דיון לוהט: LCD או פלאסמה ? (למען יקראו וילמדו...)
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
eliyau_isr,
מה רע בפטפון?
יש לא מעט שמעדיפים אותם.
אין ספק של-LCD יש יתרונות ב-42" ומטה - בעיקר היכולות 100HZ שלהם, והעלות. מכשירים מסויימים גם כוללים תאורה חזקה יותר וטכנולוגית בליעת אור אחרת ממסכי פלזמה מסויימים (אבל זה כבר עניין של מותג מול מותג ופחות יכולות טכנולוגיות של LCD מעל פלזמה).
מה רע בפטפון?
יש לא מעט שמעדיפים אותם.
אין ספק של-LCD יש יתרונות ב-42" ומטה - בעיקר היכולות 100HZ שלהם, והעלות. מכשירים מסויימים גם כוללים תאורה חזקה יותר וטכנולוגית בליעת אור אחרת ממסכי פלזמה מסויימים (אבל זה כבר עניין של מותג מול מותג ופחות יכולות טכנולוגיות של LCD מעל פלזמה).
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
הלכתי לאיבוד...לעזאזל...
עברתי כמעט על כל שורה פה בפוסט ויצאתי מבולבל לחלוטין
אולי כדאי פשוט לפרט חד משמעית למי מתאים LCD ולמי פלזמה
אולי כדאי פשוט לפרט חד משמעית למי מתאים LCD ולמי פלזמה
- oferlaor
- מנהל

staticx,
שרשורים נוצרים כתגובה לשאלות ותשובות ולכן מטבעם מבולבלים. נראה לי שאתה צריך לחפש במאמרים דווקא את התשובה:
http://www.hometheater.co.il/article01126
שרשורים נוצרים כתגובה לשאלות ותשובות ולכן מטבעם מבולבלים. נראה לי שאתה צריך לחפש במאמרים דווקא את התשובה:
http://www.hometheater.co.il/article01126
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
דווקא קראתי את כל המאמרים, ועדיין לא הגעתי להחלטה מהסיבה הפשוטה, שמאמרים אלה נכתבו לפני המון זמן במונחי טכנולוגיה, המון דברים השתנו, מחירים התעדכנו, שחורים התעצמו ועוד ועוד
אמרת שאתה לא ממליץ לחבר מחשב לפלזמה, אבל אני תקוע בין שני העולמות, אני גם רואה טלויזיה רגילה(30%), אך גם מחבר מחשב (70%), גם יש לי אור בסלון,וגם אני רוצה להנות מ FHD 1080P
התלבטות קשה
אמרת שאתה לא ממליץ לחבר מחשב לפלזמה, אבל אני תקוע בין שני העולמות, אני גם רואה טלויזיה רגילה(30%), אך גם מחבר מחשב (70%), גם יש לי אור בסלון,וגם אני רוצה להנות מ FHD 1080P
התלבטות קשה
- oferlaor
- מנהל

staticx,
באופן מהותי לא ממש השתנו דברים. כשיש שינויים, אנחנו מעדכנים עם מאמרים חדשים - אבל עקרונות האצבע לא ממש השתנה במאמר שצרפתי. סביר להניח שבקרוב יהיה מאמר נוסף שיעדכן את הקודמים.
בכל אופן, תפתח שרשור חדש עם כל הנתונים שלך (מרחק צפיה, שעות צפיה, תמהיל הצפיה שלך SD/HD/YES/HOT/DVD/CONSOLES והתאורה הסביבתית שלך) וננסה לעזור.
באופן מהותי לא ממש השתנו דברים. כשיש שינויים, אנחנו מעדכנים עם מאמרים חדשים - אבל עקרונות האצבע לא ממש השתנה במאמר שצרפתי. סביר להניח שבקרוב יהיה מאמר נוסף שיעדכן את הקודמים.
בכל אופן, תפתח שרשור חדש עם כל הנתונים שלך (מרחק צפיה, שעות צפיה, תמהיל הצפיה שלך SD/HD/YES/HOT/DVD/CONSOLES והתאורה הסביבתית שלך) וננסה לעזור.
- oferlaor
- מנהל