שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הסמסונג גלקסי S - רומים (ROMS)

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

נראה לי שמצאתי לכם פיתרון לבעיית סינכרון השעון:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 17#1207017

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2805

שליחה

osherov כתב:נראה לי שמצאתי לכם פיתרון לבעיית סינכרון השעון:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 17#1207017
...
תודה, אבל תקרא את הודעה #54

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

Re: סנכרון שעון

שליחה

kobia כתב:
eagle75 כתב:
kobia כתב:אצלי מותקן JP3, וגם אני חווה בעיות עם השעון
אני מניח שהגרסאות עדיין לא מספיק יציבות...
אם אני מבצע כיבוי של המכשיר, כשהוא עולה חזרה השעון מסתנכרן, אבל לאט לאט יש סטייה, וזה הולך ומחמיר עם הזמן

שוקל ברצינות לחזור אחרוה ל - 2.1 עד ש - 2.2 תהיה יציבה ותקינה על הסמסונג שלי :-(
...
תודה רבה על המידע! זה מאשש את התאוריה של בעיה בגרסה. אגב גם אני על JP3, (אני קורא על JPCיותר מדי, שבטעות זכרתי שכבר התקנתי אותה...) .
אתה משתמש בתוכנת סינכרון צד שלישי כדי לתקן את הבעיה?
...
לא, כרגע אני "סובל" בשקט
יש הרבה יותר מדי תקלות בגרסא הזו, לכן אין ברירה אלא לחזור ל - 2.1
זה מתחיל בפיצ'רים של סמסונג שלא עובדים, ממשיך בכך שהמכשיר נהיה פתאום איטי וכמובן נושא השעון
אתמול בכלל המכשיר החליט שלא בא לו להטעין את מע' ההפעלה, אז ביצעתי (שוב...) Factory Reset, מה שמוביל אותי הרבה יותר מהר אל החזרה אחורה
...
באמת מעצבן.
האמת שאצלי הגרסה עובדת בסדר, למעט הבעיה של הסינכרון. אני אחכה איתה עד שתצא הגרסה הרשמית של 2.2. בסוף החודש. לגבי האיטיות התקנת איזשהו לאג-פיקס? אצלי מותקן OCLG ואין לי בעיות.

kobia
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
שם מלא: קובי אפוטה

Re: סנכרון שעון

שליחה

eagle75 כתב:באמת מעצבן.
האמת שאצלי הגרסה עובדת בסדר, למעט הבעיה של הסינכרון. אני אחכה איתה עד שתצא הגרסה הרשמית של 2.2. בסוף החודש. לגבי האיטיות התקנת איזשהו לאג-פיקס? אצלי מותקן OCLG ואין לי בעיות.
...
את האמת, הבעיות התחילו אחרי שהתקנתי את One Click Lag Fix
מאותו רגע התחלתי להרגיש Lag מטורף :-)
עכשיו, אחרי Factory Reset, עובד יותר טוב בלי ה"תיקון" הזה
אבל עדיין השעון משתגע לו :-)

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

מוזר. טוב תתקין את Clo-ckSync המדובר. אצלי הוא מבצע סנכרון פעם ב 3 שעות ולא צובר חוסר סנכרון מורגש.

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

עדכון:
התקנתי אתמול את גרסה JPC 2.2 . אני משתמש בה כבר יומיים והיא פשוט מצויינת. הפונטים בעברית והפלאש 10.1 עבדו ישר מהקופסא ללא התעסקות מיותרת. (בניגוד ל JP3 הקודמת שלי). אני לא מרגיש צורך ב lag fix בגרסה הזאת, אבל אני אתן עוד זמן. ה GPS עובד נהדר. (אבל הוא עבד טוב גם ב JP3).
פריצת ROOT כמו בגרסה הקודמת. (התקנת kernal, פריצה וחזרה ל kernel הקודם).
מומלץ!
קישור להורדה ומדריך התקנה ופריצת ROOT:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=769400

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

שכחתי לציין שגם הבעיה של סנכרון השעון נראה שנפתרה בגרסה הזאת...

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

עדכון:
סמסונג פתרה את הבעיה שקיימת בחלק מהמכשירים, בהם לא ניתן להגיע למסך recovery/download על ידי לחיצה של שלושה מקשים בו זמנית. התיקון המוצע כבר נבדק על ידי מספר משתמשים ודווח שאכן פתר את הבעיה.
ניתן לקרוא עוד על הפתרון בשרשור ב XDA:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=784704

על אחריותכם! :D

Diforce
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 184

שליחה

שלום , רציתי לשאול כשאומרים GALAXY S למה מתכוונים בעצם ל i7500 או ל i9000 ?

חבר שלי נוסע לארה"ב והוא רוצה להביא משם I9000 , השאלה שלי היא האם הוא יצליח להתקין עיברית \ רוסית לממשק ( לא חובה ) ולמקלדת ,

כמו כן איזה תדרים אני צריך לארץ ? תודה.

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel

שליחה

שיחקתי קצת עם המכשיר השבוע וכמו שאומרים, מכשיר מדהים. טיפונת גדול ולי היה קצת קשה בהתחלה אבל הוא סוס עבודה. רק להתקין Launcher Pro, להוריד את ה UI המציק של סמסונג ולהתחיל ליהנות
Diforce כתב:שלום , רציתי לשאול כשאומרים GALAXY S למה מתכוונים בעצם ל i7500 או ל i9000 ?

חבר שלי נוסע לארה"ב והוא רוצה להביא משם I9000 , השאלה שלי היא האם הוא יצליח להתקין עיברית \ רוסית לממשק ( לא חובה ) ולמקלדת ,

כמו כן איזה תדרים אני צריך לארץ ? תודה.
...
i9000
לארץ (או לכל הפחות לרשת פלאפון) אתה צריך 850 ו 2100.
Need more cowbell

Diforce
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 184

שליחה

מה ז"א לרשת פלאפון מה עם סלקום לא יעבוד ? או אורנג' ?

האם אפשר להוריד מהרשת שפות ממשק ומקלדת ?

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

עדכון:
אני עדיין על 2.2 JPC ופשוט מרוצה מהגרסה הזאת.
אתמול הכנתי קובץ עדכון ל framwork.jar לגרסה (על פי הוראות שמצאתי באינטרנט, כאן) אשר מתקן את רוב (אולי כל?) בעיות העברית שיש ב 2.2 . העברית עכשיו מיושרת לימין, אותיות ומספרים כתובים עכשיו כמו שצריך ואפילו הכותרות בג'ימייל כבר לא הפוכות. יותר מושלם ממושלם :-)

יש צורך להתקין את הרום של Doc's RomMod לפני עדכון של הקובץ. אם משהו מעוניין בקובץ שישלח לי הודעה.

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

עדכון:
דיווחים ראשונים ב XDA על גרסת פרויו חדשה לשוק הישראלי. הרומים ממוספרים JIJP5 / JHJP5 .
מרגש. אני רק מקווה שה UI לא יהיה בעברית.

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

גרסה חדשה שוחררה לפני כחצי שעה (מצטער על העיכוב בעדכון :lol: )
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=790637

הגרסה נקראת JPK (המשך של JPH ששוחררה לפני מספר ימים).
עוד לא ברור אם זה פרויו הרשמי, אבל זה מתאים לתאריך שסמסונג דיברו עליו, 23 לספטמבר.

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

תאריכי הפצה של 2.2 לפי אזורים:
http://www.youmobile.org/blogs/entry/Sa ... ease-Dates

dimonk85
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28

שליחה

מעולה! ואיזה רלוונטי אלינו? europe?

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

dimonk85 כתב:מעולה! ואיזה רלוונטי אלינו? europe?
...
יכול להיות. אבל בכל מקרה עדיין לא התחילו למכור את המכשיר בארץ (דרך חברות הסלולר) כך שזה בכלל לא רלוונטי אלינו. אני גם בטוח שימצאו דרך להמיר את הגרסה של t-mobile ויתאימו אותה לכל המכשירים.

RubinK
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

עזרה בבקשה או שאאלץ לזרוק את הסמסונג גלקסי S i9000

שליחה

חברים יקרים,
מצטער שאני מקלקל את השמחה אבל, שלי כבר התקלקלה בגדול...

יש לי את הטלפון סמסונג גלקסי כבר חודש.
הוא באמת טלפון טוב, מסך מעולה(!), ההקלדה וודאית ונטולת טעויות הקלדה (בהשוואה לדזייר), הוא זריז כמו שד, וקל משקל אבל... בגלל 3 הליקויים שבו המפורטים מטה (שמשום מה אף משווק לא יספר לך) אני צריך להחליף אותו, ובלב שבור (U) :

1. בהערות שלצד איש הקשר הגבילו את הטקסט שאפשר להכניס לכ- 200 מילים בלבד (1,000 תווים בדיוק)!!!
זה אומר שלא נוכל לרשום את כל המידע שנרצה על כל איש.
לדוגמא: תמצית סיכום שיחות טלפון ו/או פגישות, מחירונים, שעות פתיחת העסק, פרטים מיוחדים ועוד.

2. אם לא די בפאשלה הנ"ל, אם כתבת לדוגמא 20-30 שורות קצרות, וברצונך להגיע לנקודה מסוימת בטקסט שכתבת לצורך עריכה/תיקון, המסך קופץ לסוף או לתחילת הטקס בכל פעם מחדש כאשר תנסה להגיע לנקודה מסוימת בקטע טקס, והוא יאפשר גישה לאחר שהתיש אותך "מעט".
גילתי כי תופעות אלו קיימות גם בהערות שבאירוע בלוח השנה וגם בישום "פתקים"- כשרוצים לכתוב איזשהו תזכיר או כל טקסט ארוך אחר (ב"פתקים" הטקסט מוגבל לכ-300 מילים, 1,500 תווים בדיוק).

3. תוכנת הסנכרון הייעודית הנקראת Kies של סמסונג לא פועלת כראוי:
א. התוכנה "כבדה" מאוד ובקושי זזה (ויש לי מחשב חזק).
ב. בניסיון סנכרון, התוכנה לא סנכרנה את כל המידע באנשי הקשר.
ג. השדה בו מוצג תוכן ההערות של איש הקשר יכול להציג שורה אחת בלבד. גלילת שדה זה, מעלה או מטה, תציג תמיד רק שורה אחת.
ד. תוכנת הסנכרון KIS לא מסנכרנת (בין היתר) את השדה "עוזר" ומספר הטלפון של העוזר.
כמו כן, תוכנת הסנכרון KIS אינה מסנכרנת יותר מ 200 מילים (1,000 תווים בדיוק) משדה ההערות שנמצא לצד כל איש קשר מאותה הסיבה ששדה זה מוגבל במספר התווים שיכול להכיל.

ממש לא ברור איך שחררו טלפון כל כך משוכלל ומתקדם אבל עם ליקויים כאלה.

היש למישהו גלגל הצלה???????

אה, כן עוד משהו.
הינה עוד משהו "בקטנה" שמשווקי הטלפון SAMSUNG Galaxy S לא שמחים לספר לקונים הפוטנציאלים: הרדיו המובנה הוא אמנם FM אך איכות הצליל ירודה (בלשון המעטה) מהסיבה שהרדיו פועל בשיטת Mono כמו לפני 50 שנה (ולא סטריאו). זו לא בדיחה תבדקו!
עניין זה פחות חשוב, ולא הייתי חושב להחליף את הטלפון בגלל זה אבל זה יותר ממאכזב.

שלכם,
רובין.

dimonk85
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28

שליחה

פירסמת את זה כבר באתרים אחרים...
לגבי 1 מי צריך לכתוב כל כך הרבה לגבי איש קשר??? אני רושם שם וטלפון. בשביל מה כל השאר??? אולי זה יותר מתאים לאנשי עסקים...לאנשים הרגילים זה בכלל לא חשוב. האמת שגם לא ידעתי את זה.

לגבי 2 אתה צודק זה באמת לא נוח. אבל עם קצת תרגול אתה יכול "לנחות" על התו הנכון שאתה רוצה לתקן. אתה צריך להרגיש את הטלפון וזה בא רק משימוש ותרגול. וגם למדתי לבדוק את האיות שלי בזמן הקלדה...

לגבי 3, מי צריך לעדכן עם קיס. יש לי את הגלקסי כבר שבועיים ואני אף פעם לא סינכרנתי אותו מול הקיס!! בשביל מה???
אם רוצים לעדכן את השירים או סרטים פשוט מעתיקים לכרטיס הזיכרון. בשביל מה עוד?
ואפילו אם זה כבד. אתה לא עושה את זה לעיטים תכופות אז אפשר מדי פעם לפעם "לסבול".

לגבי הרדיו הוא אכן מונו אבל אני לא שמעתי באיכות הירודה שכתבת...באוזנים נשמע אותו דבר...

לפני המכשיר הזה היה לי 5800 של נוקיה ולגבי 2 היה שם פיתרון מאד טוב שהיו חיצים שפשוט אפשר לעבור קדימה ואחורה על גבי הטקסט משהו שאני מתגעגע פה. וזה באמת מעצבן אבל זה דורש רק תרגול. צריך להרגיש איפה אתה שם את הסמן ובמצב אופקי זה עוד יותר קל וב 5800 הרדיו כן היה סטריאו אבל אני לא שם לב בין זה למונו כך שזה לא קריטי.

אני יודע שזה נשמע כאילו אני מגן פה על המכשיר אבל יחסית למכשיר מתקדם ,"הבעיות" האלה מינוריות.

eagle75
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

היי, אני מצטער על ההרגשה שלך, אני מניח שלכל אחד חשובים דברים אחרים. האמת שאפילו לא הייתי מודע לחלק מהמגבלות שכתבת ואני לא בטוח אם מדובר במגבלות של הגלקסי S או של מערכת ההפעלה אנרדואיד בעצמה.

מה שכן, לגבי סעיף 2, בגרסה 2.2 של אנדרואיד הוסיפו סמן קטן ונחמד שמאפשר מיקום של הסמן בדיוק רב במקום שבו אתה רוצה שיופיע. מאוד נוח ושימושי ואני מסכים שזה היה מאוד חסר ב 2.1 לאור העובדה שלמכשיר אין ג'ויסטיק פיסי כפי שיש לדסייר, לדוגמא. בנוסף, תתקין את המקלדת SlideIT - היא מכילה את מקשי החיצים שאתה מחפש.

לגבי סעיף 3, מדוע צריך בכלל להשתמש בקייס? האמת שיש לי את המכשיר כבר כמעט חודש, ואפילו לא טרחתי להתקין אותה. הסנכרון של אנשי הקשר נעשה דרך WiFi ישירות לחשבון של גוגל. (אני מניח שזה דומה עם חשבונות מסוגים אחרים). וגם אם לא, יש מספיק אפליקציות סינכרון במרקט.

לגבי ניגון מונו ברדיו. אתה צודק לחלוטין! מדובר בבאג תוכנה ולא בבאג חומרה (בתקווה) שסביר שיפתר באחת הגרסאות הבאות של מערכת ההפעלה. בכל מקרה, החבר'ה ב XDA עובדים במלוא המרץ על פיתרון לבעיה ויש כבר התקדמות. אתה יכול לקרוא על העבודה שהם עושים בנושא בשרשור הבא:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=764548

אגב, לטעמי יש בעיות גדולות יותר, כגון מערכת ניהול הקבצים RFS שאותה ניתן להחליף ב EXT2/4 על ידי שימוש באחד הלאג פיקסים מ XDA וכן ה ~200MB שתופסת מערכת ההפעלה בניגוד למכשירים אחרים שם הערכים נמוכים בחצי. (כולל הגלקסי טאב שמכיל את אותה החומרה כמו הגלקסי S). שוב, כל הדברים האלה פתירים על ידי עדכוני תוכנה ואני בטוח שאם סמסונג לא יטפלו בהם בעצמם, קהילת הקוד הפתוח תתמודד עם הבעיה. מדובר בקהילה גדולה במיוחד. (ותעיד על כך כמות ההודעות הרבה בשרשורים הרלוונטים ב XDA).

חזור אל “Android - אנדרויד”