או לפסחCatskinner כתב:אני בטוח שהתשובה הרבה יותר מעשית. רוב הסיכויים שאחד מהם מיועד למתנה....
מהו המוצר האחרון שקניתם?
- ילדיעפים
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9318
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 52 פעמים
עשיתי שתי קניות החודש
גיטרה בס ומגבר לבן האמצעיבן ה13-אחכ מגבר לגיטרה חשמלית חדש מהחנות של פיחוי לבן החייל
ושלשום מערכת תופים יד שניה לבן הקטן בן ה11
ופרח ב5 שקלים לגרושתי העתידית
גיטרה בס ומגבר לבן האמצעיבן ה13-אחכ מגבר לגיטרה חשמלית חדש מהחנות של פיחוי לבן החייל
ושלשום מערכת תופים יד שניה לבן הקטן בן ה11
ופרח ב5 שקלים לגרושתי העתידית
אמן מייסר
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46320
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
מצלמת IP אלחוטית מדגם Foscam FI8918W.
זה היה השרשור שהדליק אותי וזוג התגובות המפורטות של EliHaboosh ענו לי על כל השאלות שהיו לי.
המחיר $89 כולל משלוח דרך eBay ולא נגבו שום מיסים.
זה היה השרשור שהדליק אותי וזוג התגובות המפורטות של EliHaboosh ענו לי על כל השאלות שהיו לי.
המחיר $89 כולל משלוח דרך eBay ולא נגבו שום מיסים.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

HoMedics QRM-400H
אחד הפינוקים הכי גדולים שרכשתי לעצמי בשנים האחרונות.
ולא, אין לי בעיות גב, סתם מפונק.
אחד הפינוקים הכי גדולים שרכשתי לעצמי בשנים האחרונות.
ולא, אין לי בעיות גב, סתם מפונק.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
קורא ספרים אלקטרוני חדש SONY PRS-650.
יש לי דגם ישן יותר ה PRS-700 אבל המסך נראה גרוע לעומת הדגמים החדשים, התמיכה ב ePub עלובה והוא נוטה להיתקע כשיש הרבה כותרים בספריה. הוא גם נחבט לא מעט במהלך שירותו כך שהגיע הזמן להוציא אותו לפנסיה או להעביר אותו למישהו פחות טרחן ממני.
ל PRS-650 לעומת זאת יש את אותו מסך Pearl כמו ל Kindle 3 ומסך המגע משתמש בטכנולוגיה שאינה מצריכה שכבה נוספת מעל למסך, כך שאיכות הקריאה אינה נפגמת עקב החזרי אור. התמיכה ב ePub ומהירות התגובה שופרו וסה"כ החוויה של הקריאה הפכה לנעימה יותר.
יש לי דגם ישן יותר ה PRS-700 אבל המסך נראה גרוע לעומת הדגמים החדשים, התמיכה ב ePub עלובה והוא נוטה להיתקע כשיש הרבה כותרים בספריה. הוא גם נחבט לא מעט במהלך שירותו כך שהגיע הזמן להוציא אותו לפנסיה או להעביר אותו למישהו פחות טרחן ממני.
ל PRS-650 לעומת זאת יש את אותו מסך Pearl כמו ל Kindle 3 ומסך המגע משתמש בטכנולוגיה שאינה מצריכה שכבה נוספת מעל למסך, כך שאיכות הקריאה אינה נפגמת עקב החזרי אור. התמיכה ב ePub ומהירות התגובה שופרו וסה"כ החוויה של הקריאה הפכה לנעימה יותר.
נערך לאחרונה על ידי Catskinner ב 17/04/2011 17:48, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14346
- נתן תודות: 989 פעמים
- קיבל תודות: 1218 פעמים
איך יודעים שקונים את המקור ולא את החיקוי? יש לך לינק למוצר האמיתי מEBAY?ziv_r כתב:מצלמת IP אלחוטית מדגם Foscam FI8918W.
המחיר $89 כולל משלוח דרך eBay ולא נגבו שום מיסים....
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אם זה זול מידי, זה חיקוי. המחיר צריך להיות בסביבות מה שכתבתי.
בהודעה אותה ציטטת יש קישור לאחת ההודעות בשרשור אחר בו יש קישור למוצר ב- eBay.
בהודעה אותה ציטטת יש קישור לאחת ההודעות בשרשור אחר בו יש קישור למוצר ב- eBay.
- טלHD
- גורו

בשירשור שקראתי ושאתה נתת אליו קישור....נכתב שהמקור והחיקוי עולים אותו דבר 89$.ziv_r כתב:אם זה זול מידי, זה חיקוי. המחיר צריך להיות בסביבות מה שכתבתי.
בהודעה אותה ציטטת יש קישור לאחת ההודעות בשרשור אחר בו יש קישור למוצר ב- eBay....
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

טלHD,
קראתי שוב את השרשור בגלל ההודעה שלך ולא ראיתי שהמקור והחיקוי עולים דומה. החיקוי עולה $69 ב DX והמקור $89 ב- eBay ושאר המשווקים המקוונים.
קראתי שוב את השרשור בגלל ההודעה שלך ולא ראיתי שהמקור והחיקוי עולים דומה. החיקוי עולה $69 ב DX והמקור $89 ב- eBay ושאר המשווקים המקוונים.
- טלHD
- גורו

מתוך הודעה מס' 17: "מה שמעניין הוא שבאותו מחיר אתה יכול לרכוש את המצלמה המקורית של FOSCAM עם משלוח חינם לארץ".ziv_r כתב:טלHD,
קראתי שוב את השרשור בגלל ההודעה שלך ולא ראיתי שהמקור והחיקוי עולים דומה. החיקוי עולה $69 ב DX והמקור $89 ב- eBay ושאר המשווקים המקוונים....
בכל מקרה....ראיתי שעל אריזת החיקוי וגם על המצלמה עצמה אין כיתוב "FOSCAM " ועל המקור יש...
תודה בכל מקרה.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

טלHD,
המחיר של המצלמות שונה כפי שכתבתי, בהודעה #17 אליה אתה מתייחס, יש להוסיף $20 משלוח ואז המחיר של המצלמה הלא מקורית, זהה למחיר של המצלמה המקורית כולל משלוח. אם משווים רק את המחיר של המצלמה ללא משלוח, המחיר הוא כפי שכתבתי, $69 עבור החיקוי ו- $89 עבור המקור.
המחיר של המצלמות שונה כפי שכתבתי, בהודעה #17 אליה אתה מתייחס, יש להוסיף $20 משלוח ואז המחיר של המצלמה הלא מקורית, זהה למחיר של המצלמה המקורית כולל משלוח. אם משווים רק את המחיר של המצלמה ללא משלוח, המחיר הוא כפי שכתבתי, $69 עבור החיקוי ו- $89 עבור המקור.
- טלHD
- גורו

ziv_r כתב:טלHD,
המחיר של המצלמות שונה כפי שכתבתי, בהודעה #17 אליה אתה מתייחס, יש להוסיף $20 משלוח ואז המחיר של המצלמה הלא מקורית, זהה למחיר של המצלמה המקורית כולל משלוח. אם משווים רק את המחיר של המצלמה ללא משלוח, המחיר הוא כפי שכתבתי, $69 עבור החיקוי ו- $89 עבור המקור....
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מולטימטר.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
מצלמת Canon Powershot G12
לאחר גסיסתה של המצלמה הקודמת שלי החלטתי שמה שבאמת מעניין אותי זה מקסימום איכות אופטית ואפשרויות כיוון במינימום נפח ומשקל - מה שישר הוריד את כל ה DSLR למיניהן. זום ענקי גם לא מעניין אותי במיוחד וכך נבחרה לה ה G12 שהיא אחת המצלמות הקומפקטיות הטובות ביותר שיצא לי להחזיק בידיים.
לאחר גסיסתה של המצלמה הקודמת שלי החלטתי שמה שבאמת מעניין אותי זה מקסימום איכות אופטית ואפשרויות כיוון במינימום נפח ומשקל - מה שישר הוריד את כל ה DSLR למיניהן. זום ענקי גם לא מעניין אותי במיוחד וכך נבחרה לה ה G12 שהיא אחת המצלמות הקומפקטיות הטובות ביותר שיצא לי להחזיק בידיים.
נערך לאחרונה על ידי Catskinner ב 30/04/2011 11:21, נערך פעם 1 בסך הכל.