המלצה למכונה 7K-8K

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
מיץ_פטל
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1474
נתן תודות: 73 פעמים
קיבל תודות: 278 פעמים

שליחה #61 

chura,
האם השווית את הקפה שהופק ממנה לקפה ממכונה תואמת/ קרובה?

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 5016
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 288 פעמים

שליחה #62 

לגבי המוסיקה, בואו לא נשכח שזו התאומה האלקטרונית היפה של האוסקר, לא פחות - ולא יותר (הבחור האיטלקי אישר לי זאת במפגש ). מלבד הפרה אינפיוזן האלקטרוני המבורך, עדיין לפי הבנתי היא חסרה OPV . בהנחה ואני צודק, והאנגליזית שלי תאמה לאיטלקיזית של הבחור, אזי מדובר במכונה שהיא פשרה פוטנציאלית מעניינת בין דרישה ביתית לציוד מקצועי, גם במראה וגם בשימושיות. אבל לתמחר אותה מול אלקטרה או אפילו אניטה, זה לא ממש הכיוון הנכון. זאת לעניות דעתי - בסופו של דבר הצרכן הוא הקובע, אני כאן בסופו של דבר רק כדי לספר לו על מה הוא באמת משלם.
וליבואנים הישראלים, מכל תחום, בקשה: אני מבין מיתוג וזה, אבל מה אכפת לכם פשוט... לתמחר מחיר הגיוני? עשו זאת, ואנחנו נעשה את שאר העבודה בשבילכם. מקווה שספציפית לגבי המוסיקה המחיר ייקבע על משהו סביר, כי את הכיוון שלה אהבתי.
what's next?

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
תגובות: 9712
נתן תודות: 216 פעמים
קיבל תודות: 679 פעמים

שליחה #63 

8O

הוא דיבר על ראש תרמוסיפוני, על HX שונה. דוד אחר. מבנה שונה לגמרי. רכיבים משודרגים.
אין מצב שמדובר במכונות זהות מבחינת איכות הקפה, כשהמוסיקה עולה בדיוק פי 2 בחו"ל.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

שליחה #64 

גם באוסקר יש תרמוסיפון - אבל אני גם הבנתי שזה דור אחד קדימה מהאוסקר.
יש דוד יש מחליף חום ומעטפת פלסטיק same same but different
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

גונן
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 825
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #65 

ביקרתי היום בגסטרוליין, ראיתי את הווילדי המדוברת, אומנם כפיר הקדים אותי קצת בביקור , אבל אני בכלאופן היתרשמתי כצת אחרת , המכונה שנימצאת שם אכן מוזנחת, ואינה מקבלת את הטיפול הראוי, יחד עם זאת צריך ליזכור שהמכונה בת יותר 7 שנים ! ומוציאה בערך 40-50- כוס ליום, כמות מרשימה למכונה בסדר גודל כזה, ועדיין אחריי עבודה של מעל 7 שנים עובדת בתנאים האלו , אותי לפחות זה בהחלט הירשים , כלומר המכונה עמידה ביותר , גם שנים של עבודה , גם תחזוקה אפסית, והכול עובד. זה מיבחן קשה ביותר למכונה כזו.

אני דווקא ממש היתלהבתי , כי זו הדרך הנכונה בעניי ליבדוק אמינות לאורך זמן.

מה שכן זה אכן מקום בעייתי להיתרשם מהמכונה גם מפאת גילה , וגם הדגם אולי אינו מעודכן, כמו כן אין אפשרות ליטחון קפה במקום ולהיתרשם.

גסטרוליין לא ניראה לי בנויים היום לקבלת קהל מהסוג הפרטי, מה שכן היתרשמתי שזו חברה גדולה, עם גב חזק, ורצון לילמוד את השק שלנו ולהישתפר בעניין המכירות ,

אני כניראה אזמין את המיני . היא עדיין ניראת לי הבחירה הנכונה לכמות כוסות קטנה עם זמן המתנה קצר יחסית ויכולת מדויוקת מאוד לתת טמפרטורה נכונה לשתי הכוסות שאני מכין ברצף , בלי יותר מידי היתעסקות ,

-אני דווקא אוהב את המראה התעשיתי במיקצת של המכונה. עניין של טעם !

דאבל בוילר לדעתי נותן את הפיתרון הטכני הנכון ביותר לנפח עבודה קטן לא רצוף.

מיץ_פטל
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1474
נתן תודות: 73 פעמים
קיבל תודות: 278 פעמים

שליחה #66 

גונן כתב:ביקרתי היום בגסטרוליין, ראיתי את הווילדי המדוברת, אומנם כפיר הקדים אותי קצת בביקור , אבל אני בכלאופן היתרשמתי כצת אחרת , המכונה שנימצאת שם אכן מוזנחת, ואינה מקבלת את הטיפול הראוי, יחד עם זאת צריך ליזכור שהמכונה בת יותר 7 שנים ! ומוציאה בערך 40-50- כוס ליום, כמות מרשימה למכונה בסדר גודל כזה, ועדיין אחריי עבודה של מעל 7 שנים עובדת בתנאים האלו , אותי לפחות זה בהחלט הירשים , כלומר המכונה עמידה ביותר , גם שנים של עבודה , גם תחזוקה אפסית, והכול עובד. זה מיבחן קשה ביותר למכונה כזו.

אני דווקא ממש היתלהבתי , כי זו הדרך הנכונה בעניי ליבדוק אמינות לאורך זמן.

מה שכן זה אכן מקום בעייתי להיתרשם מהמכונה גם מפאת גילה , וגם הדגם אולי אינו מעודכן, כמו כן אין אפשרות ליטחון קפה במקום ולהיתרשם.

גסטרוליין לא ניראה לי בנויים היום לקבלת קהל מהסוג הפרטי, מה שכן היתרשמתי שזו חברה גדולה, עם גב חזק, ורצון לילמוד את השק שלנו ולהישתפר בעניין המכירות ,

אני כניראה אזמין את המיני . היא עדיין ניראת לי הבחירה הנכונה לכמות כוסות קטנה עם זמן המתנה קצר יחסית ויכולת מדויוקת מאוד לתת טמפרטורה נכונה לשתי הכוסות שאני מכין ברצף , בלי יותר מידי היתעסקות ,

-אני דווקא אוהב את המראה התעשיתי במיקצת של המכונה. עניין של טעם !

דאבל בוילר לדעתי נותן את הפיתרון הטכני הנכון ביותר לנפח עבודה קטן לא רצוף.
...
גונן, בהצלחה,
עדכן אותנו בהמשך ונשמח לשמוע ולקבל רשמים מיד ראשונה.

כפיר_ש
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4726
נתן תודות: 260 פעמים
קיבל תודות: 559 פעמים

שליחה #67 

בהצלחה גונן, לא טענתי שהמכונה רעה אלא שמראה קצת בעייתי ושלא ניתן להתרשם כמו שצריך מהביצועים שלה ...

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
תגובות: 9712
נתן תודות: 216 פעמים
קיבל תודות: 679 פעמים

שליחה #68 

שיהיה בהצלחה!
נשמח לשמוע דיווחים בהמשך.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

גונן
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 825
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #69 

תודה רבה , אני יעדכן בהמשך. המכונה תגיע בערך עוד חודש.

benk
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 443
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 89 פעמים

שליחה #70 

הודעהנשלח: א' 28/11/2010 23:28 כותרת הודעה:
לגבי המוסיקה, בואו לא נשכח שזו התאומה האלקטרונית היפה של האוסקר, לא פחות - ולא יותר (הבחור האיטלקי אישר לי זאת במפגש ). מלבד הפרה אינפיוזן האלקטרוני המבורך, עדיין לפי הבנתי היא חסרה OPV . בהנחה ואני צודק, והאנגליזית שלי תאמה לאיטלקיזית של הבחור, אזי מדובר במכונה שהיא פשרה פוטנציאלית מעניינת בין דרישה ביתית לציוד מקצועי, גם במראה וגם בשימושיות. אבל לתמחר אותה מול אלקטרה או אפילו אניטה, זה לא ממש הכיוון הנכון. זאת לעניות דעתי - בסופו של דבר הצרכן הוא הקובע, אני כאן בסופו של דבר רק כדי לספר לו על מה הוא באמת משלם.
וליבואנים הישראלים, מכל תחום, בקשה: אני מבין מיתוג וזה, אבל מה אכפת לכם פשוט... לתמחר מחיר הגיוני? עשו זאת, ואנחנו נעשה את שאר העבודה בשבילכם. מקווה שספציפית לגבי המוסיקה המחיר ייקבע על משהו סביר, כי את הכיוון שלה אהבתי.
...
יש למוסיקה OPV וגם שובר ואקום, שחסרים באוסקר
ניתן לראות זאת בתרשים הבא:
http://www.nuovadistribution.com/images ... iagram.pdf

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

שליחה #71 

איפה פה ה OPV? אני לא רואה משהו שמחזיר עודפי מים למיכל (כמו שאתה שמת אחרי המשאבה).
יש שסתום התפשטות (גם נקרא OPV) שיושב על התרמוסיפון כמו באוסקר אבל זה מכוון בטח ל 13 בר כדי שהתרמוסיפון לא יתחמם יותר מדי במנוחה.
גם אין פה פרה-אינפיוז'ן.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”