התחדשתי ב-LX83
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14365
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
חיים....זה בגלל שלא העלית תמונה של "אחרי"....איך נדע?חיים כתב:אתם טועים
הוא ממש לא על הריצפה
משהו כמו 20סנטימטרים מהריצפה
כשהחלק האחורי שלו 15 סנטימטרים,כך שהוא מכוון אלי
תאמינו לי אני שומע אותו טוב מאוד...
-
חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1233 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
טלHD כתב:חיים....זה בגלל שלא העלית תמונה של "אחרי"....איך נדע?חיים כתב:אתם טועים
הוא ממש לא על הריצפה
תאמינו לי אני שומע אותו טוב מאוד......
טל בוא לצלם בו.....
אתה גר לא רחוק מימני בו
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- טלHD
- גורו

וואלה...עכשיו אתה אומר? הייתי בא בכיף.חיים כתב:טלHD כתב:חיים....זה בגלל שלא העלית תמונה של "אחרי"....איך נדע?חיים כתב:אתם טועים
הוא ממש לא על הריצפה
תאמינו לי אני שומע אותו טוב מאוד......
טל בוא לצלם בו.....
אתה גר לא רחוק מימני בו...
היית מאמין שאני עדיין בעבודה....
(
- טלHD
- גורו

שמוליק...החתימה שלך מעצבנת...תזמין כבר 
-
חיים
- חבר במועדון HT

טלHD כתב:שמוליק...החתימה שלך מעצבנת...תזמין כבר...
אשכרה מעצבנת!!
בסוף אני יזמין לו את זה הביתה
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- טלHD
- גורו

אתה צוחק? הוא באמת חושב שאתה יכול לעשות לו את זה....חיים כתב:טלHD כתב:שמוליק...החתימה שלך מעצבנת...תזמין כבר...
אשכרה מעצבנת!!
בסוף אני יזמין לו את זה הביתה...
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
ומי ישלם , בנון ישלם ? להזמין לו גם אני יכול , אבל את הפפלינוס צריך להשאיר על השולחןטלHD כתב:אתה צוחק? הוא באמת חושב שאתה יכול לעשות לו את זה....חיים כתב:טלHD כתב:שמוליק...החתימה שלך מעצבנת...תזמין כבר...
אשכרה מעצבנת!!
בסוף אני יזמין לו את זה הביתה......
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
-
חיים
- חבר במועדון HT

stas כתב:הרסיבר אכן מדהים בכל פרמטר .....מעניין עד כמה יהיה משופר הדגם המחליף ל LX83 ?...
זה מה שאני שואל את עצמי כל פעם
והמדהים הוא שהם כל פעם ממציאים את עצמם מחדש
חיים-0532253784
חיים-0532253784
יש לי בשבילך הצעה שאתה לא יכול לסרב לה.
ליהיות המנהל הראשון שמעלה תמונות לנושא הזה!!!
http://www.hometheater.co.il/vt119726
ליהיות המנהל הראשון שמעלה תמונות לנושא הזה!!!
http://www.hometheater.co.il/vt119726
- danlior
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6462
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
כל שנה יהיה שיפור כלשהו, אחרת אין הצדקה למודל חדש - רוב הפעמים השינויים מינורים, לפעמים מהותיים עקב תיקון של פיצ'רים חלשים ושיפור טכנולוגי.stas כתב:הרסיבר אכן מדהים בכל פרמטר .....מעניין עד כמה יהיה משופר הדגם המחליף ל LX83 ?...
כולנו היינו עדים לשיפור הניכר שהביא דור חדש של רסיברים שכלל את הפורמטים החדשים........
ה-LX83 טוב יותר מה-LX81 גם עקב שיפורים של חוליות חלשות כמו איכות הפרה ואיכות ההגברה וגם הוספה של טכנולוגיות חדשות של DSP, DAC של 32 ביט, HDMI 1.4 וכו'
אני בספק שה-LX84 יהווה קפיצה דומה כי אנו לא מצפים לשיפורים טכנולוגים מהותיים מסביב לפינה וגם אין ל-LX83 חוליות חלשות מובהקות שיש לתקן אותם.
אני הייתי אומר בביטחון שאם ברצונך לרכוש רסיבר ולא לשדרג בכמה השנים הבאות, זה הרסיבר עבורך!
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
danliordanlior כתב:כל שנה יהיה שיפור כלשהו, אחרת אין הצדקה למודל חדש - רוב הפעמים השינויים מינורים, לפעמים מהותיים עקב תיקון של פיצ'רים חלשים ושיפור טכנולוגי.stas כתב:הרסיבר אכן מדהים בכל פרמטר .....מעניין עד כמה יהיה משופר הדגם המחליף ל LX83 ?...
כולנו היינו עדים לשיפור הניכר שהביא דור חדש של רסיברים שכלל את הפורמטים החדשים........
ה-LX83 טוב יותר מה-LX81 גם עקב שיפורים של חוליות חלשות כמו איכות הפרה ואיכות ההגברה וגם הוספה של טכנולוגיות חדשות של DSP, DAC של 32 ביט, HDMI 1.4 וכו'
אני בספק שה-LX84 יהווה קפיצה דומה כי אנו לא מצפים לשיפורים טכנולוגים מהותיים מסביב לפינה וגם אין ל-LX83 חוליות חלשות מובהקות שיש לתקן אותם.
אני הייתי אומר בביטחון שאם ברצונך לרכוש רסיבר ולא לשדרג בכמה השנים הבאות, זה הרסיבר עבורך!...
יש לציין שה 83 יש ברשותו מעבד תמונה הכי מתקדם שיש ...... הכולל גם את כניסות ה HDMI
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
גם באונקיו 608 שלי יש מעבד תמונה שכולל את כניסות הHDMI, מה חדש פה?9000es כתב:danliordanlior כתב:כל שנה יהיה שיפור כלשהו, אחרת אין הצדקה למודל חדש - רוב הפעמים השינויים מינורים, לפעמים מהותיים עקב תיקון של פיצ'רים חלשים ושיפור טכנולוגי.stas כתב:הרסיבר אכן מדהים בכל פרמטר .....מעניין עד כמה יהיה משופר הדגם המחליף ל LX83 ?...
אני הייתי אומר בביטחון שאם ברצונך לרכוש רסיבר ולא לשדרג בכמה השנים הבאות, זה הרסיבר עבורך!...
יש לציין שה 83 יש ברשותו מעבד תמונה הכי מתקדם שיש ...... הכולל גם את כניסות ה HDMI...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
ariel-ro כתב:גם באונקיו 608 שלי יש מעבד תמונה שכולל את כניסות הHDMI, מה חדש פה?9000es כתב:danliordanlior כתב:כל שנה יהיה שיפור כלשהו, אחרת אין הצדקה למודל חדש - רוב הפעמים השינויים מינורים, לפעמים מהותיים עקב תיקון של פיצ'רים חלשים ושיפור טכנולוגי.stas כתב:הרסיבר אכן מדהים בכל פרמטר .....מעניין עד כמה יהיה משופר הדגם המחליף ל LX83 ?...
יש לציין שה 83 יש ברשותו מעבד תמונה הכי מתקדם שיש ...... הכולל גם את כניסות ה HDMI......
החדש פו של 83 יש מעבד תמונה סופר מתקדם הכולל 36 ביט .