המלצה למכונה 7K-8K
לגבי המוסיקה, בואו לא נשכח שזו התאומה האלקטרונית היפה של האוסקר, לא פחות - ולא יותר (הבחור האיטלקי אישר לי זאת במפגש ). מלבד הפרה אינפיוזן האלקטרוני המבורך, עדיין לפי הבנתי היא חסרה OPV . בהנחה ואני צודק, והאנגליזית שלי תאמה לאיטלקיזית של הבחור, אזי מדובר במכונה שהיא פשרה פוטנציאלית מעניינת בין דרישה ביתית לציוד מקצועי, גם במראה וגם בשימושיות. אבל לתמחר אותה מול אלקטרה או אפילו אניטה, זה לא ממש הכיוון הנכון. זאת לעניות דעתי - בסופו של דבר הצרכן הוא הקובע, אני כאן בסופו של דבר רק כדי לספר לו על מה הוא באמת משלם.
וליבואנים הישראלים, מכל תחום, בקשה: אני מבין מיתוג וזה, אבל מה אכפת לכם פשוט... לתמחר מחיר הגיוני? עשו זאת, ואנחנו נעשה את שאר העבודה בשבילכם. מקווה שספציפית לגבי המוסיקה המחיר ייקבע על משהו סביר, כי את הכיוון שלה אהבתי.
וליבואנים הישראלים, מכל תחום, בקשה: אני מבין מיתוג וזה, אבל מה אכפת לכם פשוט... לתמחר מחיר הגיוני? עשו זאת, ואנחנו נעשה את שאר העבודה בשבילכם. מקווה שספציפית לגבי המוסיקה המחיר ייקבע על משהו סביר, כי את הכיוון שלה אהבתי.
what's next?
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
הוא דיבר על ראש תרמוסיפוני, על HX שונה. דוד אחר. מבנה שונה לגמרי. רכיבים משודרגים.
אין מצב שמדובר במכונות זהות מבחינת איכות הקפה, כשהמוסיקה עולה בדיוק פי 2 בחו"ל.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
גם באוסקר יש תרמוסיפון - אבל אני גם הבנתי שזה דור אחד קדימה מהאוסקר.
יש דוד יש מחליף חום ומעטפת פלסטיק same same but different
יש דוד יש מחליף חום ומעטפת פלסטיק same same but different
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
ביקרתי היום בגסטרוליין, ראיתי את הווילדי המדוברת, אומנם כפיר הקדים אותי קצת בביקור , אבל אני בכלאופן היתרשמתי כצת אחרת , המכונה שנימצאת שם אכן מוזנחת, ואינה מקבלת את הטיפול הראוי, יחד עם זאת צריך ליזכור שהמכונה בת יותר 7 שנים ! ומוציאה בערך 40-50- כוס ליום, כמות מרשימה למכונה בסדר גודל כזה, ועדיין אחריי עבודה של מעל 7 שנים עובדת בתנאים האלו , אותי לפחות זה בהחלט הירשים , כלומר המכונה עמידה ביותר , גם שנים של עבודה , גם תחזוקה אפסית, והכול עובד. זה מיבחן קשה ביותר למכונה כזו.
אני דווקא ממש היתלהבתי , כי זו הדרך הנכונה בעניי ליבדוק אמינות לאורך זמן.
מה שכן זה אכן מקום בעייתי להיתרשם מהמכונה גם מפאת גילה , וגם הדגם אולי אינו מעודכן, כמו כן אין אפשרות ליטחון קפה במקום ולהיתרשם.
גסטרוליין לא ניראה לי בנויים היום לקבלת קהל מהסוג הפרטי, מה שכן היתרשמתי שזו חברה גדולה, עם גב חזק, ורצון לילמוד את השק שלנו ולהישתפר בעניין המכירות ,
אני כניראה אזמין את המיני . היא עדיין ניראת לי הבחירה הנכונה לכמות כוסות קטנה עם זמן המתנה קצר יחסית ויכולת מדויוקת מאוד לתת טמפרטורה נכונה לשתי הכוסות שאני מכין ברצף , בלי יותר מידי היתעסקות ,
-אני דווקא אוהב את המראה התעשיתי במיקצת של המכונה. עניין של טעם !
דאבל בוילר לדעתי נותן את הפיתרון הטכני הנכון ביותר לנפח עבודה קטן לא רצוף.
מה שכן זה אכן מקום בעייתי להיתרשם מהמכונה גם מפאת גילה , וגם הדגם אולי אינו מעודכן, כמו כן אין אפשרות ליטחון קפה במקום ולהיתרשם.
גסטרוליין לא ניראה לי בנויים היום לקבלת קהל מהסוג הפרטי, מה שכן היתרשמתי שזו חברה גדולה, עם גב חזק, ורצון לילמוד את השק שלנו ולהישתפר בעניין המכירות ,
אני כניראה אזמין את המיני . היא עדיין ניראת לי הבחירה הנכונה לכמות כוסות קטנה עם זמן המתנה קצר יחסית ויכולת מדויוקת מאוד לתת טמפרטורה נכונה לשתי הכוסות שאני מכין ברצף , בלי יותר מידי היתעסקות ,
דאבל בוילר לדעתי נותן את הפיתרון הטכני הנכון ביותר לנפח עבודה קטן לא רצוף.
גונן, בהצלחה,גונן כתב:ביקרתי היום בגסטרוליין, ראיתי את הווילדי המדוברת, אומנם כפיר הקדים אותי קצת בביקור , אבל אני בכלאופן היתרשמתי כצת אחרת , המכונה שנימצאת שם אכן מוזנחת, ואינה מקבלת את הטיפול הראוי, יחד עם זאת צריך ליזכור שהמכונה בת יותר 7 שנים ! ומוציאה בערך 40-50- כוס ליום, כמות מרשימה למכונה בסדר גודל כזה, ועדיין אחריי עבודה של מעל 7 שנים עובדת בתנאים האלו , אותי לפחות זה בהחלט הירשים , כלומר המכונה עמידה ביותר , גם שנים של עבודה , גם תחזוקה אפסית, והכול עובד. זה מיבחן קשה ביותר למכונה כזו.
דאבל בוילר לדעתי נותן את הפיתרון הטכני הנכון ביותר לנפח עבודה קטן לא רצוף....
עדכן אותנו בהמשך ונשמח לשמוע ולקבל רשמים מיד ראשונה.
יש למוסיקה OPV וגם שובר ואקום, שחסרים באוסקר
הודעהנשלח: א' 28/11/2010 23:28 כותרת הודעה:
לגבי המוסיקה, בואו לא נשכח שזו התאומה האלקטרונית היפה של האוסקר, לא פחות - ולא יותר (הבחור האיטלקי אישר לי זאת במפגש ). מלבד הפרה אינפיוזן האלקטרוני המבורך, עדיין לפי הבנתי היא חסרה OPV . בהנחה ואני צודק, והאנגליזית שלי תאמה לאיטלקיזית של הבחור, אזי מדובר במכונה שהיא פשרה פוטנציאלית מעניינת בין דרישה ביתית לציוד מקצועי, גם במראה וגם בשימושיות. אבל לתמחר אותה מול אלקטרה או אפילו אניטה, זה לא ממש הכיוון הנכון. זאת לעניות דעתי - בסופו של דבר הצרכן הוא הקובע, אני כאן בסופו של דבר רק כדי לספר לו על מה הוא באמת משלם.
וליבואנים הישראלים, מכל תחום, בקשה: אני מבין מיתוג וזה, אבל מה אכפת לכם פשוט... לתמחר מחיר הגיוני? עשו זאת, ואנחנו נעשה את שאר העבודה בשבילכם. מקווה שספציפית לגבי המוסיקה המחיר ייקבע על משהו סביר, כי את הכיוון שלה אהבתי....
ניתן לראות זאת בתרשים הבא:
http://www.nuovadistribution.com/images ... iagram.pdf
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
איפה פה ה OPV? אני לא רואה משהו שמחזיר עודפי מים למיכל (כמו שאתה שמת אחרי המשאבה).
יש שסתום התפשטות (גם נקרא OPV) שיושב על התרמוסיפון כמו באוסקר אבל זה מכוון בטח ל 13 בר כדי שהתרמוסיפון לא יתחמם יותר מדי במנוחה.
גם אין פה פרה-אינפיוז'ן.
יש שסתום התפשטות (גם נקרא OPV) שיושב על התרמוסיפון כמו באוסקר אבל זה מכוון בטח ל 13 בר כדי שהתרמוסיפון לא יתחמם יותר מדי במנוחה.
גם אין פה פרה-אינפיוז'ן.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)