Irus אני מוריד בפניך את הכובע, לא ידעתי את כל זהIrus כתב:gilos כתב:כשאתה אומר "תמיכה בתכני בלו-ריי" אתה מתכוון ל..? תמיכה ב-JB יש, אז מה הבעיה?!Irus כתב:gilos,gilos כתב:אמנם מעט יותר יקר, אך איך אפשר לוותר על המכשיר הסקסי והכל יכול של DVICO ה-SLIM S1....
הערה קטנה, למכשיר הסקסי שלך, שאין ספק שהוא גם מכשיר טוב, עדיין יש נחיתות מבחינת חומרה, מבחינת יכולת הזרמה, מבחינת תמיכה בתכני בלו-ריי (חשוב לפותח השרשור), ומבחינת תמיכה ב-JB, בהשוואה לפופקורן שעולה כמה מאות שקלים פחות...
אז למה אתה רושם מכשיר כל יכול?......
לגבי תכני הבלו-ריי: לפופקורן יש מנגנון Simple BD שלא קיים ב-DVICO, לכן תכנים כאלה מוצגים טוב יותר והזיהוי שלהם מתבצע בצורה יעילה יותר על גבי מכשיר הפופקורן (זה צויין במספר סקירות). מעבר לזה, לפופקורן יש יכולת הצגה של תפריטים מלאים בחלק קטן של הכותרים, יכולת שלא קיימת כלל במכשירי DVICO.
לגבי ה-JB: ל-DVICO יש פיתרון JB מוגבל וחלקי שמופעל באמצעות המחשב בלבד, ולא כולל תמיכה בסדרות (גם אם יש תמיכה חלקית וידנית, זה עדיין לא זה). לפופקורן יש מספר פתרונות JB, מובנים או שניתנים להתקנה על הסטרימר עצמו ומבצעים עדכון אוטומטי של הנתונים (סרטים, סדרות ומוזיקה), ללא תלות במחשב.
לגבי ההזרמה: הפופקורן, שמבוסס על צ'יפ של סיגמה, ידוע ביתרון שלו בהזרמה של תכנים כבדים באמצעות הרשת, בהשוואה לסטרימרים שמבוססים על צ'יפ של רילטק (כמו ה-DVICO S1)....
ורק לחידוד:
לגבי תכני הבלו-ריי: האם זה אומר ש-SLIM S1 לא יידע לנגן לי בכלל קבצי M2TS ?!
לגבי ה-JB: איך ה-DVICO בהשוואה ל-EXTRIMER שמוכרים בבאג? הבנתי שגם הוא לא רע בנושא.
ובכלל, אם זה כך (וסליחה שלא ראיתי זאת בסיקורים הקודמים, פשוט אני חזרתי לפורום הזה לא מזמן) אז למה ה-DVICO כל-כך יקרים?!