נתב NETGEAR VVG2000 של בזק עבור רשת ה VDSL - להתרחק !
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
Latecy גבוה כמו שהנתב הזה נותן, גורם למספר בעיות:micool כתב:מה זה נותןלי ואיפה זה משפיע עליי?...
- תגובה איטית במשחקי רשת
- הורדה איטית יותר מאתרים רחוקים בחו״ל
- השהייה בדיבור בשיחות טלפון על גבי הרשת
ועוד
שלא לדבר על שאר בעיות הנתב.
אם לך זה טוב ואתה מרוצה תהנה. את שני הנתבים מקבלים באותו מחיר. אני לא רואה סיבה הגיונית לקחת את הנתב הזה.
הנתב השני עושה בעיות גם כן.jpost כתב:Latecy גבוה כמו שהנתב הזה נותן, גורם למספר בעיות:micool כתב:מה זה נותןלי ואיפה זה משפיע עליי?...
- תגובה איטית במשחקי רשת
- הורדה איטית יותר מאתרים רחוקים בחו״ל
- השהייה בדיבור בשיחות טלפון על גבי הרשת
ועוד
שלא לדבר על שאר בעיות הנתב.
אם לך זה טוב ואתה מרוצה תהנה. את שני הנתבים מקבלים באותו מחיר. אני לא רואה סיבה הגיונית לקחת את הנתב הזה....
כמו למשל "קיפאון" ואיפוסים.
בדיוק עכשיו קיבלתי את ה-netgear לפני שקראתי על כל הבעיות. עדיין לא פתחתי את הקופסא ואני אנסה להחליף אותו ל-d-link.
השאלה שלי היא: לפני שאני לוקח עוד דגם, האם יש מודם שאני יכול לקנות (לאו דווקא בארץ) שיעבוד טוב בתקן הזה ולהשתמש בראוטר שיש לי ועובד מצוין?
אם מישהו יכול להמליץ על משהו אני אשמח.
השאלה שלי היא: לפני שאני לוקח עוד דגם, האם יש מודם שאני יכול לקנות (לאו דווקא בארץ) שיעבוד טוב בתקן הזה ולהשתמש בראוטר שיש לי ועובד מצוין?
אם מישהו יכול להמליץ על משהו אני אשמח.
אז מה בסוף נסגר עם שני הנתבים האלה? אני מתחבר ל-30 מגה עכשיו, ובזק שולחים לי את ה-Netgear.
רוב הפוסטים שמדברים לרעה על הנטגיר הם מ-2010/2011. האם היום יש מישהו שניסה את ה-VVG2000 עם עידכוני הקושחה האחרונים ועדיין יש לו בעיות עם ניתוקים מהאינטרנט, איטיות בגלישה, ו-latency נמוך ל-hop הראשון? או שסתם אתם חוזרים על מה שאנשים אמרו לפני כמה שנים?
לפי מה ששמעתי מחבר שיש לו את ה-DLink 6740, ה-DynDNS לא עובד לא, וזה חיסרון משמעותי בשבילי כי אני משתמש בזה. חוץ מזה, לפי מה שהבנתי, ב-DLink יש בעיה ממש מעצבנת, אתה לא יכול להיתחבר למחשב פנימי דרך כתובת ה-IP החיצונית שלך (הסבר: נגיד ויש לך DynDNS שמוגדר על homepc.co.il, אז אם מהרשת הפנימית תנסה לגשת לדומיין הזה, אתה תקבל עמוד פנימי של הנתב. באף ראוטר אחר לא ראיתי דבר מפגר שכזה. אנשים מתלוננים בפורומים של DLink אבל לא אכפת להם).
רוב הפוסטים שמדברים לרעה על הנטגיר הם מ-2010/2011. האם היום יש מישהו שניסה את ה-VVG2000 עם עידכוני הקושחה האחרונים ועדיין יש לו בעיות עם ניתוקים מהאינטרנט, איטיות בגלישה, ו-latency נמוך ל-hop הראשון? או שסתם אתם חוזרים על מה שאנשים אמרו לפני כמה שנים?
לפי מה ששמעתי מחבר שיש לו את ה-DLink 6740, ה-DynDNS לא עובד לא, וזה חיסרון משמעותי בשבילי כי אני משתמש בזה. חוץ מזה, לפי מה שהבנתי, ב-DLink יש בעיה ממש מעצבנת, אתה לא יכול להיתחבר למחשב פנימי דרך כתובת ה-IP החיצונית שלך (הסבר: נגיד ויש לך DynDNS שמוגדר על homepc.co.il, אז אם מהרשת הפנימית תנסה לגשת לדומיין הזה, אתה תקבל עמוד פנימי של הנתב. באף ראוטר אחר לא ראיתי דבר מפגר שכזה. אנשים מתלוננים בפורומים של DLink אבל לא אכפת להם).
לפי 166, שידרגו לו תוכנה, לגרסה שסימונה: 2.71TEST1 , ולא ידועות להן בעיות בגרסה הזאת!
נכון ? לא נכון ?
נכון ? לא נכון ?
הם משאילים לך אותו , או "קנית" בשיטת ניכוי זיכוי לשנתיים?
( http://www.hometheater.co.il/vt165765.% ... %D7%AA-20M )
( http://www.hometheater.co.il/vt165765.% ... %D7%AA-20M )
נערך לאחרונה על ידי rafi_d ב 24/04/2012 20:47, נערך פעם 1 בסך הכל.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
ב15Mbps אתה מתחבר בADSL2+ אז הפינג גבוהה יותר ,בכל מקרה לפי מה שראיתי בפורומים השונים יש קושחה חדשה יותר עם TEST2 אם אני לא טועה .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
עצם העובדה שעושים על גבינו ניסויים עם קושחות נסיוניות - לא מעוררת אמון. חברה מכובדת לא אמורה לנהוג כך, אלא לאסור הפצה של הסוג הזה (עד שיתיצב בבדיקות פנימיות שלהם) וללכת מייד על הדגם השני בלבד.
אבל כידוע, בזק זה נזק... וכשיש הפרש בעלות - תמיד ילכו על הזול יותר. להם.
אבל כידוע, בזק זה נזק... וכשיש הפרש בעלות - תמיד ילכו על הזול יותר. להם.
דיברתי עכשיו עם בחור נחמד מבזק, הוא אמר שכדאי לי לשדרג קושחה, כי במה שיש לי היו בעיות ניתוקים, אז הוא שידרג לי ל-V2.7.21_2.7.21_test2.
הוא גם אמר שעוד חודש-חודשיים אמורה לצאת קושחה רשמית (ואולי יותר טובה?) לנטגיר. כמו כן, הוא אמר שלטעמו ה-Dlink קצת יותר אמין.
לגבי הפינגים, לא היה לו הרבה מה להגיד לי, חוץ מלנסות לבדוק פינגים ישירות מול בזק.
התחברתי דרך שם המשתמש 1@, ואז עשיתי בדיקת מהירות דרך 147.235.246.92 וקיבלתי 14ms.
ד"א, אין שום בעיות עם NAT LOOPBACK, ואין שום בעיה עם DynamicDNS. הצלחתי להיכנס לשרתים הפניימיים שלי בעזרת כתובת ה-IP החיצונית שלי, מה שלא יכולתי לעשות ב-DLink 2760U הישן שלי (ולא ידוע לי בכלל אם אפשר ב-Dlink 6740U)
אני לא יודע אם שווה לי להחליף אותו ל- DLink
הוא גם אמר שעוד חודש-חודשיים אמורה לצאת קושחה רשמית (ואולי יותר טובה?) לנטגיר. כמו כן, הוא אמר שלטעמו ה-Dlink קצת יותר אמין.
לגבי הפינגים, לא היה לו הרבה מה להגיד לי, חוץ מלנסות לבדוק פינגים ישירות מול בזק.
התחברתי דרך שם המשתמש 1@, ואז עשיתי בדיקת מהירות דרך 147.235.246.92 וקיבלתי 14ms.
ד"א, אין שום בעיות עם NAT LOOPBACK, ואין שום בעיה עם DynamicDNS. הצלחתי להיכנס לשרתים הפניימיים שלי בעזרת כתובת ה-IP החיצונית שלי, מה שלא יכולתי לעשות ב-DLink 2760U הישן שלי (ולא ידוע לי בכלל אם אפשר ב-Dlink 6740U)
אני לא יודע אם שווה לי להחליף אותו ל- DLink
טוב חברים, עכשיו מתברר שזה באמת *** של ראוטר. שמתי לב שכל שעה בערך אני מקבל ניתוק במחשבי רשת שלי. הניתוק הוא לא מהאינטרנט, אלא פשוט כל החיבורים האקטיביים שלי מתנתקים, ואז האינטרנט חוזר לעבוד.
אחרי מעקב עם WireShark, עליתי על זה. שימו לב לשורה השנייה: [img2=550x84]http://i.imgur.com/0xFcm.png[/img2]
מה שקורה בראוטר הזבל הזה, זה שהוא מסרב (שולח NAK) למחשבי רשת לחדש את כתובת ה-IP המקומית שלהם, ולכן מה שקורה זה שכל שעה כל מחשב שמחובר לרשת מנסה להאריך את ה-lease שלו, מקבל סירוב, ואז מבקש כתובת IP עוד פעם. על העניין לוקח איזה שניה, אבל מנתק את כל החיבורים הפעילים.
האם אני היחיד שיש לו את הבעיה הזאת עם הראוטר הזה? אני יודע שיש פה אנשים שמבסוטים עליו.
בכל מקרה... אני הולך להחליף אותו.
אחרי מעקב עם WireShark, עליתי על זה. שימו לב לשורה השנייה: [img2=550x84]http://i.imgur.com/0xFcm.png[/img2]
מה שקורה בראוטר הזבל הזה, זה שהוא מסרב (שולח NAK) למחשבי רשת לחדש את כתובת ה-IP המקומית שלהם, ולכן מה שקורה זה שכל שעה כל מחשב שמחובר לרשת מנסה להאריך את ה-lease שלו, מקבל סירוב, ואז מבקש כתובת IP עוד פעם. על העניין לוקח איזה שניה, אבל מנתק את כל החיבורים הפעילים.
האם אני היחיד שיש לו את הבעיה הזאת עם הראוטר הזה? אני יודע שיש פה אנשים שמבסוטים עליו.
בכל מקרה... אני הולך להחליף אותו.