חתימת הבעיה:
שם אירוע הבעיה: APPCRASH
שם היישום: EPG4CableRun.exe
גירסת היישום: 1.0.0.0
חותמת הזמן של היישום: 4caa1cda
שם מודול התקלה: StackHash_0a9e
גירסת מודול התקלה: 0.0.0.0
חותמת הזמן של מודול התקלה: 00000000
קוד החריגה: c0000005
היסט החריגה: 00000000
גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1
מזהה אזור: 1037
מידע נוסף 1: 0a9e
מידע נוסף 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
מידע נוסף 3: 0a9e
מידע נוסף 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789
אורן, כל הכבוד! כ-8 דקות לכמות די יפה של ערוצים עם פירוט של 50 תוכניות.
נראה שהפיצ'ר של מספרי הערוצים הנכונים בתוך ה-XML עדיין לא עובד. תוכל לבדוק את זה?
selkara, האם יש ל-Big Screen אפשרות הפעלה מ-Command Line? במקרה כזה, אפשר פשוט להוסיף את ההרצה שלו מה-batch file של אורן.
pixies כתב:אורן, כל הכבוד! כ-8 דקות לכמות די יפה של ערוצים עם פירוט של 50 תוכניות.
נראה שהפיצ'ר של מספרי הערוצים הנכונים בתוך ה-XML עדיין לא עובד. תוכל לבדוק את זה?
...
הפיצ'ר עובד מצויין...אבל צריך לבחור בקונפיגורציה הפוך ממה שנראה.. בחר באופציה של קוד פנימי ותקבל את מספר הערוץ אני אתקן זאת מייד...
התקנתי את גרסה 2.0b אך יש לי בעיה עם יבוא הנתונים ל SageTV.
אני מריץ את XMLTV Importer של הצרפתי ובשורה שבה מזינים את שם קובץ ה XML מתקבלת הודעת שגיאה :
XMLTV file parsing error (Invalid charecter in the given encoding. Line 9551 , position 15)
RonenM כתב:התקנתי את גרסה 2.0b אך יש לי בעיה עם יבוא הנתונים ל SageTV.
אני מריץ את XMLTV Importer של הצרפתי ובשורה שבה מזינים את שם קובץ ה XML מתקבלת הודעת שגיאה :
XMLTV file parsing error (Invalid charecter in the given encoding. Line 9551 , position 15)
מה יכולה להיות הבעיה ?
...
אתה יכול להעביר אלי את השורות (כמה לפני וכמה אחרי) מקובץ ה-XML בשורה שהוא רושם את הבעיה?
גם לי יש בעייה עם פורמט הקובץ ב-GBPVR. מתישהו באמצע הקובץ ה-GBPVR מפסיק לקרוא (באזור ערוץ 11), ואז הכל נהיה no data available.
אני במהלך הימים הקרובים אחקור את קובץ ה-XML ואנסה להבין מה משובש בו.
באג אחד שכן כדאי כבר לפתור - בגלל בעייה באתר של הוט, יש ערוצים המופיעים פעמיים (למשל ערוץ 80), וכשמעלים את תוכנת הקונפיגורציה מחדש ומרעננים ערוצים היא גם רושמת להוריד אותם פעמיים ל-XML. זה גרם לבלגן לא קטן ב-DB של ה-GBPVR.
התוכנה צריכה להגן מפני מצב כזה ולא לאפשר להעלות את אותו ערוץ פעמיים.
תוקן:
1. כפילות ברשימת הערוצים.
2. משום מה יצא "***" ב-Director מה שגרם לבעיות ותקיעות בקריאת ה-XML. הוספתי פילטר....אם יהיו בעיות בעוד מקומות (שם תכנית, שחקנים וכיו"ב אני אוסיף גם שם)
עכשיו זה קורה בשורה הבאה :
<desc lang="he_IL">פרק 8: מיטב כוכבי המוסיקה מתראיינים באווירה אינטימית ומבצעים את שיריהם באולפני "אבי רוד" האגדיים, שבהם הקליטו "החיפושיות" את להיטיהם. הפעם: The Enemy - Antony & The Johnsons - Paloma Faith. כ' עב'.</desc>
להלן כל הקטע מסביב :
<programme start="20101105230500 +0200" stop="20101105235500 +0200" channel="511">
<title lang="he_IL">מאולפני "אבי רוד"</title>
<desc lang="he_IL">פרק 8: מיטב כוכבי המוסיקה מתראיינים באווירה אינטימית ומבצעים את שיריהם באולפני "אבי רוד" האגדיים, שבהם הקליטו "החיפושיות" את להיטיהם. הפעם: The Enemy - Antony & The Johnsons - Paloma Faith. כ' עב'.</desc>
<category lang="he_IL">סדרה</category>
<category lang="he_IL">מוסיקלי</category>
<sub-title lang="he_IL">עונה 3 פרק 8 </sub-title>
</programme>