דיון לוהט: LCD או פלאסמה ? (למען יקראו וילמדו...)
NEW_WAVE
צר לי לומר לך שקראתי את ההודעות שלך מתחילת השירשור והם נגועות בכל כך הרבה חוסר ידע ועובדות לא נכונות ( אם תתעקש אני אוכל למנות לך אותם אבל אין לי כח כי יש כל כך הרבה ) ולא נתת את הדעת פעם אחת על הטעיויות שלך , לצערי אתה נשמע כמו אותם מוכרים חסרי הידע ברשתות מסוימות.
לגבי הסקר שאתה מציע אז אני מציע שנעשה אותו בחנות כאשר מוצגים אחד לאחד הפלזמות וה LCD .
זה שמסכי LCD נמכרים יותר זה נכון , אבל זה לא אומר כלום יש את המשפט הידוע שנלמד בכיתה א : כמות לא מעידה על איכות
רוב האנשים קונים מסכי LCD נחותים ביותר דווקא בגלל המחיר הזול וגם לי יש כמה חברים שנפלו בפח והם מצטערים על זה.
צר לי לומר לך שקראתי את ההודעות שלך מתחילת השירשור והם נגועות בכל כך הרבה חוסר ידע ועובדות לא נכונות ( אם תתעקש אני אוכל למנות לך אותם אבל אין לי כח כי יש כל כך הרבה ) ולא נתת את הדעת פעם אחת על הטעיויות שלך , לצערי אתה נשמע כמו אותם מוכרים חסרי הידע ברשתות מסוימות.
לגבי הסקר שאתה מציע אז אני מציע שנעשה אותו בחנות כאשר מוצגים אחד לאחד הפלזמות וה LCD .
זה שמסכי LCD נמכרים יותר זה נכון , אבל זה לא אומר כלום יש את המשפט הידוע שנלמד בכיתה א : כמות לא מעידה על איכות
רוב האנשים קונים מסכי LCD נחותים ביותר דווקא בגלל המחיר הזול וגם לי יש כמה חברים שנפלו בפח והם מצטערים על זה.
lironk אתה לא באמת קראת את התגובות שלי
אתה פשוט יותר רצית להצדיק את עצמך מאשר לקרוא .
אז כתבתי כבר תקרא ציטוט
"אני לא החלטתי אם LCD יותר טובה מבחינה מקצועית ממש לא
סה"כ הבאתי רשמים שלי כקונה פוטנציאלי מכמה וכמה רשתות" .
אני רוצה להגיד לכם שאני דיי מאמין למוכרים הזלזול שלכם קצת עירער לי את האמינות שלכם כמומחים.
שתי יתרנות ממשים של הLCD
אל תשכחו את הרזולוציה של LCD מול הפלאזמה .
תקנו אותי אם אני טועה הLCD מחזיק יותר מעמד מהפלאזמה אין אפקט צריבה.
הנה מהאתר הרישמי
של היבואן
בבקשה 8000 ש"ח הדגם החדש הכי חם בשוק והכי משתלם
http://www.hye.co.il/catalog/product_de ... keySearch=
אתה פשוט יותר רצית להצדיק את עצמך מאשר לקרוא .
אז כתבתי כבר תקרא ציטוט
"אני לא החלטתי אם LCD יותר טובה מבחינה מקצועית ממש לא
סה"כ הבאתי רשמים שלי כקונה פוטנציאלי מכמה וכמה רשתות" .
אני רוצה להגיד לכם שאני דיי מאמין למוכרים הזלזול שלכם קצת עירער לי את האמינות שלכם כמומחים.
שתי יתרנות ממשים של הLCD
אל תשכחו את הרזולוציה של LCD מול הפלאזמה .
תקנו אותי אם אני טועה הLCD מחזיק יותר מעמד מהפלאזמה אין אפקט צריבה.
הנה מהאתר הרישמי
של היבואן
בבקשה 8000 ש"ח הדגם החדש הכי חם בשוק והכי משתלם
http://www.hye.co.il/catalog/product_de ... keySearch=
נערך לאחרונה על ידי NEW_WAVE ב 13/05/2006 21:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
nirtaz
אתה צודק לחלוטין... אבל שים לב שאתה אומר בדיוק את השורה התחתונה של מה שאני אומר:
ה-כ-ל ע-נ-י-י-ן ש-ל צ-ר-כ-י-ם.
אם אתה צריך את זה לקונסולת משחקים ול HTPC אז כמובן שטובה לך יותר טלוויזית LCD.
אבל יש המון כאלה (כמוני) שהשימוש שלהם במסך הוא אחר, ואם רק היה מי שבאמת יברר את הצרכים שלהם וידע מה להתאים להם- אז הם היו רוכשים פלזמה- וישנים בלילה אפילו יותר טוב....
להגיד באופן פשטני, שLCD משתלטת והרבה יותר טובה- ולו רק בגלל "הרזולוציה" ... זה לא דבר שנכון להגיד, כי הכל פונקציה של מול מה אתה משווה- ובאיזה מחירים....
אנחנו באותה דיעה.
NEW_WAVE
אסור לי להביע כאן דיעה על מסך כזה או אחר.
אז אני אשמח אם תצליח לשים את המסך ההוא של LG שעלה 16K ליד המסך שציינת שעולה 8K (קונטרסט 1:1600- הכי חד שיש...) ולחבר אותם לאותו מקור בדיוק.
תגיד לי מה הרשמים שלך. אני הראשון שאשמח שמסכים באותה איכות ירדו תוך שנה ב-50%.
אתה צודק לחלוטין... אבל שים לב שאתה אומר בדיוק את השורה התחתונה של מה שאני אומר:
ה-כ-ל ע-נ-י-י-ן ש-ל צ-ר-כ-י-ם.
אם אתה צריך את זה לקונסולת משחקים ול HTPC אז כמובן שטובה לך יותר טלוויזית LCD.
אבל יש המון כאלה (כמוני) שהשימוש שלהם במסך הוא אחר, ואם רק היה מי שבאמת יברר את הצרכים שלהם וידע מה להתאים להם- אז הם היו רוכשים פלזמה- וישנים בלילה אפילו יותר טוב....
להגיד באופן פשטני, שLCD משתלטת והרבה יותר טובה- ולו רק בגלל "הרזולוציה" ... זה לא דבר שנכון להגיד, כי הכל פונקציה של מול מה אתה משווה- ובאיזה מחירים....
אנחנו באותה דיעה.
NEW_WAVE
אסור לי להביע כאן דיעה על מסך כזה או אחר.
אז אני אשמח אם תצליח לשים את המסך ההוא של LG שעלה 16K ליד המסך שציינת שעולה 8K (קונטרסט 1:1600- הכי חד שיש...) ולחבר אותם לאותו מקור בדיוק.
תגיד לי מה הרשמים שלך. אני הראשון שאשמח שמסכים באותה איכות ירדו תוך שנה ב-50%.
keyser שמתי לינק תסתכל תגובה מעל 1:1600
ואם אתה עורך פלאזמות בP1000 ולא מודע לדגמים החדשים אז מה אתה מוכר.
כולם יודעים באתר שLCD 32 עלה 16000 שקל בנובמבר 2005 .
יש לי חבר שקנה ב20 תשלומים פילפס.
ואם אתה עורך פלאזמות בP1000 ולא מודע לדגמים החדשים אז מה אתה מוכר.
כולם יודעים באתר שLCD 32 עלה 16000 שקל בנובמבר 2005 .
יש לי חבר שקנה ב20 תשלומים פילפס.
נערך לאחרונה על ידי NEW_WAVE ב 13/05/2006 21:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
- keyser
- עוסק בתחום

"אני רוצה להגיד לכם שאני דיי מאמין למוכרים הזלזול שלכם קצת עירער לי את האמינות שלכם כמומחים."
קודם כל אף אחד לא מתיימר להיקרא "מומחה".
דבר שני, אני אשמח, ממש בכיף, לקחת אותך להכשרה שעוברים המוכרים ברשתות החשמל.
אני יכול להכניס אותך להכשרות של 2 מהרשתות חשמל הכי גדולות... אחרי שתהיה שם ותראה מה אומרים להם לגבי התחום של פלזמות ו- LCD וסטריאו בכלל, תבין על מה החבר'ה כאן מדברים.
או יותר מזה. תגדיל ראש ותיכנס לחנויות שמתמחות אך ורק בתחום הזה. חנויות מקצועיות. יש לך כאן באתר אפילו רשימה.
תשמע את המוכרים שם, ואז תבין...
קודם כל אף אחד לא מתיימר להיקרא "מומחה".
דבר שני, אני אשמח, ממש בכיף, לקחת אותך להכשרה שעוברים המוכרים ברשתות החשמל.
אני יכול להכניס אותך להכשרות של 2 מהרשתות חשמל הכי גדולות... אחרי שתהיה שם ותראה מה אומרים להם לגבי התחום של פלזמות ו- LCD וסטריאו בכלל, תבין על מה החבר'ה כאן מדברים.
או יותר מזה. תגדיל ראש ותיכנס לחנויות שמתמחות אך ורק בתחום הזה. חנויות מקצועיות. יש לך כאן באתר אפילו רשימה.
תשמע את המוכרים שם, ואז תבין...
- keyser
- עוסק בתחום

תאמין לי שאני יודע היטב מה אני מוכר, ואין לך מה להפגע באופן אישי מהדיון הזה.
אם אתה לא מכיר אותי, אז אשמח מאוד אם לא תיכנס לעניינים אישיים כי יש סיכוי קטן שאולי אני כן מכיר את הדגם שציינת ואת איכותו,
ואז יוצא שאתה סתם נכנס לעניינים אישיים בלי שום הצדקה.
פשוט אני מנסה להראות לך קו מחשבה חדש, שהוא מעבר לקו שלך.
אני לא בא להיות צודק, אתה פשוט רואה שיש דיעות חלוקות לגבי הנושא הזה.
אם אתה לא מכיר אותי, אז אשמח מאוד אם לא תיכנס לעניינים אישיים כי יש סיכוי קטן שאולי אני כן מכיר את הדגם שציינת ואת איכותו,
ואז יוצא שאתה סתם נכנס לעניינים אישיים בלי שום הצדקה.
פשוט אני מנסה להראות לך קו מחשבה חדש, שהוא מעבר לקו שלך.
אני לא בא להיות צודק, אתה פשוט רואה שיש דיעות חלוקות לגבי הנושא הזה.
זה לא אישי
אלא שקראתי פה תגובות לא רק שלי אני מדגיש בכללי
בסגנון שמתיימרות לומר
אתה לא מבין כלום אנחנו המצאנו את הפלאזמה HD והLCD .
צר לי
אפשר לכתוב אתה טועה ומטעה .
אבל לחשוב שאתם יודעים הכל והמוכר כלום או אני או אתרים אחרים
לאאאאאאאא
ובימים הקרובים שאני אקנה LCD ב8000 שקל אתם תשארו אם הפלאזמה שעלתה לכם
הרבה מאד .
ואם אתם חושבים שהיא מצויינת אז לבריאות תהנו .
מבחינתי האישית
פלאזמה לפך של ההיסטוריה .
לסיום אם אתם חושבים שהפורום למיוחסים בלבד
ויש היררכיה
אז תודיעו לי.
אלא שקראתי פה תגובות לא רק שלי אני מדגיש בכללי
בסגנון שמתיימרות לומר
אתה לא מבין כלום אנחנו המצאנו את הפלאזמה HD והLCD .
צר לי
אפשר לכתוב אתה טועה ומטעה .
אבל לחשוב שאתם יודעים הכל והמוכר כלום או אני או אתרים אחרים
לאאאאאאאא
ובימים הקרובים שאני אקנה LCD ב8000 שקל אתם תשארו אם הפלאזמה שעלתה לכם
הרבה מאד .
ואם אתם חושבים שהיא מצויינת אז לבריאות תהנו .
מבחינתי האישית
פלאזמה לפך של ההיסטוריה .
לסיום אם אתם חושבים שהפורום למיוחסים בלבד
ויש היררכיה
אז תודיעו לי.
- keyser
- עוסק בתחום

חס וחלילה נשמה. באמת שזו לא רוח הדברים. באמת אני מצטער ומתנצל מעומקי הלב אם זה הרושם שקיבלת.
לא באים ואומרים שאתה לא מבין כלום ושאנחנו יודעים הכל.
בטח לא אני יודע הכל. אבל דבר אחד אני כן יודע- איך דברים מתנהלים ברשתות החשמל, כי ניהלתי באחת מהן חנות... תאמין לי שיש מוכרים מצויינים שתמיד יודעים על מה הם מדברים, אבל על כל אחד כזה יש עוד 5 שמדקלמים את מה שאומרים להם לדקלם.
לכן אמרתי מה שאמרתי.
אני בטוח שהכוונה של החברים כאן היתה טובה מאוד, ואנחנו- או לפחות אני, הדבר האחרון שנירצה הוא שתרגיש כאן לא בנוח.
פשוט באים ואומרים לך, אל תהיה כ"כ בטוח ש LCD תמיד מתאים יותר מפלזמה, זה עניין של צרכים ספיציפיים של בן אדם. זה הכל...
אם תקבל את זה או לא זה כבר עניין שלך. באמת.
לא באים ואומרים שאתה לא מבין כלום ושאנחנו יודעים הכל.
בטח לא אני יודע הכל. אבל דבר אחד אני כן יודע- איך דברים מתנהלים ברשתות החשמל, כי ניהלתי באחת מהן חנות... תאמין לי שיש מוכרים מצויינים שתמיד יודעים על מה הם מדברים, אבל על כל אחד כזה יש עוד 5 שמדקלמים את מה שאומרים להם לדקלם.
לכן אמרתי מה שאמרתי.
אני בטוח שהכוונה של החברים כאן היתה טובה מאוד, ואנחנו- או לפחות אני, הדבר האחרון שנירצה הוא שתרגיש כאן לא בנוח.
פשוט באים ואומרים לך, אל תהיה כ"כ בטוח ש LCD תמיד מתאים יותר מפלזמה, זה עניין של צרכים ספיציפיים של בן אדם. זה הכל...
אם תקבל את זה או לא זה כבר עניין שלך. באמת.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5384 פעמים
New_wave,
מה הקשר בין יחס הניגודיות לבין חדות התמונה?
כמה עניינים:
1. סקר קובע מה אנשים חושבים, לא מה באמת נכון. אם תעשה סקר תגלה ש- 60% מהאנשים (למשל) חושבים שטויוטה מייצרת את המכונית המהירה ביותר בעולם. האם זה באמת אומר שזה באמת נכון?
2. אני מבין שאתה מביא את התרשמותך כקונה. אבל ההתנסחות שלך היא בעייתית והיא בעצם גורמת למהומה.
3. תתפלא לשמוע, אבל מוכרים ברשתות מוכרים לך את מה שאומרים להם למכור לך, כלומר - את המוצר בעל מתח הרווחים הגבוה ביותר בחנות. רשתות בבעלות יבואן (אני לא רוצה לנקוב בשמות, הם די ידועים) במקרה יכניסו לך את המסכים של אותו יבואן.
4. לגבי הסטטיסטיקה, אתה קובע את זה בנחרצות, אבל בעצם לא הבאת סימוכין. תביא הוכחות, מספרים מלשכת הסטטיסטיקה, מרשתות החשמל, מהיצרנים, ממישהו...
5. לגבי הגודל, אתה סותר את עצמך. האם 42" לא יכול להיות בכל בית? אגב, יש פלאזמות בארץ גם ב-37"...
כלומר, בכל העולם אין מסך אחד עם יותר מ-1:1600 ?!יחס ניגודיות הגבוהה בעולם 1:1600 התמונה החדה שתקבלו....
מה הקשר בין יחס הניגודיות לבין חדות התמונה?
כמה עניינים:
1. סקר קובע מה אנשים חושבים, לא מה באמת נכון. אם תעשה סקר תגלה ש- 60% מהאנשים (למשל) חושבים שטויוטה מייצרת את המכונית המהירה ביותר בעולם. האם זה באמת אומר שזה באמת נכון?
2. אני מבין שאתה מביא את התרשמותך כקונה. אבל ההתנסחות שלך היא בעייתית והיא בעצם גורמת למהומה.
מה שצריך לומר זה שסקר בין משתמשי האתר עלול להוכיח ש-LCD מוביל לדעתם או שזה מה שהם מעדיפים. אתה מאוד נרחץ שפלאזמה זו טכנולוגיה מתה וש-LCD תכבוש את השוק (בדיוק כמו אנשים רבים שהסבירו לי לפני 3 שנים כי OLED יכבוש את השוק, ו-GLV יחסל את מקרני ה-LCD).כדאי לכם לעשות סקר בין משתמשי האתר ותווכחו לדעת שהLCD מובילה ....
3. תתפלא לשמוע, אבל מוכרים ברשתות מוכרים לך את מה שאומרים להם למכור לך, כלומר - את המוצר בעל מתח הרווחים הגבוה ביותר בחנות. רשתות בבעלות יבואן (אני לא רוצה לנקוב בשמות, הם די ידועים) במקרה יכניסו לך את המסכים של אותו יבואן.
4. לגבי הסטטיסטיקה, אתה קובע את זה בנחרצות, אבל בעצם לא הבאת סימוכין. תביא הוכחות, מספרים מלשכת הסטטיסטיקה, מרשתות החשמל, מהיצרנים, ממישהו...
5. לגבי הגודל, אתה סותר את עצמך. האם 42" לא יכול להיות בכל בית? אגב, יש פלאזמות בארץ גם ב-37"...
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
אגב NEW_WAVE, המסך הזה דווקא נראה פתרון נחמד לחדר השינה אבל שמת לב שאין לו שום כניסת component או RGVcvS כך שאין דרך איכותית לחבר ממיר? (הכי טוב שאני רואה זה - s-video וכידוע זאת לא האופציה האופטימאלית).
HiFiMusic IL
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Sheffield-Tunes
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 270
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
הפלזמה הזאת כבר כאן, ראיתי אותה אצל לגאסי.vitalyi כתב:תודה, מרטין
זה "קצת" כבד. אולי אתה יודע – האם מתכוונים לייבא ארצה 50PHD8 Panasonic?
...
Maggies, because you can never be too thin...
NEW WAVE
אני אספר לך על המקרה שלי
לפני כמה חודשים חשבתי לקנות LCD כהכנה למונדיאל נכנסתי לחנויות שאלתי מוכרים ראיתי ברשתות מזון......והלכתי לאיבוד מבחינת מחיר מבחינת מה טוב...ושתדע בכל המקרים וכל המוכרים תמיד ספרו לי שהיום LCDזה IN וזה הצעקה האחרונה ופלזמה כבר עבר זמנה.
ומה שבלבל אותי {למרות שרציתי לקנות LCD] שאף מוכר לא ניסה לשכנע אותי לקנות פלזמה ואם היתי שואל אותו על פלזמה היה מסביר עליה כדרך אגב.
ופה מתחיל הסיפור המעניין...כשבן דוד שלי הבין שאני מתעניין בLCD הוא מהר להמליץ לי על האתר הזה .ואז התחיל המפנה ראה שרשור שליhttp://www.hometheater.co.il/modules.php?name= ... highlight=
מהאתר למדתי מה אני צריך למדתי מה לבקש מLCDוהכי חשוב שלמדתי פה האם אני אקבל מה אני רוצה וזה מתיחל להתבטא במחיר קודם כל .
הבנתי שכדי לצפות במשחקי המונדיאל אני צריך LCD בעשרות אלפי שקלים למה כי לראות משחק כדורגל בLCD זה סיוט {ובמיוחד אחרי ששילמת כמה אלפים טובים שתלויים סתם באכזבה על הכיר} ומה שאני שואל אותך פה :תגיד לי באיזה חנות המוכר {ואל תחזיק מרוב ממוכרים הרבה } הזהיר אותך מצפיה במשחקי כדורגל-כדורסל-או סרט פעולה במסך LCD
ההבדל הוא כשידעתי את הדברים האלה ובאתי לאותם מוכרים יש כאלה שהודו שאכן לראות משחקים בLCDזה בינתיים לא חוויה ויש כאלה שלא ידעו על מה מדובר ואף הציעו לי LCDשל אלקטרה ואמרו בזה אתה תראה הכי טוב מכרנו עשרות ואף אחד לא החזיר {מחיר שלה 7500שח}.
נכון פה באתר אוהבים פלזמות ובמיוחד של פאנאסוניק אבל אחי אני כאחד שעובד בתחום אלקטרוניקה ברכב למדתי שרוב לא מדבר סתם ותמיד הוא יודע על מה הם מדברים.
אגב אל תחשוב שאני מנסה פה לפסול מוכרים אבל הם תמיד ירצו למכור מה שנקרא חדש-דנדש-הספקתי בחודש האחרון להכיר הרבה מסכנים מאוכזבים {ובמיוחד מבוגרים }שרצו טלוויזיה חדשה הצועו להם מסך LCD במחיר נמוך ואת המשך הסיפור אין לי חשק להמשיך.
אני אספר לך על המקרה שלי
לפני כמה חודשים חשבתי לקנות LCD כהכנה למונדיאל נכנסתי לחנויות שאלתי מוכרים ראיתי ברשתות מזון......והלכתי לאיבוד מבחינת מחיר מבחינת מה טוב...ושתדע בכל המקרים וכל המוכרים תמיד ספרו לי שהיום LCDזה IN וזה הצעקה האחרונה ופלזמה כבר עבר זמנה.
ומה שבלבל אותי {למרות שרציתי לקנות LCD] שאף מוכר לא ניסה לשכנע אותי לקנות פלזמה ואם היתי שואל אותו על פלזמה היה מסביר עליה כדרך אגב.
ופה מתחיל הסיפור המעניין...כשבן דוד שלי הבין שאני מתעניין בLCD הוא מהר להמליץ לי על האתר הזה .ואז התחיל המפנה ראה שרשור שליhttp://www.hometheater.co.il/modules.php?name= ... highlight=
מהאתר למדתי מה אני צריך למדתי מה לבקש מLCDוהכי חשוב שלמדתי פה האם אני אקבל מה אני רוצה וזה מתיחל להתבטא במחיר קודם כל .
הבנתי שכדי לצפות במשחקי המונדיאל אני צריך LCD בעשרות אלפי שקלים למה כי לראות משחק כדורגל בLCD זה סיוט {ובמיוחד אחרי ששילמת כמה אלפים טובים שתלויים סתם באכזבה על הכיר} ומה שאני שואל אותך פה :תגיד לי באיזה חנות המוכר {ואל תחזיק מרוב ממוכרים הרבה } הזהיר אותך מצפיה במשחקי כדורגל-כדורסל-או סרט פעולה במסך LCD
ההבדל הוא כשידעתי את הדברים האלה ובאתי לאותם מוכרים יש כאלה שהודו שאכן לראות משחקים בLCDזה בינתיים לא חוויה ויש כאלה שלא ידעו על מה מדובר ואף הציעו לי LCDשל אלקטרה ואמרו בזה אתה תראה הכי טוב מכרנו עשרות ואף אחד לא החזיר {מחיר שלה 7500שח}.
נכון פה באתר אוהבים פלזמות ובמיוחד של פאנאסוניק אבל אחי אני כאחד שעובד בתחום אלקטרוניקה ברכב למדתי שרוב לא מדבר סתם ותמיד הוא יודע על מה הם מדברים.
אגב אל תחשוב שאני מנסה פה לפסול מוכרים אבל הם תמיד ירצו למכור מה שנקרא חדש-דנדש-הספקתי בחודש האחרון להכיר הרבה מסכנים מאוכזבים {ובמיוחד מבוגרים }שרצו טלוויזיה חדשה הצועו להם מסך LCD במחיר נמוך ואת המשך הסיפור אין לי חשק להמשיך.
when you got nothing -you got nothing to lose
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
ראיתי אותה גם ב-NiXi, מופעלת ונראית מעולה. לא בטוח שיודעים לכוון שם כמו שצריך.vitalyi כתב:אולי אתה יודע – האם מתכוונים לייבא ארצה 50PHD8 Panasonic?...
אם איני טועה אז מחירה היה כ-30K.
וניתן גם לקנות מכל החנויות שמופיעות כאן ב-ZAP
לכל החברים היקרים!!!
בקרוב יצא PLAYSTATION 3 עם כונן בלו ריי ויתן פתרון זול וגם אפשרות משחק בצד
לא אישית יש פלסמה של פיוניר PDP506XDE
ואכן לקח לי חודשים ספורים להחליט בינה לבין פיליפס PF9830 LCD
למי שלא יצא לראות את שתיהם אחת ליד השניה עם הדגמת BLUE RAY (ולי יצא) לא יוכל להבין כמה הפיוניר לוקחת את הפיליפס ברוורס וזאת למרות שלפיליפס יש 1920X1080
הדרך היחידה לתאר את התמונה בפיוניר היא זו: "זה נראה כאילו עשית חור בגודל 50' בקיר בסלון ומעבר לו רואים את הים".
רזולוציה שמזולוציה בסופו של דבר איכות התמונה קובעת ופיוניר מובילים היום ולא חושבים בכלל לעבור ליצור פאנלים בטכנולוגיית LCD.
אין טוב ממראה עיניים!!!!
במקרה שלי לטובת הפיוניר
בקרוב יצא PLAYSTATION 3 עם כונן בלו ריי ויתן פתרון זול וגם אפשרות משחק בצד
לא אישית יש פלסמה של פיוניר PDP506XDE
ואכן לקח לי חודשים ספורים להחליט בינה לבין פיליפס PF9830 LCD
למי שלא יצא לראות את שתיהם אחת ליד השניה עם הדגמת BLUE RAY (ולי יצא) לא יוכל להבין כמה הפיוניר לוקחת את הפיליפס ברוורס וזאת למרות שלפיליפס יש 1920X1080
הדרך היחידה לתאר את התמונה בפיוניר היא זו: "זה נראה כאילו עשית חור בגודל 50' בקיר בסלון ומעבר לו רואים את הים".
רזולוציה שמזולוציה בסופו של דבר איכות התמונה קובעת ופיוניר מובילים היום ולא חושבים בכלל לעבור ליצור פאנלים בטכנולוגיית LCD.
אין טוב ממראה עיניים!!!!
במקרה שלי לטובת הפיוניר