אקדח להגנה עצמית
- רוביןהוד
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 621
אם המצב כל כך קשה,לך קנה לך אקדח או אלה טלסקופית.יש כאלו שפונים לעולם התחתון ורוכשים אם מצבך עד כדיכך טראומאטי.
- firebird
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
חונה על שתי חניות ומתלונן על ביריונות - הבדיחה הכי טובה ששמעתי היום
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- רוביןהוד
-
- חבר פעיל במיוחד

ניסית לתת שרות בזמנהוף?מקווה שאין לך נשק באוטו.
- shay1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2164
נראה לי בסופו של דבר שאתה הבריון במקרה אני מכיר את האזור ויוצא לא פעם לעבוד ברחוברוביןהוד כתב:ניסית לתת שרות בזמנהוף?מקווה שאין לך נשק באוטו....
ואף פעם לא הרשתי לעצמי לתפוס חניה כפולה מתוך נוחיות גם אני צריך לתת שרות, הגם רצחת וגם ירשת?
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- רוביןהוד
-
- חבר פעיל במיוחד

אחלה משפט,נזכרתי במשפט הזה בחניה כפולה על בחור מהקהילה ההומולסבית.מתנצל אם פגעתי בך מראש.shay1 כתב:נראה לי בסופו של דבר שאתה הבריון במקרה אני מכיר את האזור ויוצא לא פעם לעבוד ברחוברוביןהוד כתב:ניסית לתת שרות בזמנהוף?מקווה שאין לך נשק באוטו....
ואף פעם לא הרשתי לעצמי לתפוס חניה כפולה מתוך נוחיות גם אני צריך לתת שרות, הגם רצחת וגם ירשת?...
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
חברה dont feed the trol
- shay1
-
- חבר ותיק

ממש לא פגעת בי, הכול ברוח טובהרוביןהוד כתב:אחלה משפט,נזכרתי במשפט הזה בחניה כפולה על בחור מהקהילה ההומולסבית.מתנצל אם פגעתי בך מראש.shay1 כתב:נראה לי בסופו של דבר שאתה הבריון במקרה אני מכיר את האזור ויוצא לא פעם לעבוד ברחוברוביןהוד כתב:ניסית לתת שרות בזמנהוף?מקווה שאין לך נשק באוטו....
ואף פעם לא הרשתי לעצמי לתפוס חניה כפולה מתוך נוחיות גם אני צריך לתת שרות, הגם רצחת וגם ירשת?......
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- sYn
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1043
בקיצור לנהוג בשקט ובנימוס.
אם איזה ערס מתנפח מולך, פשוט ללכת.
זה לא שווה את זה.
זה לא שווה את זה.
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
הבעיה היא לא ההתנפחות...sYn כתב:בקיצור לנהוג בשקט ובנימוס.
זה לא שווה את זה....
במצב כזה ברור שלהוריד מבט (להסתכל בעיניים זה רע) וללכת בשקט מהמקום, לא משנה מה התוקפן (מילולית) אומר - זו האופציה המועדפת.
אתה יודע מה, אפילו אם הוא נותן איזו דחיפה, חליק - עזוב.
השאלה היא מה אם הוא לא מסתפק בזה.
- shay1
-
- חבר ותיק

לפעמים ללכת בשקט משרת בדיוק את האינטרס של הערס" ישנם אנשים שחולשה מדרבנת אותם להמשיך והפגנת כוח מעמידה אותם במקוםsYn כתב:בקיצור לנהוג בשקט ובנימוס.
זה לא שווה את זה....
אבל זו עיצה מאוד סוביקטיבית , צריך לחוש מי עומד מולך ולקרוא אותו כל אדם והיכולות שלו להתמודד מול מצבים שונים, אם לדוגמא אתה בעל יכולות מופלאות באומנות לחימה הסיכוי שתעמוד על שלך יהיה גדול יותר מאדם ללא רקע בתחום כי אתה יודע שבמידת הצורך תוכל להתגונן ואם יהיה צורך גם לשבור לו עצם אחת או שנים
השרשור הזה התחיל להיות הזוי
נערך לאחרונה על ידי shay1 ב 23/12/2010 7:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- sYn
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1043
אני אישית נמנע מעימותים, למרות שאני שוטר (
)
שוטר מטה, אבל עדיין שוטר.
זה לא שווה את כל זה.
זה לא שווה את כל זה.
-
רונן
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
כפי שציננתי בתחילת השרשור ולאחריו , כוונתי להגנה עצמית בלבד ,רוצה לומר , אם אני מטייל עם המשפחה ומגיע מצב חו"ח שאני בסכנת חיים ,sYn כתב:אני אישית נמנע מעימותים, למרות שאני שוטר ()
זה לא שווה את כל זה....
ושאין מוצא אחר , לא אהסס להגן על עצמי ועל משפחתי ,
אינני צעיר , אני מספיק אחראי להבין מה המשמעות של נשק מכל סוג ,
אבל אם מדובר על הצלת חיים / סכנת חיים , אז אני מעדיף להיות עם כלי הגנה .
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
רונן , לא נעים לי לומר לך , אבל או שתלך ללמוד אמנות לחימה , ולא בגלל ההגנה אלא בגלל שתבין מה זה הגנה , או שתעזוב את זה , אקדח כפי שהוסבר לך , לא יעזור לך . אני חשבתי על זה ואני חושש שגם רפליקה לא תעזור
וגילוי הוגן , אנני יודע עדיין שום אמנות לחימה , עקב בעיות בריאות , ועדיין אני באמת מאמין שהעצה שנתתי לך היא הכי טובה עבורך , ואתה תודה לי על כך , בין אם תשתמש באמנות הזו ובין אם לא
וגילוי הוגן , אנני יודע עדיין שום אמנות לחימה , עקב בעיות בריאות , ועדיין אני באמת מאמין שהעצה שנתתי לך היא הכי טובה עבורך , ואתה תודה לי על כך , בין אם תשתמש באמנות הזו ובין אם לא