מהירויות חדשות בבזק NGN
- tomer4321765
-
- חבר פעיל

- תגובות: 57
חחחח אנשים פה מדברים הרבה על מהירויות,על זה שהאפלאוד קטן להם ומתלוננים כמו הילדים שקיבלו 99 במבחן ומרגישים חכמים מדי ובוכים למורה למה זה לא 100...
אבל עובדה שבזמן שבזק עושה מלא פרסומות והכל,כבר מלא זמן שהם מושכים אותי בכל שיחה שאני שואל מתי יהיה באזור שלי,כל פעם "עוד חודש","עוד שבועיים",עוד ככה ועוד ככה
ביינתיים כל יום שעובר אני בודק אצלי בחולון,אצל סבתא שלי בבת ים וברחוב של העבודה של אבא שלי בתל אביב,באף אחד מהמקומות האלה אין אפילו NGN
אז אני נאלץ להיתקע עם החרא של 5 בזמן שאנשים פה מתבכיינים שלא מגיע להם ה-100 שלהם והלוואי שהייתי מגיע ל-10 אחוז של זה...
סליחה אם מישהו נפגע מזה,אבל זה מעצבן אותי שאיזה חצי מדינה נראלי עדיין לא יכולה להגיע לדבר הזה שנקרא NGN,ודווקא מי שכן מתבכיין שלא עובד לו הכי טוב,הלוואי שלי היה עובד בכלל הדבר הזה
חבל שאין פה כמה חברות,המונופול שלהם גורם לזה שהם יושבים רגל על רגל עם פרסומות מפה ועד ירושלים,אבל בתאכלס אנשים צריכים לרדוף אחריהם כדי שיעשו באזור שלהם את זה...
אז בבקשה,לפני שאתם כבר רצים עם התביעות שלכם על זה שלא עובד לכם הכי טוב,תשקיעו גם באיזה תביעה שבזק מבטיחה מלא דברים עם פרסומות מטורפות,אבל בתאכלס הרבה אנשים כמוני לא יכולים בכלל להגיע לזה...
אבל עובדה שבזמן שבזק עושה מלא פרסומות והכל,כבר מלא זמן שהם מושכים אותי בכל שיחה שאני שואל מתי יהיה באזור שלי,כל פעם "עוד חודש","עוד שבועיים",עוד ככה ועוד ככה
ביינתיים כל יום שעובר אני בודק אצלי בחולון,אצל סבתא שלי בבת ים וברחוב של העבודה של אבא שלי בתל אביב,באף אחד מהמקומות האלה אין אפילו NGN
אז אני נאלץ להיתקע עם החרא של 5 בזמן שאנשים פה מתבכיינים שלא מגיע להם ה-100 שלהם והלוואי שהייתי מגיע ל-10 אחוז של זה...
סליחה אם מישהו נפגע מזה,אבל זה מעצבן אותי שאיזה חצי מדינה נראלי עדיין לא יכולה להגיע לדבר הזה שנקרא NGN,ודווקא מי שכן מתבכיין שלא עובד לו הכי טוב,הלוואי שלי היה עובד בכלל הדבר הזה
חבל שאין פה כמה חברות,המונופול שלהם גורם לזה שהם יושבים רגל על רגל עם פרסומות מפה ועד ירושלים,אבל בתאכלס אנשים צריכים לרדוף אחריהם כדי שיעשו באזור שלהם את זה...
אז בבקשה,לפני שאתם כבר רצים עם התביעות שלכם על זה שלא עובד לכם הכי טוב,תשקיעו גם באיזה תביעה שבזק מבטיחה מלא דברים עם פרסומות מטורפות,אבל בתאכלס הרבה אנשים כמוני לא יכולים בכלל להגיע לזה...
- abnatan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 325
אף אחד לא מונע ממך להתחבר ל-UFI 12MB ב-HOT.
למעשה, התשתית כבר פרוסה בכל הארץ וזה עובד (אצלי ואצל חברים ששידרגו לאחרונה) מעולה.
לדעתי, בכל מה שקשור לאינטרנט, הם מספקים את הסחורה
למעשה, התשתית כבר פרוסה בכל הארץ וזה עובד (אצלי ואצל חברים ששידרגו לאחרונה) מעולה.
לדעתי, בכל מה שקשור לאינטרנט, הם מספקים את הסחורה
- tomer4321765
-
- חבר פעיל

- תגובות: 57
הבעיה שאני כבר נמצא בבזק ובזק בינלאומיabnatan כתב:אף אחד לא מונע ממך להתחבר ל-UFI 12MB ב-HOT.
לדעתי, בכל מה שקשור לאינטרנט, הם מספקים את הסחורה...
אני לא אתחיל להתנתק שיש לי התחייבות ארוכה...
-
jpost
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
חיברו אותי היום באופן מלא ל 50 מגה.
זו המהירות שאני מקבל:
זו המהירות שאני מקבל:
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 415
מברוק על ה-50 jpost. מה נתוני הקו כמו שהראוטר מראה אותם?
זה מה שאני רואה אצלי:
[left][eng]
SNR Margin (0.1 dB): 153 302
Attenuation (0.1 dB): 0 0
Output Power (0.1 dBm): 143 38
Attainable Rate (Kbps): 52468 13411
[eng\] [/left]
אני *עדיין* רודף אחרי בזק על תשובה על ה-100. ה-30 עובד טוב אבל רוצים עוד
זה מה שאני רואה אצלי:
[left][eng]
SNR Margin (0.1 dB): 153 302
Attenuation (0.1 dB): 0 0
Output Power (0.1 dBm): 143 38
Attainable Rate (Kbps): 52468 13411
[eng\] [/left]
אני *עדיין* רודף אחרי בזק על תשובה על ה-100. ה-30 עובד טוב אבל רוצים עוד
-
jpost
-
- חבר מביא חבר

Highendman, לפי הנתונים שלך, אתה לא יכול לקבל 50 מגה.
המהירות המקסימלית שהמודם שלך יכול להסתנכרן היא 52468. בשביל ה 50 מגה צריך 55008.
אמרת שאתה גר ליד הארון, אבל כנראה שאתה רחוק יותר, או שיש לך בעיה בתשתית.
אצלי ה Attainable Rate הוא 57700 Downstream ו 23257 Upstream.
זה הגרף של המהירות שניתן לקבל לפי המרחק מהמארון:

המהירות שאתה תקבל היא 10% פחות ממה שמופיע בגרף בגלל הכותרות של ה Ethernet וה PPPoE. לכן המודם צריך להיות מסונכרן בקצב הגבוה ב 10% ממה שאתה תקבל.
המהירות המקסימלית שהמודם שלך יכול להסתנכרן היא 52468. בשביל ה 50 מגה צריך 55008.
אמרת שאתה גר ליד הארון, אבל כנראה שאתה רחוק יותר, או שיש לך בעיה בתשתית.
אצלי ה Attainable Rate הוא 57700 Downstream ו 23257 Upstream.
זה הגרף של המהירות שניתן לקבל לפי המרחק מהמארון:

המהירות שאתה תקבל היא 10% פחות ממה שמופיע בגרף בגלל הכותרות של ה Ethernet וה PPPoE. לכן המודם צריך להיות מסונכרן בקצב הגבוה ב 10% ממה שאתה תקבל.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
- vic1234
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2143
מישהו יכול לבדוק את הנתובים במודם כבלים שלו?
זה מה שיש אצלי והמודם כמה פעמים ביום יוצא מסנכרון
זה מה שיש אצלי והמודם כמה פעמים ביום יוצא מסנכרון
קוד: בחירת הכל
Tx Power 47.0 dBmV
Rx Power 10.3 dBmV
Downstream SNR 34.2 dB
Tx Frequency 27900000 Hz
Rx Frequency 147000000 Hz-
jpost
-
- חבר מביא חבר

זה מה שצריך להיות:vic1234 כתב:מישהו יכול לבדוק את הנתובים במודם כבלים שלו?
זה מה שיש אצלי והמודם כמה פעמים ביום יוצא מסנכרוןקוד: בחירת הכל
Tx Power 47.0 dBmV Rx Power 10.3 dBmV Downstream SNR 34.2 dB Tx Frequency 27900000 Hz Rx Frequency 147000000 Hz...
עוצמת קליטה downstream -5dBmv - 15dBmv
עוצמת שידור upstream 30dBmv - 55dBmv
יחס אות/רעש SNR
33dB ומטה: לא תקין
33dB - 40dB: תקין
40dB ומעלה: מצויין
- vic1234
-
- חבר ותיק

אז ה SNR אצלי גבולי מאוד 34.2 יכול להיות שזה יורד מידי פעם וזה מה שגורם לבעיות סינכרון
-
jpost
-
- חבר מביא חבר

34 זה "תקין".
סיכוי גדול יותר שפעם ביום איזה שכן מחבר פיראטית את המסך שלו וגורם לך לניתוק, או שאיזה טכנאי באזור מנתק את הכבל.
סיכוי גדול יותר שפעם ביום איזה שכן מחבר פיראטית את המסך שלו וגורם לך לניתוק, או שאיזה טכנאי באזור מנתק את הכבל.
- Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

זהו - התנתקתי מבזק.
הזמנתי הוט - טריפל - עם קו 100 מגה. התקנה ביום ראשון.
בזק פישלו בגדול ביחס המאוד לא מקצועי עם ההודעה הזו שלהם על ה-100 מגה כשבעצם הם בכלל לא מספקים אותו גם ללקוחות שרוצים לשלם.
אעדכן אחרי שהחבילת 100 של הוט תותקן על הביצועים בפועל, בתקווה כבר בתחילת השבוע הבא.
הזמנתי הוט - טריפל - עם קו 100 מגה. התקנה ביום ראשון.
בזק פישלו בגדול ביחס המאוד לא מקצועי עם ההודעה הזו שלהם על ה-100 מגה כשבעצם הם בכלל לא מספקים אותו גם ללקוחות שרוצים לשלם.
אעדכן אחרי שהחבילת 100 של הוט תותקן על הביצועים בפועל, בתקווה כבר בתחילת השבוע הבא.
-
jpost
-
- חבר מביא חבר

יש לי כרגע גם את ה 50 של בזק וגם את ה 100 של הוט. אני כמובן הולך לנתק אחד מהם...
ל 100 של הוט מספר בעיות:
1) ניתוקים קצרים מספר פעמים ביום
2) בשעות העומס מקבלים רק 85-90 מגה
3) לא ניתן להשתמש בחייגן, החיבור רק ב MPLS.
בגלל המחסור בחייגן לא ניתן לקבל תעדוף, ולכן בשעות העומס המהירות לחו"ל נמוכה מאוד ותוכנות ההורדה חסומות בספקים.
רק הספקים 013 012 ו 014 תומכים ב 100 מגה. 014 ב MPLS המהירות לחו"ל זוועה במשך כל היום. ב 013 המצב טוב יותר, אבל מ 5 בערב עד 1 בבוקר הקצב בטורנט ובהורדות מחו"ל פחות מחצי מגה. את 012 לא ניסיתי, בגלל שכולם טוענים שהם חוסמים הכל.
Highendman, לאיזה ספק אתה הולך להתחבר ?
ל 100 של הוט מספר בעיות:
1) ניתוקים קצרים מספר פעמים ביום
2) בשעות העומס מקבלים רק 85-90 מגה
3) לא ניתן להשתמש בחייגן, החיבור רק ב MPLS.
בגלל המחסור בחייגן לא ניתן לקבל תעדוף, ולכן בשעות העומס המהירות לחו"ל נמוכה מאוד ותוכנות ההורדה חסומות בספקים.
רק הספקים 013 012 ו 014 תומכים ב 100 מגה. 014 ב MPLS המהירות לחו"ל זוועה במשך כל היום. ב 013 המצב טוב יותר, אבל מ 5 בערב עד 1 בבוקר הקצב בטורנט ובהורדות מחו"ל פחות מחצי מגה. את 012 לא ניסיתי, בגלל שכולם טוענים שהם חוסמים הכל.
Highendman, לאיזה ספק אתה הולך להתחבר ?
- Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

תודה על המידע jpost.
הספק שלי הוא 014 כרגע (בזק בין לאומי) מעל תשתית ה-30 של בזק. נאמר לי ע"י הוט שאפשר להשאר עם הספק גם לאחר החלפת התשתית מבזק להוט.
האם צוואר הבקבוק הוא אצל הספק, לדעתך, או בתשתית hot?
אם זה אצל הספק אולי אפשר לקנות חבילת פרימיום גם מהם, כדי לוודא ניצול מלא של ה-100 לאורך כל היום? האם יצא לך לבדוק?
אין לי הידע את הטכני כדי להבין למה התכוונת בקשר לחייגן ולחסרונות שבהעדרו. אני מניח (מקווה) שכשמזמינים את החבילה הכי מהירה מספק התשתית וספק האינטרנט, ניתן לנצל את הקו במלוא המהירות כל הזמן. אבל ההודעה שלך מדאיגה אותי ::(
הספק שלי הוא 014 כרגע (בזק בין לאומי) מעל תשתית ה-30 של בזק. נאמר לי ע"י הוט שאפשר להשאר עם הספק גם לאחר החלפת התשתית מבזק להוט.
האם צוואר הבקבוק הוא אצל הספק, לדעתך, או בתשתית hot?
אם זה אצל הספק אולי אפשר לקנות חבילת פרימיום גם מהם, כדי לוודא ניצול מלא של ה-100 לאורך כל היום? האם יצא לך לבדוק?
אין לי הידע את הטכני כדי להבין למה התכוונת בקשר לחייגן ולחסרונות שבהעדרו. אני מניח (מקווה) שכשמזמינים את החבילה הכי מהירה מספק התשתית וספק האינטרנט, ניתן לנצל את הקו במלוא המהירות כל הזמן. אבל ההודעה שלך מדאיגה אותי ::(
-
jpost
-
- חבר מביא חבר

בכבלים יש שתי אפשרויות חיבור:
1) חייגן L2TP - מאוד דומה לחיבור ב DSL. בזמן החיבור מועבר שם משתמש והסיסמא. המשתמש מקבל רמת שירות כפי שמוגדרת למשתמש.
לדוגמא "גיימר" "עסקי" "TAG 4" "Private NGN" וכו. כל סוג משתמש מקבל קצב שונה בשעות העומס, ופינג שונה, זאת לפי גובה התשלום של כל אחד.
2) חיבור MPLS - מקבלים ב DHCP כתובת IP מהספק, ללא כל זיהוי.
לספק אין דרך להבדיל בין סוגי המשתמשים, ולכן כולם מקבלים שירות רע.
במהירויות מעל 12 מגה, הכבלים אינם תומכים ב L2TP, רק ב MPLS. זאת בגלל מספר בעיות בפרוטוקול.
אני התעקשתי להשתמש ב L2TP למרות ההגבלה והם אפשרו לי זאת. אבל גיליתי שאכן לא ניתן לקבל מעל 40 מגה, וגם שה Upload מבוזבז כולו בגלל ה Overhead הגבוהה של הפרוטוקול. ושהחיבור לא יציב.
1) חייגן L2TP - מאוד דומה לחיבור ב DSL. בזמן החיבור מועבר שם משתמש והסיסמא. המשתמש מקבל רמת שירות כפי שמוגדרת למשתמש.
לדוגמא "גיימר" "עסקי" "TAG 4" "Private NGN" וכו. כל סוג משתמש מקבל קצב שונה בשעות העומס, ופינג שונה, זאת לפי גובה התשלום של כל אחד.
2) חיבור MPLS - מקבלים ב DHCP כתובת IP מהספק, ללא כל זיהוי.
לספק אין דרך להבדיל בין סוגי המשתמשים, ולכן כולם מקבלים שירות רע.
במהירויות מעל 12 מגה, הכבלים אינם תומכים ב L2TP, רק ב MPLS. זאת בגלל מספר בעיות בפרוטוקול.
אני התעקשתי להשתמש ב L2TP למרות ההגבלה והם אפשרו לי זאת. אבל גיליתי שאכן לא ניתן לקבל מעל 40 מגה, וגם שה Upload מבוזבז כולו בגלל ה Overhead הגבוהה של הפרוטוקול. ושהחיבור לא יציב.
-
jpost
-
- חבר מביא חבר

אני אנסה לבצע השוואה בין שני הקווים שלי במספר בדיקות ולהעלות לכאן את התוצאות, כדי שתוכלו להתרשם.
אני אבצע את הבדיקה בשעות הערב ואולי גם ביום שישי בערב שנחשב שיא העומס.
שני הקווים שלי ב 013. אבל ממה שבדקתי לפני חודש ב 014 המצב היה רע בהרבה בלי חייגן.
אני אבצע את הבדיקה בשעות הערב ואולי גם ביום שישי בערב שנחשב שיא העומס.
שני הקווים שלי ב 013. אבל ממה שבדקתי לפני חודש ב 014 המצב היה רע בהרבה בלי חייגן.
- Highendman
-
- חבר פעיל מאוד

סיפור חלמאי ומזעזע מהוט... שכחתי איך זה בארץ.
הגיעו הבוקר להתקין טריפל כולל 100 מגה. סיימו את ההתקנה - ונזכרו להגיד לי שהראוטר שהם מספקים יכול להגיע רק ל-16 מגה.
אם אני רוצה 100 מגה, אני צריך לקנות ראוטר מיוחד של סיסקו - והם אפילו לא ידעו להגיד איזה דגם בדיוק.
לא עזר כלום - כולל שיחות למנהלים של המנהלים של המתקין - בסופו של דבר אמרתי להם לפרק הכל וללכת.
ועכשיו בטלפונים לבזק להחזיר את הקו אליהם (ל-30 מגה) ולבזק בין-לאומי להחזיר את החבילה ל-30.
אנשי הוט אמרו לי שאני הלקוח הפרטי הראשון שמזמין מהם 100 מגה (?!) והחבילה לא כוללת ראוטר, רק מודם והתחייבות שלהם שהקו יתן 100 - והם לא יודעים איזה ראוטר עלי לרכוש והיכן.
הייתי בהלם.
מדהים ששתי החברות - גם בזק וגם הוט מפרסמות חבילות של 100 מגה - ולצרכן הביתי פשוט אין דרך סבירה להשיג את זה.
אה - וגם טכנאי הוט כשפירק הכל השאיר כמה כבלים שהעביר בצורה חובבנית על הקיר לא בתעלה.
איזה שירות מחפיר - ומאכזב.
הגיעו הבוקר להתקין טריפל כולל 100 מגה. סיימו את ההתקנה - ונזכרו להגיד לי שהראוטר שהם מספקים יכול להגיע רק ל-16 מגה.
אם אני רוצה 100 מגה, אני צריך לקנות ראוטר מיוחד של סיסקו - והם אפילו לא ידעו להגיד איזה דגם בדיוק.
לא עזר כלום - כולל שיחות למנהלים של המנהלים של המתקין - בסופו של דבר אמרתי להם לפרק הכל וללכת.
ועכשיו בטלפונים לבזק להחזיר את הקו אליהם (ל-30 מגה) ולבזק בין-לאומי להחזיר את החבילה ל-30.
אנשי הוט אמרו לי שאני הלקוח הפרטי הראשון שמזמין מהם 100 מגה (?!) והחבילה לא כוללת ראוטר, רק מודם והתחייבות שלהם שהקו יתן 100 - והם לא יודעים איזה ראוטר עלי לרכוש והיכן.
הייתי בהלם.
מדהים ששתי החברות - גם בזק וגם הוט מפרסמות חבילות של 100 מגה - ולצרכן הביתי פשוט אין דרך סבירה להשיג את זה.
אה - וגם טכנאי הוט כשפירק הכל השאיר כמה כבלים שהעביר בצורה חובבנית על הקיר לא בתעלה.
איזה שירות מחפיר - ומאכזב.
- vic1234
-
- חבר ותיק

תאמת מה אכפת להם מהראוטר?
הם מספקים לך תשתית שעובדת ב 100מגה
שהספק שלך ידאג לך לראוטר
ולגבי הכבלים
אני לא רוצה להיכזר בסיפורים שהיו לי עם YES שרצו להעביר כבלים דרך כל הדירה
כשתכנאי של HOT פשוט העביר דרך הגג
הם מספקים לך תשתית שעובדת ב 100מגה
שהספק שלך ידאג לך לראוטר
ולגבי הכבלים
אני לא רוצה להיכזר בסיפורים שהיו לי עם YES שרצו להעביר כבלים דרך כל הדירה
כשתכנאי של HOT פשוט העביר דרך הגג
-
jpost
-
- חבר מביא חבר

ה 50 מגה בבזק לא היה יציב. כנראה שאני רחוק מדי מהמרכזיה וזה גבולי או שיש להם בעיה כללית להגדיר את זה בצורה תקינה.
אבל תראו מה קיבלתי במקום:
אבל תראו מה קיבלתי במקום:
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- NEW_WAVE
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
jpost כתב:ה 50 מגה בבזק לא היה יציב. כנראה שאני רחוק מדי מהמרכזיה וזה גבולי או שיש להם בעיה כללית להגדיר את זה בצורה תקינה.
אבל תראו מה קיבלתי במקום:...
אם אתה רחוק מהמרכזיה ,המוכרת שסיפקה לך את העיסקה צריכה לגלות גילוי נאות ולהגיד לך את זה,אבל במקרה
שלך אני מעריך שידעת את זה.