LX90 מול AX10AI...........?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208

שליחה

gro111 כתב:
9000es כתב:
ADICT כתב:אם אני צריך משאית להזיז את הרמקולים הללו
אז מה הייתה כוונת המשורר והיצרן כאשר ייצר אותם? :?
אם אתה עדיין בעניין של קולנוע ביתי-הפיוניר שלך האחרון שהייתי חושב להעיף אותו.....
יש לך 2 אפשרויות
1להעיף את האוכלי חינם ובולעי הזרם שנמצאים אצלך בביית..
2-ישמשו כ
SECOND ZONE
סטריאו -B
SSUROUND BACK
גם כקדמיים הם עדיין יעשו את העבודה בהדגשה על סרטים בלבד!
אם בסטריאו עסקינן
הוסף פאוור איכותי לפרה של הרסיוור
שישנה לך גם את הגוון של הצליל של הICE
וגם יעיף להם את הדרייברים לכל הרוחות....
וכך תיהנה מכל העולמות.....
חסר לך פשוט לינק נוסף למשוואה
במקום למכור ולקנות ולהחליף......
...
ADICT

חיבור פאוור ל 90 יוכל לתת רק דחיפה טובה יותר ...... עדיין ICE של ה 90 יתן את גוון הצליל .

יותר נכון יהיה להוסיף מגבר אינטגרייטד היי אנד ...... בכדי להזיז את ה 802 ולהפיק מהם את מה שיש בתוכם .
...
לא נכון,
הICE זה נטו הגברה ולא קשור לפרה.
בחיבור עם פוואר הוא יקבל את התוספת שהרמקול זקוק לו ברמת ההגברה, הצוואר בקבוק כנראה יהיה הפרה, וזה מה שהוא ישמע, לא ICE.

לגבי אינטגרייטד, אין ספק שזה הפתרון האידיאלי עבורו. (או פאוור+פרה חיצוניים).
לא ברור לי למה למכור את הרסיבר....
...
gro111

אין חכם כבעל הנסיון ........ היה ברשותי רסיבר פיוניר LX-70 שמחובר למגבר חיצוני . והתוצאות בשמע דו ערוצי היו מעולות . (Y)

עכשיו ברשותי רסיבר פיוניר LX -81 שמחובר לאותו מגבר והשמע בדו ערוצי פשוט גרוע בדו ערוצי . (n)
שיטת ההגברה ICE פשוט מחבלת ביכולת של השמע הדו ערוצי .

חברים אין מה לעשות אין כמו הגברה אנאלוגית .......... לשמע דו ערוצי .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

gro111
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1519

שליחה

9000es כתב:
gro111 כתב:
9000es כתב:
ADICT כתב:אם אני צריך משאית להזיז את הרמקולים הללו
אז מה הייתה כוונת המשורר והיצרן כאשר ייצר אותם? :?
אם אתה עדיין בעניין של קולנוע ביתי-הפיוניר שלך האחרון שהייתי חושב להעיף אותו.....
יש לך 2 אפשרויות
1להעיף את האוכלי חינם ובולעי הזרם שנמצאים אצלך בביית..
2-ישמשו כ
SECOND ZONE
סטריאו -B
SSUROUND BACK
גם כקדמיים הם עדיין יעשו את העבודה בהדגשה על סרטים בלבד!
אם בסטריאו עסקינן
הוסף פאוור איכותי לפרה של הרסיוור
שישנה לך גם את הגוון של הצליל של הICE
וגם יעיף להם את הדרייברים לכל הרוחות....
וכך תיהנה מכל העולמות.....
חסר לך פשוט לינק נוסף למשוואה
במקום למכור ולקנות ולהחליף......
...
ADICT

חיבור פאוור ל 90 יוכל לתת רק דחיפה טובה יותר ...... עדיין ICE של ה 90 יתן את גוון הצליל .

יותר נכון יהיה להוסיף מגבר אינטגרייטד היי אנד ...... בכדי להזיז את ה 802 ולהפיק מהם את מה שיש בתוכם .
...
לא נכון,
הICE זה נטו הגברה ולא קשור לפרה.
בחיבור עם פוואר הוא יקבל את התוספת שהרמקול זקוק לו ברמת ההגברה, הצוואר בקבוק כנראה יהיה הפרה, וזה מה שהוא ישמע, לא ICE.

לגבי אינטגרייטד, אין ספק שזה הפתרון האידיאלי עבורו. (או פאוור+פרה חיצוניים).
לא ברור לי למה למכור את הרסיבר....
...
gro111

אין חכם כבעל הנסיון ........ היה ברשותי רסיבר פיוניר LX-70 שמחובר למגבר חיצוני . והתוצאות בשמע דו ערוצי היו מעולות . (Y)

עכשיו ברשותי רסיבר פיוניר LX -81 שמחובר לאותו מגבר והשמע בדו ערוצי פשוט גרוע בדו ערוצי . (n)
שיטת ההגברה ICE פשוט מחבלת ביכולת של השמע הדו ערוצי .

חברים אין מה לעשות אין כמו הגברה אנאלוגית .......... לשמע דו ערוצי .
...
נראה לי שהתבלבלת קצת....
במידה ומשדכים לרסיבר פאוור חיצוני, אין שום חשיבות להגברה הפנימית של הרסיבר, שבמקרה הזה היא דיגיטלית.
אתה כן צודק לגבי זה שהפרה יהווה "צוואר בקבוק" ולכן עדיף אינטגרייטד סטריאו איכותי.

ההשוואה שלך בין הLX70 לLX81 לא ברורה לי :?
ושיטת ההגברה הדיגיטלית "ICE POWER" של B&O, בשום אופן לא צריכה להשפיע על הפרה. (ההגברה נעקפת לגמרי!).
יכול להיות שאתה פשוט אוהב יותר את הסאונד של הפרה בLX70, אבל אין לזה קשר להגברה הפנימית של הרסיבר.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

gro111

משפיעה ועוד איך משפיעה שיטת ההגברה ICE . פשוט אין במה .

רק שתבין יש לי חבר שיש ברשותו את הפיוניר 82 וכבר שידכנו לו את כל סוגי המגברים שרק אתה יכול לחשוב עלייהם .
והתוצאה די דומה .

שחיברנו ל 82 מגבר אינטגרטיד . איכותי של אותו המותג בעל הספקים זהים . ההבדל היה שמיים וארץ .

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46465

שליחה

9000es,
ההגברה לא משתתפת כאשר עושים שימוש ברסיבר כממתג בלבד בשילוב יציאות הקדם מגבר - זוהי עובדה שאתה יכול לוודא אותה עם היצרן ואולי גם עם ה Manual למכשיר.

danlior
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6462

שליחה

9000es

אין קשר בין השניים, ל-LX81 יש יתרון ברור על ה-LX70 בק"ב במוד של THX ULTRAאך גם שני חסרונות, ההגברה שלו הרבה פחות מוסיקאלית ואיכות הפרה שלו ירודה לעומת ה-LX70, אך אין קשר בין השניים.

frankym

אני לא יודע כמה תקציב חופשי יש לך אך הייתי מציע לך בחום לשמור את ה-LX90 ולהשתמש בו כפרוססור וכמגבר לערוצי האפקט והסנטר, כי הוא עילוי בק"ב. בנוסף תחבר במקביל אינטגרייטד איכותי סטריאופוני לערוצים הקדמיים ולמקור איכותי שתחבר אותו במקביל.
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"

itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7445

שליחה

לשחרר LX90 בגלל החלפת הקדמיים נשמע לי הזוי...
רכוש אינטגרייטד משובח עם אפשרות BYPASS עם כוח וגוון שיתאים לרמקולים...
ה-802 בהחלט יאהבו זרם (כפי שה-801 אצלי אוהב ונשמע טבעי מאוד עם הגברת זרם משובחת)

ה-LX90 מצויין וכמעט ללא מתחרים בתור פרוססור נטו...כולל הגברה משובחת לסראוונדים והסנטר..
לגבי מוזיקת סטיראו אני מבין אותך בהחלט.

אני מבין שמוזיקת סטיראו היא חשובה עבורך,
אך מה עם HOME CINEMA הרי לא עבור זה רכשת בסכום מכובד מאוד את ה-90...שהוא בהחלט המילה האחרונה בכל הקשור לעיבוד סאונד קולנועי.

אני לא מבין מה ההיגיון להחליף את ה-90...בגלל שהעקב אכילס הוא הסטיראו.

כפי שכבר המליצו לך רכוש הגברה נפרדת או אינגרייטד עם BYPASS ותהנה משני העולמות ברמה מדהימה.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

danlior כתב:9000es

אין קשר בין השניים, ל-LX81 יש יתרון ברור על ה-LX70 בק"ב במוד של THX ULTRAאך גם שני חסרונות, ההגברה שלו הרבה פחות מוסיקאלית ואיכות הפרה שלו ירודה לעומת ה-LX70, אך אין קשר בין השניים.

frankym

אני לא יודע כמה תקציב חופשי יש לך אך הייתי מציע לך בחום לשמור את ה-LX90 ולהשתמש בו כפרוססור וכמגבר לערוצי האפקט והסנטר, כי הוא עילוי בק"ב. בנוסף תחבר במקביל אינטגרייטד איכותי סטריאופוני לערוצים הקדמיים ולמקור איכותי שתחבר אותו במקביל.
...
danlior

לזה בדיוק התכוונתי .......שההגברה של ה 70 איכותית יותר מה 81 .

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9621

שליחה

תאמינו לי אני מת שתשלחו מייל למחלקת ההנדסה או הלקוחות של פיוניר בחול
ותגידו להם שהסוסאנו שלהם לא מצליח לדחוף רמקולים של BW 802
והייתי מת פעם אחת ולתמיד לשמוע מה המומחים שלהם יגידו לכם....
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

ADICT כתב:תאמינו לי אני מת שתשלחו מייל למחלקת ההנדסה או הלקוחות של פיוניר בחול
...
שלומי אני לא חושב שמדובר פה על יכולת הדחיפה של ה-90 שללא ספק הוא חיה רצינית...אלא יותר בגוון צליל ההגברה, שלטעמו של פותח השירשור הוא אינו מתאים בשדוח עם ה-802.
ואני יכול בהחלט להבין אותו...

ה-ICE POWER היא הגברה סופר מפורטת ודינאמית, אך הגוון הצליל הוא קר ומעט ריקני...ללא תחושת "גודל ובמה".
כמו שכבר אמרו רבים לפני, הגברת ה-ICE לא מתאימה עבור כל אחד ובמיחד לא לאילו שמעריכים מוזיקת סטיראו במיוחד כאשר היא מושקעת ברמקולים מצויינים, חיווט איכותי ותנאים אקוסטיים טובים.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

...
ADICT

שלומי ..... בפיוניר מודעים די טוב לבעיית הדחיפה של ה 90 . רמקולים כגון ה 802 אינם מיועדים לקולנוע בייתי .
הרמקולים הללו מיועדים נטו לסטריאו ...... אצלנו בארץ אוהבים לעשות סלט אחד גדול מכל דבר .

מי שרוכש רמקולים הבסך 90k אלף ש"ח אמור להתאים לו הגברה די תואמת הכוונה היא לפחות פרה פאוור דו ערוצי בשווי של 50k . בטוח לא פיוניר LX-90 .

לגבי ה 90 שמעתי אותו כבר בכמה חדרים .... הוא לא מפלצת כמו שמתארים אותו יכולת הדחיפה שלו די בינונית .

יום טוב לך . (f)
נערך לאחרונה על ידי 9000es ב 14/10/2010 12:25, נערך פעם 1 בסך הכל.

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

itay123 כתב:
...
שלומי אני לא חושב שמדובר פה על יכולת הדחיפה של ה-90 שללא ספק הוא חיה רצינית...אלא יותר בגוון צליל ההגברה, שלטעמו של פותח השירשור הוא אינו מתאים בשדוח עם ה-802.
ואני יכול בהחלט להבין אותו...

ה-ICE POWER היא הגברה סופר מפורטת ודינאמית, אך הגוון הצליל הוא קר ומעט ריקני...ללא תחושת "גודל ובמה".
כמו שכבר אמרו רבים לפני, הגברת ה-ICE לא מתאימה עבור כל אחד ובמיחד לא לאילו שמעריכים מוזיקת סטיראו במיוחד כאשר היא מושקעת ברמקולים מצויינים, חיווט איכותי ותנאים אקוסטיים טובים.
...
itay123

כבר שמעתי את ה 90 בכמה חדרי שמיעה ........ יכולת הדחיפה שלו אינה חזקה במיוחד .

בנוסף שמעתי את ה 90 מחובר לרמקולים של קליפצ' שהם מאוד נצילים ....... ה 90 הצליח להזיז אותם לקראת סוף ההספק שלו .

יום טוב .

frankym
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2009

שליחה

חברים יקרים טעות בידכם ה90 לדעתי חיה רעה בכל הקשור לקולנוע ביתי מהירות פירוט וכרגע הוא מזיז אצלי רמקולים עם 87 DB ולדעתי ולדעת כמה מומחים בתחום אחד הרמקולים הכי לא נצילים שיש שדורשים ים כוח חברה גם בסטריאו לא חסר כוח בכלל מוזמנים לבוא ולשמוע הסיבה היחידה זו התאמה ל802 שמהם אני רוצה להפיק את המירב שלדעתי ה 90 לא יכול לספק אבל מפה ולומר שהוא לא חיה ובינוני ומעלה וואלה חברה תנקו תאוזניים שאתם הולכים לשמוע שוב כי לדעתי אחד הרסיברים הטובים ששמעתי ולהסר ספק שיש לי עניין בדבר אני כבר לא מוכר!!!!!!!!!

itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

frankym כתב:חברים יקרים טעות בידכם ה90 לדעתי חיה רעה בכל הקשור לקולנוע ביתי מהירות פירוט וכרגע הוא מזיז אצלי רמקולים עם 87 DB ולדעתי ולדעת כמה מומחים בתחום אחד הרמקולים הכי לא נצילים שיש שדורשים ים כוח חברה גם בסטריאו לא חסר כוח בכלל מוזמנים לבוא ולשמוע הסיבה היחידה זו התאמה ל802 שמהם אני רוצה להפיק את המירב שלדעתי ה 90 לא יכול לספק אבל מפה ולומר שהוא לא חיה ובינוני ומעלה וואלה חברה תנקו תאוזניים שאתם הולכים לשמוע שוב כי לדעתי אחד הרסיברים הטובים ששמעתי ולהסר ספק שיש לי עניין בדבר אני כבר לא מוכר!!!!!!!!!
...

אין לי ספק בכך...שהוא חיה רצינית בהחלט. (והוא בהחלט חלום קולנועי למי שרוצה איכות קולנועית פנומנאלית לפחות ע"פ הביקורות שלו-ואני בהחלט ישמח להתרשם מה-SETUP אצלך-יש לנו לא מעט ציוד חופף 8)
מה שכן גוון ההגברה הוא עקב אכילס לדעתי...
אמנם לא שמעתי את ה-90, אך עם ניסיון עם ה-81/82 ההגברה היא אמנם מהירה ומפורטת אך cold bastard
לטעמי שידוך עם הגברה חמה יכולה להניב מטעמים מדהימים...במיוחד עם סט הרמקולים המשובח שלך...
(מעניין לשמוע אותו ביחס ל-801 שלי)...

frankym
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

ברור אחי אין ספק

חברים כל דבר לגופו ה802 זו חיה אחרת שאני רוצה להפיק ממנה את המירב זו הסיבה היחידה שחשבתי למכור את ה90 מכאן ולומר שהכוח שהוא מוציא בינוני באבא שלי תתבגרו ואיתי אתה מוזמן תמיד לבוא ולשמוע בהחלט נשמע שגם יש לנו טעם דומה ו"טוב" (Y)

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K

שליחה

frankym כתב:חברים יקרים טעות בידכם ה90 לדעתי חיה רעה בכל הקשור לקולנוע ביתי מהירות פירוט וכרגע הוא מזיז אצלי רמקולים עם 87 DB ולדעתי ולדעת כמה מומחים בתחום אחד הרמקולים הכי לא נצילים שיש שדורשים ים כוח חברה גם בסטריאו לא חסר כוח בכלל מוזמנים לבוא ולשמוע הסיבה היחידה זו התאמה ל802 שמהם אני רוצה להפיק את המירב שלדעתי ה 90 לא יכול לספק אבל מפה ולומר שהוא לא חיה ובינוני ומעלה וואלה חברה תנקו תאוזניים שאתם הולכים לשמוע שוב כי לדעתי אחד הרסיברים הטובים ששמעתי ולהסר ספק שיש לי עניין בדבר אני כבר לא מוכר!!!!!!!!!
...
frankym

אף אחד לא טען שה 90 אינו פרה פאוור מדהים .... ההפך הוא אני אחד מרבים שטוען שהוא יותר ממדהים .

אבל שמעתי אותו עם רמקולים של קליפצ' ותאמין לי שהוא התאמץ יתר על המידה .

שוב יכול להיות שיש לו כח . אבל אין לו יכולת דחיפה אימתנית שמתאימה לרמקולים ברמות גבוהות .
זה שהוא מצליח להזיז את ה DB-87 זה לא אומר שהוא איכותי .

אני מאמין שבמידה ותחבר ישירות ל DB-87 מגבר איטגרייטד איכותי תוכל להנות מהרמקולים שלך בכמה דרגות יותר טוב .

בהצלחה . (f)

frankym
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

ברור נשמה איציק רק אידיוט יגיד שאינטגרייטד ייתן את אותה תוצאה כמו ה90 ברור שיהיה שיפור אבל מכאן ולומר כוח בינוני וואלה קטונטי

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497

שליחה

באבא שלי זה אחלה שרשור זה
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

itay123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

9000es כתב:
...
frankym

אף אחד לא טען שה 90 אינו פרה פאוור מדהים .... ההפך הוא אני אחד מרבים שטוען שהוא יותר ממדהים .

אבל שמעתי אותו עם רמקולים של קליפצ' ותאמין לי שהוא התאמץ יתר על המידה .

שוב יכול להיות שיש לו כח . אבל אין לו יכולת דחיפה אימתנית שמתאימה לרמקולים ברמות גבוהות .
זה שהוא מצליח להזיז את ה DB-87 זה לא אומר שהוא איכותי .

אני מאמין שבמידה ותחבר ישירות ל DB-87 מגבר איטגרייטד איכותי תוכל להנות מהרמקולים שלך בכמה דרגות יותר טוב .

בהצלחה . (f)
...
צודק בהחלט...

או פאואר איכותי בנפרד...

יש לו מעט פאוארים במחירים בהחלט שפויים שיכולים לעשות ל-90 בית ספר (עם כל הכבוד וההערכה שיש לי ל-90 8) )
ה-POWER שלי למשל של ADA...שהוא פאואר פנומנאלי לכל הדיעות...הוא בין הפאוארים הטובים ביותר שיצא לשמוע...והיו לי לא מעט בכלל...
הוא מהיר,מפורט, דינאמי, שמן, מאוד ניפחי וגדול, מאוד ניטרלי ושקוף והוא עשה בית ספר להרבה פאורים אחרים שההיו לי ובטח ובטח לכל רסיבר הייאנד שהיה לי.

מה שכן הוא לא המילה האחרונה במוזיקת סטיראו זה אני בהחלט יכול לומר אבל הוא בהחלט מספק והוא משתלב perfectly עם ה-801 וביחד הם נשמעים פנומנאלי...

frankym
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

מסכים

ADICT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9621

שליחה

itay123 כתב:
...

אין לי ספק בכך...שהוא חיה רצינית בהחלט. (והוא בהחלט חלום קולנועי למי שרוצה איכות קולנועית פנומנאלית לפחות ע"פ הביקורות שלו-ואני בהחלט ישמח להתרשם מה-SETUP אצלך-יש לנו לא מעט ציוד חופף 8)
מה שכן גוון ההגברה הוא עקב אכילס לדעתי...
אמנם לא שמעתי את ה-90, אך עם ניסיון עם ה-81/82 ההגברה היא אמנם מהירה ומפורטת אך cold bastard
לטעמי שידוך עם הגברה חמה יכולה להניב מטעמים מדהימים...במיוחד עם סט הרמקולים המשובח שלך...
(מעניין לשמוע אותו ביחס ל-801 שלי)...
...
איתי את הכפפה הזו שאתה תלך לידידנו היקר בעל הטעם המשובח
ותכייל לו את הסטאפ עם הקומבו והרמקולים
ציפיתי שתרים עוד לפני 2-3 דפים מתחילת השירשור .......
והמלצתי עליך כמביא ומוציא בתחום הכייול באופן חד משמעי
ובעל המילה האחרונה..
לכן באמת הייתי ממליץ שתבצע סידרת פגישות או מפגשים(כמה שצריך..)
או אפילו רק אחד להתרשמות ראשונית מהכיול
ושיפורים בסיסיים בציוד
אני מאמין שהבחור לא נגע ידנית בכיול ולכן מן הסתם גם לא דגדג הייתי אומר מיכולותיו של הקומבו המדהים שברשותו
וכולנו היינו ממתינים ומסכיתים ומחכימים ומחכים למוצא פיך......
אם השרשור גרם שהבחור החליט להשאיר אותו אז דיינו :biggrin:

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”