עכשיו זה רשמי-גוגל מציגה את הנקסוס S ואת ה-Gingerbread
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
אני לא מבין למה צריך לסלולרי dual core
המטרה פה זה לחסוך בחיי סוללה, האם dual core לא יצרוך יותר חשמל?
המטרה פה זה לחסוך בחיי סוללה, האם dual core לא יצרוך יותר חשמל?
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
לגבי ה-GPS, נכון שעוד לא התנסינו בו, אבל אני חושב שאפשר להיות רגועים, סמסונג (וגוגל שעבדו איתם צמוד), לא היו משחררים את המכשיר הזה אחרי כל סאגת ה-GPS במכשירים הקודמים ללא בדיקה מדוקדקת.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
בקיצור - אם אני מבין נכון - זה טלפון לEARLY ADOPTERS/מתכנתים וכד', לא למשתמש הפשוט...
גודל הזכרון קצת בעייתי לטעמי. מוזיקה וסרטים - והלך המקום מאוד מהר.
גודל הזכרון קצת בעייתי לטעמי. מוזיקה וסרטים - והלך המקום מאוד מהר.
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
איתי,
לטעמי לא נכון. המכשיר הנ"ל אמור להיכנס לרשימת הבדיקות של כל אחד המעוניין לרכוש כיום מכשיר אנדרואיד מתקדם. אני ממליץ לכל מי שתיכנן לרכוש את ה SGS להעביר מבט גם על המכשיר הזה ולהחליט מה הוא מעדיף (זה ממש לא מכשיר שמיועד רק למתכנתים או ל EARLY ADOPTERS). צריך לשים לב שאני לא טוען שהבחירה הסופית של הרוב תהיה ללכת דווקא עליו (ייתכן שהרוב יעדיפו את ממשק הסמסונג על פני האנדרואיד), אבל כן חושב שיש עכשיו עוד מכשיר טוב כאופציה. לטעמי 3 המכשירים המתקדמים ביותר שיש כיום לאנדרואיד (שרלוונטים לרשת הישראלית) הם הגלקסי S (על כל הנגזרות שלו), לנקסוס S (שהוא בעקיפין נגזרת נוספת של הגלקסי S) וה Desire HD בעל המסך הענק (ה EVO לטעמי היה ונשאר כרגע המכשיר הטוב ביותר לאנדרואיד). ייתכן שגם ה LG ייכנס לרשימה הזאת, אבל שם, לטעמי, עדיין צריך לחכות על מנת לראות איך עובד ה UI של LG מעל המכשיר, האם ניתן לפתוח אותו להרשאות רוט בקלות, האם יש לו בעיות חומרה כלשהם (אגב, זה משהו שצריך גם לבדוק אל מול מכשיר הנקסוס S לכשיצא בשבוע הבא) ולבדוק את המחיר כמובן
לטעמי לא נכון. המכשיר הנ"ל אמור להיכנס לרשימת הבדיקות של כל אחד המעוניין לרכוש כיום מכשיר אנדרואיד מתקדם. אני ממליץ לכל מי שתיכנן לרכוש את ה SGS להעביר מבט גם על המכשיר הזה ולהחליט מה הוא מעדיף (זה ממש לא מכשיר שמיועד רק למתכנתים או ל EARLY ADOPTERS). צריך לשים לב שאני לא טוען שהבחירה הסופית של הרוב תהיה ללכת דווקא עליו (ייתכן שהרוב יעדיפו את ממשק הסמסונג על פני האנדרואיד), אבל כן חושב שיש עכשיו עוד מכשיר טוב כאופציה. לטעמי 3 המכשירים המתקדמים ביותר שיש כיום לאנדרואיד (שרלוונטים לרשת הישראלית) הם הגלקסי S (על כל הנגזרות שלו), לנקסוס S (שהוא בעקיפין נגזרת נוספת של הגלקסי S) וה Desire HD בעל המסך הענק (ה EVO לטעמי היה ונשאר כרגע המכשיר הטוב ביותר לאנדרואיד). ייתכן שגם ה LG ייכנס לרשימה הזאת, אבל שם, לטעמי, עדיין צריך לחכות על מנת לראות איך עובד ה UI של LG מעל המכשיר, האם ניתן לפתוח אותו להרשאות רוט בקלות, האם יש לו בעיות חומרה כלשהם (אגב, זה משהו שצריך גם לבדוק אל מול מכשיר הנקסוס S לכשיצא בשבוע הבא) ולבדוק את המחיר כמובן
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
כל מי שצריך תשובה למה ה Nexus S עדיף על SGS כנראה לא שיחק מספיק זמן עם ה UI של סמסונג על ה SGS. מבחינתי האישית היתרון הכי גדול הוא החומרה של SGS והממשק הנקי המקורי של Google. לגבי תמיכה בצילום 720p הוא עניין של זמן בלבד ויציאת HDMI.. עם יד על הלב, כמה אנשים באמת משתמשים באופציה הזאת על בסיס יומיומי? גם אם היא לא תהיה קיימת ב Nexus S (אני בספק רב) יש כ"כ הרבה אופציות היום לגשת לתוכן הזה בנוסף למכשיר...
ב530$ מדובר במכשיר הכי טוב בשוק היום לדעתי. קניה עיוורת לגמרי למי שיש תקציב ומחפש סמארטפון...
ב530$ מדובר במכשיר הכי טוב בשוק היום לדעתי. קניה עיוורת לגמרי למי שיש תקציב ומחפש סמארטפון...
Need more cowbell
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
אני אישית קצת מאוכזב, אבל לא בגלל ה Nexus S שבאמת לא כל כך מעניין אותי.
אני מאוכזב כי ציפיתי מ Gingerbread ליותר
אני מאוכזב כי ציפיתי מ Gingerbread ליותר
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- kaizer
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 215
אני קורה בין השורות של הכותבים בפורום הזה ואולי עולה לי התשובה:
עדיף (אולי) להשתמש במכשיר שהוא לא המילה האחרונה אבל לנצל אותו ב 100% מאשר להציג מכשיר (ליבה כפולה למשל) שעדין לא בשל לחלוטין והוא הראשון מסוגו בשוק. אני מאמין שגולגל למדו מטעיות העבר עם נקסוס 1 שלא היה בשל יום יציאתו לשוק
עדיף (אולי) להשתמש במכשיר שהוא לא המילה האחרונה אבל לנצל אותו ב 100% מאשר להציג מכשיר (ליבה כפולה למשל) שעדין לא בשל לחלוטין והוא הראשון מסוגו בשוק. אני מאמין שגולגל למדו מטעיות העבר עם נקסוס 1 שלא היה בשל יום יציאתו לשוק
בנים לא מתבגרים הצעצועים שלהם נעשים יקרים יותר !
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
עומד לצאת כבר מכשיר אחד הLG STAR ... לדעתי זה מיותר כרגע מכשיר שמרציך אנדרואיד עם מעבד ליבה כפולה ,
למרות שמי יודע אולי הiPad 2 יכלול מעבד דו ליבתי ואז יצאו טאבלטים ל"המונים" עם מעבדים כפולי ליבה.
למרות שמי יודע אולי הiPad 2 יכלול מעבד דו ליבתי ואז יצאו טאבלטים ל"המונים" עם מעבדים כפולי ליבה.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- tomerhd
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 751
מבחינת איכות המסך, המסכים זהים??
אומרים שלסמסונג מסך ממש טוב...האם גם הנקסוס יהיה ככה?
אומרים שלסמסונג מסך ממש טוב...האם גם הנקסוס יהיה ככה?
תומר
- eagle75
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2805
נראה שהמסכים זהים.k-pax כתב:מבחינת איכות המסך, המסכים זהים??
אומרים שלסמסונג מסך ממש טוב...האם גם הנקסוס יהיה ככה?...
- quique
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 368
אם ברצוני לרכוש את המכשיר, ואין לי אף אחד שיביא אותו משום מקום בערך, איך אני יכול לעשות זאת?
כלומר, אם אזמינו מחו"ל, מה יהיו הצעדים לקבלו כאן בארץ וכמה יעלה לי התענוג להתמודד מול הרשויות.
תודה...
כלומר, אם אזמינו מחו"ל, מה יהיו הצעדים לקבלו כאן בארץ וכמה יעלה לי התענוג להתמודד מול הרשויות.
תודה...
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
אני מאמין שתהיה אפשרות לרכוש אותו ישירות מגוגל כמו שעכשיו ניתן לרכוש נקסוס 1quique כתב:אם ברצוני לרכוש את המכשיר, ואין לי אף אחד שיביא אותו משום מקום בערך, איך אני יכול לעשות זאת?
תודה......
Need more cowbell
- quique
-
- חבר פעיל מאוד

אז אני משלם ישירות לגוגל בעצם? וכשהמכשיר מגיע לארץ, מה עושים מבחינת מכס וכו'?Pavelz כתב:אני מאמין שתהיה אפשרות לרכוש אותו ישירות מגוגל כמו שעכשיו ניתן לרכוש נקסוס 1quique כתב:אם ברצוני לרכוש את המכשיר, ואין לי אף אחד שיביא אותו משום מקום בערך, איך אני יכול לעשות זאת?
תודה.........
-
osherov
-
- גורו Android

המכשיר לא יהיה ניתן לרכישה ישירות מאתר גוגל (כמו שהיה עם הנקסוס 1) אלא מהחנויות עצמם. במקרה הזה אנחנו מדברים על חנויות הרשת של בסט ביי בארה"ב. שימו לב שאין אפשרות לבצע רכישה ישירה מאתר בסט ביי לישראל. בנוסף לכל מי שמעוניין להשתמש בחוק ניתוק זיקה דרך אחת החברות הסלולאריות בישראל כדאי שיבדוק שעל החשבונית שלו יהיה רשום שמו (כפי שזה רשום אצל הספקית הסלולארית שלכם) ומספר ה IMEI של המכשיר החדש שנרכש (זה פחות רלוונטי לרכישה מארה"ב אבל בכל זאת לזכור שהחשבונית תהיה רשומה בשפה האנגלית)
- quique
-
- חבר פעיל מאוד

המכשיר יימכר רק בBEST BUY? כלומר אאלץ למצוא מישהו שירכוש אותו פיזית באחת החנויות? חבלosherov כתב:המכשיר לא יהיה ניתן לרכישה ישירות מאתר גוגל (כמו שהיה עם הנקסוס 1) אלא מהחנויות עצמם. במקרה הזה אנחנו מדברים על חנויות הרשת של בסט ביי בארה"ב. שימו לב שאין אפשרות לבצע רכישה ישירה מאתר בסט ביי לישראל. בנוסף לכל מי שמעוניין להשתמש בחוק ניתוק זיקה דרך אחת החברות הסלולאריות בישראל כדאי שיבדוק שעל החשבונית שלו יהיה רשום שמו (כפי שזה רשום אצל הספקית הסלולארית שלכם) ומספר ה IMEI של המכשיר החדש שנרכש (זה פחות רלוונטי לרכישה מארה"ב אבל בכל זאת לזכור שהחשבונית תהיה רשומה בשפה האנגלית)...
-
osherov
-
- גורו Android

quique,
הבנת נכון (ניתן לרכוש באופן מכוון דרך האתר שלהם אבל אין משלוחים לארץ)
קבלו טיזר חמוד על הנקסוס S:
הבנת נכון (ניתן לרכוש באופן מכוון דרך האתר שלהם אבל אין משלוחים לארץ)
קבלו טיזר חמוד על הנקסוס S:
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

טוב, יש לי 2 אנשים בניו יורק.
אחד שמבין בטכנולוגיה, אבל נשאר שם (הוא גר שם).
ואחד של מבין בכלל, אבל חוזר בסוף החודש ארצה.
אני כנראה אשלב כוחות ביניהם, האחד ירכוש את המכשיר והשני יביא לי אותו (אני מקווה שזה יעבוד, כי הם לא מכירים אחד את השני)
אני כנראה אשלב כוחות ביניהם, האחד ירכוש את המכשיר והשני יביא לי אותו (אני מקווה שזה יעבוד, כי הם לא מכירים אחד את השני)
- quique
-
- חבר פעיל מאוד

ולי אין אפילו אחד כזה... יש לי 500 ש"ח הנחה מאורנג' על איזה מכשיר שאקנה מאיזו חנות שארצה, אך רק עד סוף החודשtheAman כתב:טוב, יש לי 2 אנשים בניו יורק.
אני כנראה אשלב כוחות ביניהם, האחד ירכוש את המכשיר והשני יביא לי אותו (אני מקווה שזה יעבוד, כי הם לא מכירים אחד את השני)...
חייב שמישהו יביא לי מכשיר מארה"ב
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

ב-20/12 המכשיר יגיע גם לבריטניה, אולי שם יש לך מישהו.quique כתב:ולי אין אפילו אחד כזה... יש לי 500 ש"ח הנחה מאורנג' על איזה מכשיר שאקנה מאיזו חנות שארצה, אך רק עד סוף החודשtheAman כתב:טוב, יש לי 2 אנשים בניו יורק.
אני כנראה אשלב כוחות ביניהם, האחד ירכוש את המכשיר והשני יביא לי אותו (אני מקווה שזה יעבוד, כי הם לא מכירים אחד את השני)...
חייב שמישהו יביא לי מכשיר מארה"ב...
- IamEzio
-
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
קנה כבר את הSGS מאחת החנויות אחרות עם באמת אין לך אף אחד שיכול להביא את המכשיר מחול ...quique כתב:ולי אין אפילו אחד כזה... יש לי 500 ש"ח הנחה מאורנג' על איזה מכשיר שאקנה מאיזו חנות שארצה, אך רק עד סוף החודשtheAman כתב:טוב, יש לי 2 אנשים בניו יורק.
חייב שמישהו יביא לי מכשיר מארה"ב...