מישהו קרא כבר את הכתבה של רן לוי על מסכי סמסונג??? היתכן ???

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902
נתן תודות: 590 פעמים
קיבל תודות: 113 פעמים

שליחה #61 

מהכרותי עם התחום של ה LFD
1. חיון יבואן רשמי ועוד איך של סדרות ה LFD והמחשבים הנייידם של סמסונג
2. ל LFD של סמסונג יש בהירות גבוהה. לגבי אורך חיים כל אחד טוען משהו אחר, במבחן המציאות ומהכרות אישית ה MTBF שלהם ארוך במיוחד ובעיקר מול המסכים הבייתים כלומר אחוז התקלות נמוך וזה מנסיון אישי של עשרות מסכים בשנתיים האחרונות
3. בבית אני מחזיק פלזמה פשוטה של סמסונג 410 מיוני 2008. אין לי מושג מתי היא "תיגמר", אני כמובן לא מתקרב ל 10 שעות ביום, פיקסל אחד כבר נשרף.
לטעמי האישי הטכנולוגיות במסכים כל כך משתנות שאי אפשר להסתכל 3-4 שנים אחורה ולהגיד שאורך החיים הוא כך או אחרת... קשה לי להאמין שהמסך יתפוס אצלי את המקום בסלון יותר משנה קדימה ואז יושאל או יעבור לחדר אחר...

dude69il פותח השרשור
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 774
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #62 

שח_מט כתב:מהכרותי עם התחום של ה LFD
1. חיון יבואן רשמי ועוד איך של סדרות ה LFD והמחשבים הנייידם של סמסונג
2. ל LFD של סמסונג יש בהירות גבוהה. לגבי אורך חיים כל אחד טוען משהו אחר, במבחן המציאות ומהכרות אישית ה MTBF שלהם ארוך במיוחד ובעיקר מול המסכים הבייתים כלומר אחוז התקלות נמוך וזה מנסיון אישי של עשרות מסכים בשנתיים האחרונות
3. בבית אני מחזיק פלזמה פשוטה של סמסונג 410 מיוני 2008. אין לי מושג מתי היא "תיגמר", אני כמובן לא מתקרב ל 10 שעות ביום, פיקסל אחד כבר נשרף.
לטעמי האישי הטכנולוגיות במסכים כל כך משתנות שאי אפשר להסתכל 3-4 שנים אחורה ולהגיד שאורך החיים הוא כך או אחרת... קשה לי להאמין שהמסך יתפוס אצלי את המקום בסלון יותר משנה קדימה ואז יושאל או יעבור לחדר אחר...
...
רוב הלקוחות מצפים מהמסכים שלהם להחזיק הרבה יותר.
לא מדובר על וידיאופילים שמחליפים מסכים וציוד בתדירות גבוהה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”