כל זאת ועוד במידה ומשתמשים בשנאי איכותי וטוב.
הדוגמאות מתחום ההגברה, מגברים וציוד דיגטלי ואנאלוגי באולפני הקלטות (אני מניח שהם מבינים דבר או שניים בסאונד)
נראה לי שאני הולך על זה!

ואל תשכח להעלות תמונות כשהמוצר בבית. אני גם שוקל להביא עם חבר רסיבר מארה"ב, כך שזה מאוד מעניין אותי.kaplaey2 כתב:חיפוש קצר במר "גוגל" מראה שאנשים טוענים שאין שום שינוי לא מבחינה אנלוגית ולא מבחינה דיגיטלית!
הדוגמאות מתחום ההגברה, מגברים וציוד דיגטלי ואנאלוגי באולפני הקלטות (אני מניח שהם מבינים דבר או שניים בסאונד)
נראה לי שאני הולך על זה!...

בהצלחהkaplaey2 כתב:חיפוש קצר במר "גוגל" מראה שאנשים טוענים שאין שום שינוי לא מבחינה אנלוגית ולא מבחינה דיגיטלית!
נראה לי שאני הולך על זה!...

ofercohenofercohen כתב:גם על זה אין וויכוח.kaplaey2 כתב:אוקי הבנתי, לפי 9000es "גוון הסאונד" לא יהיה אותו דבר,
האם זה כתוצאה מההמרה של ה 110V ל 220V?
על כל השאר אין וויכוח?...
ביקשנו הוכחות-ולא קיבלנו
רק הצהרות...

כי אולי הוא הבין שרכישה מארה"ב תצא לו זול יותר והוא יקבל בדיוק אותן תוצאות?9000es כתב:ofercohenofercohen כתב:גם על זה אין וויכוח.kaplaey2 כתב:אוקי הבנתי, לפי 9000es "גוון הסאונד" לא יהיה אותו דבר,
ביקשנו הוכחות-ולא קיבלנו
רק הצהרות...
ואני מחכה שתרכוש רסיבר כזה מארה"ב ....... לא מזמן אמרת לי שאתה רוכש רק רסיבר מאירופה .
מה קרה פתאום שאתה מצדד ברכישת רסיבר מארה"ב....
istarmini כתב:אכן כך.9000es כתב:ofercohenofercohen כתב:גם על זה אין וויכוח.kaplaey2 כתב:אוקי הבנתי, לפי 9000es "גוון הסאונד" לא יהיה אותו דבר,
ביקשנו הוכחות-ולא קיבלנו
רק הצהרות...
ואני מחכה שתרכוש רסיבר כזה מארה"ב ....... לא מזמן אמרת לי שאתה רוכש רק רסיבר מאירופה .
מה קרה פתאום שאתה מצדד ברכישת רסיבר מארה"ב....
אבל אני עדיין צריך חיזוקים![]()
(ההפרש במחיר הוא גדול מאד -כ 4500-4000 ש"ח)
כי אולי הוא הבין שרכישה מארה"ב תצא לו זול יותר והוא יקבל בדיוק אותן תוצאות?...
kaplaey2 כתב:liranh למיטב ידיעתי אתה עובר באדום, מראה את הקבלה, המעריך מחשב את המיסים 33.4% מס.
ואתה יכול או לשלם במקום, ואו לקבל טופס ולשלם בסניף הדואר....

זה 34% כולל מע"מ ולא 33+16 .liranh כתב:kaplaey2 כתב:liranh למיטב ידיעתי אתה עובר באדום, מראה את הקבלה, המעריך מחשב את המיסים 33.4% מס.
תודה
לפי החישוב של 33% + 15.5% מע"מ אפילו ללא עלות משלוח , לא בדיוק משתלם...
istarmini כתב:זה 34% כולל מע"מ ולא 33+16 .liranh כתב:kaplaey2 כתב:liranh למיטב ידיעתי אתה עובר באדום, מראה את הקבלה, המעריך מחשב את המיסים 33.4% מס.
תודה
לפי החישוב של 33% + 15.5% מע"מ אפילו ללא עלות משלוח , לא בדיוק משתלם......