בהגעה.richrach כתב:האם יש תשלום מכס, מע"מ, TAX, או עוד מיסים כלשהם שמתווספים להזמנה מהאתר הקנדי או שהמיסים שצריכים לשלם הם רק בזמן ההגעה לארץ?...
מדריך לקניית מכשיר אייפון 4 SIMFREE עד הבית!
-
0verd0sed
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 42
- richrach
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2250
אי אפשר לשלוח לך הודעה פרטית אז אשאל כאן:
בעת הרישום מה צריך לבחור ב- Mail Forwarding Deposit
האפשרויות הן:
one time only: 25$
one time only: 50$
one time only: 100$
one time only: 200$
Pickup the mail - no deposit
האפשרויות הן:
Pickup the mail - no deposit
-
0verd0sed
-
- חבר שרק התחיל

זו היא מקדמה על משלוח, מכיוון ועוד לא ידוע כמה יעלה המשלוח של אותו מוצר שתרצה לקבל, לכן אתה צריך לתת סוג של הקדמה לטובת מחיר משלוח עתידי, אני נתתי 50$ אבל לאחר מכן הייתי צריך להוסיף משום שבחרתי משלוח של FEDEX.richrach כתב:אי אפשר לשלוח לך הודעה פרטית אז אשאל כאן:
האפשרויות הן:
Pickup the mail - no deposit...
- richrach
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2250
תודה,
במידה ואבחר את המשלוח הזול אז לבחור ב-25 ואז להוסיף כמה שצריך?
במידה ואבחר את המשלוח הזול אז לבחור ב-25 ואז להוסיף כמה שצריך?
-
0verd0sed
-
- חבר שרק התחיל

אכן, עדיף 25.richrach כתב:תודה,
במידה ואבחר את המשלוח הזול אז לבחור ב-25 ואז להוסיף כמה שצריך?...
- wuster
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
היי!
האם המחירים בapple store קנדי הם כולל מיסים ? בארה"ב מפורסמים מחירים ללא מסים,למשל אייפון 4 16 גיגה הוא בפירסום 599 דולר ,אך בפועל בניו יורק הוא 640 בערך
האם המחירים בapple store קנדי הם כולל מיסים ? בארה"ב מפורסמים מחירים ללא מסים,למשל אייפון 4 16 גיגה הוא בפירסום 599 דולר ,אך בפועל בניו יורק הוא 640 בערך
-
0verd0sed
-
- חבר שרק התחיל

כולל מסים.wuster כתב:היי!
האם המחירים בapple store קנדי הם כולל מיסים ? בארה"ב מפורסמים מחירים ללא מסים,למשל אייפון 4 16 גיגה הוא בפירסום 599 דולר ,אך בפועל בניו יורק הוא 640 בערך...
- wuster
-
- חבר שרק התחיל

היי!
חברה שלי כרגע בארה"ב האם אני אתן את הכתות שלה ,היא לא תשלם מס כשאייפון יגיע לארה"ב ? אין להם מכס וכל הדברים האלו?
חברה שלי כרגע בארה"ב האם אני אתן את הכתות שלה ,היא לא תשלם מס כשאייפון יגיע לארה"ב ? אין להם מכס וכל הדברים האלו?
-
0verd0sed
-
- חבר שרק התחיל

שים לב מה כתוב בפוסט הראשון :wuster כתב:היי!
חברה שלי כרגע בארה"ב האם אני אתן את הכתות שלה ,היא לא תשלם מס כשאייפון יגיע לארה"ב ? אין להם מכס וכל הדברים האלו?...
"שימו לב שלקנייה אתם צריכים להכנס לאפל הקנדי כי באמריקאי לא נמכר מכשיר משוחרר מסים אלא רק עם חבילה לשנתיים.
כמובן שאפל בקנדה לא פריירים ולא שולחים את האייפון הפתוח לא לארה"ב ובטח שלא לישראל, כאן אנחנו מגיעים לחברה שעוזרת לנו ביצירת כתובת בקנדה בה אנו נשתמש למשלוח האייפון, ברגע שהאייפון יגיע לתיבת דואר בקנדה הוא יישלח אליכם בדואר מהיר עד 4 ימים אם אני לא טועה.. "
שזה אומר בגדול, שאם אתה קונה אייפון בארה"ב, אתה אוטומטית מתחייב לשנתיים לחברת הסלולר שם, ואם אתה מזמין בקנדה אייפון סימ-פרי הם לא ישלחו אותו לארה"ב.
- wuster
-
- חבר שרק התחיל

כל זה ברור לי, שאלה האם אין מס על אייפון קנדי כשהוא מגיע לארה"ב ,,בדומה לישראל.
-
0verd0sed
-
- חבר שרק התחיל

אני לא הייתי רוצה להטעות אותך כי אני לא בקי בשיטת המיסה של ארה״ב אבל לדעתי בגלל העובדה שאייפון קנדי כולל מס, ארה״ב לא יקחו מס בכניסה..wuster כתב:כל זה ברור לי, שאלה האם אין מס על אייפון קנדי כשהוא מגיע לארה"ב ,,בדומה לישראל....
- tomo
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
היי
שמע אני מנסה להזמין את האיפון ופתחתי חשבון באפל ובמיילפורווד אבל אני לא מצליח להזמין אם תוכל לעזור לי אני אודה לך מאוד
תודה מראש !
תודה מראש !
- tomo
-
- חבר שרק התחיל

0verd0sed כתב:כולל מסים.wuster כתב:היי!
שמע אני מנסה להזמין את האיפון ופתחתי חשבון באפל ובמיילפורווד אבל אני לא מצליח להזמין אם תוכל לעזור לי אני אודה לך מאוד
תודה מראש !......
-
0verd0sed
-
- חבר שרק התחיל

Re: היי
מה בדיוק הבעיה? באיזה כרטיס אשראי הינך משתמש?tomo כתב:שמע אני מנסה להזמין את האיפון ופתחתי חשבון באפל ובמיילפורווד אבל אני לא מצליח להזמין אם תוכל לעזור לי אני אודה לך מאוד
תודה מראש !...
- tomo
-
- חבר שרק התחיל

מאסטרקארד, הבעיה אצלי באפל אם אני לא טועה...0verd0sed כתב:מה בדיוק הבעיה? באיזה כרטיס אשראי הינך משתמש?tomo כתב:שמע אני מנסה להזמין את האיפון ופתחתי חשבון באפל ובמיילפורווד אבל אני לא מצליח להזמין אם תוכל לעזור לי אני אודה לך מאוד
תודה מראש !......
אתה יכול להוסיף אותי במסנג'ר או משו?
Your payment authorization failed. Please verify your information and try again, or try another payment" method."
-
0verd0sed
-
- חבר שרק התחיל

overdosed בסקייפ.tomo כתב:מאסטרקארד, הבעיה אצלי באפל אם אני לא טועה...0verd0sed כתב:מה בדיוק הבעיה? באיזה כרטיס אשראי הינך משתמש?tomo כתב:שמע אני מנסה להזמין את האיפון ופתחתי חשבון באפל ובמיילפורווד אבל אני לא מצליח להזמין אם תוכל לעזור לי אני אודה לך מאוד
תודה מראש !......
אתה יכול להוסיף אותי במסנג'ר או משו?
Your payment authorization failed. Please verify your information and try again, or try another payment" method."...
- tomo
-
- חבר שרק התחיל

tomo כתב:0verd0sed כתב:מה בדיוק הבעיה? באיזה כרטיס אשראי הינך משתמש?tomo כתב:שמע אני מנסה להזמין את האיפון ופתחתי חשבון באפל ובמיילפורווד אבל אני לא מצליח להזמין אם תוכל לעזור לי אני אודה לך מאוד
תודה מראש !......
הסתדרתי תודה...
-
0verd0sed
-
- חבר שרק התחיל

תוכל לשתף במה הייתה הבעיה ואיך סידרת?
- avrv9999
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
היי יש לך מייל ? אני רוצה לשאול אותך משו ואי אפשר לשלוח הודעה פרטית...
-
0verd0sed
-
- חבר שרק התחיל

שלחתי לך הודעה פרטית.avrv9999 כתב:היי יש לך מייל ? אני רוצה לשאול אותך משו ואי אפשר לשלוח הודעה פרטית......