש גם דוגמה ממישהו בארץ שביצע אצלו במכונה), אבל אתה טוען שאתה חושש מזה ...
http://www.home-barista.com/espresso-ma ... -t229.html
http://www.home-barista.com/espresso-ma ... -t229.html